Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2007 19:59

Tak zakládám pokračování prvního tématu. Posílám fotky mojí téměř tříleté kobyly SN

2.1.2007 20:01

m i s i c k a napsal(a):
Tak zakládám pokračování prvního tématu. Posílám fotky mojí téměř tříleté kobyly SN

Na procházce

2.1.2007 21:16

m i s i c k a napsal(a):
A ve voze

ještě další

2.1.2007 21:21

m i s i c k a napsal(a):
A ve voze

a sestřičky Sisi a Sally

3.1.2007 17:30

sally napsal(a):
a sestřičky Sisi a Sally

Ze Slovenska.

3.1.2007 17:32

andrys napsal(a):
Ze Slovenska.

Z Klokočova.ČMB.

3.1.2007 17:42

andrys napsal(a):
Z Klokočova.ČMB.

no tak já se tak ypřídámmíca slezký norik

3.1.2007 17:46

woldemortik napsal(a):

No booože ta je muchatá.

4.1.2007 05:46

woldemortik napsal(a):

4.1.2007 08:39

m i s i c k a napsal(a):
další ....

Cipísek v roce 2007

4.1.2007 08:40

aluska napsal(a):
Cipísek v roce 2007

Cipísek, za ním ČMB Saly

4.1.2007 08:42

aluska napsal(a):
Cipísek, za ním ČMB Saly

Cipísek a jeho mladší bráška Schakyr, oba po 656 Schram. Schakyr je k podeji, narozen 05/2006.

4.1.2007 08:45

aluska napsal(a):
Cipísek a jeho mladší bráška Schakyr, oba po 656 Schram. Schakyr je k podeji, narozen 05/2006.

schrama znám je moc pěkný vraník tahala jsem snim ve voze na pooly,ale pak se nám se saponem splašily.docela řacha.tahleta kobylaka je připuštěna od pama smolíka měl schrama několik sezon na připouštění.

4.1.2007 09:17

woldemortik napsal(a):
schrama znám je moc pěkný vraník tahala jsem snim ve voze na pooly,ale pak se nám se saponem splašily.docela řacha.tahleta kobylaka je připuštěna od pama smolíka měl schrama několik sezon na připouštění.

Vlevo čmb Moonspel

4.1.2007 09:53

woldemortik napsal(a):

jsme od Českých Budějovic, majitelka statku, od které mám Cipíska a i tam bydlí, jezdila připouštět jenom k panu Smolíkovi, má ještě po Schramovi vranou kobylku, teď bude čtyřletá. Na té fotce, kde je za Cipískem ještě ta bělohřívá ryzka ČMB, ta je po Saporovi, taky od pana Smolíka. Vím, že Sapor u něho už nestojí, teď tam má ČMB Bosbara - 2, náramnej fešák,ale Schram u něho zůstal, ne?

4.1.2007 10:31

aluska napsal(a):
jsme od Českých Budějovic, majitelka statku, od které mám Cipíska a i tam bydlí, jezdila připouštět jenom k panu Smolíkovi, má ještě po Schramovi vranou kobylku, teď bude čtyřletá. Na té fotce, kde je za Cipískem ještě ta bělohřívá ryzka ČMB, ta je po Saporovi, taky od pana Smolíka. Vím, že Sapor u něho už nestojí, teď tam má ČMB Bosbara - 2, náramnej fešák,ale Schram u něho zůstal, ne?

ta moje je připuštěná s Bosparem vipádá,že se chytla.Bospara osobně neznám jájí koupila už připuštěnou,ale myslím i že je moc pěný.Nemáš náhodou jeho foto

4.1.2007 10:37

woldemortik napsal(a):
ta moje je připuštěná s Bosparem vipádá,že se chytla.Bospara osobně neznám jájí koupila už připuštěnou,ale myslím i že je moc pěný.Nemáš náhodou jeho foto

podívej se na chladnokrevný web chladnokrevnici.info. Je tam Bosbar vyfocenej v sekci plemeníci

4.1.2007 13:16

aluska napsal(a):
podívej se na chladnokrevný web chladnokrevnici.info. Je tam Bosbar vyfocenej v sekci plemeníci

koukala jsem na něj je moc pěknej je tam foto ischrama,ale je tamještě jako maldas tedka vypadá ohodně líp

4.1.2007 13:42

woldemortik napsal(a):
koukala jsem na něj je moc pěknej je tam foto ischrama,ale je tamještě jako maldas tedka vypadá ohodně líp

to máš pravdu, teď je Schram o moc hezčí. V loni na jaře byla majitelka Cipískovo mamky a jeho sestry připouštět u Šuma, aby Corinka nejela k tatínkovi.Tak letos bude změna. Jsem zvědavá na hříbátka. Cipísek je hnědáček a oba jeho pravý sourozenci vraníci.

4.1.2007 13:48

aluska napsal(a):
to máš pravdu, teď je Schram o moc hezčí. V loni na jaře byla majitelka Cipískovo mamky a jeho sestry připouštět u Šuma, aby Corinka nejela k tatínkovi.Tak letos bude změna. Jsem zvědavá na hříbátka. Cipísek je hnědáček a oba jeho pravý sourozenci vraníci.

tamoje je ryzka a rodí vraníky viděla jsem její hříbě letos 1a půl krásná vranka tak jsem zvedava co b ude leto vsázím na klysnu

4.1.2007 13:57

woldemortik napsal(a):
tamoje je ryzka a rodí vraníky viděla jsem její hříbě letos 1a půl krásná vranka tak jsem zvedava co b ude leto vsázím na klysnu

Cipískovo mamka je bělohřívá prokvetlá ryzka. Kluky zatím dávala samý hnědáčky se Schramem, až v loni prvního vraníčka ( Schakyr). Cipískovo o rok starší ségra Cora je taky vraná.

5.1.2007 10:08

andrys napsal(a):
Ze Slovenska.

zdar jak je a delas ted v lese nebo ne

7.1.2007 10:45

konak napsal(a):
zdar jak je a delas ted v lese nebo ne

PRO ALUSKU. Prosím tě skama je te Schakyr? Máš ještě nějaké fotky? Kolik za něj chcou díky Honza.

7.1.2007 12:23

andrys napsal(a):
PRO ALUSKU. Prosím tě skama je te Schakyr? Máš ještě nějaké fotky? Kolik za něj chcou díky Honza.

Ahoj Honzo, Schakyr je norik, narodil se v květnu 2006. Je to pravej bráška máho Cipíska po 656 Schram. Je od Českých Budějovic a chtějí za něj 28.000,- K jednání. Fotky mám na počítači v kanclu, dám Ti je sem v pondělí. Když budeš chtít potom telefon na majitelku, taky pošlu.

7.1.2007 14:57

aluska napsal(a):
Ahoj Honzo, Schakyr je norik, narodil se v květnu 2006. Je to pravej bráška máho Cipíska po 656 Schram. Je od Českých Budějovic a chtějí za něj 28.000,- K jednání. Fotky mám na počítači v kanclu, dám Ti je sem v pondělí. Když budeš chtít potom telefon na majitelku, taky pošlu.

Čau Ali díky moc za informace. To ale není koník pro nás za 9měsíční hříbě dám max.do 19tis.za hřebečka 15tis.za 28tis.by nám museli dát koně dva.Zatím moc díky aměj se fajn HONZA.

7.1.2007 16:41

andrys napsal(a):
Čau Ali díky moc za informace. To ale není koník pro nás za 9měsíční hříbě dám max.do 19tis.za hřebečka 15tis.za 28tis.by nám museli dát koně dva.Zatím moc díky aměj se fajn HONZA.

cau jak je

7.1.2007 16:52

konak napsal(a):
cau jak je

ČAU Jendo no mohlo by to být lepší ale víš jak si někdo stěžuje tak ten se má nejlíp takže POHODA.Kníka ještě mám na prodej když budeš chtít. Jinak napiš co děláš atd.zatím čau Honza.

7.1.2007 17:29

andrys napsal(a):
ČAU Jendo no mohlo by to být lepší ale víš jak si někdo stěžuje tak ten se má nejlíp takže POHODA.Kníka ještě mám na prodej když budeš chtít. Jinak napiš co děláš atd.zatím čau Honza.

Ahojky, holky potřebovala bych poradit, budu kupovat 5-ti letýho ČMB, ale majitel k němu nemá papíry ani modrou knížku, kde bych si to mohla nechat vyřídit?Koník je papírovej ze Slatiňan po nějakym tygříkovi, na jméno si nevzpomenu. Prosím o radu. Díky

7.1.2007 17:46

nikiska napsal(a):
Ahojky, holky potřebovala bych poradit, budu kupovat 5-ti letýho ČMB, ale majitel k němu nemá papíry ani modrou knížku, kde bych si to mohla nechat vyřídit?Koník je papírovej ze Slatiňan po nějakym tygříkovi, na jméno si nevzpomenu. Prosím o radu. Díky

Musiš si zavolat do Slatinan na evidenci koní 469681135 tam ti přesně řeknou co a jak.

7.1.2007 18:55

andrys napsal(a):
Musiš si zavolat do Slatinan na evidenci koní 469681135 tam ti přesně řeknou co a jak.

Tento koník je na prodej.

7.1.2007 19:06

andrys napsal(a):
Tento koník je na prodej.

jak to, ze ho prodavate? Pamatuji si spravne, ze jste pred nedavnem psali, ze jste ho teprve koupili? No, já zase přidám nové fotky mojí kobylky....

7.1.2007 19:07

ettelwen napsal(a):
jak to, ze ho prodavate? Pamatuji si spravne, ze jste pred nedavnem psali, ze jste ho teprve koupili? No, já zase přidám nové fotky mojí kobylky....

tady zase, ale je jako prasatko...

7.1.2007 19:09

ettelwen napsal(a):
tady zase, ale je jako prasatko...

jak se vam karinka libi?

7.1.2007 19:10

ettelwen napsal(a):
jak se vam karinka libi?

jeste...

7.1.2007 19:11

ettelwen napsal(a):
jeste...

naposled...a musim rict, ze mate vsichni moc hezke koniky. Chladnokrevnici jsou proste uzasni

7.1.2007 19:21

ettelwen napsal(a):
naposled...a musim rict, ze mate vsichni moc hezke koniky. Chladnokrevnici jsou proste uzasni

Prodávame ho protože pořád nahání a kouše hříbě. Nebo bych ho i vymněnil.

7.1.2007 19:34

andrys napsal(a):
Prodávame ho protože pořád nahání a kouše hříbě. Nebo bych ho i vymněnil.

je fakt krásný... kolik za něho chcete a odkud ste? zkusím se zeptat jednoho známého, koníka teďka shání

7.1.2007 19:36

m i s i c k a napsal(a):

jj a nemozete ich oddelit? Je to moc krasny konicek, skoda ho bude...
Ettelwen, Karinka sa mi straasne paci, v tej zimnej srsti je ako medved

7.1.2007 19:39

bonita napsal(a):
jj a nemozete ich oddelit? Je to moc krasny konicek, skoda ho bude...
Ettelwen, Karinka sa mi straasne paci, v tej zimnej srsti je ako medved

díky... dneska se mi tak vyválela, že to z ní nešlo ani dolů.. a když jsem přišla za hodinu, už byla jako prase znovu...

8.1.2007 08:41

andrys napsal(a):

Ahoj Honzo, tu cenu jsem zvorala, je to 25.000,-, ale i tak je to dost. Prej za barvu, že je vraník, ale mě se to zdá taky přehnaný. Lepší je míň a prodat, než aby tam stál kdoví jak dloho. Zdravím, Alena.

8.1.2007 09:50

ettelwen napsal(a):
díky... dneska se mi tak vyválela, že to z ní nešlo ani dolů.. a když jsem přišla za hodinu, už byla jako prase znovu...

Cipísek chlupáček

8.1.2007 11:28

aluska napsal(a):
Cipísek chlupáček

Pro Ettelwen koník stojí 40tis. Jsme z Rýmařova okr. Bruntál.

8.1.2007 11:49

andrys napsal(a):
Pro Ettelwen koník stojí 40tis. Jsme z Rýmařova okr. Bruntál.

ty nedelas v lese ted

8.1.2007 14:07

konak napsal(a):
ty nedelas v lese ted

Čau dělám ale moc toho tet není a ty děláš co Jendo.

8.1.2007 14:43

andrys napsal(a):
Čau dělám ale moc toho tet není a ty děláš co Jendo.

ne nemame praci ale kamos jse chce jet zeptat do janovic

8.1.2007 15:02

konak napsal(a):
ne nemame praci ale kamos jse chce jet zeptat do janovic

To at ani nechodí protože se má začít dělat až v druhé půlce února ale jestli nevěříš tak si udělejte výlet.

8.1.2007 15:04

andrys napsal(a):
To at ani nechodí protože se má začít dělat až v druhé půlce února ale jestli nevěříš tak si udělejte výlet.

jo ja vym ze jeto ted na nic s praci ale on rikal ze tam zavola ale to nevadi a pak bude hodne prace jak zacnou

8.1.2007 15:07

konak napsal(a):
jo ja vym ze jeto ted na nic s praci ale on rikal ze tam zavola ale to nevadi a pak bude hodne prace jak zacnou

Snad jo,???

8.1.2007 15:08

andrys napsal(a):
Snad jo,???

tak to jse tam nekde mozna potkame a kolik ty mas koni

8.1.2007 16:55

konak napsal(a):
tak to jse tam nekde mozna potkame a kolik ty mas koni

Já mám jednoho a syn má hříbě takže máme dva, na práci jednoho ale chci si koupit ještě jednoho.

8.1.2007 17:29

andrys napsal(a):
Já mám jednoho a syn má hříbě takže máme dva, na práci jednoho ale chci si koupit ještě jednoho.

aha a comas za plemeno a co ma syn za hribe

8.1.2007 18:37

konak napsal(a):
aha a comas za plemeno a co ma syn za hribe

Já mám chladase z Polska a kluk má slezskou noričku s PP.Tady sou oba dva.

10.1.2007 05:48

andrys napsal(a):
Já mám chladase z Polska a kluk má slezskou noričku s PP.Tady sou oba dva.

10.1.2007 18:05

andrys napsal(a):
Krasavci.

cau cito jsou kone

10.1.2007 19:30

konak napsal(a):
cau cito jsou kone

čau to jsou koně z polska. dej tady svoje koně nebo od toho tvojeho kamoša.

11.1.2007 05:14

andrys napsal(a):
čau to jsou koně z polska. dej tady svoje koně nebo od toho tvojeho kamoša.

ja je tu nemam musel bychtije poslat na imejl

11.1.2007 09:15

konak napsal(a):
ja je tu nemam musel bychtije poslat na imejl

ahoj, byla jsem u znaámé a jezdila jsem na tomto slonovi :-)
Já s Juráškem - asi 15 let

11.1.2007 09:16

racina napsal(a):
ahoj, byla jsem u znaámé a jezdila jsem na tomto slonovi :-)
Já s Juráškem - asi 15 let

a to je taky on :-)

11.1.2007 09:18

racina napsal(a):

a ve výběhu :-)

11.1.2007 09:28

racina napsal(a):
a ve výběhu :-)

a na něm jezdila moje kámoška :-)

11.1.2007 11:16

m i s i c k a napsal(a):

Arinka čmb 6 let

11.1.2007 11:17

salitka napsal(a):
Arinka čmb 6 let

a ještě s kamarádkou

11.1.2007 12:42

salitka napsal(a):
a ještě s kamarádkou

Pro konáka Honzu,. Jane tak to pošli na ten e-mail r.suchackova@centrum.cz Jinak s tou prácou je to úplně špatné

11.1.2007 12:44

andrys napsal(a):
Pro konáka Honzu,. Jane tak to pošli na ten e-mail r.suchackova@centrum.cz Jinak s tou prácou je to úplně špatné

jo posle ale az vecer ajkto ze jeto spatny to nemuze byt

13.1.2007 14:15

konak napsal(a):
jo posle ale az vecer ajkto ze jeto spatny to nemuze byt

Koupím westernové sedlo hodně široké a velké na čmb prosím nabídněte spěchá!! 739451807

14.1.2007 07:09

racina napsal(a):

Ahoj, prosím tě co je to za plemeno? Ten veliký bílý koník?

14.1.2007 20:54

m i s i c k a napsal(a):

shire x ardenes

16.1.2007 17:54

bonita napsal(a):
shire x ardenes

Pro konaka Honzu... Jendo zdarec prosím tě co je tohle za koníka, moc se mě líbí neuvažuješ o prodeji ? Já sem měl takového a musel sem ho prodat kvůli ustájení. Čau Honza.

16.1.2007 18:09

m i s i c k a napsal(a):

Ahoj, miluju begánky!!! Neznáte někdo noričku Noru (nar.: 2002) hnědka s bílou lysinkou prodána z Chotyně. P.S. Budu taky přidávat nějaké fotešky :-D

16.1.2007 18:21

m i s i c k a napsal(a):
A ve voze

Toto je moje láska Hubička (ta světlá) a ten tm, hnědák je Hurvínek. Hubert 2006 hřebčín Favory

16.1.2007 18:24

m i s i c k a napsal(a):

Hubert 2006-FAVORY

17.1.2007 04:57

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu... Jendo zdarec prosím tě co je tohle za koníka, moc se mě líbí neuvažuješ o prodeji ? Já sem měl takového a musel sem ho prodat kvůli ustájení. Čau Honza.

zdar ten uzje prodanej jo a tynemas kone ustajeny doma a uzmate nejakou praci

17.1.2007 09:09

carolka napsal(a):
Hubert 2006-FAVORY

Lidičky: KRÁSNÝ, KRÁSNÝ, KRÁSNÝ!!!!!!!!!!!

17.1.2007 18:01

paja666 napsal(a):
Lidičky: KRÁSNÝ, KRÁSNÝ, KRÁSNÝ!!!!!!!!!!!

Pro konaka Honzu...Jendo práce zatím není jak bude tak ti dám vědět určitě!!! Jinak co máš ještě na prodej? Čau napiš.

18.1.2007 05:05

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu...Jendo práce zatím není jak bude tak ti dám vědět určitě!!! Jinak co máš ještě na prodej? Čau napiš.

zdar jo jak bude tak napis uz nemam nic na prodej

18.1.2007 14:07

bonita napsal(a):
shire x ardenes

jeeej, to jsou konici odnekud z Cech?

18.1.2007 14:31

sapaska napsal(a):
jeeej, to jsou konici odnekud z Cech?

nene, su z Anglie

18.1.2007 14:48

bonita napsal(a):
nene, su z Anglie

skoda, ja mam ardena doma z Francie a uz jsem se chtela tesit, ze tu neni sam

18.1.2007 14:55

sapaska napsal(a):
skoda, ja mam ardena doma z Francie a uz jsem se chtela tesit, ze tu neni sam

jj, sapaska, ty si si priviezla ardena? Tento tu u mna na obrazku, je mojich priatelov, ale on nie je cisty, je mixnuty shirom. Odkial si? Ak chces, mozme pokecat cez maily, ale najprv mi, prosim odpis sem, lebo moj tu uvedeny mail je asi uz nefunkcny

18.1.2007 16:29

bonita napsal(a):
jj, sapaska, ty si si priviezla ardena? Tento tu u mna na obrazku, je mojich priatelov, ale on nie je cisty, je mixnuty shirom. Odkial si? Ak chces, mozme pokecat cez maily, ale najprv mi, prosim odpis sem, lebo moj tu uvedeny mail je asi uz nefunkcny

Ahoj, lidi jak žijete? Já se mám skěle!! Někdo (možná) objevil mou lásku Noru :-D
Nora viz foto. No není nádherná? Mám slabost pro "tlouštíky" :-D Ale bohužel jezdím Áčka ...

20.1.2007 21:42

bonita napsal(a):

mail v mojom profile je funkcny chcela som odpisat hned vecer, ale nam vypadla na 2 dni elektrina. zijem uz 5 rokov na Sumave. ozvi sa

20.1.2007 21:47

sapaska napsal(a):
mail v mojom profile je funkcny chcela som odpisat hned vecer, ale nam vypadla na 2 dni elektrina. zijem uz 5 rokov na Sumave. ozvi sa

OK, idem na to

21.1.2007 09:37

konak napsal(a):
zdar jo jak bude tak napis uz nemam nic na prodej

21.1.2007 11:21

andrys napsal(a):

krasny clyde

21.1.2007 12:14

bonita napsal(a):
krasny clyde

Prý nejušlechtilejší plemeno chladnokrevných koní - Buloňovský kůň

21.1.2007 22:18

m i s i c k a napsal(a):

nieco na inspiraciu

22.1.2007 18:30

bonita napsal(a):
OK, idem na to

ahoj. este predvcerom vecer som ti posielala mail a vcera som skusala znova (bez fotiek), ale z nejakeho dovodu, mi to neprejde a vracia sa mi sprava o nedoruceni . Konika mate krasneho

8.2.2007 18:46

woldemortik napsal(a):

Ten kůň se jmenuje SAPOR!

8.2.2007 18:49

zazika napsal(a):
Ten kůň se jmenuje SAPOR!

Sakra už je to zas jinde, to bylo na Woldemortika. Ale Sapon mě pobavil

8.2.2007 18:52

bonita napsal(a):
nieco na inspiraciu

To je super! To musí být rachot, když se valí taková masa!

8.2.2007 19:16

zazika napsal(a):
To je super! To musí být rachot, když se valí taková masa!

no tak to musi byt rachot !! ve stáji kam chodim sou dva chladaci a na nich si dáváme mi závody ale kdyz jich jede tolik tak to musi byt husty a hezkej pohled na tlustousky

10.2.2007 10:29

kubeska napsal(a):
no tak to musi byt rachot !! ve stáji kam chodim sou dva chladaci a na nich si dáváme mi závody ale kdyz jich jede tolik tak to musi byt husty a hezkej pohled na tlustousky

Ahoj, lidi. Jak se máte a co begánci? Ten závod vypadá fakt zajímavě :-D Taky bych si to zkusila

Přidejte reakci

Přidat smajlík