Kde si zajezdit na koni v okolí Lovosic?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

18.1.2007 10:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.174

Ahojky, nevíte kde bych si mohla zajezdit na koni v okolí Lovosic? Ráda bych se naučila s koni zacházet, ale nevím kam docházet, abych se to naučila a mohla si zajezdit. Třeba sem chodí někdo, kdo je také z okolí Lovosic, tak se ozvěte, nebo poraďte, díky

Neregistrovaný uživatel

18.1.2007 10:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.50

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahojky, nevíte kde bych si mohla zajezdit na koni v okolí Lovosic? Ráda bych se naučila s koni zacházet, ale nevím kam docházet, abych se to naučila a mohla si zajezdit. Třeba sem chodí někdo, kdo je také z okolí Lovosic, tak se ozvěte, nebo poraďte, díky

Co já vím, ta Chodovlice, Židovice, víc nevím. Ale Židovice jsou mnohem lepší, je tam anglický i westernový výcvik a dobré zázemí.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2007 18:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.174

Co já vím, ta Chodovlice, Židovice, víc nevím. Ale Židovice jsou mnohem lepší, je tam anglický i westernový výcvik a dobré zázemí.

Ty Židovice jsou směrem na Most??????? Nemáte na ně prosím kontakt??? Nemají webové stránky?

Neregistrovaný uživatel

18.1.2007 18:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85

Ty Židovice jsou směrem na Most??????? Nemáte na ně prosím kontakt??? Nemají webové stránky?

Židovice jsou nedaleko Roudnice..

Neregistrovaný uživatel

19.1.2007 07:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.50

http://www.stajzidovice.cz/

Neregistrovaný uživatel

19.1.2007 12:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.150

Židovice jsou nedaleko Roudnice..

jsou dvoje židovice, jedny směr roudnice a jedny za lovosicema směr louny:-)

Neregistrovaný uživatel

19.1.2007 13:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.81.187

http://www.stajzidovice.cz/

ještě Třebívlice, ale já osobně bych radši do Židovic..

20.9.2019 14:10
alcamer

XXX.XXX.58.148

Zdravím, obnovují téma. Nevíte někdo o nějakém JK (nebo soukromníkovi) v okolí Lovosic, které nabízí výuku jízdy na koni? Nemám problém pomoc s prací okolo (dříve jsem pomáhala kamarádce s péčí o její koně). U koní se pohybuji sice dlouho, ale jsem začátečník (krok, klus, trochu cval). Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík