Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2015 18:22
Izaskt

XXX.XXX.210.13

Máte niekto skúsenosti so sedlom Star? Zaujíma ma všetko- výdrž, ako pasuje na koňa, ako sa vám v ňom sedí :)
Niesom nadšenca syntetík ale potrebujem sedlo na krátky čas a nechcem investovať do drahších :) Vďaka.

21.2.2015 19:30
-šumák-

XXX.XXX.166.230

Sedí se v tom pohodlně ale...
výdrž? no, nejdřív mi po 3 měsících odešly řemínky na dotahování (ale budiž dá se to vyměnit)
tak po 6 měsících si sedly polštáře a prů-r byl na světě aneb jak si během hodinové vyjdy sedřít koně do krve... samozřejmě valášek je tak blbej že pochodoval jakoby nic. Sedlo jsem tedy "prodala" za cenu příslušenství známé na kulatého hucula s tím, že jezdí western a od jara do podzimu má jednou měsíčně trénink na anglickém sedle.
Taky jsem chtěla sedlo tak na rok než si našetřím na sedlo na míru, no star nevydržel pomalu ani tu polovinu (a reklamace? prý na něm moc jezdím ) nechala jsem si dopasovat KT a Star mi do domu nesmí ne na mého kohoutkatého valacha, sice mám šunt na podobné úrovni na ponici ale ač jsem zkoušela i kvalitnější nešlo jinak, Daslo s rozáhnutou komorou sedí nejlíp zkuste se podívat po jetém wintecu, alespoň... pokud tedy nemáte tak "povedené" koně jako já.

23.2.2015 07:48
velvetlaw

XXX.XXX.103.2

Sedla značky Star, Daslo, Rider, Beauty jsou velmi nekvalitní a to jsem prosím v takovém sedle nikdy nejezdila, stačilo mi je jen vidět a mít v ruce, nikdy bych tato sedla nedala na koně...radši přišetřit a koupit kvalitní značku, či případně koupit značkové v bazaru, sedlo je věc na kterém byste rozhodně neměli šetřit či vymýšlet jak koupit co nejlevnější...

23.2.2015 08:59
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Izaskt napsal(a):
Máte niekto skúsenosti so sedlom Star? Zaujíma ma všetko- výdrž, ako pasuje na koňa, ako sa vám v ňom sedí :)
Niesom nadšenca syntetík ale potrebujem sedlo na krátky čas a nechcem investovať do drahších :) Vďaka.

Ja som si ho asi pred 5 rokmi kúpila na obsadanie mojej kobyly, práve preto, že som nechcela hneď investovať do drahého sedla. Je to strašný nekvalitný šunt, vydržala som v ňom pol roka aj to len preto, že som hlavne lonžovala :) sedelo sa v tom hrozne a po pol hodine ma bolel zadok aj chrbát, kobyle síce akotak sedelo ale ani v to som nemala veľkú dôveru. Po pol roku som ho predala jednému známemu čo má jazdeckú školu a iné sedlá tam ani nemá a keď som ho potom videla o dva roky to sedlo bolo na odpis, krivé, ošúchané. Ja by som už také nikdy nekúpila, už aj na obsadanie by som hľadala radšej nejaký starší stubben, alebo KT dajú sa zohnať v podobnej cene ako nový Star a kvalita je neporovnateľná.

23.2.2015 10:48
Oťásek

XXX.XXX.241.210

Star vyzkoušený nemám, ale daslo ano a u nás ve stáji spokojenost. Koupili jsme ho na obsedání mlaďochů a to hlavně kvůli jeho váze. /oproti staršímu Lodru rozdíl přes 6 kilo!/ A to už je docela znát. Sedlo máme už 6 let, každý rok ho má jiný mlaďoch, a cca 1x týdně se bere do lesa na starou kobylu...zde ho používáme hlavně proto, že je opravdu lehoučké a našim koním sedí. Bereme ho na vyjížďky, jízdárenskou práci, huberty a mě se zdá pohodlné, posedlí měkké. To že je z nekvalitního materiálu se dá díky velmi nízké ceně předpokládat, ale nám stále drží, jen řemeny už jsou trochu jeté...ale stále funkční.

Přidejte reakci

Přidat smajlík