Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2020 08:58
KmelouneK

XXX.XXX.152.25

Kam vyhazujete staré věci po koních? Případně, kam podarovat? Ale nevím jestli darovat má vůbec cenu. U nás jsou jen kontejnery na tříděný odpad a nevím, jestli to mohu nacházet normálně do popelnice?

Jedná se o staré uzdečky, otěže, deky které dřív sloužily jako pláštěnky, ale sem tam maji dírku jsou spravovane a ted je máme uz jen jako stajovky, protože po těch letech promoknou. V létě bych ráda nakoupila deky nové, ale prostě nevím jak se tohohle zbavit.

25.5.2020 09:30
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ve vašem okolí by měl být sběrný dvůr. Tam vše dejte, pokud někdo nezareaguje na váš dotaz s tím, že ví, kam darovat. Mě to taky bylo velmi nepříjemné,vyhazovat věci, které sice nejsou hezké, ale plní svou funkci (aspoň z větší části). Ale schraňovat vše, co nějak dosloužilo, vážně není možné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2020 10:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

můžete poslat nějakému koňoútulku, Rolinka pořádá třeba pravidelně aukce, ve kterých tyhle věci draží za desetikoruny, peníze jdou útulku a věci ještě někdo využije (pokud jsou staré uzdečky a otěže kožené, tak mohou ještě nějaké desítky let sloužit, to jsou nesmrtelné věci). Případně na bazoši nabídnout k darování za odvoz. Někdo po tom chňapne. I se na bazoši objevují občas žebrací inzeráty na darování takových věcí.

25.5.2020 10:03
KmelouneK

XXX.XXX.152.25

Super moc díky, sběrný dvůr máme, ale vůbec jsem nevěděla, že tam mohu dát.

25.5.2020 10:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

KmelouneK napsal(a):
Super moc díky, sběrný dvůr máme, ale vůbec jsem nevěděla, že tam mohu dát.

Můžete.Koňské věci berou. Nebo, jak píše Buggyra, poslat koňoútulku. Já tedy o žádném nevím, ale není v dnešní době internetu problém, nějaký pohledat.
Zbytky repelentů,či jiných postřiků a obalů tam taky dávám. Zbytky léčiv zase do lékárny k zlikvidování. Třeba tuby past od odčervení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík