Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.174
Ahojky, nevíte kde bych si mohla zajezdit na koni v okolí Lovosic? Ráda bych se naučila s koni zacházet, ale nevím kam docházet, abych se to naučila a mohla si zajezdit. Třeba sem chodí někdo, kdo je také z okolí Lovosic, tak se ozvěte, nebo poraďte, díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky, nevíte kde bych si mohla zajezdit na koni v okolí Lovosic? Ráda bych se naučila s koni zacházet, ale nevím kam docházet, abych se to naučila a mohla si zajezdit. Třeba sem chodí někdo, kdo je také z okolí Lovosic, tak se ozvěte, nebo poraďte, díky
Co já vím, ta Chodovlice, Židovice, víc nevím. Ale Židovice jsou mnohem lepší, je tam anglický i westernový výcvik a dobré zázemí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.174
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co já vím, ta Chodovlice, Židovice, víc nevím. Ale Židovice jsou mnohem lepší, je tam anglický i westernový výcvik a dobré zázemí.
Ty Židovice jsou směrem na Most??????? Nemáte na ně prosím kontakt??? Nemají webové stránky?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ty Židovice jsou směrem na Most??????? Nemáte na ně prosím kontakt??? Nemají webové stránky?
Židovice jsou nedaleko Roudnice..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.150
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Židovice jsou nedaleko Roudnice..
jsou dvoje židovice, jedny směr roudnice a jedny za lovosicema směr louny:-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.81.187
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
http://www.stajzidovice.cz/
ještě Třebívlice, ale já osobně bych radši do Židovic..
Zdravím, obnovují téma. Nevíte někdo o nějakém JK (nebo soukromníkovi) v okolí Lovosic, které nabízí výuku jízdy na koni? Nemám problém pomoc s prací okolo (dříve jsem pomáhala kamarádce s péčí o její koně). U koní se pohybuji sice dlouho, ale jsem začátečník (krok, klus, trochu cval). Děkuji.