Kde jste fotili? Já zatím jen na parkurech, dostizích... byla jsem na drezúře, policejních závodech, ale neměla jsem foťák...:( tento rok hodlám zajít na drezúru, dle možností vozatajství, voltiž, enduranci, všestrannost... to vše kolem brna bude, ale nevím jak vyjdu s časem, ráda bych i na westernové závody...
Kde jste fotili vy? Kde se Vám to nejvíce líbilo a jaká disciplína?
kassiopeass
napsal(a):
Kde jste fotili? Já zatím jen na parkurech, dostizích... byla jsem na drezúře, policejních závodech, ale neměla jsem foťák...:( tento rok hodlám zajít na drezúru, dle možností vozatajství, voltiž, enduranci, všestrannost... to vše kolem brna bude, ale nevím jak vyjdu s časem, ráda bych i na westernové závody...
Ahojky, jezdím endurance tak doufám, že mě v sezóně někde vyblejskneš přidám pár různých foteček z endurance, některé jsou stažené z netu. Tahle je ze závodů v Zelčíně (na strakáčovi jsem já:)
kassiopeass
napsal(a):
a z Nučic, já s Dastym na veterině
kassiopeass
napsal(a):
další z Nučic, čekáme na vyhlášení výsledků
kassiopeass
napsal(a):
a tohle jsem vyfotila v květnu na mezinárodních závodech v Zábřehu
avecaesar
napsal(a):
a tohle jsem vyfotila v květnu na mezinárodních závodech v Zábřehu
Zábřeh v květnu
avecaesar
napsal(a):
service point
chlazení koně před vstupem do veteriny
avecaesar
napsal(a):
chlazení koně před vstupem do veteriny
chlazení je týmová práce
kassiopeass
napsal(a):
závody endurance v Rakvicích
avecaesar
napsal(a):
závody endurance v Rakvicích
teď budou zase chvíli Rakvice
avecaesar
napsal(a):
Ahojky, jezdím endurance tak doufám, že mě v sezóně někde vyblejskneš přidám pár různých foteček z endurance, některé jsou stažené z netu. Tahle je ze závodů v Zelčíně (na strakáčovi jsem já:)
No uvidíme, určitě bych ráda na vytrvalost v Rakvicích 21.4. a pak už nevím, nebudu mít možnost se jinam dostat:( jen v jihomoravském kraji a to doufám že jsou rakvice relativně blízsko od brna;)
kassiopeass
napsal(a):
No uvidíme, určitě bych ráda na vytrvalost v Rakvicích 21.4. a pak už nevím, nebudu mít možnost se jinam dostat:( jen v jihomoravském kraji a to doufám že jsou rakvice relativně blízsko od brna;)
potom budou ještě závody ve Zbraslavi u Brna (je to k Brnu blíž než Rakvice), je to kousek od Devíti křížů...
avecaesar
napsal(a):
odpočinek po dokončení závodu
nějaké fotky ze závodů přehrávám na rajče z mých stránek, nějak to zkombinuji, zatím tu - rychlé;) http://kassiopeass.rajce.idnes.cz/ a pomalé, ale chybí něco ale méně neč na rajčeti - Kassiopeass.kx.cz;)
kassiopeass
napsal(a):
nějaké fotky ze závodů přehrávám na rajče z mých stránek, nějak to zkombinuji, zatím tu - rychlé;) http://kassiopeass.rajce.idnes.cz/ a pomalé, ale chybí něco ale méně neč na rajčeti - Kassiopeass.kx.cz;)
Tady-omlouvám se za kvalitu- je Míša a achal-teke Malake (klisna) a Lucka s A1/1 Vastervikem
carolka
napsal(a):
Tady-omlouvám se za kvalitu- je Míša a achal-teke Malake (klisna) a Lucka s A1/1 Vastervikem
Hubert v hřebčinci Písek.V čele pan ředitel Šilha(teda už bívalí)
v v
napsal(a):
Hubert v hřebčinci Písek.V čele pan ředitel Šilha(teda už bívalí)
farma Borová-Honza Bláha
ukázka přirozené komunikace z invalidního vozíku.Fakt supr podívaná.
v v
napsal(a):
farma Borová-Honza Bláha
ukázka přirozené komunikace z invalidního vozíku.Fakt supr podívaná.
Military