ČT-vy a vaši miláčci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2006 09:54

muj ksichtík a moje hlavička mého miláška

28.10.2006 09:55

roxy napsal(a):

neni nadherna?

28.10.2006 09:57

roxy napsal(a):
neni nadherna?

se svoji novou kamoskou egretou :-)
(jiskrin prvni den v nove staji a s novyma kamosema )

28.10.2006 09:59

roxy napsal(a):
se svoji novou kamoskou egretou :-)
(jiskrin prvni den v nove staji a s novyma kamosema )

na jizdarne...
ja a jiskra 1.den

28.10.2006 10:05

roxy napsal(a):
na jizdarne...
ja a jiskra 1.den

tato fotecka se obzvlast vydarila...
JISKRA A HREBEC JMENEM CLIFF (klifatorek)

28.10.2006 10:06

roxy napsal(a):

jiskra a ja

28.10.2006 10:07

roxy napsal(a):
jiskra a ja

laska jmenem jiskra

28.10.2006 23:54

roxy napsal(a):
laska jmenem jiskra

GORINKA A JA...od pana Večeři doufam že se nebude zlobit..ale strasne se mi libi...taky bych chtela jedou takoveho konika(nejlepe jeji hribatko,ale upe stejne)..

28.10.2006 23:57

nicolll napsal(a):
GORINKA A JA...od pana Večeři doufam že se nebude zlobit..ale strasne se mi libi...taky bych chtela jedou takoveho konika(nejlepe jeji hribatko,ale upe stejne)..

a jeste jedna GORINKA

29.10.2006 00:05

nicolll napsal(a):
a jeste jedna GORINKA

a GORINČINA halvička...ta je tak krasna roztomila...a posledni az budu mit aktualni tak pridam

29.10.2006 00:05

nicolll napsal(a):
a GORINČINA halvička...ta je tak krasna roztomila...a posledni az budu mit aktualni tak pridam

omlouvamn se za kvalitu fotek

29.10.2006 14:15

roxy napsal(a):

Hm hlava koníka vypadá dobře,ale nemachruj s ní-každej tady má koně ne jen ty a nikdo s něma nemachruje.Tak tady pořád neotravuj s fotkama a udělej si raději web a dej sem odkaz!

29.10.2006 14:46

bublinka napsal(a):
Hm hlava koníka vypadá dobře,ale nemachruj s ní-každej tady má koně ne jen ty a nikdo s něma nemachruje.Tak tady pořád neotravuj s fotkama a udělej si raději web a dej sem odkaz!

Ahpjky já se chci jen zeptat proč utočíš na lidi kteří chtěj jenom ukázat svého koníka a pochlubit se??Jenom moi to vysvětli já bych to chtěla pochopit dík!

29.10.2006 14:53

jeffik napsal(a):
Ahpjky já se chci jen zeptat proč utočíš na lidi kteří chtěj jenom ukázat svého koníka a pochlubit se??Jenom moi to vysvětli já bych to chtěla pochopit dík!

Tak tady pokud mophu si přidám taky svého miláčka Jeffíka

29.10.2006 14:54

jeffik napsal(a):
Tak tady pokud mophu si přidám taky svého miláčka Jeffíka

a další

29.10.2006 14:56

jeffik napsal(a):
a další

A ještě jedna z výběhu

29.10.2006 14:58

jeffik napsal(a):
A ještě jedna z výběhu

Papáme

29.10.2006 15:01

jeffik napsal(a):
Papáme

hele nech mne

29.10.2006 15:02

jeffik napsal(a):
hele nech mne

a na kolik let by jste ho typli???

29.10.2006 15:07

jeffik napsal(a):
a na kolik let by jste ho typli???

Ahojky roxy a nikoll nechcete někdy pokecat nebo vymněnit fotečky miláčků???Obě je máte moc krásný!A kolik je vašim miláčkům???A na kolik by jste typly mého hříbka??Jestli by jste mněli zájem tak napište sem .Děkuju moc a zatím ahojky .A nevšímejte si bublinky je to hloupá holka!ZAtím ahojky!!!!!!!!!!

29.10.2006 15:21

roxy napsal(a):

Ahojky a to vy pouštíte hřebce s kobylama normálně???A to si nic neudělají???

29.10.2006 17:03

jeffik napsal(a):
Ahojky a to vy pouštíte hřebce s kobylama normálně???A to si nic neudělají???

AHOJ JEFFIKU :-)
NE,TENHLE HREBEC JE S KOBYLAMA OD HRIBATKA...JE HODNEJ,A NEBRANI NIC K TOMU ABY CHODIL VEN S KOBCAMA...STACI JAKO ODPOVED? PA

29.10.2006 17:06

jeffik napsal(a):
Ahojky roxy a nikoll nechcete někdy pokecat nebo vymněnit fotečky miláčků???Obě je máte moc krásný!A kolik je vašim miláčkům???A na kolik by jste typly mého hříbka??Jestli by jste mněli zájem tak napište sem .Děkuju moc a zatím ahojky .A nevšímejte si bublinky je to hloupá holka!ZAtím ahojky!!!!!!!!!!

HRIBEK JE SIKULKA...SICE TROSKU DROBNEJSI ALE JINAK KLASNY...310-259-116 KDYZ TAK MI NAPSI NA ICQ A JE TO...
PS:MOJE PUSENKA...JE TO SPOKOJENEJ KONICEK

29.10.2006 20:42

roxy napsal(a):

Já a Bony

29.10.2006 22:33

janamalik napsal(a):
Já a Bony

Já a Elisa..

30.10.2006 06:26

bublinka napsal(a):

Hm a odčeho tu asi máme moderovanou diskuzi s fotkama,nevím proč by sem nemohla dát fotky svého koníka,fakt hloupy názor,ty jsem fotky svého koníka nedáváš?nebo snad žádného nemáš!....

30.10.2006 13:07

maky napsal(a):
Já a Elisa..

PRO BUBLINKU: Tak popremyslej proc sou tady ty moderky...sou tu na to aby kazdy ukazal konika a ne proto aby tady lidi rypali (rika se ze ten gdo te nema rad ti jen zavidi..tak nezavid a hod sem taky nejake fotky koniku)..a jestli ti to vadi tak sem nelez...to nemyslim ve spatnym..

30.10.2006 13:13

nicolll napsal(a):
PRO BUBLINKU: Tak popremyslej proc sou tady ty moderky...sou tu na to aby kazdy ukazal konika a ne proto aby tady lidi rypali (rika se ze ten gdo te nema rad ti jen zavidi..tak nezavid a hod sem taky nejake fotky koniku)..a jestli ti to vadi tak sem nelez...to nemyslim ve spatnym..

Ahojky Jeffiku a Roxy...mate moc krasny koniky...tohle neni moje kobylka jen ji jezdim ale mam i svojeho(je to hucul ale jestli nevadi tak sem vlozim i jeho fotky)...gdyztak pisnete na icq 280778590..a Roxy vzala sem si tvoje icq...Jeffiku tobe sem napsala na e-mail...tak odepis a jestli mas icq tak pisi...zatim ahojky

30.10.2006 16:08

roxy napsal(a):
HRIBEK JE SIKULKA...SICE TROSKU DROBNEJSI ALE JINAK KLASNY...310-259-116 KDYZ TAK MI NAPSI NA ICQ A JE TO...
PS:MOJE PUSENKA...JE TO SPOKOJENEJ KONICEK

Ahojky roxy
je problém já nemám icq!mě totiž přes icq lezly do počítače hrozný viry tak jsem to zrušila!A můžeš mi když tak napsat na email Mourek.19@seznam.czděkuju a kolik je tvé kobylce??Mému prckovy je 19 měsíců!

30.10.2006 16:10

nicolll napsal(a):

Ahojky nikoll
Souhlasím s tebou že nemusí hned do každého rýpat!

30.10.2006 16:12

nicolll napsal(a):
Ahojky Jeffiku a Roxy...mate moc krasny koniky...tohle neni moje kobylka jen ji jezdim ale mam i svojeho(je to hucul ale jestli nevadi tak sem vlozim i jeho fotky)...gdyztak pisnete na icq 280778590..a Roxy vzala sem si tvoje icq...Jeffiku tobe sem napsala na e-mail...tak odepis a jestli mas icq tak pisi...zatim ahojky

Ahojky nikoll hele já nemám icq ale mám email Mourek.19@seznam.cz A to je škoda že koník není tvůj ale je krásná!A to hucul???To vypadá jako ČT.Pa napiš!

30.10.2006 19:23

jeffik napsal(a):
Ahojky nikoll
Souhlasím s tebou že nemusí hned do každého rýpat!

Ne tohle je kobylka ČT ale ja mam vlastního konika huculka a protoze sem chtela jezdit uz na vetsim tak jsem zacala jezdit tuto krasnou kobylku...jo to je skoda ze neni moje..je strasne zlata je to milacek

30.10.2006 19:27

nicolll napsal(a):
Ne tohle je kobylka ČT ale ja mam vlastního konika huculka a protoze sem chtela jezdit uz na vetsim tak jsem zacala jezdit tuto krasnou kobylku...jo to je skoda ze neni moje..je strasne zlata je to milacek

a tohle muj vlastni konik VASIL (prominte ze to neni ČT ) s kamaradkou ŠÁRKOU ktera je ČT

30.10.2006 19:29

nicolll napsal(a):
a tohle muj vlastni konik VASIL (prominte ze to neni ČT ) s kamaradkou ŠÁRKOU ktera je ČT

jo a nejaky ty fotecky ti poslu jak ju budu zase fotit..jinak ti poslu ze zavodu...to uz je trosku dyl..

31.10.2006 14:43

jeffik napsal(a):
Ahojky roxy
je problém já nemám icq!mě totiž přes icq lezly do počítače hrozný viry tak jsem to zrušila!A můžeš mi když tak napsat na email Mourek.19@seznam.czděkuju a kolik je tvé kobylce??Mému prckovy je 19 měsíců!

ahojky,nemam ted bohuzel doma pc pac me zhorel jak na potvoru zdroj...zkus to icq pres atlas...me to taky blblo ale pres ten atlas uz to jde...

31.10.2006 16:11

nicolll napsal(a):
jo a nejaky ty fotecky ti poslu jak ju budu zase fotit..jinak ti poslu ze zavodu...to uz je trosku dyl..

Ahojky nikolll, to vůbec nevadí že není ČT. Ale je krásnej!A kolik mu je let????

2.11.2006 09:20

jeffik napsal(a):
Ahojky nikolll, to vůbec nevadí že není ČT. Ale je krásnej!A kolik mu je let????

cau....mate vseci naderne 4 nohe milacky :-)
pokud mate doma icq tak pisnete a muzeme si psat atd... :-) teda jen kdo chce :-)

2.11.2006 10:45

roxy napsal(a):
cau....mate vseci naderne 4 nohe milacky :-)
pokud mate doma icq tak pisnete a muzeme si psat atd... :-) teda jen kdo chce :-)

mas nadhernou kobylku,kolik ji je a kdepak ji mas?pa kata

2.11.2006 15:43

brettka napsal(a):
mas nadhernou kobylku,kolik ji je a kdepak ji mas?pa kata

ahojky Jeffiku...je mu 8 a je to hucul krizenej pry s 4t ale nepripada mi to....a co jinak ten tvuj prdola??...a ty fotky uz sem ti poslala tak prosim napis jestli ti dosli ptz mi to nejak blbne..

2.11.2006 15:45

nicolll napsal(a):
ahojky Jeffiku...je mu 8 a je to hucul krizenej pry s 4t ale nepripada mi to....a co jinak ten tvuj prdola??...a ty fotky uz sem ti poslala tak prosim napis jestli ti dosli ptz mi to nejak blbne..

Ahojky Brettko jestli jsi myslela me tak je to kamoscina kobylka je ji 8 a stoji v radkove lhote okres prerov...

2.11.2006 15:59

nicolll napsal(a):
Ahojky Brettko jestli jsi myslela me tak je to kamoscina kobylka je ji 8 a stoji v radkove lhote okres prerov...

tak posilam jeste jednu fotecku GORYNKY v zaprahu s jeji tetou NĚHOU na te jsem jezdila driv ted uz ma 16 tak se na ni jezdi jen obcas

2.11.2006 16:08

nicolll napsal(a):
tak posilam jeste jednu fotecku GORYNKY v zaprahu s jeji tetou NĚHOU na te jsem jezdila driv ted uz ma 16 tak se na ni jezdi jen obcas

a jeste jedna a taky posledni

2.11.2006 18:19

nicolll napsal(a):

Ahojky hele prosím tě kam jsi mi poslal ty fotky?Na toho mourk nebo kam??Jen se ptám protože já mám více emailů!Tak abych věděla kde to hledat dík papa

2.11.2006 18:23

nicolll napsal(a):

Pro Nicoll.......
Můj prďolka se má moc dobře Maminka je Slovenskej telokrevník a tatínek Jaspis KWPN(myslím že je to holandan!?)a z nich se zrodil českej teplokrevkník můj hříbek a v březnu 2007 mu budou 2 roky!A ještě porad co by jsi s ním dělala?Já s ním dělám voddění na vodtku,číštění,dávání nohou!A pak nevím porad dík

3.11.2006 14:13

jeffik napsal(a):
Pro Nicoll.......
Můj prďolka se má moc dobře Maminka je Slovenskej telokrevník a tatínek Jaspis KWPN(myslím že je to holandan!?)a z nich se zrodil českej teplokrevkník můj hříbek a v březnu 2007 mu budou 2 roky!A ještě porad co by jsi s ním dělala?Já s ním dělám voddění na vodtku,číštění,dávání nohou!A pak nevím porad dík

Ahojky Jeffiku...tak ja chci mojeho prdolu pristi rok prodat (ptz jdu na skolu do brna teda jestli se tam dostanu a nejak by to proste neslo)....a po skole si koupit kobylku(praveze nejradsi hribatko od Gory) ale jinak uz sem se na nejaky ty kobylky divala...a chtela bych s ni delat parelliho metodu (s mojim prckem sem to zkousela neco umi ale moc toho neni)...prave ze to je hlevne pro mlade kone a vytvoris si tim mezi tebou a konikem velke pouto(kamoska ma konika nauceneho vse-lehnou,stoupnout si na zadni atd., kdyz si ho koupila nechtel se nechat ani chytnou-kousal, kopal...a dnes ja to konik ktery bez sve majitelky neda kroku)...takze pokud bych ti mela radit tak parelliho metu...to by bylo nejlepsi
a pridej nejake fotky...

3.11.2006 14:16

nicolll napsal(a):
Ahojky Jeffiku...tak ja chci mojeho prdolu pristi rok prodat (ptz jdu na skolu do brna teda jestli se tam dostanu a nejak by to proste neslo)....a po skole si koupit kobylku(praveze nejradsi hribatko od Gory) ale jinak uz sem se na nejaky ty kobylky divala...a chtela bych s ni delat parelliho metodu (s mojim prckem sem to zkousela neco umi ale moc toho neni)...prave ze to je hlevne pro mlade kone a vytvoris si tim mezi tebou a konikem velke pouto(kamoska ma konika nauceneho vse-lehnou,stoupnout si na zadni atd., kdyz si ho koupila nechtel se nechat ani chytnou-kousal, kopal...a dnes ja to konik ktery bez sve majitelky neda kroku)...takze pokud bych ti mela radit tak parelliho metu...to by bylo nejlepsi
a pridej nejake fotky...

A Jeffiku poslala sem ti to na Mourek.19@seznam...tak taky posly nejaky ty fotecky...dneska budu mit ani novy tak zase poslu...

3.11.2006 14:48

roxy napsal(a):
NE,TENHLE HREBEC JE S KOBYLAMA OD HRIBATKA...JE HODNEJ,A NEBRANI NIC K TOMU ABY CHODIL VEN S KOBCAMA...STACI JAKO ODPOVED? PA

Jo tak to si byvaly majitel meho hrebecka myslel taky a ted mi volal ze se mu podarilo obskocit jednu kladrubandu a nedavno se mu narodila holčička.Takže aby vás nějaká kobylka nepřekvapila malým uzlíčkem,na tohle bacha!!!!

3.11.2006 14:54

nicolll napsal(a):
A Jeffiku poslala sem ti to na Mourek.19@seznam...tak taky posly nejaky ty fotecky...dneska budu mit ani novy tak zase poslu...

Tak taky přidám svého miláčka

3.11.2006 14:55

brenton napsal(a):
Tak taky přidám svého miláčka

A ještě jednou a raději beze mě abych to zbytečně nekazila

3.11.2006 15:55

brenton napsal(a):
A ještě jednou a raději beze mě abych to zbytečně nekazila

ahojky Brenton...to je kobylka??kolik ji je???...je strasne krasna tak sem pridej jeste nejake fotecky..

3.11.2006 16:40

nicolll napsal(a):
ahojky Brenton...to je kobylka??kolik ji je???...je strasne krasna tak sem pridej jeste nejake fotecky..

Děkujeme za kompliment tak já něco přidám když se líbíme Ne je to valášek (14 let). Ty jezdíš na té tmavé šimle viď, jsem na šimlíky tak trochu ulítlá, ale to čištění. Taky jsme byli za mlada tak hezky tmavý teď jsme pro změnu tečkovaný

3.11.2006 16:43

brenton napsal(a):
Děkujeme za kompliment tak já něco přidám když se líbíme Ne je to valášek (14 let). Ty jezdíš na té tmavé šimle viď, jsem na šimlíky tak trochu ulítlá, ale to čištění. Taky jsme byli za mlada tak hezky tmavý teď jsme pro změnu tečkovaný

eště

3.11.2006 17:05

brenton napsal(a):

Nejseš ve stáji Ufonek ? Já jo,na přezdívce PONY (malím písmem

6.11.2006 13:42

brenton napsal(a):

JJ to jsem ja...drive jsem mela nejradsi tmavy koniky a ted jak jsem poznala Gorinku tak se mi libi simlici...

14.11.2006 15:27

roxy napsal(a):

Já a "myšák".....

25.8.2007 20:37

fishita napsal(a):
Já a "myšák".....

tady Já a Dogorka z Dunowa po Gottward

26.8.2007 10:46

roxy napsal(a):

Tady je můj miláček na lonži

26.8.2007 11:00

kovbojka napsal(a):
Tady je můj miláček na lonži

Já se svím miláškem!!

26.8.2007 11:42

dzinecek napsal(a):
Já se svím miláškem!!

Já a můj miláááček Tarunka, na jaře, poprví zase venku z haly

3.11.2011 18:55
axl

XXX.XXX.43.64

Ahoj Jesabel, taky mam valaska po Gottwardovi, Artex

7.11.2011 11:32
sheggy

XXX.XXX.2.215

Elizabeth. Narozena 2.5.1994. Už docela babča, ale plná energie :)

7.11.2011 14:29
haisovad

XXX.XXX.244.2

Teda to je tučňák...:-|

Přidejte reakci

Přidat smajlík