Fotky koníků plemene paint horse

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2007 18:36

Toto je můj miláček...Přidejte sem taky nějáké fotečky paintů

30.1.2007 18:37

mispulka napsal(a):

Ve stáji

30.1.2007 19:40

mispulka napsal(a):
Pozuje

A jaký má původ? Otec, matka? Je to hřebec, valach nebo kobyla?

30.1.2007 20:53

jackie napsal(a):
A jaký má původ? Otec, matka? Je to hřebec, valach nebo kobyla?

Ahoj Jani,ty jsi ale zvědavá!!!! já toho koníka znám,chceš to vědět?

30.1.2007 20:54

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jani,ty jsi ale zvědavá!!!! já toho koníka znám,chceš to vědět?

jasan že chci, mně zajímají všichni paintíci!!!
Představ si, že jsem přes Karlu Gabrielovou objevila Brebčinu pravou ségru, o které léta nic nevíme!!! Má hříbka po S.D.B.

30.1.2007 20:57

jackie napsal(a):
jasan že chci, mně zajímají všichni paintíci!!!
Představ si, že jsem přes Karlu Gabrielovou objevila Brebčinu pravou ségru, o které léta nic nevíme!!! Má hříbka po S.D.B.

Typla bych Mr.Expressa...za tátu...

30.1.2007 21:00

jackie napsal(a):
Typla bych Mr.Expressa...za tátu...

ne ne ne,matka je Akichita Diablo "nemusím psát po jakém hřebci" otec je Born. A co je to za kobylu?

30.1.2007 21:10

bednarik petr napsal(a):
ne ne ne,matka je Akichita Diablo "nemusím psát po jakém hřebci" otec je Born. A co je to za kobylu?

Jojo,koník je po Bornovi a z matky Akichita Diablo...Je to hřebeček...

30.1.2007 21:14

bednarik petr napsal(a):

Kobyla je po Dakym, jmenuje se Lady Bird Chex. Stojí v Budišově. Je úplně celá černá.

30.1.2007 21:22

jackie napsal(a):
Kobyla je po Dakym, jmenuje se Lady Bird Chex. Stojí v Budišově. Je úplně celá černá.

Tak to mi nic neříká. Ale našla jsem na slovensku velmi kvalitní chov paintů,ovšem i cena jsou hned poznat na kvalitě,ale většinou v původu naleznem Reminic,Enterpraise a mají tam hřebce po Gunner!!! ale bohužel je jen sorel solid

31.1.2007 08:10

bednarik petr napsal(a):
Tak to mi nic neříká. Ale našla jsem na slovensku velmi kvalitní chov paintů,ovšem i cena jsou hned poznat na kvalitě,ale většinou v původu naleznem Reminic,Enterpraise a mají tam hřebce po Gunner!!! ale bohužel je jen sorel solid

Soni,líbila se Ti ta modroočka po Dallasovi?

31.1.2007 15:32

jaruska napsal(a):
Soni,líbila se Ti ta modroočka po Dallasovi?

1.2.2007 21:37

mispulka napsal(a):

A jeho maminka

2.2.2007 06:23

mispulka napsal(a):
A jeho maminka

Ale tady na tý fotce je jí tak rok, ne?

2.2.2007 07:54

jackie napsal(a):
Ale tady na tý fotce je jí tak rok, ne?

Jéšiš, to je moc pěkný koník.
Můj sen je, koupit si nějakého flekouška s jedním očkem modrým nebo s oběma. Ale to je běh na dlouhou trať, není tolik času kolik bych potřebovala...

Na kolik tě přišel, smím-li se zeptat? Díky

2.2.2007 10:12

tajemma danny napsal(a):
Jéšiš, to je moc pěkný koník.
Můj sen je, koupit si nějakého flekouška s jedním očkem modrým nebo s oběma. Ale to je běh na dlouhou trať, není tolik času kolik bych potřebovala...

Na kolik tě přišel, smím-li se zeptat? Díky

Zatím to úplně můj koník není...Na jaře si ho budu kupovat Teď s ním trávím co nejvíc času aby jsme se na sebe zvykly...Ale cena nebude míň jak 50 000 Kč....Budu držet palečky ať si taky jednou nějakýho pořídíša pak sem hned dej jeho fotečku ju?

2.2.2007 10:56

mispulka napsal(a):
Zatím to úplně můj koník není...Na jaře si ho budu kupovat Teď s ním trávím co nejvíc času aby jsme se na sebe zvykly...Ale cena nebude míň jak 50 000 Kč....Budu držet palečky ať si taky jednou nějakýho pořídíša pak sem hned dej jeho fotečku ju?

Hehe, mno to si ještě počkám. A on má očička jaká...? Je opravdu moc krásný, miluju strakouše a zvlášt tmavé (bohužel nevím jak se to řekne po westerňácku...). Na jaké účely ho máš? Budeš s ním v budoucnu něco chodit? Etě jednou ho moc chválím.... My jsme odchovaly u nás taky jednoho skrakáčka...ale paintík to není...jmenuje se Kevin alias Jack...už je u nové majitelky...

2.2.2007 15:31

tajemma danny napsal(a):
Hehe, mno to si ještě počkám. A on má očička jaká...? Je opravdu moc krásný, miluju strakouše a zvlášt tmavé (bohužel nevím jak se to řekne po westerňácku...). Na jaké účely ho máš? Budeš s ním v budoucnu něco chodit? Etě jednou ho moc chválím.... My jsme odchovaly u nás taky jednoho skrakáčka...ale paintík to není...jmenuje se Kevin alias Jack...už je u nové majitelky...

On má jedno oko hnědé a druhé má na půl hnědé a na půl modréJá taky miluju strakatý koně...Proto jsem si vybrala tohodle prckaUrčitě s ním budu jezdit závodně...Pokud se teda nic nepokazí...Ale jinak jo!Začneme nejspíš lehkou disciplínou pleasure a pak uvidíme jak nám to půjde...Ale moc bych chtěla jezdit reining....Jinak jsem moc ráda že se ti tak líbíTohle hříbátko je taky moc krásnéDávám sem fotečku z našeho tréningu

2.2.2007 18:05

mispulka napsal(a):
On má jedno oko hnědé a druhé má na půl hnědé a na půl modréJá taky miluju strakatý koně...Proto jsem si vybrala tohodle prckaUrčitě s ním budu jezdit závodně...Pokud se teda nic nepokazí...Ale jinak jo!Začneme nejspíš lehkou disciplínou pleasure a pak uvidíme jak nám to půjde...Ale moc bych chtěla jezdit reining....Jinak jsem moc ráda že se ti tak líbíTohle hříbátko je taky moc krásnéDávám sem fotečku z našeho tréningu

Je opravdu krásný,já bych si přála k Mauríně takovou paintku,ale v čr bohužel žádná taková není a tahla je už prodaná.

2.2.2007 19:38

bednarik petr napsal(a):
Je opravdu krásný,já bych si přála k Mauríně takovou paintku,ale v čr bohužel žádná taková není a tahla je už prodaná.

maurína

2.2.2007 22:16

bednarik petr napsal(a):
maurína

Hezká kobylka?Jak je stará?To jsi ty Soni??????

3.2.2007 07:55

mispulka napsal(a):
Hezká kobylka?Jak je stará?To jsi ty Soni??????

Ahoj Míšo,jo to jsem já Soňa,Maurína bude mít v květnu dva roky,takže zatím s ní blbnu jen na lonži a beru jí za koně ven do terénu,

3.2.2007 12:35

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Míšo,jo to jsem já Soňa,Maurína bude mít v květnu dva roky,takže zatím s ní blbnu jen na lonži a beru jí za koně ven do terénu,

Ale kobylka je to šikovná...Vypadá moc hezky..Budeš s ní v budoucnu něco jezdit?

16.2.2007 13:29

mispulka napsal(a):

Born On The Snow...Moc hezkej koník

16.2.2007 13:30

mispulka napsal(a):

Mr. Expresso...Taky moooc hezkej

27.3.2007 15:48

mispulka napsal(a):
Mr. Expresso...Taky moooc hezkej

27.3.2007 15:53

mispulka napsal(a):
Born On The Snow...Moc hezkej koník

Není tenhle koník koupený z Frýdku-Místku?? Nebo z okolí?

27.3.2007 18:34

barletka napsal(a):

Jůů copak to je za krásnýho koníka???

27.3.2007 18:35

mispulka napsal(a):

27.3.2007 18:36

pierrette napsal(a):
Není tenhle koník koupený z Frýdku-Místku?? Nebo z okolí?

Pro Pierrette:Kterého koníka myslíš?Borna nebo Diabla?

27.3.2007 18:38

mispulka napsal(a):
Pro Pierrette:Kterého koníka myslíš?Borna nebo Diabla?

Myslím Borna

27.3.2007 18:51

pierrette napsal(a):
Myslím Borna

Jo tak to vůbec nevím kde Borník je nebo od kud je...Je to Diablův tatínek takže nic moc o něm nevím...

28.3.2007 20:50

avecaesar napsal(a):

PH , Gentle Dun It King

28.3.2007 20:55

euiickaa napsal(a):
PH , Gentle Dun It King

PH - nádherná barvička sorrel-tovero

28.3.2007 20:58

euiickaa napsal(a):
PH - nádherná barvička sorrel-tovero

PH - mladá kobylka na prodej (Německo(

28.3.2007 21:33