všechno co má fleky velký nebo malý...sem samozřejmě jenom koníci a kravičkama se pochlubíte jindy,jo?!
klafus
napsal(a):
všechno co má fleky velký nebo malý...sem samozřejmě jenom koníci a kravičkama se pochlubíte jindy,jo?!
Janny
klafus
napsal(a):
TAk když jde o strakáče, tak neváhám a přihazuji naši Áju- nejhodnější poník co znám...
microfon
napsal(a):
TAk když jde o strakáče, tak neváhám a přihazuji naši Áju- nejhodnější poník co znám...
a ještě z druhé strany té strakatější
klafus
napsal(a):
taky posílám jednu strakatou potvůrku
microfon
napsal(a):
a ještě z druhé strany té strakatější
A jako bonus Á ja zezadu i s její tzv. odrazkou
microfon
napsal(a):
A jako bonus Á ja zezadu i s její tzv. odrazkou
A aby toho bylo víc, tak + její synek Pája
klafus
napsal(a):
Cheyenne
jaruska
napsal(a):
Myslela jsem poničku Áju....
děkuji moc za pochvalu- soutěže jsem si všimla až v den ukončení-
, No ale stejně, ta její hlavu jí to kazí
kdyby to šlo tak bych jí opravdu přihlásila do nějak=é soutěže povahové dokonalosti, tu by jistě vyhrála
klafus
napsal(a):
Posílám Megan a hříbátko na "nástěnku" flekáčků.
klafus
napsal(a):
Tak tady je ten můj strakoš, hřebeček shetta Apolly :-))
jennifer
napsal(a):
Tak tady je ten můj strakoš, hřebeček shetta Apolly :-))
A tady moje bývalá milovaná flekatice..:)
kukinatost
napsal(a):
A tady moje bývalá milovaná flekatice..:)
Kobylka Basanta
lintith
napsal(a):
a její dcera Sabina
A ještě jedna její dcera Mája, bohužel prodaná....
klafus
napsal(a):
To mi nedá nepřihodit sem nejakyho strakačka :) Honey
verfa
napsal(a):
A ještě ležící :)
verfa
napsal(a):
A tady pohromade :)
verfa
napsal(a):
A ještě jednou...
klafus
napsal(a):
Toho prostředního si nevšímejte
klafus
napsal(a):
tady je muj koník.kvalita nic moc
whitny
napsal(a):
a ještě jednou
kobylka je sice rezavá, ale teď vypadá jakoby byla strakatá...=0) zítra ji vyfotím celou venku
bednarik petr
napsal(a):
nevíte o někom kdo prodává paint klisnu ?
Na www.stajestetice.cz v prodavame
Hustys Indigo Summer
paint horse; chestnut overo
datum nar.: 10. 4. 2002
o: Sam Edition
m: Hustlers Pride (po Pipestem Red)
noled
napsal(a):
kobylka je sice rezavá, ale teď vypadá jakoby byla strakatá...=0) zítra ji vyfotím celou venku
Tohle je Boleček .
Ten nejúžasnější poníček!
lesik
napsal(a):
Tohle je Boleček .
Ten nejúžasnější poníček!
PH klisna na jaře jí budou dva roky.
sabora

klafus
napsal(a):
tohle téma je tady sice už po xxxté, ale proč ne
tak :SANNY mazlící se s Mikeškem
sabora

klafus
napsal(a):
ještě jednou- v plné kráse (když jsem se přestěhovali, sousedé se chodili dívat, jestli to máme tele nebo co?)
alisa
napsal(a):
sajma:
Dík za odpověď.A nemohla by jsi mi o něm něco napsat?Kolik mu je?Po kom je?A jajký je jeho charakter?Už se s ním nějak pracuje?
dík
Valach do třetího roku, s PP po Quartetovi po Quoniam III. HKV 160, je obsednutý, lehce ježděn, absolutní kliďas, flegmatyk, zvládne jej i začátečník...zdravý, nez estet vad, jednou kutý, očkovaný. odčervený.