roxy
napsal(a):
muj ksichtík a moje hlavička mého miláška
neni nadherna?
roxy
napsal(a):
neni nadherna?
se svoji novou kamoskou egretou :-)
(jiskrin prvni den v nove staji a s novyma kamosema )
roxy
napsal(a):
se svoji novou kamoskou egretou :-)
(jiskrin prvni den v nove staji a s novyma kamosema )
na jizdarne...
ja a jiskra 1.den
roxy
napsal(a):
na jizdarne...
ja a jiskra 1.den
tato fotecka se obzvlast vydarila...
JISKRA A HREBEC JMENEM CLIFF (klifatorek)
roxy
napsal(a):
tato fotecka se obzvlast vydarila...
JISKRA A HREBEC JMENEM CLIFF (klifatorek)
jiskra a ja
roxy
napsal(a):
laska jmenem jiskra
GORINKA A JA...od pana Večeři doufam že se nebude zlobit..ale strasne se mi libi...taky bych chtela jedou takoveho konika
(nejlepe jeji hribatko,ale upe stejne
)..
nicolll
napsal(a):
GORINKA A JA...od pana Večeři doufam že se nebude zlobit..ale strasne se mi libi...taky bych chtela jedou takoveho konika
(nejlepe jeji hribatko,ale upe stejne
)..
a jeste jedna GORINKA
nicolll
napsal(a):
a jeste jedna GORINKA
a GORINČINA halvička...ta je tak krasna roztomila...a posledni az budu mit aktualni tak pridam
bublinka
napsal(a):
Hm hlava koníka vypadá dobře,ale nemachruj s ní-každej tady má koně ne jen ty a nikdo s něma nemachruje.Tak tady pořád neotravuj s fotkama a udělej si raději web a dej sem odkaz!
Ahpjky já se chci jen zeptat proč utočíš na lidi kteří chtěj jenom ukázat svého koníka a pochlubit se??Jenom moi to vysvětli já bych to chtěla pochopit dík!
jeffik
napsal(a):
Ahpjky já se chci jen zeptat proč utočíš na lidi kteří chtěj jenom ukázat svého koníka a pochlubit se??Jenom moi to vysvětli já bych to chtěla pochopit dík!
Tak tady pokud mophu si přidám taky svého miláčka Jeffíka
jeffik
napsal(a):
Tak tady pokud mophu si přidám taky svého miláčka Jeffíka
a další
jeffik
napsal(a):
a na kolik let by jste ho typli???
Ahojky roxy a nikoll nechcete někdy pokecat nebo vymněnit fotečky miláčků???Obě je máte moc krásný!A kolik je vašim miláčkům???A na kolik by jste typly mého hříbka??Jestli by jste mněli zájem tak napište sem .Děkuju moc a zatím ahojky .A nevšímejte si bublinky je to hloupá holka!ZAtím ahojky!!!!!!!!!!
jeffik
napsal(a):
Ahojky roxy a nikoll nechcete někdy pokecat nebo vymněnit fotečky miláčků???Obě je máte moc krásný!A kolik je vašim miláčkům???A na kolik by jste typly mého hříbka??Jestli by jste mněli zájem tak napište sem .Děkuju moc a zatím ahojky .A nevšímejte si bublinky je to hloupá holka!ZAtím ahojky!!!!!!!!!!
AHOJ JEFFIKU :-)
HRIBEK JE SIKULKA...SICE TROSKU DROBNEJSI ALE JINAK KLASNY...310-259-116 KDYZ TAK MI NAPSI NA ICQ A JE TO...
PS:MOJE PUSENKA...JE TO SPOKOJENEJ KONICEK
bublinka
napsal(a):
Hm hlava koníka vypadá dobře,ale nemachruj s ní-každej tady má koně ne jen ty a nikdo s něma nemachruje.Tak tady pořád neotravuj s fotkama a udělej si raději web a dej sem odkaz!
Hm a odčeho tu asi máme moderovanou diskuzi s fotkama,nevím proč by sem nemohla dát fotky svého koníka,fakt hloupy názor,ty jsem fotky svého koníka nedáváš?nebo snad žádného nemáš!....
maky
napsal(a):
Já a Elisa..
PRO BUBLINKU: Tak popremyslej proc sou tady ty moderky...sou tu na to aby kazdy ukazal konika a ne proto aby tady lidi rypali (rika se ze ten gdo te nema rad ti jen zavidi..tak nezavid a hod sem taky nejake fotky koniku)..a jestli ti to vadi tak sem nelez...to nemyslim ve spatnym..
nicolll
napsal(a):
PRO BUBLINKU: Tak popremyslej proc sou tady ty moderky...sou tu na to aby kazdy ukazal konika a ne proto aby tady lidi rypali (rika se ze ten gdo te nema rad ti jen zavidi..tak nezavid a hod sem taky nejake fotky koniku)..a jestli ti to vadi tak sem nelez...to nemyslim ve spatnym..
Ahojky Jeffiku a Roxy...mate moc krasny koniky...tohle neni moje kobylka jen ji jezdim ale mam i svojeho(je to hucul ale jestli nevadi tak sem vlozim i jeho fotky)...gdyztak pisnete na icq 280778590..a Roxy vzala sem si tvoje icq...Jeffiku tobe sem napsala na e-mail...tak odepis a jestli mas icq tak pisi...zatim ahojky
roxy
napsal(a):
HRIBEK JE SIKULKA...SICE TROSKU DROBNEJSI ALE JINAK KLASNY...310-259-116 KDYZ TAK MI NAPSI NA ICQ A JE TO...
PS:MOJE PUSENKA...JE TO SPOKOJENEJ KONICEK
Ahojky roxy
je problém já nemám icq!mě totiž přes icq lezly do počítače hrozný viry tak jsem to zrušila!A můžeš mi když tak napsat na email Mourek.19@seznam.czděkuju a kolik je tvé kobylce??Mému prckovy je 19 měsíců!
nicolll
napsal(a):
Ahojky nikoll
Souhlasím s tebou že nemusí hned do každého rýpat!
nicolll
napsal(a):
Ahojky Jeffiku a Roxy...mate moc krasny koniky...tohle neni moje kobylka jen ji jezdim ale mam i svojeho(je to hucul ale jestli nevadi tak sem vlozim i jeho fotky)...gdyztak pisnete na icq 280778590..a Roxy vzala sem si tvoje icq...Jeffiku tobe sem napsala na e-mail...tak odepis a jestli mas icq tak pisi...zatim ahojky
Ahojky nikoll hele já nemám icq ale mám email Mourek.19@seznam.cz A to je škoda že koník není tvůj ale je krásná!A to hucul???To vypadá jako ČT.Pa napiš!
nicolll
napsal(a):
Ne tohle je kobylka ČT ale ja mam vlastního konika huculka a protoze sem chtela jezdit uz na vetsim tak jsem zacala jezdit tuto krasnou kobylku...jo to je skoda ze neni moje..je strasne zlata je to milacek
a tohle muj vlastni konik VASIL (prominte ze to neni ČT ) s kamaradkou ŠÁRKOU ktera je ČT
jeffik
napsal(a):
Ahojky roxy
je problém já nemám icq!mě totiž přes icq lezly do počítače hrozný viry tak jsem to zrušila!A můžeš mi když tak napsat na email Mourek.19@seznam.czděkuju a kolik je tvé kobylce??Mému prckovy je 19 měsíců!
ahojky,nemam ted bohuzel doma pc pac me zhorel jak na potvoru zdroj...zkus to icq pres atlas...me to taky blblo ale pres ten atlas uz to jde...
nicolll
napsal(a):
ahojky Jeffiku...je mu 8 a je to hucul krizenej pry s 4t ale nepripada mi to....a co jinak ten tvuj prdola??...a ty fotky uz sem ti poslala tak prosim napis jestli ti dosli ptz mi to nejak blbne..
Ahojky Brettko jestli jsi myslela me tak je to kamoscina kobylka je ji 8 a stoji v radkove lhote okres prerov...
nicolll
napsal(a):
Ahojky Brettko jestli jsi myslela me tak je to kamoscina kobylka je ji 8 a stoji v radkove lhote okres prerov...
tak posilam jeste jednu fotecku GORYNKY v zaprahu s jeji tetou NĚHOU
na te jsem jezdila driv ted uz ma 16 tak se na ni jezdi jen obcas
nicolll
napsal(a):
tak posilam jeste jednu fotecku GORYNKY v zaprahu s jeji tetou NĚHOU
na te jsem jezdila driv ted uz ma 16 tak se na ni jezdi jen obcas
a jeste jedna a taky posledni
nicolll
napsal(a):
ahojky Jeffiku...je mu 8 a je to hucul krizenej pry s 4t ale nepripada mi to....a co jinak ten tvuj prdola??...a ty fotky uz sem ti poslala tak prosim napis jestli ti dosli ptz mi to nejak blbne..
Ahojky hele prosím tě kam jsi mi poslal ty fotky?Na toho mourk nebo kam??Jen se ptám protože já mám více emailů!Tak abych věděla kde to hledat dík papa
nicolll
napsal(a):
Pro Nicoll.......
Můj prďolka se má moc dobře Maminka je Slovenskej telokrevník a tatínek Jaspis KWPN(myslím že je to holandan!?)a z nich se zrodil českej teplokrevkník můj hříbek a v březnu 2007 mu budou 2 roky!A ještě porad co by jsi s ním dělala?Já s ním dělám voddění na vodtku,číštění,dávání nohou!A pak nevím porad dík
jeffik
napsal(a):
Pro Nicoll.......
Můj prďolka se má moc dobře Maminka je Slovenskej telokrevník a tatínek Jaspis KWPN(myslím že je to holandan!?)a z nich se zrodil českej teplokrevkník můj hříbek a v březnu 2007 mu budou 2 roky!A ještě porad co by jsi s ním dělala?Já s ním dělám voddění na vodtku,číštění,dávání nohou!A pak nevím porad dík
Ahojky Jeffiku...tak ja chci mojeho prdolu pristi rok prodat (ptz jdu na skolu do brna teda jestli se tam dostanu a nejak by to proste neslo)....a po skole si koupit kobylku(praveze nejradsi hribatko od Gory) ale jinak uz sem se na nejaky ty kobylky divala...a chtela bych s ni delat parelliho metodu (s mojim prckem sem to zkousela neco umi ale moc toho neni)...prave ze to je hlevne pro mlade kone a vytvoris si tim mezi tebou a konikem velke pouto(kamoska ma konika nauceneho vse-lehnou,stoupnout si na zadni atd., kdyz si ho koupila nechtel se nechat ani chytnou-kousal, kopal...a dnes ja to konik ktery bez sve majitelky neda kroku)...takze pokud bych ti mela radit tak parelliho metu...to by bylo nejlepsi
a pridej nejake fotky...
nicolll
napsal(a):
Ahojky Jeffiku...tak ja chci mojeho prdolu pristi rok prodat (ptz jdu na skolu do brna teda jestli se tam dostanu a nejak by to proste neslo)....a po skole si koupit kobylku(praveze nejradsi hribatko od Gory) ale jinak uz sem se na nejaky ty kobylky divala...a chtela bych s ni delat parelliho metodu (s mojim prckem sem to zkousela neco umi ale moc toho neni)...prave ze to je hlevne pro mlade kone a vytvoris si tim mezi tebou a konikem velke pouto(kamoska ma konika nauceneho vse-lehnou,stoupnout si na zadni atd., kdyz si ho koupila nechtel se nechat ani chytnou-kousal, kopal...a dnes ja to konik ktery bez sve majitelky neda kroku)...takze pokud bych ti mela radit tak parelliho metu...to by bylo nejlepsi
a pridej nejake fotky...
A Jeffiku poslala sem ti to na Mourek.19@seznam...tak taky posly nejaky ty fotecky...dneska budu mit ani novy tak zase poslu...
roxy
napsal(a):
NE,TENHLE HREBEC JE S KOBYLAMA OD HRIBATKA...JE HODNEJ,A NEBRANI NIC K TOMU ABY CHODIL VEN S KOBCAMA...STACI JAKO ODPOVED? PA
Jo tak to si byvaly majitel meho hrebecka myslel taky a ted mi volal ze se mu podarilo obskocit jednu kladrubandu a nedavno se mu narodila holčička.Takže aby vás nějaká kobylka nepřekvapila malým uzlíčkem,na tohle bacha!!!!
nicolll
napsal(a):
A Jeffiku poslala sem ti to na Mourek.19@seznam...tak taky posly nejaky ty fotecky...dneska budu mit ani novy tak zase poslu...
Tak taky přidám svého miláčka
brenton
napsal(a):
Tak taky přidám svého miláčka
A ještě jednou a raději beze mě abych to zbytečně nekazila
nicolll
napsal(a):
ahojky Brenton...to je kobylka??kolik ji je???...je strasne krasna tak sem pridej jeste nejake fotecky..
Děkujeme za kompliment tak já něco přidám když se líbíme Ne je to valášek (14 let). Ty jezdíš na té tmavé šimle viď, jsem na šimlíky tak trochu ulítlá, ale to čištění
. Taky jsme byli za mlada tak hezky tmavý teď jsme pro změnu tečkovaný
brenton
napsal(a):
Děkujeme za kompliment tak já něco přidám když se líbíme Ne je to valášek (14 let). Ty jezdíš na té tmavé šimle viď, jsem na šimlíky tak trochu ulítlá, ale to čištění
eště
brenton
napsal(a):
JJ to jsem ja...drive jsem mela nejradsi tmavy koniky a ted jak jsem poznala Gorinku tak se mi libi simlici...
roxy
napsal(a):
Já a "myšák".....
fishita
napsal(a):
Já a "myšák".....
tady Já a Dogorka z Dunowa po Gottward
roxy
napsal(a):
Tady je můj miláček na lonži