007nikita
napsal(a):
Ahojík, hledám ustájení pro svou kobylku arabského plnokrevníka, co nejblíž u Liberce. Prosím pomozte..
Určitě si nedávej kobylku k Lucii Červené - byl tam náš kůň na pár měsíců na ustájení a vrátil se nám podviživený s breberkami a ona z něj udělala naprostou trosku. Slečna působí velice mile a přesvědčivě, ale nenech se oblbnout jako my.
Lada
avecaesar
napsal(a):
Určitě si nedávej kobylku k Lucii Červené - byl tam náš kůň na pár měsíců na ustájení a vrátil se nám podviživený s breberkami a ona z něj udělala naprostou trosku. Slečna působí velice mile a přesvědčivě, ale nenech se oblbnout jako my.
Lada
Ahojík, já vůbec nemám představu, kam by tam šel koník dát, stěhuji se tam ze středních čech a proto prosím o pomoc a radu, kde by se měla kobylka dobře a zároveň to bylo kousek od Liberce, kde budu pracovat
007nikita
napsal(a):
Ahojík, hledám ustájení pro svou kobylku arabského plnokrevníka, co nejblíž u Liberce. Prosím pomozte..
Ahoj!
Moje kamarádka má malou soukromou stáječku u Českého Dubu, bere koníky na ustájení- vše dle dohody. Do LBC cca 15 min autem. Pokud bys měla zájem o více informací, napiš mi mail a já ti na ní pošlu číslo, aby jste se mohly domluvit. muchlos@centrum.cz
007nikita
napsal(a):
Ahoj, nabízím ustájení koní v Šimonovicích u Liberce. Stáj s irskými boxy, malá jízdárna velké pastiny, nádherná příroda na úpatí Ještědského hřebene bez ruchu civilizace.Kolektiv mladých jezdců, všichni jsou majiteli koní a pořádáme společné akce. Sama také chovám araby.Cena ustájení se vším všudy od 3500,- Kč.Tel. 777599189 R.Linková
linkova
napsal(a):
Ahoj, nabízím ustájení koní v Šimonovicích u Liberce. Stáj s irskými boxy, malá jízdárna velké pastiny, nádherná příroda na úpatí Ještědského hřebene bez ruchu civilizace.Kolektiv mladých jezdců, všichni jsou majiteli koní a pořádáme společné akce. Sama také chovám araby.Cena ustájení se vším všudy od 3500,- Kč.Tel. 777599189 R.Linková
Ahojík, děkuju všem, kteří mi píšou nevěřila bych, že v okolí Liberce je tolik koníků :o)) a možnosti hezkých vyjížděk..
007nikita
napsal(a):
Ahojík, děkuju všem, kteří mi píšou nevěřila bych, že v okolí Liberce je tolik koníků :o)) a možnosti hezkých vyjížděk..
Take hledame ustajeni okolo Liberce a Hodkovic, pokud vite prosim info na mail:
hb.beat@gmail.cz ale jen na prazdniny!
habecko
napsal(a):
Take hledame ustajeni okolo Liberce a Hodkovic, pokud vite prosim info na mail:
hb.beat@gmail.cz ale jen na prazdniny!
Trocha reklamy :-)
My máme koníky tady
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/1959563/USTAJENI-KONI.php
007nikita
napsal(a):
tak holky neni problem poradit, jsem rodila Liberecacka, teda ted ve Svedsku, takze aktualni by jste museli zjistit, ale musite napsat co pozadujete to je zaklad, pak muzu rict, ktera staj odpovida, no a to jesli ted zrovna berou na ustajeni si pak budete muset sami zjistit.... jinak kde presne budes pracovat? nebo bydlet? aby jsi to nemela pres celej Liberec, teda pokavad mas auto tak to neva...
habecko
napsal(a):
tak vas jsme nejak nenasli, zatim to vypada bud na Dvur Borcice nebo Celadna - Vysoka mas o nich nejake reference? Zatim byly nejlepsi
Nenašli? Zkus se ozvat přímo na číslo jak jsem ti posílala na majitele.
Já jsem původně ze Zlínska takže moc ještě koňáky v okolí neznám. Dvůr Borčice je hezký, ovšem obávám se, že nemají místo, nám se tehdy ani neozvali jak slíbili když jsme hledali ustájení.
Hodně štěstí při hledání ustájení
ziki
napsal(a):
Nenašli? Zkus se ozvat přímo na číslo jak jsem ti posílala na majitele.
Já jsem původně ze Zlínska takže moc ještě koňáky v okolí neznám. Dvůr Borčice je hezký, ovšem obávám se, že nemají místo, nám se tehdy ani neozvali jak slíbili když jsme hledali ustájení.
Hodně štěstí při hledání ustájení
Jo mista maji dostatek a vypadalo to v pohode, zatim vedou oni, ale radeji bych prece jen referenci na ne, abychom se dva mesice neotravovali nekde kde jo to na houby
habecko
napsal(a):
Jo mista maji dostatek a vypadalo to v pohode, zatim vedou oni, ale radeji bych prece jen referenci na ne, abychom se dva mesice neotravovali nekde kde jo to na houby
No Borčice jsou hezké a dobře dostupné, mají hezké pískové terény v lese a jízdárnu. A nám právě tehdy říkali ,že na kratší dobu koně asi nevezmou protože chodí celé stádo asi 30koní ven a nestálo by to za to zařadit je do stáda jen na chvíli. Na prázdniny pořádají tábory pro děti takže je tam dost šrumec. Ale nejlepší je zajet se podívat osobně :-)
ziki
napsal(a):
No Borčice jsou hezké a dobře dostupné, mají hezké pískové terény v lese a jízdárnu. A nám právě tehdy říkali ,že na kratší dobu koně asi nevezmou protože chodí celé stádo asi 30koní ven a nestálo by to za to zařadit je do stáda jen na chvíli. Na prázdniny pořádají tábory pro děti takže je tam dost šrumec. Ale nejlepší je zajet se podívat osobně :-)
No my z tam byly a vypada to dobre, ale jeste zkusime na vikend objednat si vyjizdku abychom videli tereny a tak, tabory tam jsou, s tim stadem to bude horsi, ale mozna si zvykne, kdyztak budem chodit past, v Chuchli taky nema vybeh, ale tady by mohla chodit ven vic, lidi tam vypadaj fajn, ale uvidime. Proto nas zajimalo jestli tam uz nekdo kone nemel. Ale i tak moc diky
ziki
napsal(a):
Tak Borcice totalne zklamaly jsou tam neseriozni pitomci, jeden vikend vse slibi, ukazou box, vybehy, nabizeji kovare, co mame kobce nachat odebrat a tak a o vikendu nasledujicim vse jinak, ze my dva dospeli lide, delajici si vlastniho kone bychom byli rizikem pro jejich tabor. Asi by nam stalo ze to se zajimat o jejich pubosky kdyz mame oba licenci kde se musi davat vypis o bezuhonosti (jednou amatersky jezdec a jednou jak doufam o prazdninach vyucena profi jezdkyne). Takze na mile liberecko peceme a zustaneme kousek za Prahou, kde jsou normalnejsi a nejsou proti dostihakum zaujaty. Muj nazor je Borcice nedoporucuju, nejsou seriozni
habecko
napsal(a):
Tak Borcice totalne zklamaly jsou tam neseriozni pitomci, jeden vikend vse slibi, ukazou box, vybehy, nabizeji kovare, co mame kobce nachat odebrat a tak a o vikendu nasledujicim vse jinak, ze my dva dospeli lide, delajici si vlastniho kone bychom byli rizikem pro jejich tabor. Asi by nam stalo ze to se zajimat o jejich pubosky kdyz mame oba licenci kde se musi davat vypis o bezuhonosti (jednou amatersky jezdec a jednou jak doufam o prazdninach vyucena profi jezdkyne). Takze na mile liberecko peceme a zustaneme kousek za Prahou, kde jsou normalnejsi a nejsou proti dostihakum zaujaty. Muj nazor je Borcice nedoporucuju, nejsou seriozni
To je mi líto....no nám tehdy taky vše přislíbili a pak se neozvali a nereaovali, ale myslela jsem že pochodíš lépe.
klarusa
napsal(a):
tak holky neni problem poradit, jsem rodila Liberecacka, teda ted ve Svedsku, takze aktualni by jste museli zjistit, ale musite napsat co pozadujete to je zaklad, pak muzu rict, ktera staj odpovida, no a to jesli ted zrovna berou na ustajeni si pak budete muset sami zjistit.... jinak kde presne budes pracovat? nebo bydlet? aby jsi to nemela pres celej Liberec, teda pokavad mas auto tak to neva...
carolas
napsal(a):
www.jksimonovice.blog.cz
Tam jsme taky psali a tvrdili ze maji plno Objeli jsme tam kde co a pro nas nic vhodneho solidne vypadali Borcice a Chrastava, ale nakonec jsme to vzdali a vybrali jinou lokalitu (spis je to o tom, ze lidi neodhalej majitele kteremu na cene ustajeni zalezi jako posledni, pokud budem mit luxus a paradni ustajeni tak nam o penize fakt nejde) spis je to chyba tech co se jeste nenaucili zit v trznim svete
habecko
napsal(a):
Tam jsme taky psali a tvrdili ze maji plno Objeli jsme tam kde co a pro nas nic vhodneho solidne vypadali Borcice a Chrastava, ale nakonec jsme to vzdali a vybrali jinou lokalitu (spis je to o tom, ze lidi neodhalej majitele kteremu na cene ustajeni zalezi jako posledni, pokud budem mit luxus a paradni ustajeni tak nam o penize fakt nejde) spis je to chyba tech co se jeste nenaucili zit v trznim svete
Chtěla jsem jen napsat, že stáj Vysoká v Chrastavě mohu jen vřele doporučit!!
O koně je kvalitně postaráno! Mají krásné veliké výběhy, krytou halu, venkovní jízdárnu, no prostě fajn Jsou tam i velmi příjemní lidičkové :D
lintith
napsal(a):
Chtěla jsem jen napsat, že stáj Vysoká v Chrastavě mohu jen vřele doporučit!!
O koně je kvalitně postaráno! Mají krásné veliké výběhy, krytou halu, venkovní jízdárnu, no prostě fajn Jsou tam i velmi příjemní lidičkové :D
habecko
napsal(a):
tak vas jsme nejak nenasli, zatim to vypada bud na Dvur Borcice nebo Celadna - Vysoka mas o nich nejake reference? Zatim byly nejlepsi
Dvůr Bročice mohu jen doporučit. Koně sice nemám, ale už tam nějakou dobu chodím do klubu. Jsou tam nově zrekonstruované stáje, velké pastviny a terény pro vyjížďky jsou překrásné (oblast Českého Ráje, takže se jezdí mezi pískovcovými skalami a borovými lesy. Dá se jet na hrad Kost, nebo třeba na Branžež, nebo jen tak courat po lese). Všichni koně chodí na velikou pastvinu a pokud vím, tak se ještě nestalo, že by stádo nepřijalo cizího koně. Zamozřejmě, že ze začátku tam jsou mezi koňmi jistá nedorozumění, ale potom vše bává Ok. Pastviny jsou tak veliké, že se koně sami rozdělí do skupinej podle toho jak si rozumějí.
Přes léto mají majitelé soukromých koní trochu ztíženou existenci, protože pro Borčice jsou prioritní tábory, takže soukromí koně mají přístup na jízdárnu buď před dětmi (ráno), přes poledne, nebo v podvečer, kdy děti dojezdí (to je pětšinou kolem půl páté).
Pokud si do označených kyblíků připravíte individuální krnmou dávku, bude vašemu koni podaná v určitý čas (spousta majitelů to tak dělá, pokud jim nevyhovuje standardní dávka, kterou koně dostávají-pokud se pouze zvýší dávka jádra, tak kůň dstane to co si majitel řekne). To samé platí i se speciílními vitamínovými doplňky-necháte tam nadepsané balení kdy a kolik kůň má dostávat a on to dostane.
Všechy majitele koní kteří tam mají své koně znám a jsou spokojení.
Na fotce zlomek pastviny s malou částí stáda. (fotka z loňského léta)
007nikita
napsal(a):
Ahoj, vím o stáji Prašný Dvůr, ta je v Machníně (část Liberce) http://www.volny.cz/prasnydvur/