Nabídka pohlednic - 1316 ks!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2006 20:14

Nabízím zbírku pohlednic koní 1316 ks.(každá jiná)

Minimální odběr po 100 ks za 450 kč.

Při odběru kompletu možná dohoda.

Stáří zbírky zhruba 30 let, některé ks i starší (ale ve výborném stavu).

Pište na holkaodkoni@centrum.cz

11.10.2006 10:00

holkaodkoni napsal(a):
Nabízím zbírku pohlednic koní 1316 ks.(každá jiná)

Minimální odběr po 100 ks za 450 kč.

Při odběru kompletu možná dohoda.

Stáří zbírky zhruba 30 let, některé ks i starší (ale ve výborném stavu).

Pište na holkaodkoni@centrum.cz

Holčino,
tvá cena není ani reálná hodnota ani sběratelská hodnota.

11.10.2006 10:32

lunik napsal(a):
Holčino,
tvá cena není ani reálná hodnota ani sběratelská hodnota.

jako ze ji precenila? uprimne - taky jsem si to v prvni chvili myslela (ze to asi tezko proda), ale zas na druhou stranu - nevime, co je to za pohledy, ne? Taky mam doma sbirku, taky jsou stare okolo 30ti let, ale ani by mne nenapadlo je prodavat. Uz se o ne nezajimam, ale darovat se mi je nechce a kupce tezko sezenu :-)

Petra

11.10.2006 10:43

tilka napsal(a):
jako ze ji precenila? uprimne - taky jsem si to v prvni chvili myslela (ze to asi tezko proda), ale zas na druhou stranu - nevime, co je to za pohledy, ne? Taky mam doma sbirku, taky jsou stare okolo 30ti let, ale ani by mne nenapadlo je prodavat. Uz se o ne nezajimam, ale darovat se mi je nechce a kupce tezko sezenu :-)

Petra

Lidičky a nemáte někdo pohlednice s chladnokrevníkama i staré scháním je scháním a nemůžu sehnat

11.10.2006 11:00

tilka napsal(a):

Petra

Mám doma sbírku cca 3 000 ks koňských pohlednic. Nejstarší je z roku 1926.
Pokud tam má pohlednice z 1976, pak by si je měla ocenit zvlášť a ostatní pak prodávat v balíku. Staré pak může vydražit nebo prodat sběrateli.
Ale cena 4.50 Kč/ks je příliš vysoká na to, aby si někdo koupil balík 100 ks a pak zjistil, že vlastně 30 - 50 % už dávno doma má.

11.10.2006 11:08

lunik napsal(a):
Mám doma sbírku cca 3 000 ks koňských pohlednic. Nejstarší je z roku 1926.
Pokud tam má pohlednice z 1976, pak by si je měla ocenit zvlášť a ostatní pak prodávat v balíku. Staré pak může vydražit nebo prodat sběrateli.
Ale cena 4.50 Kč/ks je příliš vysoká na to, aby si někdo koupil balík 100 ks a pak zjistil, že vlastně 30 - 50 % už dávno doma má.

Takze pohlednice od roku cca 76 a mladsi jsou v podstate "bezcenne"? Neboli - cena prodejni neni vyssi nez cena nakupni? Pohledy se tenkrat kupovali za par haliru, ja pamatuju pohledy za kacku, tedka je to nejak okolo tech 4,5, jestli se nepletu... Jen pro zajimavost.
Chladase asi nemam, navic mam vetsinu pohledu nalepenych do takovyho obrovskyho sesitu, takze by bylo blby je vytrhat ven. Spis to asi schovam pro svoje deti, jestli teda nekdy nejaky budu mit...

Petra

11.10.2006 11:11

tilka napsal(a):
Takze pohlednice od roku cca 76 a mladsi jsou v podstate "bezcenne"? Neboli - cena prodejni neni vyssi nez cena nakupni? Pohledy se tenkrat kupovali za par haliru, ja pamatuju pohledy za kacku, tedka je to nejak okolo tech 4,5, jestli se nepletu... Jen pro zajimavost.
Chladase asi nemam, navic mam vetsinu pohledu nalepenych do takovyho obrovskyho sesitu, takze by bylo blby je vytrhat ven. Spis to asi schovam pro svoje deti, jestli teda nekdy nejaky budu mit...

Petra

Ženská, nechtěla bych být tvůj chlap. Ten to bude mít těžké s tvým chápáním.
Musíš pohledy rozdělovat podle sběratelské hodnoty.

11.10.2006 11:26

lunik napsal(a):
Ženská, nechtěla bych být tvůj chlap. Ten to bude mít těžké s tvým chápáním.
Musíš pohledy rozdělovat podle sběratelské hodnoty.

co je na tom tak hrozneho, ze se ve sberatelstvi pohledu nevyznam? Nevim, nepoznam, ktery pohled ma sb. hodnotu a ktery ne. Doufala jsem, ze se tu neco dozvim, ale asi tezko, co? maximalne to, ze jsem nechapava a muj chlap je chudak ...

Petra

11.10.2006 11:36

tilka napsal(a):
co je na tom tak hrozneho, ze se ve sberatelstvi pohledu nevyznam? Nevim, nepoznam, ktery pohled ma sb. hodnotu a ktery ne. Doufala jsem, ze se tu neco dozvim, ale asi tezko, co? maximalne to, ze jsem nechapava a muj chlap je chudak ...

Petra

Tak koukám že lunik (Eva) už se do lidí naváží i tady Petro nic si z toho nedělej každej nemůže být tak chytrej.

11.10.2006 11:50

tilka napsal(a):

Petra

Tak tady neposuzuj. Vyšlo již mnoho publikací o sběratelství pohlednic i s jejich oceněním...

11.10.2006 11:59

lunik napsal(a):
Tak tady neposuzuj. Vyšlo již mnoho publikací o sběratelství pohlednic i s jejich oceněním...

ja ale nic neposuzuju, ja diskutuju a hlavne se ptam. Jestli nechces poradit a hodlas jen kritizovat a delat ze mne blbce, tak uz na mne nereaguj - nema to smysl. Diky.

Petra

11.10.2006 13:35

tilka napsal(a):
ja ale nic neposuzuju, ja diskutuju a hlavne se ptam. Jestli nechces poradit a hodlas jen kritizovat a delat ze mne blbce, tak uz na mne nereaguj - nema to smysl. Diky.

Petra

to se tady vazne hadate kvuli pitomym pohledum??no to me poser....

11.10.2006 13:41

brenton napsal(a):
Tak koukám že lunik (Eva) už se do lidí naváží i tady Petro nic si z toho nedělej každej nemůže být tak chytrej.

Hele taky to sleduju. Je pěkně hnusná a namyšlená. No potěš koště, kdo se to sem zase upíchnul.

11.10.2006 14:45

lunik napsal(a):

btw. to je rada nad zlato - ze si mam precist nejake publikace jeste ze to tady neradi kazdej....

Petra

11.10.2006 14:49

tilka napsal(a):
btw. to je rada nad zlato - ze si mam precist nejake publikace jeste ze to tady neradi kazdej....

Petra

Tobě by stačilo i přečíst si publikaci o oceňování.

11.10.2006 15:06

lunik napsal(a):
Tobě by stačilo i přečíst si publikaci o oceňování.

mne by stacilo, kdybys normalne poradila zas tak moc mne to nepali... Ahoj.

Petra

11.10.2006 20:37

tilka napsal(a):
mne by stacilo, kdybys normalne poradila zas tak moc mne to nepali... Ahoj.

Petra

heh já ted prodala 230ks pohlednic za 1000Kč ale nikomu jsem se s tím svěřovat nemuselaje to prostě moje věc za kolik si dám cenu, navíc některé jsou i ze zahraničí.

12.10.2006 09:40

lunik napsal(a):

Evo,koně máš pěkný,ale jestli se k nim chováš,jako k lidem,tak potěž koště.Jdi už s tím rýpáním do pr....

Přidejte reakci

Přidat smajlík