Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2017 11:02

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda by mi někdo doporučil, nejakou slusnou stáj v brně a okoli. Nejsem nijak náročná. Hlavni pro me jsou pastviny aby mel kun co žrát, boxove ustajeni a nejlepe jizdarna. Férové a ochotné jednání. Cenove do 4500, vubec se nebranim rodinné příjemné stáji. Budu ráda za jakekoliv doporučení.

hanulinka

23.8.2017 17:42
hanulinka

XXX.XXX.17.204

Do kolika km od brna popripade-uprednostnujete -li...na kterou stranu?

23.8.2017 20:20

Ne nějak moc daleko, aby se tam popřípadě dalo dostat busem.

24.8.2017 09:50
sovicka

XXX.XXX.48.2

Já myslím, že kolem Brna s pastvinama, dobrou pečí, jízdárnou a ještě za 4500 je scifi.
Buď je třeba si připlatit, nebo mít koně dál. Ale každý máme taky jiné názory na dobrou péčismajlík

hanulinka

24.8.2017 11:32
hanulinka

XXX.XXX.17.204

Znami meli kone ve staji kousek od slavkova u brna.
z rodinnych duvodu se odstehovali-miminko...a potom dokonce i kone prodali.
odchazeli odtamtud velmi neradi-prave kvuli pastvinam, dobre peci a jednani..
kone noc v boxech, den pastvina
je to ale jiz mnoho let, predpokladam vsak, ze tam kone stale jeste budou - obec marefy...

24.8.2017 20:47
axl

XXX.XXX.135.11

Dobry den, v Merefich kone sice porad jsou a ty pastviny taky, ale z Brna to uz takovy kousek na dojizdeni vlakem nebo busem neni a to se pak promitne i v cene za cestu a cacem stravenym dojizdenim. Vsak zalezi jak daleko chce zadavatelka jezdit a kterym smerem se rozhlizi. Ono je hezky mit kone 10km od Brna, kdyz jeste musite pres cele mesto. Co Ochoz u Brna?

25.8.2017 05:44
Dep

XXX.XXX.37.60

Na Ochozu by měli mít tedˇ snad volno. Pak ještě zkusit Babice ( ty chtějí 5 000 Kč), ale nevím jak s místem.
Hlavně je dobrý si dobře propočítat kolik dám za MHD, když budu dojíždět ;). Taky jsem nakonec našla variantu sice dražší o kousek, ale ve městě a nezaplatím tolik za dopravu, jako kdybych jezdila až bůhví kam, takže to možná vychází lépe. U kobyly budu za 20 minut a nemusím dojíždět někam 20 km za město.

25.8.2017 08:59

Dekuju za rady, ochoz uz jsem zkoušela a maji bohuzel plno :( psala jsem na zelesice, ale má se tam prijit podivat pani na ustajeni tak uvidime :) a kde sem psala tak snad všude plno:/.

25.8.2017 09:10
liva

XXX.XXX.226.6

Paní do Želešic nakonec nedorazila...
Mám v Želešicích dva koně a jsem spokojená.
Ustájení odpovídá požadované ceně, péče je velmi dobrá, bohužel pastvinu u nás nenajdete. Ve výbězích sice nějaká tráva je, koně mají co žďobat, ale pastvou se to rozhodně nazvat nedá...

Jarka1234

25.8.2017 09:22
Jarka1234

XXX.XXX.44.117

Střelice, stáj Skree, jste zkoušela? I když je tam víceméně stále plno...

25.8.2017 21:06
Arkarian

XXX.XXX.52.212

Dep, muzu se zeptat kde mate kone?

10.9.2017 13:57
Míša.40

XXX.XXX.48.177

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda by mi někdo doporučil, nejakou slusnou stáj v brně a okoli. Nejsem nijak náročná. Hlavni pro me jsou pastviny aby mel kun co žrát, boxove ustajeni a nejlepe jizdarna. Férové a ochotné jednání. Cenove do 4500, vubec se nebranim rodinné příjemné stáji. Budu ráda za jakekoliv doporučení.

Dobrý den, napište mi do zprávy. Díky.

10.9.2017 14:15
Dep

XXX.XXX.37.60

Arkarian napsal(a):
Dep, muzu se zeptat kde mate kone?

PIsi Vám do zprávy.

11.10.2017 19:22
Equestri

XXX.XXX.42.149

Zkuste pohledat na této stránce https://kamkekonim.cz/staje/ustajeni/brno
Jediné co nedoporučuji je ustájení na panské líše...mají tam moc koní a všechno je tam takové strojové, neosobní a kolem pastvin chodí nezodpovědní lidé, kteří koně krmí bůhví čím

27.10.2017 13:27

Ahoj všem, hledám ustájení pro nekonfliktního rekre valacha. Zázemí pro člověka není důležité, ale nutný je celodenní přístup k senu. Nepotřebujeme jízdárnu ani mycí box, opravdu JEN ten přístup k senu. Pastevní nebo boxové.
Pokud byste o něčem věděli, směr Brno jih nebo Brno západ, děkuju za jakoukoli info.

27.10.2017 16:11
HV25

XXX.XXX.42.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj všem, hledám ustájení pro nekonfliktního rekre valacha. Zázemí pro člověka není důležité, ale nutný je celodenní přístup k senu. Nepotřebujeme jízdárnu ani mycí box, opravdu JEN ten přístup k senu. Pastevní nebo boxové.
Pokud byste o něčem věděli, směr Brno jih nebo Brno západ, děkuju za jakoukoli info.

Kaverto Šibořice, Black Rose Ranch Němčičky, jinak asi spíš u nějakého soukromníka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík