Aktivní stáj Žižkovec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Helios

24.1.2016 14:15
Helios

XXX.XXX.104.1

Dobrý den,

ráda bych se poptala na názor ohledně ustájení formou Aktivní stáje, která je na Žižkovci u Hradce Králové. Tento tip ustájení mě opravdu velmi zaujal a ráda bych se dozvěděla více. Bohužel článek o této stáji na internetu je již z roku 2009, nevíte, jestli jsou stáje stále v provozu? Případně kolik ustájení stojí?

27.1.2016 13:20
deauville

XXX.XXX.30.49

V provozu není. V současné době v ČR žádná stáj, která by nabízela tento typ ustájení, neexistuje (a pokud se některá stáj tímto typem ustájení chlubí, pak to není aktivní ustájení v pravém slova smyslusmajlík

V minulých letech se v ČR několik projektů na stavbu aktivní stáje připravovalo, ale pokud vím, žádný projekt se nedostal do fáze realizace.

helios

27.1.2016 21:03
helios

XXX.XXX.52.169

Aha, tak ja pani volala a staje jsou v provozu vcetne aktivni staje. Pojedu se tam podivat.

28.1.2016 10:44
deauville

XXX.XXX.175.69

Tak nemám zmapováno úplně všechno. Ale jestli se tam pojedete podívat, budu ráda, když poreferujete, jestli to vypadá opravdu tak, jak slibují na webu. Tento typ ustájení mě také zajímá, ale zatím jsem ho viděla jen v Německu.

28.1.2016 11:38
keira

XXX.XXX.132.244

Určitě pak poreferujte, zajímala by mě i cena, byť fakt čistě ze zvědavosti, je to pro mě daleko.

Přidejte reakci

Přidat smajlík