kassiopeass
napsal(a):
Ahojky máte někdo minishetlandíka? Máte ho doma nebo někde ve stáji? Kolik takovíto koně stojí? Přikládejte fotografie;)
Mi máme doma prcka.Je to takovej medvídek ,V khv má 78cm, jsou mu dva roky. Teď k němu scháním kobylku.
amadina
napsal(a):
Mi máme doma prcka.Je to takovej medvídek ,V khv má 78cm, jsou mu dva roky. Teď k němu scháním kobylku.
Hida
kassiopeass
napsal(a):
Ježiš ten je nádhernej!! A kolik stál?;)
Tendle prcek mě stál 2000 kč. Protože má vadný postoj, který se mu již trochu srovnal. V ničem ho to neomezuje, lítá tu s kobčama jako by nic.
kassiopeass
napsal(a):
A nemáš nějaké foto? a jak je vysokej?
Vysoký je asi 90 cm. Fotka je nascanovaná takže není nic moc. Je mu 10 měsíců
quant
napsal(a):
Vysoký je asi 90 cm. Fotka je nascanovaná takže není nic moc. Je mu 10 měsíců
je pěknej;) právě se totiž rozhoduje o koupi domu s pozemkem, možná se bude kupovat pes a možná ovce místo sekačky, ale ovce moc nechci, raději malého koníka se kterým by se dalo mazlit, hrát, učit ho a tak....ale možná na to nepřistoupí:( uvidíme, ale pokud nemají kam s koněm, tak se ho snaží asi zbavit co nejdříve:) a pokud má teď 90 cm, tak v dospělosti asi 110, ne? nebo tak nějak... a to už je na někoho (mámu) možná až dost;)
kassiopeass
napsal(a):
je pěknej;) právě se totiž rozhoduje o koupi domu s pozemkem, možná se bude kupovat pes a možná ovce místo sekačky, ale ovce moc nechci, raději malého koníka se kterým by se dalo mazlit, hrát, učit ho a tak....ale možná na to nepřistoupí:( uvidíme, ale pokud nemají kam s koněm, tak se ho snaží asi zbavit co nejdříve:) a pokud má teď 90 cm, tak v dospělosti asi 110, ne? nebo tak nějak... a to už je na někoho (mámu) možná až dost;)
Prodám dvě poničky. Jedná plavka( černá a dotoho prokvetá žlutě) a šimla. Obě 4-leté, do 100cm. Plavka březí. Ceny dohodou. levně.