tango
napsal(a):
kurz práce ze země a sedla ve Zlíně - kostelci, 27.-28.1.2007, cena kurzu je 1600 s vlastním koněm.Vyučovat bude pan Lajda. Pokud máte zájem ozvěte se.Děkuju.
Ahojky...ja bych zajem mozna mela..ale newim jak bych mezi koniky obstala s mim tvrdohlavym huculem...ma velkou silu a bojim se ze bych ho neudrzela...na ohlavce se neda udrzet...muzu se zeptat jestli je mozno ustajit tak konika...atd...co vsechno sebou...prosil odepiste
nicolll
napsal(a):
Ahojky...ja bych zajem mozna mela..ale newim jak bych mezi koniky obstala s mim tvrdohlavym huculem...ma velkou silu a bojim se ze bych ho neudrzela...na ohlavce se neda udrzet...muzu se zeptat jestli je mozno ustajit tak konika...atd...co vsechno sebou...prosil odepiste
napište mi na mobil a já vám pošlu více info ,ale to by záleželo,jak moc je huculek tvrdohlavý aby nebyl spíš nebezpečný.
Taky jsem jednoho takového lumpa měla. Jak se jmenuje a kolik mu je?
tango
napsal(a):
napište mi na mobil a já vám pošlu více info ,ale to by záleželo,jak moc je huculek tvrdohlavý aby nebyl spíš nebezpečný.
Taky jsem jednoho takového lumpa měla. Jak se jmenuje a kolik mu je?
No ačislo by nebylo??...no tvrdohlavy je dost hlavne gdyz vidi kone..ajk se s nimi ocucha vetsinou si jich nevsima...pokud po nem kun nekopne nebo tak tak mu nic neudela...neni zvykli mezi koni..jenom na uuzdecce chodi mezi kone..teda chodi s ohlavkou ejnom s kobylkou na kterou je vzykli..jinak by me odnesl...jmenuje se Vasil a letos mu bude 9...do 6 let byl hrebec takze ma dost velkou silu...mozna bych mohla i s kobylkou kterou ma vet kteremu jezdim kone..budu s nou v budoucnu pracovat trak by to na skodu nebylo...toho valasky budu muset prodavat
...
nicolll
napsal(a):
No ačislo by nebylo??...no tvrdohlavy je dost hlavne gdyz vidi kone..ajk se s nimi ocucha vetsinou si jich nevsima...pokud po nem kun nekopne nebo tak tak mu nic neudela...neni zvykli mezi koni..jenom na uuzdecce chodi mezi kone..teda chodi s ohlavkou ejnom s kobylkou na kterou je vzykli..jinak by me odnesl...jmenuje se Vasil a letos mu bude 9...do 6 let byl hrebec takze ma dost velkou silu...mozna bych mohla i s kobylkou kterou ma vet kteremu jezdim kone..budu s nou v budoucnu pracovat trak by to na skodu nebylo...toho valasky budu muset prodavat
...
Dobrý den...mohla bys sem se zeptat o jaký Kostelec jde?
Já bych dyštak o ten kurz měla zájem...
Moje E-mailová adresa je: Michaelaslitrova@seznam.cz
Pošlete mi tam prosím nějaké informace o tom, nebo tady na ifaunu...ale kdyby jste mohla tak na obojí!
Děkuji..přeji hezký večer...
Michaela Šlitrová
misaslitrova
napsal(a):
Pošlete mi tam prosím nějaké informace o tom, nebo tady na ifaunu...ale kdyby jste mohla tak na obojí!
Michaela Šlitrová
Ahoj, už jsem o Tvých problémech četla, toto je Kostelec u Zlína, pro Tebe asi trošku z ruky.... Klidně napiš na mail, řešila jsem podobného lotra, teď si nemohu stěžovat, dále doporučuji se přihlásit na parelliczech.com , tam se Ti může podařit najít i někoho z tvé oblasti na pomoc
misaslitrova
napsal(a):
Michaela Šlitrová
tak můj tel. je 774 916 023- napište mi sms a já vám odepíšu,jak by to bylo,ale až zítra,protože teď už musím něco jiného. Pa
tango
napsal(a):
tak můj tel. je 774 916 023- napište mi sms a já vám odepíšu,jak by to bylo,ale až zítra,protože teď už musím něco jiného. Pa
ano je to Kostelec u Zlína, potřebuji vědět do středy kdo máte zájem. Ustájení bude možné ze soboty na neděli. Nedaleko jsou hospody,kde si může člověk zajít na jídlo v pauze.Jinak se bude řešit snad všechno možné i nastupování do vozíku. Potřeba je ohlávka,vodítko a hůlka,ale nebude problém ji půjčit.