Fotky z koňských akcí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2007 16:12

Kde jste fotili? Já zatím jen na parkurech, dostizích... byla jsem na drezúře, policejních závodech, ale neměla jsem foťák...:( tento rok hodlám zajít na drezúru, dle možností vozatajství, voltiž, enduranci, všestrannost... to vše kolem brna bude, ale nevím jak vyjdu s časem, ráda bych i na westernové závody...

Kde jste fotili vy? Kde se Vám to nejvíce líbilo a jaká disciplína?

19.1.2007 18:07

kassiopeass napsal(a):
Kde jste fotili? Já zatím jen na parkurech, dostizích... byla jsem na drezúře, policejních závodech, ale neměla jsem foťák...:( tento rok hodlám zajít na drezúru, dle možností vozatajství, voltiž, enduranci, všestrannost... to vše kolem brna bude, ale nevím jak vyjdu s časem, ráda bych i na westernové závody...

Ahojky, jezdím endurance tak doufám, že mě v sezóně někde vyblejskneš přidám pár různých foteček z endurance, některé jsou stažené z netu. Tahle je ze závodů v Zelčíně (na strakáčovi jsem já:)

19.1.2007 18:08

kassiopeass napsal(a):

a z Nučic, já s Dastym na veterině

19.1.2007 18:10

kassiopeass napsal(a):

další z Nučic, čekáme na vyhlášení výsledků

19.1.2007 18:12

kassiopeass napsal(a):

a tohle jsem vyfotila v květnu na mezinárodních závodech v Zábřehu

19.1.2007 18:13

avecaesar napsal(a):
a tohle jsem vyfotila v květnu na mezinárodních závodech v Zábřehu

Zábřeh v květnu

19.1.2007 18:16

avecaesar napsal(a):
service point

chlazení koně před vstupem do veteriny

19.1.2007 18:18

avecaesar napsal(a):
chlazení koně před vstupem do veteriny

chlazení je týmová práce

19.1.2007 18:18

kassiopeass napsal(a):

závody endurance v Rakvicích

19.1.2007 18:19

avecaesar napsal(a):
závody endurance v Rakvicích

teď budou zase chvíli Rakvice

19.1.2007 18:20

avecaesar napsal(a):
teď budou zase chvíli Rakvice

19.1.2007 18:21

avecaesar napsal(a):

odpočinek po dokončení závodu

19.1.2007 19:56

avecaesar napsal(a):
Ahojky, jezdím endurance tak doufám, že mě v sezóně někde vyblejskneš přidám pár různých foteček z endurance, některé jsou stažené z netu. Tahle je ze závodů v Zelčíně (na strakáčovi jsem já:)

No uvidíme, určitě bych ráda na vytrvalost v Rakvicích 21.4. a pak už nevím, nebudu mít možnost se jinam dostat:( jen v jihomoravském kraji a to doufám že jsou rakvice relativně blízsko od brna;)

19.1.2007 20:46

kassiopeass napsal(a):
No uvidíme, určitě bych ráda na vytrvalost v Rakvicích 21.4. a pak už nevím, nebudu mít možnost se jinam dostat:( jen v jihomoravském kraji a to doufám že jsou rakvice relativně blízsko od brna;)

potom budou ještě závody ve Zbraslavi u Brna (je to k Brnu blíž než Rakvice), je to kousek od Devíti křížů...

19.1.2007 20:51

avecaesar napsal(a):
odpočinek po dokončení závodu

nějaké fotky ze závodů přehrávám na rajče z mých stránek, nějak to zkombinuji, zatím tu - rychlé;) http://kassiopeass.rajce.idnes.cz/ a pomalé, ale chybí něco ale méně neč na rajčeti - Kassiopeass.kx.cz;)

21.1.2007 15:16

kassiopeass napsal(a):
nějaké fotky ze závodů přehrávám na rajče z mých stránek, nějak to zkombinuji, zatím tu - rychlé;) http://kassiopeass.rajce.idnes.cz/ a pomalé, ale chybí něco ale méně neč na rajčeti - Kassiopeass.kx.cz;)

Tady-omlouvám se za kvalitu- je Míša a achal-teke Malake (klisna) a Lucka s A1/1 Vastervikem

22.1.2007 10:59

carolka napsal(a):
Tady-omlouvám se za kvalitu- je Míša a achal-teke Malake (klisna) a Lucka s A1/1 Vastervikem

Hubert v hřebčinci Písek.V čele pan ředitel Šilha(teda už bívalí)

22.1.2007 11:13

v v napsal(a):
Hubert v hřebčinci Písek.V čele pan ředitel Šilha(teda už bívalí)

farma Borová-Honza Bláha
ukázka přirozené komunikace z invalidního vozíku.Fakt supr podívaná.

22.1.2007 11:19

v v napsal(a):
farma Borová-Honza Bláha
ukázka přirozené komunikace z invalidního vozíku.Fakt supr podívaná.

Military

Přidejte reakci

Přidat smajlík