Tak sem dávejte fotečky vašich úplně prvních miláčků..Toto je moje skoro 3-letá kobylka ARANKA..fotky jsou foceny v sobotu..
terushka
napsal(a):
Tak sem dávejte fotečky vašich úplně prvních miláčků..Toto je moje skoro 3-letá kobylka ARANKA..fotky jsou foceny v sobotu..
Tady ještě spinká a neví o mě že ji fotím..
terushka
napsal(a):
Njn a takhle někdy bývá po ránu špinavá to je pak práce s čištěním..
terushka
napsal(a):
Njn a takhle někdy bývá po ránu špinavá to je pak práce s čištěním..
A protáhneme se..
terushka
napsal(a):
A protáhneme se..
A jdeme na chvilku jezdit samozřejmě teprve začínáme jezdím ji 1-2krát týdně a je moc šikovná
terushka
napsal(a):
A jdeme na chvilku jezdit samozřejmě teprve začínáme jezdím ji 1-2krát týdně a je moc šikovná
A tady další fotečka ve stáji..
terushka
napsal(a):
A poslední ARANKA ať mě tu neukamenujete..je to prostě moje zlatíčko..
terushka
napsal(a):
A poslední ARANKA ať mě tu neukamenujete..je to prostě moje zlatíčko..
A tady je od kámošky koník je momentálně na prodej..
terushka
napsal(a):
Ahoj Terush, tak jsem moc ráda, že sis to s kobčou rozmyslela, je fakt slaďounká, já ti posílám toho svého agenta, je to 5 letý valášek, tehda když jsem ho jela kupovat, tak se mu prostě nedalo odolat..jmenuje se Kerredy black, ale říkám mu Kerka nebo Budulin..:)Jinak tohle jsou fotky po našem prvním spol. hubertu, akorát kámoš nám odjel s foťákem, tak jsme se fotly aspoň před nakládáním..:)
terushka
napsal(a):
A tady je od kámošky koník je momentálně na prodej..
A tady je poník kobylka a ta je taky na prodej..
kukinatost
napsal(a):
Ahoj Terush, tak jsem moc ráda, že sis to s kobčou rozmyslela, je fakt slaďounká, já ti posílám toho svého agenta, je to 5 letý valášek, tehda když jsem ho jela kupovat, tak se mu prostě nedalo odolat..jmenuje se Kerredy black, ale říkám mu Kerka nebo Budulin..:)Jinak tohle jsou fotky po našem prvním spol. hubertu, akorát kámoš nám odjel s foťákem, tak jsme se fotly aspoň před nakládáním..:)
Sakriš, to je jenom foto z ohrady, z huberta je tahle..:)
kukinatost
napsal(a):
Pro Janu: můžu se zeptat kdopak jsi? Nějak si nemůžu vzpomenout...Jinak díky moc Kerka je taky moc pěkný
..
kukinatost
napsal(a):
Sakriš, to je jenom foto z ohrady, z huberta je tahle..:)
A ještě posílám kámošky, s kterýma jezdím..Ty puntě jsou taky na prodej..:(
terushka
napsal(a):
Jj chtěla měla jsem takovou krizi že to nebudu zvládat ale nakonec sem se rozhodla že bych ji v žádném případě neprodala....A ty mě znáš nebo jenom víš jak jsem tady psala na netu že ji chci prodat?
No, tys ji dokonce tehdy chtěla prodat mi...:)Já jsem sháněla koníka i neobsedlého a tys mi ji nabízela..Jsem ráda, že sis to rozmyslela, věřím, že z vás bude skvělá dvojka..:)
terushka
napsal(a):
Aha už vzpomínám ahojky..tak to je ten valášek? Je strašně moc pěkný..díky moc..z Vás určitě taky
No, my děkujem...Zrovnu jdu tu moji divou zvěř vyvenčit, mám ještě zběsile přerostlého zlatého retrievra, říkám mu pan Žlutý, teď mají oba slíbenou procházku a šelma už mě vyštěkává pod oknem, až je vyfotím spolu, určo to tu hodím..:)Tak zatíma pošli zase nějaké foto..
kukinatost
napsal(a):
No, my děkujem...Zrovnu jdu tu moji divou zvěř vyvenčit, mám ještě zběsile přerostlého zlatého retrievra, říkám mu pan Žlutý, teď mají oba slíbenou procházku a šelma už mě vyštěkává pod oknem, až je vyfotím spolu, určo to tu hodím..:)Tak zatíma pošli zase nějaké foto..
Tak fain ať ti venčení výjde to já kdybych šla i stou moji černou šelmou tak by mi asi utekla..jinak sem ted nějaká nemocná tak valím do postele ale určitě se ozvu nebo se můžeš ozvat ty..tak zatím čaukii tady je ta moje černá šelma..
terushka
napsal(a):
Tak fain ať ti venčení výjde to já kdybych šla i stou moji černou šelmou tak by mi asi utekla..jinak sem ted nějaká nemocná tak valím do postele ale určitě se ozvu nebo se můžeš ozvat ty..tak zatím čaukii tady je ta moje černá šelma..
terushka: Ahoj,chci se te zeptat na info a ceny o tom konikovi a ponicce,mozna bych vedela o zajemci.odkud jsou? prosim o fotky a info s cenami na email anushkazoro@seznam.cz díky
anushka
napsal(a):
terushka: Ahoj,chci se te zeptat na info a ceny o tom konikovi a ponicce,mozna bych vedela o zajemci.odkud jsou? prosim o fotky a info s cenami na email anushkazoro@seznam.cz díky
Jinak můj první koník,byla malá ponička Minda
anushka
napsal(a):
Jinak můj první koník,byla malá ponička Minda
Drihej byl kříženej Hucul,Jurášek
anushka
napsal(a):
Drihej byl kříženej Hucul,Jurášek
Pak sem byla spolumajitel Am.klusačky Jessici a co si privezu v sobotu,to se nechte prekvapit..
anushka
napsal(a):
Pak sem byla spolumajitel Am.klusačky Jessici a co si privezu v sobotu,to se nechte prekvapit..
Tohle je muj prvni a jedinej konik...Roy
terushka
napsal(a):
A tady je myška semnou pod sedlem.. akorát kamarádka jak mě fotila ji uřízla nohy
trajekt
napsal(a):
Ahoj a co Janek,toho už nemáš?
Tohle je můj první koník,kobča Bělka
anushka
napsal(a):
ee,mela jsem ho kupovat..fotky dodam co nejdrive.
Myšky hajají....takové bříška veliké..
..
terushka
napsal(a):
Myšky hajají....takové bříška veliké..
..
Teruško,vidím dobře ten ostnatý drát?
Mě se jednou píchnul valach o drát do oka a to si nedovedete představit,jakou jsem měla hrůzu z toho,že už nikdy na to oko neuvidí...Naštěstí se to časem vylepšilo natolik,že mu v oku zůstala jen malá tečička,ale vždycky to tak být nemusí.
sadzi saj

jaruska
napsal(a):
Mě se jednou píchnul valach o drát do oka a to si nedovedete představit,jakou jsem měla hrůzu z toho,že už nikdy na to oko neuvidí...Naštěstí se to časem vylepšilo natolik,že mu v oku zůstala jen malá tečička,ale vždycky to tak být nemusí.
Tak můj první koník...moje kobča Elí....
jaruska
napsal(a):
Pro jarku: ano vidíš dobře je to ostnatý drát. My totiž ted doděláváme ohrady takže sem si ji musela na měsíc někde ustájit no:-(..a tam kde ji mám tak mají jako ohradu daný ten drát:-(..Moje kobča na to není zvyklá a už hned první den měla potrhané nohy..a ted se vždy najde kdeli jaká jizva:-( ale tak za dva týdny ji budu mít doma takže se to spraví
terushka
napsal(a):
Pro jarku: ano vidíš dobře je to ostnatý drát. My totiž ted doděláváme ohrady takže sem si ji musela na měsíc někde ustájit no:-(..a tam kde ji mám tak mají jako ohradu daný ten drát:-(..Moje kobča na to není zvyklá a už hned první den měla potrhané nohy..a ted se vždy najde kdeli jaká jizva:-( ale tak za dva týdny ji budu mít doma takže se to spraví
Jsem moc ráda,že Tvoji koníci to mají jen jako nouzové řešení,ostnatý drát ke koním vůbec nepatří,způsobuje to strašlivá zranění,která si koníci určitě nezaslouží.
terushka
napsal(a):
A tohle je zas můj první koník...kuk