Perka classic z decathlonu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Věra1011

14.11.2016 18:08
Věra1011

XXX.XXX.55.107

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo skušenost s jezdeckýma perkama classic z decathlonu od fourganzy.Chtěla bych si koupit nějaké kvalitní perka bez šněrování a zipu, a nevíc se mi zamlouvají tyto. Přizpůsobí se noze? je plný podpatek? děkuji za odpovědi.

14.11.2016 19:24
veris

XXX.XXX.113.19

Určitě doporučuju vyzkoušet. Já jsem je také měla vyhlídlé, ale zkoušení v obchodě mě dokonale odradilo. Přišli mi celkově divné a nesednoucí, navíc tedy při každém kroku ta přední část naráží hranou do holeně, takže sedět na koni s nohama ve třmenech a patou dole si neumím moc představit. Ale je možné, že je to nohou (všechny ostatní typy mi ale seděli v pohodě).

15.11.2016 14:17
alfi pav

XXX.XXX.30.254

Já mám už druhý pár těch co v decathlonu stojí kolem 750Kč a nemůžu si je vynachválit.
Pěkně mi sedí na noze, nikde netlačí, na chození i ježdění pohodlné a vydrží opravdu hodně.
Nosím je místy i k běžnému oblečení, ne pouze do stáje

Za ty prachy super věc.

K nim jsem si začala kupovat i podkolenka fouganza, co tam mají v unisex velikosti adult za 79Kč. Už mám několikery páry a je to taky dost vychytaná věc. Mají zesílené namáhaná místa na chodidle (prsty, chodidlo a zadní část nohy od kotníku nahoru) a suprově to nejen hřeje moje věčně zmrzlé nohy a uchovává je to v suchu, ale navíc to velmi slušně chrání od oděru při dlouhém nošení jakýchkoli bot.

15.11.2016 19:50
miška13

XXX.XXX.115.57

Mám je :) již několik let, používané jsou denně, po celý rok i v zimě, občas umyji, skvělý! Jako nový, bez poškození, pohodlný. Půjdu koupit ještě jedny :D :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík