Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2006 14:38

Máte někdo potomka po tomto hřebci...????

3.11.2006 14:48

kacka santarova napsal(a):

Ahoj, mám po tomto hřebci pětiletého valáška, copak tě zajímá?

3.11.2006 14:52

Když tak odpovím až v ponědělí, dneska už to balím v práci a doma net nemám...

buggyna

4.11.2006 16:44
buggyna

lump napsal(a):
Když tak odpovím až v ponědělí, dneska už to balím v práci a doma net nemám...

Znám 4letou klisnu po tomto hřebci
Skoro-moje Buggy,letos startovala prvním rokem - Z,ZL

4.11.2006 18:29

buggyna napsal(a):
Znám 4letou klisnu po tomto hřebci
Skoro-moje Buggy,letos startovala prvním rokem - Z,ZL

Já jsem právě odkoupila od pana Papouška kobylku po Graet Pleasure jménem Gabriela.......sem s ní moc spokojená...napište mi prosím nějaké podrobnéjší info....mockrát děkuji....

4.11.2006 19:22

Já jsem právě odkoupila od pana Papouška kobylku po Graet Pleasure jménem Gabriela.......sem s ní moc spokojená...napište mi prosím nějaké podrobnéjší info....mockrát děkuji....

Jéé Kači, ty máš dalšího koníka??? Jak se máte v novým??? Doufám, že dobře !!! Papa Saša

4.11.2006 19:54

sasetka napsal(a):
Jéé Kači, ty máš dalšího koníka??? Jak se máte v novým??? Doufám, že dobře !!! Papa Saša

Kači, ahoj. Hledala jsem kobylku ve všech vyhledávačích a nemohla jsem ji najít. Jaký je její původ po matce a celé jméno? Jinak s ní držím palečky. Rena

6.11.2006 07:12

Ahoj, tak už se ozývám. Valáška mám od tří let, letos začal sportovat ZM-ZL, ochotný, šikovný, nedělá chyby, jen když mu to zkazím já. Pod sedlem je učenlivý, pracovitý, ale docela divoch, není to zrovna pohodový koník na vyjížďky, pořád něco vymýšlí. Na ošetřování je mazel, nechá se čistit od dětí ze stoličky a ze srandy do nich šťouchá čumákem a shazuje je. Co konkrétně by tě třeba zajímalo?

6.11.2006 08:50

lump napsal(a):
Ahoj, tak už se ozývám. Valáška mám od tří let, letos začal sportovat ZM-ZL, ochotný, šikovný, nedělá chyby, jen když mu to zkazím já. Pod sedlem je učenlivý, pracovitý, ale docela divoch, není to zrovna pohodový koník na vyjížďky, pořád něco vymýšlí. Na ošetřování je mazel, nechá se čistit od dětí ze stoličky a ze srandy do nich šťouchá čumákem a shazuje je. Co konkrétně by tě třeba zajímalo?

Týjo ten je nááádherný!Úžasný lysinkáč. Za jaký JK závodíš? A jak se koník jmenuje?

6.11.2006 09:11

coriska napsal(a):
Týjo ten je nááádherný!Úžasný lysinkáč. Za jaký JK závodíš? A jak se koník jmenuje?

Koník se jmenuje Lupino a s pár nadšencena jsme si založili před pár lety vlastní JK Slovácko.

6.11.2006 09:20

lump napsal(a):
Koník se jmenuje Lupino a s pár nadšencena jsme si založili před pár lety vlastní JK Slovácko.

Zaujal mě Lupino, má skvělou lysinu. Zajímalo by mě, má ji takto malovanou i z druhé strany? Viděla jsem už několik koní, většinou painti, ale měli třeba jen jednostrannou. Tak by mě zajímalo, zda to má oboustranné...díky.

6.11.2006 09:28

lucky napsal(a):
Zaujal mě Lupino, má skvělou lysinu. Zajímalo by mě, má ji takto malovanou i z druhé strany? Viděla jsem už několik koní, většinou painti, ale měli třeba jen jednostrannou. Tak by mě zajímalo, zda to má oboustranné...díky.

Ta jeho hlavinka je celá taková pěkně vybarvená..., ale většině lidí se to spíš nelíbí.

6.11.2006 18:52

lump napsal(a):
Ta jeho hlavinka je celá taková pěkně vybarvená..., ale většině lidí se to spíš nelíbí.

Tak tady nedělní test skákání...Mooooc velká šikula...

6.11.2006 18:53

Tak tady nedělní test skákání...Mooooc velká šikula...

Tady zrovna moc nepracuje nožkama....ale jinak je to super koník....

6.11.2006 19:12

Tady zrovna moc nepracuje nožkama....ale jinak je to super koník....

pochlub se ještě nějakýma fotečkama, kobylka vypadá moc hezky

6.11.2006 21:11

coriska napsal(a):
pochlub se ještě nějakýma fotečkama, kobylka vypadá moc hezky

6.11.2006 21:13

Tady jí to lehce kazím já...ale to senad omluvíte....

6.11.2006 21:46

Tady jí to lehce kazím já...ale to senad omluvíte....

Ahojík, ten 5-letý valášek, co letos startoval ZM...nejeli jste s ním i nějaký parkur v Moravanu??Mám takový dojem že jsem vás tam viděla

7.11.2006 06:51

barbucha61 napsal(a):
Ahojík, ten 5-letý valášek, co letos startoval ZM...nejeli jste s ním i nějaký parkur v Moravanu??Mám takový dojem že jsem vás tam viděla

Jj, to jsme my dva.

7.11.2006 08:11

barbucha61 napsal(a):

Já Vás zase viděla (myslím) v Eliotu, až budečas, tak kouknu na foto, jestli tam někndenejte,měse koníkmoc líbil;)

21.11.2006 11:10

kassiopeass napsal(a):
Já Vás zase viděla (myslím) v Eliotu, až budečas, tak kouknu na foto, jestli tam někndenejte,měse koníkmoc líbil;)

Tohle je taky dceruška Great Pleasure. Jmenuje se Nina a patří kamarádce Svaťce a jejímu mužíkovi Jiřímu.

21.11.2006 12:23

lump napsal(a):

Mě se líbí. A moc. Právě kvůli té krásné lucerničce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík