Jestly to někomu vadí že sem dávám tuto legendu "tak promiň" Mám ho strašně ráda a chtěla bych požádat všechny co májí jeho fotky a články aby je sem prosím vložily.Dík lůca
luda
napsal(a):
Jestly to někomu vadí že sem dávám tuto legendu "tak promiň" Mám ho strašně ráda a chtěla bych požádat všechny co májí jeho fotky a články aby je sem prosím vložily.Dík lůca
luda
napsal(a):
brenton
napsal(a):
Tak já se přidám. Tohoto úžasného koně moc obdivuju.
S Tommym Woodcockem
brenton
napsal(a):
S Tommym Woodcockem
A ještě foto koně jménem Towering Inferno, který hrál Phar Lapa ve filmu.
vera112
napsal(a):
Nevíte někdo kde bych mohla sehnat ten film.Ja ho videla když mi bylo 15 a pak už sem to štestí nemněla.
ahoj,já mám doma dvd,tak jestly by jsi měla zájem písni na lucie.dibla@seznam.cz
luda
napsal(a):
Ahoj ,ano máš pravdu lidská závist nezná meze.U nás na vesnici otrávili jedné paní koně a to jen proto ,že jim chodil po krajnici pozemku.Otřesný
Tak to je děs, jo některý lidi jsou pěkný svině
Další foto mého oblíbence
brenton
napsal(a):
Tak to je děs, jo některý lidi jsou pěkný svině
Další foto mého oblíbence
A ještě
kalliope
napsal(a):
promiňte že se vám pletu do sikuse, občas jsem nahlédnu (jinak jsem spíš "od" psů), o tomto koníkovi nevím nic, ale hrozně o něm hezky mluvíte, zřejmě je to nějaká legenda (??), může mi prosím vás říci někdo něco blížšího, díky.
Ahoj, neomlouvej se, tohle není nijak uzavřená společnost.
Podívej se na stránky: http://www.horses-online.cz/ index.php?mmi=1&smi=278&bmi=P
pozor na mezery!
Tam najdeš o Phar Lapovi dost informací
cody
napsal(a):
Podívej se na stránky: http://www.horses-online.cz/ index.php?mmi=1&smi=278&bmi=P
pozor na mezery!
Je to legenda bohužel se smutným osudem.
Taková moje platonická koňská láska
(omlouvám se za tu nic moc kvalitu)
fishita
napsal(a):
tady je.......Legenda
jestli chcete něco říct,tak jsem zjistila,že máme o něm v UČEBNICI ČJ článek...jako četbu a rozbor škoda že to sem nemůžu zkopírovat :-( Je to tam moc krásně popsaný...a taky sem kvůli tomu dostala ve škole poznámku,že se při hodině nesoustředím
,jak sem se do toho začetla
klafus
napsal(a):
jestli chcete něco říct,tak jsem zjistila,že máme o něm v UČEBNICI ČJ článek...jako četbu a rozbor škoda že to sem nemůžu zkopírovat :-( Je to tam moc krásně popsaný...a taky sem kvůli tomu dostala ve škole poznámku,že se při hodině nesoustředím
,jak sem se do toho začetla
Vážně kdo by to řekl, že je taklhe známej. Češtinu jsem nikdy ráda neměla, ale takhle by mě to učení bavilo.
brenton
napsal(a):
Vážně kdo by to řekl, že je taklhe známej. Češtinu jsem nikdy ráda neměla, ale takhle by mě to učení bavilo.
brenton
napsal(a):
Pro ty kdo mají rádi tohoto velikána přidávám další fotečky
brenton
napsal(a):
Pro ty kdo mají rádi tohoto velikána přidávám další fotečky
cody
napsal(a):
pozor na mezery!
citala som si o Phar Lapovi na horses-online a nemohla som sa od toho odtrhnut... hrozne som plakala, ako tam na konci pisal epilog o jeho vypreparovanom tele v muzeu. a ked sa zahladite do oci tej prvej fotke, to je jeho model v muzeu, vyzera naozaj ako legenda. az mi je luto ze skoncil tak ako skoncil... :"-(