Baroko-Černá ELEGANCE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2006 11:19

Sem Můžete dávat čistokrevné frýské koníky.
Tento je dovezen ze své rodné země, je to hřebec s šancí na plemeníka-supr PP.¨
Patří mojí dobré kamarádce.

3.12.2006 11:21

jessyn napsal(a):

A s lepší KVALITOU..

3.12.2006 11:33

jessyn napsal(a):
A s lepší KVALITOU..

hm nic moc...kamoska ma hezciho
zkus nafotit nakou lepsi fotku...pak mozna bude vypadat lepe

3.12.2006 15:43

brettka napsal(a):
hm nic moc...kamoska ma hezciho
zkus nafotit nakou lepsi fotku...pak mozna bude vypadat lepe

Tak já také přidám...je to čtyřletý hřebec (dovezen z rodné země) kterého nechci a nebudu na přání mé kamarádky jmenovat a uvádět místo, kde je ustájen...

3.12.2006 15:45

tajemma danny napsal(a):
Tak já také přidám...je to čtyřletý hřebec (dovezen z rodné země) kterého nechci a nebudu na přání mé kamarádky jmenovat a uvádět místo, kde je ustájen...

a etě jedna...jsou to rok staré fotky...

3.12.2006 18:48

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna...jsou to rok staré fotky...

hm tak to je aspon kun... je opravdu nadhernej :-) gratuluji,kamoska ma nadherneho hrebecka...

3.12.2006 19:45

jessyn napsal(a):
A s lepší KVALITOU..

Strašná fotka. Zbytečně ubírá koni na jeho kráse.

3.12.2006 19:57

jessyn napsal(a):

3.12.2006 19:59

jessyn napsal(a):

4.12.2006 10:08

jessyn napsal(a):

Fotečka není moc povedená, ale tento koník vypadá spíš jako hříbátko než jako dospělý koník, ale soudě podle toho, že na něm už sedí člověk, je koník už asi dospělý. A pokud je to ještě mlaďoch, tak je mi ho líto, to se nedělá, to může udělat jen hloupý člověk obsedat hříbě. S tou licencí plemeníka- to jsou vysoké ambice, v ČR jsou zatím po svodu jen 4 hřebci, kteří dostali předvýběr, ale licenci nemá ještě žádný. Ale to jí poradí ve svazu, v ČR existují dva.

4.12.2006 10:40

ghajariy napsal(a):
Fotečka není moc povedená, ale tento koník vypadá spíš jako hříbátko než jako dospělý koník, ale soudě podle toho, že na něm už sedí člověk, je koník už asi dospělý. A pokud je to ještě mlaďoch, tak je mi ho líto, to se nedělá, to může udělat jen hloupý člověk obsedat hříbě. S tou licencí plemeníka- to jsou vysoké ambice, v ČR jsou zatím po svodu jen 4 hřebci, kteří dostali předvýběr, ale licenci nemá ještě žádný. Ale to jí poradí ve svazu, v ČR existují dva.

ahoj ghajayi,on má jen 1,5 roku a ....takže máš pravdu je to ještě hříbě........seděla jsem na němjen asi 5 vteřin kvůli fotce jiak ho zatím vodím jen na ruce..........

4.12.2006 10:50

roxxy napsal(a):
ahoj ghajayi,on má jen 1,5 roku a ....takže máš pravdu je to ještě hříbě........seděla jsem na němjen asi 5 vteřin kvůli fotce jiak ho zatím vodím jen na ruce..........

CO? Ty na něj sedáváš? Mno tak to se máš čim chlubit. Je mi ho upřímně líto. Nikdy se tu moc do ničeho nepletu ale tohle je vrchol. Je mi z tebe do breku

4.12.2006 11:17

tajemma danny napsal(a):
CO? Ty na něj sedáváš? Mno tak to se máš čim chlubit. Je mi ho upřímně líto. Nikdy se tu moc do ničeho nepletu ale tohle je vrchol. Je mi z tebe do breku

Do breku ne! Tohle je tak na pár facek..............

4.12.2006 11:45

makki napsal(a):
Do breku ne! Tohle je tak na pár facek..............

Si nornální????sem ti psala,že sem na něm seděla jen jednou asi 5 vteřin kvůli jedné fotce........Zas tak blbá nejsem,abych na něj sedala.......dyť je ještě moc malý........teď jsem nemocná ale jak se uzdravím dám sem aktuální fotky teď je už zase jiný.....furt se měníJá s ním teď tak akorát chodím na procházky do lesa(ty má rád...)........no a k babičce vedlejší louku,kde má i plno jablek.....Musím ho nafotit pořádně.....toty fotky fotila moje kámoška Míša,když jsem o prázdninách nebyla doma a ona k němu nechtěla beze mě chodit,tak si ho fotila alespoň přes branku.To proto.....A ty máš nějakého koníka???

4.12.2006 11:54

roxxy napsal(a):
Si nornální????sem ti psala,že sem na něm seděla jen jednou asi 5 vteřin kvůli jedné fotce........Zas tak blbá nejsem,abych na něj sedala.......dyť je ještě moc malý........teď jsem nemocná ale jak se uzdravím dám sem aktuální fotky teď je už zase jiný.....furt se měníJá s ním teď tak akorát chodím na procházky do lesa(ty má rád...)........no a k babičce vedlejší louku,kde má i plno jablek.....Musím ho nafotit pořádně.....toty fotky fotila moje kámoška Míša,když jsem o prázdninách nebyla doma a ona k němu nechtěla beze mě chodit,tak si ho fotila alespoň přes branku.To proto.....A ty máš nějakého koníka???

Ale ani těch 5 vteřin bys na něm neměla sedět, je to mladý koník a pokud na něm sedáváš bude mít problémy. Asi toho o koních tak moc nevíš.

4.12.2006 12:01

bertik2 napsal(a):
Ale ani těch 5 vteřin bys na něm neměla sedět, je to mladý koník a pokud na něm sedáváš bude mít problémy. Asi toho o koních tak moc nevíš.

hmm tak možná ,no......

4.12.2006 12:03

bertik2 napsal(a):

pro berttik2.ja na něho nesedavam to bylo jem jednou v životě a bude se to opakovat tak zhruba až za půl roku.........

4.12.2006 12:06

roxxy napsal(a):
pro berttik2.ja na něho nesedavam to bylo jem jednou v životě a bude se to opakovat tak zhruba až za půl roku.........

Tak pokud se na něm chceš fotit, tak si počkej až za nějaký čas, je jedno jestli si na něm seděla jednou, ale koník může mít problémy. Já bych ani kvůli fotce nesedla na tak mladého koníka.

4.12.2006 12:09

bertik2 napsal(a):
Tak pokud se na něm chceš fotit, tak si počkej až za nějaký čas, je jedno jestli si na něm seděla jednou, ale koník může mít problémy. Já bych ani kvůli fotce nesedla na tak mladého koníka.

no,dobře půl roku to budu muset vydržet.....

4.12.2006 12:17

roxxy napsal(a):
no,dobře půl roku to budu muset vydržet.....

Nechci rýpat, je to můj názor. Ale píšeš, že je mi 1,5 roku. A taky píšeš, že si půl roku počkáš? to jako ve dvou letech už na něm budeš rajtovat horem dolem??? Fríští koně jsou známi jak pozdějším dospíváním, tak měkčími hřbety. obávám se, že v té době koníka pěkně zrujnuješ...Ale je to tvoje věc,... můj kůň to není

4.12.2006 12:21

tajemma danny napsal(a):

a co všechno s ním ta tvoje kamarádka dělá...jezdí,tahá ?? atd..........ale jinak je moc hezký a de vidět,že už je asi trošku vetší když ho porovnáš s mojím......o .a ona ho nebude kastrovat?....protože plno lidí mi řeklo že se musí kastrovat...a je jedno jestli je to arab neco hucul,neco frís......pěkná blbost.....a připouští??

4.12.2006 12:22

kikuska napsal(a):
Nechci rýpat, je to můj názor. Ale píšeš, že je mi 1,5 roku. A taky píšeš, že si půl roku počkáš? to jako ve dvou letech už na něm budeš rajtovat horem dolem??? Fríští koně jsou známi jak pozdějším dospíváním, tak měkčími hřbety. obávám se, že v té době koníka pěkně zrujnuješ...Ale je to tvoje věc,... můj kůň to není

zvykat na zátěz ze sedlem,ne jezdit....ať si zvyká,že má něco na zádech...!!!!!

4.12.2006 12:27

roxxy napsal(a):

První by sis měla o koních něco pořádně prostudovat a poradit se s někým kdo fríského koně má. Protože zničit si koníka je to nejhorší co můžeš udělat. Pokud na něm začneš brzo jedzit bude mít prosezený hřbet. Pokud ti na něm aspoň záleží tak mu dopřej jen to dobré a nenič ho.

4.12.2006 12:31

roxxy napsal(a):

Samozřejmě 1,5roku není mě, ale koníkovi

Je to tvoje věc, co s ním budeš dělat, třeba už běž rajtovat teď. já ti jen řekla názor a nemám zapotřebí, aby jsi se obhajovala, to si musíš rozmyslet ty sama....
Osobně bych s ním chodila ven, kopečky a pod. na vodítku či lonži, případně ve volnosti, na sedlo si počkej rok a na ježdění minimálně! 1,5 roku. dřív bych na něj nesedala. A to jen 10 minutek a dolů. Zajíždět bych začala až kolem 3,5. - 4. roku. Kdo si počká, ten se dočká zdravého, suprového, psychicky vyrovnaného koně, ten kdo si nepočká se dočká koně nervního, zdravotně problémového a,bohužel, rychle umírajícího. radši počkám rok,dva s ježděním a protáhnu jeho život o např. 10 let, než začínat o rok dřív a s koněm se rozloučit v 15.....

Jen můj názor........ nebraň se, přemýšlej

4.12.2006 12:35

jessyn napsal(a):

To jsou ale blbý napady sedat si na hříbě kvuli fotce!začátečníku.

4.12.2006 12:37

kikuska napsal(a):
Samozřejmě 1,5roku není mě, ale koníkovi

Je to tvoje věc, co s ním budeš dělat, třeba už běž rajtovat teď. já ti jen řekla názor a nemám zapotřebí, aby jsi se obhajovala, to si musíš rozmyslet ty sama....
Osobně bych s ním chodila ven, kopečky a pod. na vodítku či lonži, případně ve volnosti, na sedlo si počkej rok a na ježdění minimálně! 1,5 roku. dřív bych na něj nesedala. A to jen 10 minutek a dolů. Zajíždět bych začala až kolem 3,5. - 4. roku. Kdo si počká, ten se dočká zdravého, suprového, psychicky vyrovnaného koně, ten kdo si nepočká se dočká koně nervního, zdravotně problémového a,bohužel, rychle umírajícího. radši počkám rok,dva s ježděním a protáhnu jeho život o např. 10 let, než začínat o rok dřív a s koněm se rozloučit v 15.....

Jen můj názor........ nebraň se, přemýšlej

díky za radu,já se ráda s někým poradím,jenže tady to kromě tebe bohužel nejde...Radila jsem se s jedním pánem koně už velmi dlouho,hlavně frísy ,a má 15 frís koní doma a asi 10 v holandsku.říkal že já na něm můžu jezdit už příští rok,ale ti těžší 70,80kg až tak za2.5roku.Tak nevím....Myslím,že mi neporadil špatně....má plno zkušeností,zak asi ví....

Díky moc za rady....protože ostatní umí akorát tak nadávat .........

A ty máš koníka,jakého??

4.12.2006 12:38

roxxy napsal(a):
a co všechno s ním ta tvoje kamarádka dělá...jezdí,tahá ?? atd..........ale jinak je moc hezký a de vidět,že už je asi trošku vetší když ho porovnáš s mojím......o .a ona ho nebude kastrovat?....protože plno lidí mi řeklo že se musí kastrovat...a je jedno jestli je to arab neco hucul,neco frís......pěkná blbost.....a připouští??

Pokud vím, tak většina lidí si fríské koníky nechává jako hřebce, sjou hodní a mají nádherné chody, proto je většina hřebců. Pokud si to ho svého nezkazíš tak z něj taky bude pěkný koník.

4.12.2006 12:39

klawdie napsal(a):
To jsou ale blbý napady sedat si na hříbě kvuli fotce!začátečníku.

TAk jsem začátečník,každý musí někdy začía neříkej že ty ne!!!!

4.12.2006 12:44

roxxy napsal(a):

Každý jednou začínal, to je zase parvda, v tomhle roxxy chápu, jen asi nemá nikoho kdo by ji tak nějak poradil, já tě za to neodsuzuji, jen by byla škoda tak krásného koníka zhuntovat. Jen nechápu když většinou lidi začínají kupují si zkušeného koníka, který jim poradí a jak vidím ty máš hříbka.

4.12.2006 12:44

roxxy napsal(a):
díky za radu,já se ráda s někým poradím,jenže tady to kromě tebe bohužel nejde...Radila jsem se s jedním pánem koně už velmi dlouho,hlavně frísy ,a má 15 frís koní doma a asi 10 v holandsku.říkal že já na něm můžu jezdit už příští rok,ale ti těžší 70,80kg až tak za2.5roku.Tak nevím....Myslím,že mi neporadil špatně....má plno zkušeností,zak asi ví....

Díky moc za rady....protože ostatní umí akorát tak nadávat .........

A ty máš koníka,jakého??

Koníky mám zatím tři, huculoaraba, wpb a týrané ČT, jestli chceš, napiš mi na mail

4.12.2006 12:58

roxxy napsal(a):

ahojky...jak tak koukam...tak se do tebe taky navazeji...
asi ti zavidi...v jednom ale maji pravdu,myslim si ze je dosti nezodpovedne sedat na tak maldeho kone v 1,5 jen kvuli jedne otce...myslim si,ze kdybys ho vyfotila jen tak tak to bude urcite hezci....a nikdo te nebude odsuzovat...jinak konik je hezky ale je opravdu lepsi si radsi pockat...mas icq?napis pokud budes chtit...

4.12.2006 13:19

roxy napsal(a):
ahojky...jak tak koukam...tak se do tebe taky navazeji...
asi ti zavidi...v jednom ale maji pravdu,myslim si ze je dosti nezodpovedne sedat na tak maldeho kone v 1,5 jen kvuli jedne otce...myslim si,ze kdybys ho vyfotila jen tak tak to bude urcite hezci....a nikdo te nebude odsuzovat...jinak konik je hezky ale je opravdu lepsi si radsi pockat...mas icq?napis pokud budes chtit...

Mno nevím co bych jí měla závidět, to že jezdí na Frísovi? Jednou jsem na frísovi seděla a nemůžu říct že to nebylo super ale teplák je teplák. Jinak já když v něčem začínám tak čtu co se dá, ptám se na všechny věci, které nevím. A to bych doporučovala i té holčině, která má toho hříbečka. Vše si řádně přečíst a dvakrát měřit a jednou řešit. Roxy, nemám jí co závidět. Má kamarádka právě proto, že je to Frís nechce aby se u něj ve výběhu stahovaly davy lidí a očumovaly a krmily jí ho, proto ctím její přání a nesděluji informace o ustájení tohoto krasavce. How

4.12.2006 13:22

tajemma danny napsal(a):
Mno nevím co bych jí měla závidět, to že jezdí na Frísovi? Jednou jsem na frísovi seděla a nemůžu říct že to nebylo super ale teplák je teplák. Jinak já když v něčem začínám tak čtu co se dá, ptám se na všechny věci, které nevím. A to bych doporučovala i té holčině, která má toho hříbečka. Vše si řádně přečíst a dvakrát měřit a jednou řešit. Roxy, nemám jí co závidět. Má kamarádka právě proto, že je to Frís nechce aby se u něj ve výběhu stahovaly davy lidí a očumovaly a krmily jí ho, proto ctím její přání a nesděluji informace o ustájení tohoto krasavce. How

Ještě jedno mi vysvětlete...kdo je Roxxy a kdo Jessyn? Díky

4.12.2006 13:28

tajemma danny napsal(a):
Ještě jedno mi vysvětlete...kdo je Roxxy a kdo Jessyn? Díky

roxxy jsem já a ten hřebeček na 2 fitce je můj.....jmenuje se Roxy,
Jessyn je moje kámoška a ona to zakládala.

4.12.2006 13:30

roxxy napsal(a):

Pro Roxy.icq nemám,ale můj mail je barunlinka@seznam.cz,tak si můžem psát a ty máš koníka,jakého viděla jsem že jsi sem taky něco psala,ale ještě jsem nečetla.

4.12.2006 13:31

roxxy napsal(a):

Ach tááák, už jsem doma. Díky za vysvětlení.

4.12.2006 13:34

roxxy napsal(a):
Pro Roxy.icq nemám,ale můj mail je barunlinka@seznam.cz,tak si můžem psát a ty máš koníka,jakého viděla jsem že jsi sem taky něco psala,ale ještě jsem nečetla.

Jen potvrzuji že moje Kamarádka Baruška na něm opravdu nejezdí, jsme spolu denně, chodíme s hřebci na procházky, je to hodně učenlivej koník, na zavolání za ní přiběhne-má jí fakt rád. Patří mezi ty jezdečtější frýse, takže dospívá asi fakt dříve.
Seděla na něm fakt chvílu. Podle mě kdo tu radí, že ho má lonžovat, je to fakt brzo..
Přikládám fotku mojeho koníka Jessieho-nejlepší kamarád Roxxáka.

4.12.2006 13:38

roxxy napsal(a):

ja mam CT klisnu jmenem Jiskra :-) taky se nasel nekdo kdo si rypl...ale neresim to

4.12.2006 13:39

tajemma danny napsal(a):
Ach tááák, už jsem doma. Díky za vysvětlení.

Jdu za koníkama, napíšem s večer, pá BARRY

4.12.2006 15:22

jessyn napsal(a):
Jen potvrzuji že moje Kamarádka Baruška na něm opravdu nejezdí, jsme spolu denně, chodíme s hřebci na procházky, je to hodně učenlivej koník, na zavolání za ní přiběhne-má jí fakt rád. Patří mezi ty jezdečtější frýse, takže dospívá asi fakt dříve.
Seděla na něm fakt chvílu. Podle mě kdo tu radí, že ho má lonžovat, je to fakt brzo..
Přikládám fotku mojeho koníka Jessieho-nejlepší kamarád Roxxáka.

jééééé Jessinkek........ten je krásný...........Roxy se už těší až ho uvidí.........

Neregistrovaný uživatel

4.12.2006 17:39
Neregistrovaný uživatel

roxxy napsal(a):

Každý někdy začínal, jen nevidím zrovna vhodné spojení Roxxy x Jessy. Roxxy potřebuje poradit, ale snad ne od Jessyho? Báro, si snad chytrá holka, pujč si knížky, zajeď někam na závody, na kurzy, na výstavy, najdeš tam chovatele, nejen Frísů, ale kamarády a známé si vybíráš sama... O obsedání a přístupu se poraď s více chovateli, hlavně těch co vlastní frísy, určitě ti rádi pomůžou. Frís je barokní plemeno, to je i andalusan, a co vím tak ve Španělsku jsou do 4l. na pastvě s kamarády, pak se teprv obsedají a v 6l.začíná výcvik - u hřebců. Ale taky v nejlepší kondici jsou ve 12 letech a prvky vysoké drezury předvádí i ve 20letech.
Každý majitel koníka, by si měl uvědomit na jak dlouho koníka chce mít a podle toho si s ním vytvořit vztah, který není jen o sedění na koni. Co člověk pokazí, mnohdy nejde opravit, kůň není auto, veterinář neumí vyměnit součástky a koňský psycholog?
Spousta koní by jej možná potřebovala. Určitě každý z nás se může ke svému koníkovi chovat ještě líp, a to je k zamyšlení.

4.12.2006 17:48

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Každý někdy začínal, jen nevidím zrovna vhodné spojení Roxxy x Jessy. Roxxy potřebuje poradit, ale snad ne od Jessyho? Báro, si snad chytrá holka, pujč si knížky, zajeď někam na závody, na kurzy, na výstavy, najdeš tam chovatele, nejen Frísů, ale kamarády a známé si vybíráš sama... O obsedání a přístupu se poraď s více chovateli, hlavně těch co vlastní frísy, určitě ti rádi pomůžou. Frís je barokní plemeno, to je i andalusan, a co vím tak ve Španělsku jsou do 4l. na pastvě s kamarády, pak se teprv obsedají a v 6l.začíná výcvik - u hřebců. Ale taky v nejlepší kondici jsou ve 12 letech a prvky vysoké drezury předvádí i ve 20letech.
Každý majitel koníka, by si měl uvědomit na jak dlouho koníka chce mít a podle toho si s ním vytvořit vztah, který není jen o sedění na koni. Co člověk pokazí, mnohdy nejde opravit, kůň není auto, veterinář neumí vyměnit součástky a koňský psycholog?
Spousta koní by jej možná potřebovala. Určitě každý z nás se může ke svému koníkovi chovat ještě líp, a to je k zamyšlení.

Kdo jsi,ty mě znáš,znám tě já???ty víš kdo je Jessy?

4.12.2006 17:54

roxxy napsal(a):
Kdo jsi,ty mě znáš,znám tě já???ty víš kdo je Jessy?

Prozatím tu dávám alespoň fotky jeho tatíkakrásný a roxy je mu docela podobný hlavně hlavou a hřívou(oba ji nají rovnou)

4.12.2006 17:55

roxxy napsal(a):
Prozatím tu dávám alespoň fotky jeho tatíkakrásný a roxy je mu docela podobný hlavně hlavou a hřívou(oba ji nají rovnou)

ještě jedna

4.12.2006 19:39

roxxy napsal(a):
ještě jedna

jessyn je lharka!!!
moji kamaradce prodala naprosto kobylu na odpis pomoci lzi,pac kamaradka je velice duverivej clovicek...podala na ni aji trestne oznameni ale diky me ho stahla a to jen proto,ze sem ji slibila,ze kacenu prodam do 14 dnu coz se mi podarilo :-) ve stredu si kacku odavi nova majitelka,podotykam nebyt ji tak de kacka na jatka...vubec to neni takovej kun jak holky popisovaly..vim to,pac sem se na kacku byla taky podivat kdyz ju prodavaly...nic..nebudeme to uz dale resit,jen si davej pozor na to co ti rekne a poradi,radsi si kup odborne knizky...zaloz si tema frisacku at ti poradi co a jak ...zajed si na nakou vystavu....rad,rad a porad se rad,kazda rada dobra...
jinak dneska sem byla s ivetkouknout na jednoho konika a musim rict,ze uz si pro nej ve stredu jedeme :-) je to muj dareck pro ni a at taky neni jeji ponicka sama...je to valasek,CT 13 let krasne kastanovej konisek :-)

4.12.2006 23:04

jessyn napsal(a):

pridavam od nas zo stajne

4.12.2006 23:10

mya napsal(a):
pridavam od nas zo stajne

este

5.12.2006 09:48

mya napsal(a):
este jedna

Tak ale ty o tom vůbec nic nevíš! Já kobylu Kačenu nikdy nevlastnila!
Prodala jí moje kamarádka a nee já!
Tak se vzpamatuj jo!
A to že si koupila blbě přikláním její nevědomosti a neznalosti. Nazdar
PS: Kačena byla u mě pouze ustájená-a to ještě k tomu ZDARMA!
S bývalou majitelkou Kačeny už nejsem v kontaktu. Z prodeje jsem nic neměla. Ani korunu.

5.12.2006 09:57

Tady je zas někdo chytrej co?
To s kým se Bára baví a od koho si nechá radit je snäd její věc ne?
Přece mě nevymění za nějaké "chytré kamarádky " z netu...
A co se týče frýze, nevím o něm vůbec NIC a ona to dobře ví!
Radím jí pouze s tím, co vím a co mám ověřené na svých konících.
Nemůžeš mě posuzovat dle drbů, přijeď se podívat co umí mojí koně a pak mě suď!
Každý uvěří nějakým kvákům typu od TERushky ale je to jenom malá slepice, která se vetře kam může, baví se NAOKO sic s úplně každým, ale nic neudělá bez vidiny do budoucna. Je to jen přísavka. Znám jí tři roky, dotáhla jsem jí ke koním a když si přečteš staré odkazy v ND na fauně, měla sem jí moc ráda, ale to jak mě potom tady začala pomlouvat jenom kvůli tomu, že mi ruply nervy a vyhodila sem jí-o kobylu se moc nestarala - chodila si kdy se jí zachtělo a já se nebudu dívat jak se trápí a poslouchat od svých kamarádek že mě pomlouvá, to neznamená, že to co říká je PRAVDA. Do očí mi toho nakecalä spousta, lhát to umí. Je falašná přebornice.

5.12.2006 14:55

jessyn napsal(a):
Tak ale ty o tom vůbec nic nevíš! Já kobylu Kačenu nikdy nevlastnila!
Prodala jí moje kamarádka a nee já!
Tak se vzpamatuj jo!
A to že si koupila blbě přikláním její nevědomosti a neznalosti. Nazdar
PS: Kačena byla u mě pouze ustájená-a to ještě k tomu ZDARMA!
S bývalou majitelkou Kačeny už nejsem v kontaktu. Z prodeje jsem nic neměla. Ani korunu.

Promin...ale kdyz sme tamy byly my s kamsokou,tak hlavni slovo si vedla ty a ne ta co ji ta kobca patrila...prodala si ji jen proto,ze ste ji nakecaly same sracky a ona chtela kone k ponicce...kdybys byla aspon ty ferova,tak reknes pravdu...jinak dneska kacku odvazime a zitra jedeme pro valaska...bud tak hodna a posli cislo na tu holku,co kacenu vlastnila...Iveta se tam chce o vikendu zastavit...snad ta adresa co ste ji napsaly do smlouvy je platna...diky

5.12.2006 16:30

mya napsal(a):
este jedna

Moc pěkní koníci
Mám takový,pro Vás asi naivní dotaz... Proč jsou frísani někdy spíše do hněda,než do černa?
Díky

5.12.2006 18:59

eavy napsal(a):
Moc pěkní koníci
Mám takový,pro Vás asi naivní dotaz... Proč jsou frísani někdy spíše do hněda,než do černa?
Díky

Buď jsou fakt spíš do hněda,nebo v létě jsou trochu vyšisovaní do tmavě hnědé,i hřívu mají v létě trochu naryzlou,nebo je to tím,že je moc nasvícený sluncem a to se pak zdáviz. fotka konečky hřívy

5.12.2006 21:54

Pro () :Díky za rady...Mě radí plno lidí i ty jsi mi kdysi poradila a já jsem za to ráda,to co mi tu radíš teď můžu udělat půjčit si knížky,zajed na závody,na kurzy,výstavy,ale vzdát se někoho koho mám moc ráda,to ne.Jessy má svůj styl.Snaží se dělat Paralliho,ald dává do toho něco svojeho.Každý do toho dá vždy něcco svojeho,sama jsi to řekla.Ty máš na Jessy názor takový jaký máš.....a to jen proto,že dáš na nějaká hloupá slova z netu.Já na ni mám názor podle toho jak ji znám a je mi jedno co o ni ostatní píšou.....nevěřím tomu...její koně jsem viděla a ne jednom i jela a to co tam psali byla lež a já to vím.

Jinak se radím a kýmkoli o obsedání atd.každá rada dobrá.Hodně jsem se radila s pánem,co mi roxyho prodal .Měl plno zkušeností.Hlavně co se týče frísů.má jich doma asi 15 a v Holandsku asi 10.Dal mi plno rad a já je teď používám.
Určitě se zamyslím..........pozdravuj Ghaju a Shagara

6.12.2006 11:35

roxy napsal(a):
Promin...ale kdyz sme tamy byly my s kamsokou,tak hlavni slovo si vedla ty a ne ta co ji ta kobca patrila...prodala si ji jen proto,ze ste ji nakecaly same sracky a ona chtela kone k ponicce...kdybys byla aspon ty ferova,tak reknes pravdu...jinak dneska kacku odvazime a zitra jedeme pro valaska...bud tak hodna a posli cislo na tu holku,co kacenu vlastnila...Iveta se tam chce o vikendu zastavit...snad ta adresa co ste ji napsaly do smlouvy je platna...diky

Jo, protože celou dobu co tam byla se o tu kobylu starala Terka a já!
A řeknu Ti, že jsem měla brigádu a Aramise-jezdila a trénovala jsem každý den, + čerstvého divokého ročka, takže jsem na¨ni neměla čas, původní domluva byla že za ní bude chodit a platit ani jedno nesplnila a kobyla tam byla asi 2 měsíce(tuším od začátku srpna)...asi..nechci kecat....bylo toho fakt dost,, kvůli té kobyle jsem na Terku byla zbytečně protivná a dost jsme se hádaly, nedälo se to stíhat, kobyla plašila všechny koně, my jsem nestíhaly ještě péči o ní a zbytečně trpěla nezájmem..
potřebuje člověka,který jí dá co potřebuje..

Bylo spoustu zájemců ale když přijely Kačena vždycky držela hubu a neřekla ani slovo! Neumí komunikovat a byla i v léčebně. Takže si z ní srandu nedělej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík