Závěsná síť na koně.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Target

18.6.2015 12:36
Target

XXX.XXX.104.23

Dobrý den. Sháním síť na zavěšení koně. Neví někdo, kde se dá koupit. Kolik stojí ? Příp. půjčit ? Je dobré jí mít.

18.6.2015 12:57
katkaa1

XXX.XXX.180.30

To chcete mať doma len tak preventívne? Lebo to by sa mi zdalo dosť zbytočné možno to ani nikdy nevyužiteje som pri koňoch dosť dlho a pamätám si len jeden jediný prípad keď ju jeden známy potreboval pri zlomenine, viem že si ju vtedy sám vyrobil, normálne z dvoch popruhov, ktoré zavesil na hranoly na stajni na háky s kladkami aby sa to dalo skracovať a kúpil dvoch pravých baranov na podbrušák ktorých prevliekol na ten popruh tam kde to mal kôň na tele aby ho to neodieralo. Bohužiaľ to nemám nafotené, bolo to asi pred 15 rokmi, ale nebolo to nijako extra zložité. Išlo ale vtedy o menšieho koňa tak nepotreboval neviem akú nosnosť.

Target

18.6.2015 15:54
Target

XXX.XXX.104.23

Dobrý den. Děkuji za odpověď.Koně mám 35 let a rozhodně se mi to nezdá zbytečné.Koní máme zatím 15 a může se stát co-koli. S pozdravem.

19.6.2015 07:21
mgtka

XXX.XXX.22.62

Asi bych si vyrobila něco z kurtů, ty jsou na takové velké váhy dimenzované a na 90% vyjdou levněji než speciální síť. Podívala bych se na internetu jaký má mít taková síť tvar, kde jaké popruhy a snažila bych se to co nejlépe napodobit.

19.6.2015 08:20
náhoda

XXX.XXX.20.36

Target napsal(a):
Dobrý den. Děkuji za odpověď.Koně mám 35 let a rozhodně se mi to nezdá zbytečné.Koní máme zatím 15 a může se stát co-koli. S pozdravem.

pěkná odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2015 14:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zeptala bych se na koňské záchrance-půjčují závěs na akutní problémy a zavěšují na transport, jsou velmi vstřícní, tipuji, že se podělí o zkušenosti, kde jsou při závěsech největší problémy, kterým se vyhnout.

21.6.2015 08:45
aki

XXX.XXX.128.30

My si závěs vytvářeli sami s pomocí rad veterináře, je už to taky dobrých 15 let, tehdy tady o nějakých závěsných sítích nebylo řeči. Vzal se kus pevné tkaniny (možno i ve dvoje), na rozích se navázaly úchyty z provazů z balíků (vysokotlace lisovaných - ty hrubé), pevně zatažený roh, pak ještě konec přeložen a znova pevně zavázáno, aby to nevyjelo. Tyto úchyty se pak zapínaly do karabin, které byly připevněné na řetězech na konstrukci nad koněm..
U kurtů jinak pozor na odřeniny..

14.7.2015 18:30
Čechulda

XXX.XXX.225.210

Odprodáme originální starší, leč plně funkční veterinární závěsnou síť za zůstatkovou cenu - 5.000, -Kč. Závěs byl využíván při činnosti Koňské Záchranky.
Původní cena s DPH byla 30.000, -Kč.
Máte-li o ni zájem, kontaktujte mě, prosím na mail pavel.cechovsky@email.cz, nebo na tel. č.608 980 657.
Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík