Tak zakládám pokračování prvního tématu. Posílám fotky mojí téměř tříleté kobyly SN
m i s i c k a
napsal(a):
Tak zakládám pokračování prvního tématu. Posílám fotky mojí téměř tříleté kobyly SN
Na procházce
andrys
napsal(a):
Z Klokočova.ČMB.
no tak já se tak ypřídámmíca slezký norik
aluska
napsal(a):
Cipísek, za ním ČMB Saly
Cipísek a jeho mladší bráška Schakyr, oba po 656 Schram. Schakyr je k podeji, narozen 05/2006.
aluska
napsal(a):
Cipísek a jeho mladší bráška Schakyr, oba po 656 Schram. Schakyr je k podeji, narozen 05/2006.
schrama znám je moc pěkný vraník tahala jsem snim ve voze na pooly,ale pak se nám se saponem splašily.docela řacha.tahleta kobylaka je připuštěna od pama smolíka měl schrama několik sezon na připouštění.
woldemortik
napsal(a):
schrama znám je moc pěkný vraník tahala jsem snim ve voze na pooly,ale pak se nám se saponem splašily.docela řacha.tahleta kobylaka je připuštěna od pama smolíka měl schrama několik sezon na připouštění.
Vlevo čmb Moonspel
woldemortik
napsal(a):
jsme od Českých Budějovic, majitelka statku, od které mám Cipíska a i tam bydlí, jezdila připouštět jenom k panu Smolíkovi, má ještě po Schramovi vranou kobylku, teď bude čtyřletá. Na té fotce, kde je za Cipískem ještě ta bělohřívá ryzka ČMB, ta je po Saporovi, taky od pana Smolíka. Vím, že Sapor u něho už nestojí, teď tam má ČMB Bosbara - 2, náramnej fešák,ale Schram u něho zůstal, ne?
aluska
napsal(a):
jsme od Českých Budějovic, majitelka statku, od které mám Cipíska a i tam bydlí, jezdila připouštět jenom k panu Smolíkovi, má ještě po Schramovi vranou kobylku, teď bude čtyřletá. Na té fotce, kde je za Cipískem ještě ta bělohřívá ryzka ČMB, ta je po Saporovi, taky od pana Smolíka. Vím, že Sapor u něho už nestojí, teď tam má ČMB Bosbara - 2, náramnej fešák,ale Schram u něho zůstal, ne?
ta moje je připuštěná s Bosparem vipádá,že se chytla.Bospara osobně neznám jájí koupila už připuštěnou,ale myslím i že je moc pěný.Nemáš náhodou jeho foto
woldemortik
napsal(a):
koukala jsem na něj je moc pěknej je tam foto ischrama,ale je tamještě jako maldas tedka vypadá ohodně líp
to máš pravdu, teď je Schram o moc hezčí. V loni na jaře byla majitelka Cipískovo mamky a jeho sestry připouštět u Šuma, aby Corinka nejela k tatínkovi.Tak letos bude změna. Jsem zvědavá na hříbátka. Cipísek je hnědáček a oba jeho pravý sourozenci vraníci.
aluska
napsal(a):
to máš pravdu, teď je Schram o moc hezčí. V loni na jaře byla majitelka Cipískovo mamky a jeho sestry připouštět u Šuma, aby Corinka nejela k tatínkovi.Tak letos bude změna. Jsem zvědavá na hříbátka. Cipísek je hnědáček a oba jeho pravý sourozenci vraníci.
tamoje je ryzka a rodí vraníky viděla jsem její hříbě letos 1a půl krásná vranka tak jsem zvedava co b ude leto vsázím na klysnu
woldemortik
napsal(a):
tamoje je ryzka a rodí vraníky viděla jsem její hříbě letos 1a půl krásná vranka tak jsem zvedava co b ude leto vsázím na klysnu
Cipískovo mamka je bělohřívá prokvetlá ryzka. Kluky zatím dávala samý hnědáčky se Schramem, až v loni prvního vraníčka ( Schakyr). Cipískovo o rok starší ségra Cora je taky vraná.
konak
napsal(a):
zdar jak je a delas ted v lese nebo ne
PRO ALUSKU. Prosím tě skama je te Schakyr? Máš ještě nějaké fotky? Kolik za něj chcou díky Honza.
andrys
napsal(a):
PRO ALUSKU. Prosím tě skama je te Schakyr? Máš ještě nějaké fotky? Kolik za něj chcou díky Honza.
Ahoj Honzo, Schakyr je norik, narodil se v květnu 2006. Je to pravej bráška máho Cipíska po 656 Schram. Je od Českých Budějovic a chtějí za něj 28.000,- K jednání. Fotky mám na počítači v kanclu, dám Ti je sem v pondělí. Když budeš chtít potom telefon na majitelku, taky pošlu.
aluska
napsal(a):
Ahoj Honzo, Schakyr je norik, narodil se v květnu 2006. Je to pravej bráška máho Cipíska po 656 Schram. Je od Českých Budějovic a chtějí za něj 28.000,- K jednání. Fotky mám na počítači v kanclu, dám Ti je sem v pondělí. Když budeš chtít potom telefon na majitelku, taky pošlu.
Čau Ali díky moc za informace. To ale není koník pro nás za 9měsíční hříbě dám max.do 19tis.za hřebečka 15tis.za 28tis.by nám museli dát koně dva.Zatím moc díky aměj se fajn HONZA.
andrys
napsal(a):
ČAU Jendo no mohlo by to být lepší ale víš jak si někdo stěžuje tak ten se má nejlíp takže POHODA.Kníka ještě mám na prodej když budeš chtít. Jinak napiš co děláš atd.zatím čau Honza.
Ahojky, holky potřebovala bych poradit, budu kupovat 5-ti letýho ČMB, ale majitel k němu nemá papíry ani modrou knížku, kde bych si to mohla nechat vyřídit?Koník je papírovej ze Slatiňan po nějakym tygříkovi, na jméno si nevzpomenu. Prosím o radu. Díky
nikiska
napsal(a):
Ahojky, holky potřebovala bych poradit, budu kupovat 5-ti letýho ČMB, ale majitel k němu nemá papíry ani modrou knížku, kde bych si to mohla nechat vyřídit?Koník je papírovej ze Slatiňan po nějakym tygříkovi, na jméno si nevzpomenu. Prosím o radu. Díky
Musiš si zavolat do Slatinan na evidenci koní 469681135 tam ti přesně řeknou co a jak.
andrys
napsal(a):
Musiš si zavolat do Slatinan na evidenci koní 469681135 tam ti přesně řeknou co a jak.
Tento koník je na prodej.
andrys
napsal(a):
Tento koník je na prodej.
jak to, ze ho prodavate? Pamatuji si spravne, ze jste pred nedavnem psali, ze jste ho teprve koupili? No, já zase přidám nové fotky mojí kobylky....
ettelwen
napsal(a):
jak to, ze ho prodavate? Pamatuji si spravne, ze jste pred nedavnem psali, ze jste ho teprve koupili? No, já zase přidám nové fotky mojí kobylky....
tady zase, ale je jako prasatko...
ettelwen
napsal(a):
tady zase, ale je jako prasatko...
jak se vam karinka libi?
ettelwen
napsal(a):
jeste...
naposled...a musim rict, ze mate vsichni moc hezke koniky. Chladnokrevnici jsou proste uzasni
bonita
napsal(a):
jj a nemozete ich oddelit? Je to moc krasny konicek, skoda ho bude...
Ettelwen, Karinka sa mi straasne paci, v tej zimnej srsti je ako medved
díky... dneska se mi tak vyválela, že to z ní nešlo ani dolů.. a když jsem přišla za hodinu, už byla jako prase znovu...
andrys
napsal(a):
Čau Ali díky moc za informace. To ale není koník pro nás za 9měsíční hříbě dám max.do 19tis.za hřebečka 15tis.za 28tis.by nám museli dát koně dva.Zatím moc díky aměj se fajn HONZA.
Ahoj Honzo, tu cenu jsem zvorala, je to 25.000,-, ale i tak je to dost. Prej za barvu, že je vraník, ale mě se to zdá taky přehnaný. Lepší je míň a prodat, než aby tam stál kdoví jak dloho. Zdravím, Alena.
ettelwen
napsal(a):
díky... dneska se mi tak vyválela, že to z ní nešlo ani dolů.. a když jsem přišla za hodinu, už byla jako prase znovu...
Cipísek chlupáček
konak
napsal(a):
aha a comas za plemeno a co ma syn za hribe
Já mám chladase z Polska a kluk má slezskou noričku s PP.Tady sou oba dva.
andrys
napsal(a):
Já mám chladase z Polska a kluk má slezskou noričku s PP.Tady sou oba dva.
konak
napsal(a):
cau cito jsou kone
čau to jsou koně z polska. dej tady svoje koně nebo od toho tvojeho kamoša.
konak
napsal(a):
ja je tu nemam musel bychtije poslat na imejl
ahoj, byla jsem u znaámé a jezdila jsem na tomto slonovi :-)
Já s Juráškem - asi 15 let
racina
napsal(a):
ahoj, byla jsem u znaámé a jezdila jsem na tomto slonovi :-)
Já s Juráškem - asi 15 let
a to je taky on :-)
m i s i c k a
napsal(a):
Arinka čmb 6 let
salitka
napsal(a):
a ještě s kamarádkou
Pro konáka Honzu,. Jane tak to pošli na ten e-mail r.suchackova@centrum.cz Jinak s tou prácou je to úplně špatné
m i s i c k a
napsal(a):
shire x ardenes
bonita
napsal(a):
shire x ardenes
Pro konaka Honzu... Jendo zdarec prosím tě co je tohle za koníka, moc se mě líbí neuvažuješ o prodeji ? Já sem měl takového a musel sem ho prodat kvůli ustájení. Čau Honza.
m i s i c k a
napsal(a):
A ve voze
Toto je moje láska Hubička (ta světlá) a ten tm, hnědák je Hurvínek. Hubert 2006 hřebčín Favory
m i s i c k a
napsal(a):
Hubert 2006-FAVORY
paja666
napsal(a):
Lidičky: KRÁSNÝ, KRÁSNÝ, KRÁSNÝ!!!!!!!!!!!
Pro konaka Honzu...Jendo práce zatím není jak bude tak ti dám vědět určitě!!! Jinak co máš ještě na prodej? Čau napiš.
sapaska
napsal(a):
jeeej, to jsou konici odnekud z Cech?
nene, su z Anglie
bonita
napsal(a):
nene, su z Anglie
skoda, ja mam ardena doma z Francie a uz jsem se chtela tesit, ze tu neni sam
sapaska
napsal(a):
skoda, ja mam ardena doma z Francie a uz jsem se chtela tesit, ze tu neni sam
jj, sapaska, ty si si priviezla ardena? Tento tu u mna na obrazku, je mojich priatelov, ale on nie je cisty, je mixnuty shirom. Odkial si? Ak chces, mozme pokecat cez maily, ale najprv mi, prosim odpis sem, lebo moj tu uvedeny mail je asi uz nefunkcny
bonita
napsal(a):
jj, sapaska, ty si si priviezla ardena? Tento tu u mna na obrazku, je mojich priatelov, ale on nie je cisty, je mixnuty shirom. Odkial si? Ak chces, mozme pokecat cez maily, ale najprv mi, prosim odpis sem, lebo moj tu uvedeny mail je asi uz nefunkcny
Ahoj, lidi jak žijete? Já se mám skěle!! Někdo (možná) objevil mou lásku Noru :-D
Nora viz foto. No není nádherná? Mám slabost pro "tlouštíky" :-D Ale bohužel jezdím Áčka ...
bonita
napsal(a):
mail v mojom profile je funkcny chcela som odpisat hned vecer, ale nam vypadla na 2 dni elektrina. zijem uz 5 rokov na Sumave. ozvi sa
bonita
napsal(a):
krasny clyde
Prý nejušlechtilejší plemeno chladnokrevných koní - Buloňovský kůň
m i s i c k a
napsal(a):
nieco na inspiraciu
woldemortik
napsal(a):
Ten kůň se jmenuje SAPOR!