Kristýna Karasová - podvodnice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2019 19:47
Jalenja

XXX.XXX.26.226

❗️❗️❗️❗️Chcela by som upozornit na nezodpovednost tejto osoby. Kristýna Karasová. Inzeruje prodej vecí pro kone. Prodávala uzdečku, na ktorú som jej reagovala, Požadovala zaslat aspon polovicu z ceny - že aby bolo na balík a poštu. Čo mi príde logické. Takže som jej odoslala polovicu z domluvenej čiastky ale princezna sa neunúvala mi balík vôbec odoslat. Prý je v nemocnici. čo dokážem pochopit ale slečna nevie ani informovat o jej stave, či odpovedať na moje správy a odoslanú čiastku, ktorú som jej poslala mi samozrejme tiež nevrátila. Takže nemám ani uzdečku ani peniaze.
Neustále len slubuje jak balík odošle a že je prý nachystaný. Potom ho može odoslat ktokolvek. ❗️❗️❗️

Vyhnite sa oblukom tejto osobne, nekupujte nic od nej, ani nepredávajte - obzvlášt nie KONE!!!!! .
Nechá si poslat peniaze a nic nepošle alebo neprebere zaslaný balík na dobírku.
Nie je schopná sa postarat o kone. Nedopustite aby to najcenejšie sa dostalo do ruk tejto osoby.

12.11.2019 19:54
Jalenja

XXX.XXX.26.226

Ponúkaná uzdečka na ktorú som reagovala.

Labisqie

12.11.2019 20:04
Labisqie

XXX.XXX.235.72

Ma skušenost byla 13.12.2015 kdy jsem mela ustajene koně u kamarádky a narychlo jsem musela řešit prodej koně .Krystina Karasova se ozvala a tak se zdála i seriózní i ustájení jsem si prověřila .Kobyla se ji za simbolickou cenu prodala na splátky dostala k ni jeste vybvu a krmeni po 2 měsících me majitelka ustájení informovala krystina neplatila ustájení a ani splátku za koně v březnu mi přišla fotka jak kun vypadá a v dubnu se kobyla vracela domu pro nedodržení smlouvy a koně co vypadal jako troska

Qwerts

12.11.2019 20:52
Qwerts

XXX.XXX.161.219

Labisqie napsal(a):
Ma skušenost byla 13.12.2015 kdy jsem mela ustajene koně u kamarádky a narychlo jsem musela řešit prodej koně .Krystina Karasova se ozvala a tak se zdála i seriózní i ustájení jsem si prověřila .Kobyla se ji za simbolickou cenu prodala na splátky dostala k ni jeste vybvu a krmeni po 2 měsících me majitelka ustájení informovala krystina neplatila ustájení a ani splátku za koně v březnu mi přišla fotka jak kun vypadá a v dubnu se kobyla vracela domu pro nedodržení smlouvy a koně co vypadal jako troska

slečnu tu nijak soudit ani obhajovat nebudu. Každopádně to v jakém stavu kůň je, je tady spíš vizitka ustajovatele. Slečna neplatila, tak byl kůň někde zavřenej, aby se nedostal k žrádlu? Nebo tam takhle vypadali všichni koně?

Přidejte reakci

Přidat smajlík