Prodám anglické všestranné sedlo, černé, kombinace umělé a pravé kůže, 17 1/2, sedí většině koní, možni jak na jízdárenskou práci, tak na vyjížďky. V dobrém stavu, menší oděrky a odřené zadní opěrky od podbřišníku. Cena je za komplet (sedlo+třmeny+řemeny+podbřišník - 100cm) + dobírka. Při rychlém jednání možná sleva.
lutynta
napsal(a):
Prodám anglické všestranné sedlo, černé, kombinace umělé a pravé kůže, 17 1/2, sedí většině koní, možni jak na jízdárenskou práci, tak na vyjížďky. V dobrém stavu, menší oděrky a odřené zadní opěrky od podbřišníku. Cena je za komplet (sedlo+třmeny+řemeny+podbřišník - 100cm) + dobírka. Při rychlém jednání možná sleva.
Omlouvám se za nekvalitní fotku ,dle zájmu pošlu e- mailem.
lutynta
napsal(a):
Omlouvám se za nekvalitní fotku ,dle zájmu pošlu e- mailem.
prodám extra široké sedlo tmavě hnědě jako nové cena 4200 (s řemenama,třmenama ..)
skippy
napsal(a):
Promiň, ale není to sedlo Beauty? Bylo by to vyraženo na příklopce zápinek. Taky jsem asi přesledovala cenu. Díííík
Prodám sedlo všestrané Vintec pro...je úplně nové asi 10x ježděné. Měla jsem ho na ČT s vyšším kouhoutkem...sedlo má na suchý zip oddělávací kolenní opěrky...
Prodám i s podbřišníkem, poprsákem a třmenovými řemeny i se samotnými třmeny.
misaslitrova
napsal(a):
Prodám sedlo všestrané Vintec pro...je úplně nové asi 10x ježděné. Měla jsem ho na ČT s vyšším kouhoutkem...sedlo má na suchý zip oddělávací kolenní opěrky...
Prodám i s podbřišníkem, poprsákem a třmenovými řemeny i se samotnými třmeny.
K tomu sedlu Vintec Pro Můžete psat nebo volat na 777796776 a nebo psat na muj E-mail: Michaelaslitrova@seznam.cz
Cena sedýlka je 16.500,- Kč Koupili jsme ho za 20.000,-Kč