Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, mám 36 dní březí Kobylu českého teplokrevníka, mohu na kobyle skákat cca 85 cm. Kobyla je hodně temperamentní, Včera jsem na ní byla venku, a ani nebylo znát že je březí (byla plná energie, a co vyjížďku procvala nebo pro tryskala, Samozřejmě jsem Kobylu nechala ať si jede svým tempem) proto se vás chci zeptat, mohu na kobyle skákat. Byla bych ráda za jakoukoliv odpověď. Pokud by bylo možno ať mi poradí člověk který měl už takovouto zkušenost. Děkuji mockrát.

Děkuji, včera jsme šli skákat, ale kobyla je takový blázen, že za každou překážkou na tryskala začala házet hrby, nechtěla se nechat uklidnit... V klusu házela také hrby, a v kroku se občas postavila na zadní... tak jsem toho radši nechali aby se nic nestalo... ale děkuji moc za rady :).

Asi jí šetříte víc, než by potřebovala a zdá se být nevybitá..? :)
Jak už tu tu zaznělo - někdo s kobylou jezdí až do "pár týdnů do porodu". V posledních týdnech již jen velmi z lehka, na krokovku, aby se taky dostala ze svého známého prostředí a trochu se protáhla venku. Zrovna té vaší, pokud bude ke spolupráci ochotná, to nejspíš prospěje, jí nenechávat ladem.