Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

00baf

10.4.2015 21:46
00baf

XXX.XXX.64.233

Dobry den, mela bych takovy dotaz. Myslite ze jezdec zacatecnik ma realnou sanci najit pronajem za priatelnou cenu, ve ktere by byl zahrnut i vycvik ? Dekuji.

Bauli

11.4.2015 01:07
Bauli

XXX.XXX.122.58

Je otázka kde, moje kamarádka pronájem teda nehledala, a le z jakékoliv stáje ji tamní špejle vyšítpaly a to někdy i stylem, že si ji odchytly a zmlátily, nebo jí přestřihly zámek od skříňky a zničily jí věci. Jednou jí dokonce nařízli přezky na sedle, toho si naštěstí všimla její trenérka, protože ten den sedlala koně ona.
Nakonec po několika letech podržkoštětování na to kecla, pořídila si kobču a účastní se tréninků a platí si hodiny.

12.4.2015 10:06
koně

XXX.XXX.205.252

Možná byste se v okolí mohla rozhlédnout a pozeptat v maštalích, kde mají halu, obdélník a překážkový materiál.Třeba by tam nějaký majitel mohl mít zájem vám, za finanční výpomoc půjčovat svého koně.V takových místech se pak povětšinou vyskytují i trenéři.Ovšem, jestli by lekce byly v ceně, to pochybuji.
Pro začátečníka by bylo lepší si normálně někde výcvikové hodiny platit.Najezdíte toho víc, než když si budete zároveň platit ještě půl koně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.4.2015 14:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

koně napsal(a):
Možná byste se v okolí mohla rozhlédnout a pozeptat v maštalích, kde mají halu, obdélník a překážkový materiál.Třeba by tam nějaký majitel mohl mít zájem vám, za finanční výpomoc půjčovat svého koně.V takových místech se pak povětšinou vyskytují i trenéři.Ovšem, jestli by lekce byly v ceně, to pochybuji.
Pro začátečníka by bylo lepší si normálně někde výcvikové hodiny platit.Najezdíte toho víc, než když si budete zároveň platit ještě půl koně.

"...Pro začátečníka by bylo lepší si normálně někde výcvikové hodiny platit.Najezdíte toho víc, než když si budete zároveň platit ještě půl koně..."

K tomuhle se přikláním. Navíc je pro začátečníka nutné jezdit co nejvíce koní. Ježděním jen na jednom, dvoum se nenaučí jezdit na koni v obecném smyslu, ale jen ovládat toho jednoho, dva konkrétní/ho.

12.4.2015 14:15
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Za zeptání se nic nedáte, ovšem kdo dá svého koně do péče začátečníkovi, to bude horší. Pokud uvažujete o plnohodnotném pronájmu, budete muset být u koně každou chvíli a pokud budete chtít i tak často jezdit, bude vás to hodně stát. A to nemusí být ani kvalifikovaný trenér, tam jde často cena od pěti set korun a výš. Koně nejsou levná záležitost. Též jsem pro to, aby jste si někde zatím platila hodiny a až pak přemýšlela o pronájmu, byť třeba jen polovičním. Já jsem u koní kolem osmi let, samozřejmě přemýšlím o pořízení koně nebo alespoň o pronájmu, ale sama vím že to ještě není všechno až tak dobré, abych si to mohla dovolit, jak finančně tak dovednostně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík