Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2016 16:58
hnata02

XXX.XXX.231.71

Mám v pronájmu brazilského mimochodníka a chtěla bych se zeptat, jestli jde s mimochodníkem skákat moc by mě to zajímalo protože skáču hrozně ráda...a ještě jestli se dá tryskat ?

17.3.2016 18:36
polárka.15

XXX.XXX.224.36

Hoďte sem fotku prosím

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2016 18:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

A to vám ho niekto dal do prenájmu a nič vám k nemu nepovedal? Ani sa majiteľa nemôžete opýtať, čo sa vás zaujíma?

17.3.2016 19:33
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Nechápu k čemu potřebujete s koněm tryskat? A obecně nechápu inzeráty umím krok klus cval a trysk. A k čemu sakra?! Chcete jezdit bezhlavě na louce? A umíte základní jízdárenskou práci? Uvolnit koně? Leda kulový. Jsem u koní 8 let a nedovolím si říct že bych na koni uměla jezdit. Tryskem mezi překážkami :D jeho majitel vám o něm nic neřekl? Nebo je to majitel spíše nemajitel? Zřejmě ano. Zase příspěvek k zaplakání

17.3.2016 19:51
koně

XXX.XXX.205.252

hnata02 napsal(a):
Mám v pronájmu brazilského mimochodníka a chtěla bych se zeptat, jestli jde s mimochodníkem skákat moc by mě to zajímalo protože skáču hrozně ráda...a ještě jestli se dá tryskat ?

Tak jste konečně sehnala koníka?
A že zrovna mangalarga marchador, kdo je kolem Brna má?
Pan Google píše, že se MM používají na distanční dostihy, k dobytku, a nověji na hipporehabilitaci a šli by i k parkuru.Prý by měli slušně skákat, mají silnou a strmou záď.
Ale spíš byste se měla domluvit s majitelem, co si tak asi představuje abyste s koněm dělala.Případně jak s koněm dosud bylo pracováno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík