Uživatel s deaktivovaným účtem

Osobní zkušenost nemám...
Kupte, ale živočišného původu. Dělají se i "odsmraděné " rybí oleje pro koně.
https://www.zeusservis.cz/oleje-lososovy--lneny--ostropestrec--treska/
v odkaze asi odsmraděné nejsou, ale mělo by to být víc účinější než rostlinné.
napsal(a):
Osobní zkušenost nemám...
Kupte, ale živočišného původu. Dělají se i "odsmraděné " rybí oleje pro koně.
https://www.zeusservis.cz/oleje-lososovy--lneny--ostropestrec--treska/
v odkaze asi odsmraděné nejsou, ale mělo by to být víc účinější než rostlinné.
To, na co se ptá sisi, je tohle
fermentované mořské mikrořasy, fermentované kvasnice kmene Saccharomyces cerevisisae,
MSM – methylsulfonyl methane, vitamin C, L - lysin
není to olej

Terven
napsal(a):
To, na co se ptá sisi, je tohle
fermentované mořské mikrořasy, fermentované kvasnice kmene Saccharomyces cerevisisae,
MSM – methylsulfonyl methane, vitamin C, L - lysin
není to olej
Já vím, proto píšu , že na dušnost raději něco živočišného...jde o vstřebatelnost DHA.
napsal(a):
Já vím, proto píšu , že na dušnost raději něco živočišného...jde o vstřebatelnost DHA.
Než jste se mi ozvaly, zjistila jsem,že právě DROMY DHA 4 HORSES doporučuje docentka B.Bezděková. Což je veterinářka par excellence, které věřím.
Zatím tedy tápu, zda ještě přidávat msm a vit.C, jak to dělají majitelky muchařů, či zda stačí to, co už je obsaženo přímo ve výrobku.
Dobírám 2. balení. Dostala jsem taky doporučeno od veta, prý s tím má mnoholeté zkušenosti u vlastních koní a efekt je lepší než drahé Habibi apod. V tuto chvíli je kůň ve skvělém stavu, takže budu kupovat dál, i když člověk nikdy neví, jaký podíl má management a jaký doplňky. MSM přidávám extra.
Horsana
napsal(a):
Tak už nevyskúšam nič, krátko po dopísaní môjho posledného príspevku mi volali, že sa Sora schvátila a museli sme ju uspať.
Aj taký je život s koňmi, bohužiaľ.
To je mi strašně líto
Mohu se zeptat,proč jste ji uspali??Vždyť schvácení není důvodem k uspání?Ještě jiný zdravotní důvod?
Samozřejmě mi do toho nic není a chápu,jestli o tom nechcete mluvit..
canka
napsal(a):
To je mi strašně líto
Mohu se zeptat,proč jste ji uspali??Vždyť schvácení není důvodem k uspání?Ještě jiný zdravotní důvod?
Samozřejmě mi do toho nic není a chápu,jestli o tom nechcete mluvit..
Ona mala ťažkú astmu, ak by bola zavretá v boxe, to by nezvládla, schvátila sa na všetky 4, 700 kg astmatický kôň v boxe na hlbokej podstielke, to nemalo iné riešenie, utrápila by sa :(
Nástup bol veľmi rýchly, rádovo hodiny, príčinu netušíme.
Horsana
napsal(a):
Ona mala ťažkú astmu, ak by bola zavretá v boxe, to by nezvládla, schvátila sa na všetky 4, 700 kg astmatický kôň v boxe na hlbokej podstielke, to nemalo iné riešenie, utrápila by sa :(
Nástup bol veľmi rýchly, rádovo hodiny, príčinu netušíme.
Tak to mě mrzí...
Zrovna jsem se chtěla zeptat jestli byla nějaká pozitivní změna s klíčeným ječmenem a kvasnicemi. No nejspíš nebyla.
Ke schvácení mě napadly kortikoidy - jestli už jich nebylo na ni moc (jen teorie).
Jinak je to jako s panem králem. Král zemřel - ať žije král. Zasmutnit si a musí se jít dál...
Že by sa rozhodla mať krídla?
Kolobeh zachránených živočíchov je nezabudnutelný. Keď sme mali psa (chudera umrela ne neuroendokrinný ca pankreatu, najhoršia pitva mojej kariéry), zachraňovali sme sýkorky na zahrade. Teraz máme kocúra vychovaného od 3dňového na striekačke a o sýkorky je postarané... Zato myšiam v garáži s ovsom sa darí bohovsky. Niečo odíde, niečo prijde.
A "pán môj, až prijde ten deň, nenechaj ma trápiť sa trpieť" je fajn rešpektovať.