cream
napsal(a):
Promiň, ale jezdit na takovémhle koni je podle mě sviňárna.
Kobylka je viditelně na dožití někam na pastviny...
Mno tak to nevim proč.Je vidět že jsi asi moc prosednutí neviděla.Viděla jsem daleko horší a koníci vykonávaly mnohem horší a těžší práci než to že se tady na té někdo rekreačně sveze.Poslední dobou by jste všechny co mají jen nepatrnou vadu strkali na pastviny.Byl tu ortoped a na záda se jí díval a vyšetřoval jí. Záda ji nebolej a krom optické změny jsou v pořádku.Myslím že mnohem větší svinárna by byla jí nechat dál těžce makat v lese /jako to dělala než jsme jí koupily/ než se na ní párkrát svést!!!!
kviddo
napsal(a):
Mno tak to nevim proč.Je vidět že jsi asi moc prosednutí neviděla.Viděla jsem daleko horší a koníci vykonávaly mnohem horší a těžší práci než to že se tady na té někdo rekreačně sveze.Poslední dobou by jste všechny co mají jen nepatrnou vadu strkali na pastviny.Byl tu ortoped a na záda se jí díval a vyšetřoval jí. Záda ji nebolej a krom optické změny jsou v pořádku.Myslím že mnohem větší svinárna by byla jí nechat dál těžce makat v lese /jako to dělala než jsme jí koupily/ než se na ní párkrát svést!!!!
kobylka je supr kolik jí je a zakolik jí prodávate???nebo za jaké plemeno vyměníte???,
matla 0
napsal(a):
kobylka je supr kolik jí je a zakolik jí prodávate???nebo za jaké plemeno vyměníte???,
Nic si z toho nedělejte...
to jsou jenom ti hrozně chytří, všemu rozumí atd...
je , pravda, že více prosedlá, ale pokud jí to neva, tak je to super
máte pravdu, je lepší, aby se koník hýbal, než aby byl někde ve výběhu a nic nedělal a byl tam ještě třeba 8 let na dožití...
to by mě teda nebavilo. zvíře potřebuje trovhu pohyb...
ahojky
veronika20
napsal(a):
Nic si z toho nedělejte...
to jsou jenom ti hrozně chytří, všemu rozumí atd...
je , pravda, že více prosedlá, ale pokud jí to neva, tak je to super
máte pravdu, je lepší, aby se koník hýbal, než aby byl někde ve výběhu a nic nedělal a byl tam ještě třeba 8 let na dožití...
to by mě teda nebavilo. zvíře potřebuje trovhu pohyb...
ahojky
tak s tim já naprosto souhlasíím,kdo by jí chtěl dát na pastvu?já ti to povím to jsou takový ti lidé co mají hromadu peněz a koně bez chybyčky!!!tady ti lidi já nesnášim!!!!kobča podle toho jak vypadá tak se má dobře!!!!
carodejka
napsal(a):
Kobča je moc hezká, to že je prosedlá není žádná vada, pokud nemá se zády problémy. Vyděla jsem o hodně víc prosedlé koníky.
Je to pěkná kobča.
Ahojky, jmenuje se Pepina a je jí 17, je z Klatov od nějakého handlíře je s PP.K prodeji je za 25.tis, nebo vymním za jakékoliv odstávče s PP nejlépe plnase, nebo něco podobně lehkého. Jestli máte ještě otázky klidně se ptejte.K