Chladnokrevníci, Mělník, Mladá Boleslav

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2015 07:59
Otylka

XXX.XXX.37.218

Ahoj, chtěla bych se zeptat co byste mi doporučili. S koňmi jsem vyrostla, spíše rekre ježdění, žádný profík, anglie i western. Teď mám přes 5let od koní pauzu a chtěla bych se k nim vrátit, ale skočit k chladnokrevníkům, spřežení, tah..jenže takových chovatelů je v mém okolí málo a já s nimi nemám žádné zkušenosti. Co byste mi doporučili, kde je možné se něco naučit, jakého chovatele, ptát se v Hřebčíně? určitě na mě všichni čekají( myšleno ironicky). Moc děkuji za rady..

29.6.2015 18:01
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

Tak to máš těžký taky si dvakrát rozmyslim než si někoho pustim ke koním ono udělat chladáka je o moooc víc práce než jezdeckýho takže nechat s mina někoho dělat aby je zkazil to ne. koho neznam nesmí na 3m prohlídnu otestuju a pak možná to neni na rychlokurz jak autoškola.

30.6.2015 13:27
Otylka

XXX.XXX.214.137

Ano, to moc dobre chápu, ani netouzim po rychlokurzu a ten, ktery by to tak bral, by byl velmi nezodpovedny. Byla bych vdecna i za koukani, vim, ze nikoho bez zkusenosti ke koni nepusti, ale jak k nim tedy prijit?

30.6.2015 14:46
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

Nejsnažší máš nejbližší závody v tahu nebo spřežení kouknout zeptat se kdo je z okolý a když se budeš chovat normálně určitě se domluvíš abys mohla být při cajkování a pak se uvidí.Ono přeci jenom jsme všichni ješitní tak se rádi pochlubíme tak to musíš zkoušet takhle

30.6.2015 15:35
Otylka

XXX.XXX.214.137

Dobra, takze vyrazit na lov :-D dekuji za Vase reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík