Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2007 11:16

Zkusím navázat na rozběhlá témata. Pochlubte se svými Quoniamy, moc by mě zajímalo, jaká jsme rodinka...

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2007 11:18

skippy napsal(a):
Zkusím navázat na rozběhlá témata. Pochlubte se svými Quoniamy, moc by mě zajímalo, jaká jsme rodinka...

Já mám kobylu po Quionam II - 257, fotečky najdeš v Radě starších - Zulita. Momentálně u sebe žádnou nemám, že bych ji sem dala!

4.4.2007 11:29

skippy napsal(a):

Tady je ten můj, já se radši dívám jinam, abych mu to nekazila.. Je po Quoniam II 238

4.4.2007 11:36

skippy napsal(a):
Tady je ten můj, já se radši dívám jinam, abych mu to nekazila.. Je po Quoniam II 238

Krasavec! Odkud jste?

4.4.2007 12:04

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Krasavec! Odkud jste?

no my nejsme přímo po quoniamovi, ale byl to náš dědeček(Quoniam II 69) a pradědeček(Quoniam II A) a prapradědeček (Quoniam).tady to je may

4.4.2007 12:05

katusa napsal(a):
no my nejsme přímo po quoniamovi, ale byl to náš dědeček(Quoniam II 69) a pradědeček(Quoniam II A) a prapradědeček (Quoniam).tady to je may

ještě jednou

4.4.2007 12:17

Krasavec! Odkud jste?

Děěkuji Jsme kousek od Havlíčkova Brodu, kraj Vysočina.

4.4.2007 12:21

skippy napsal(a):

A jak je to s povahou Vašich koníků po Quoniamovi?

4.4.2007 12:31

markemic napsal(a):

no majda je zlatíčko na jízdárně, tam na ní může snad i dítě, ale v terénu to umí pěkně rozprarádit, jinak je nekonfliktní co se týká koní, je to mazel, hodná a nezákeřná kobyla, prostě zlatíčko. Nemáte náhodou někdo foto těchto plemených hřebců?

4.4.2007 12:32

katusa napsal(a):
no majda je zlatíčko na jízdárně, tam na ní může snad i dítě, ale v terénu to umí pěkně rozprarádit, jinak je nekonfliktní co se týká koní, je to mazel, hodná a nezákeřná kobyla, prostě zlatíčko. Nemáte náhodou někdo foto těchto plemených hřebců?

Já znala kobču po Quoniam a ta byla trošku víc hrrCo se týče boxu,,ježdění,celkověA schválně jí strkali jenom mě

4.4.2007 12:33

markemic napsal(a):

Ten můj koňouš je takovej věrňák, ví, kdo je pán a jen tak někoho k sobě nepustí, ve stáji trošku přísnější, ale to mi plně vyhovuje. Když je zrovna puštěněj a chodí si jen po dvoře, tak je lepší než pitbul-žadnej vetřelec mu neuteče. Jinak je to zlatíčko mazlivý. A pro to naše rajtování má tlamičku docela citlivou, nemůžu si ztěžovat-neměnila bych

4.4.2007 12:36

skippy napsal(a):
Ten můj koňouš je takovej věrňák, ví, kdo je pán a jen tak někoho k sobě nepustí, ve stáji trošku přísnější, ale to mi plně vyhovuje. Když je zrovna puštěněj a chodí si jen po dvoře, tak je lepší než pitbul-žadnej vetřelec mu neuteče. Jinak je to zlatíčko mazlivý. A pro to naše rajtování má tlamičku docela citlivou, nemůžu si ztěžovat-neměnila bych

Jo jo to by taky tak odpovídalo té "mé" kobče

4.4.2007 12:43

skippy napsal(a):

Moje kobuška je moc moc hodná, pod sedlem trošku línější, ale jak jdeme v lotu nebo směrem domů, tak brzdit nestíhám! Je taky nervák, hodně věcí ji vyvede z míry... A taky je umazlená! A dneska slavíme 11 narozeniny!!!

4.4.2007 12:46

Moje kobuška je moc moc hodná, pod sedlem trošku línější, ale jak jdeme v lotu nebo směrem domů, tak brzdit nestíhám! Je taky nervák, hodně věcí ji vyvede z míry... A taky je umazlená! A dneska slavíme 11 narozeniny!!!

my budeme slavit 16 tenhle měsíc taky 11

4.4.2007 12:48

katusa napsal(a):
my budeme slavit 16 tenhle měsíc taky 11

Tak to přeju vše nej!!! Už dopředu!

4.4.2007 12:54

Tak to přeju vše nej!!! Už dopředu!

děkujem

4.4.2007 12:56

katusa napsal(a):
děkujem

4.4.2007 13:04

pošli fotku kobušky

4.4.2007 13:08

katusa napsal(a):
pošli fotku kobušky

Nemám žádno u sebe, ale když se podíváš na Radu starších třeba 72 tak tam Zulitu najdeš pod mým nickem.

4.4.2007 13:18

skippy napsal(a):

Ještě jedna kulíšková

4.4.2007 19:24

skippy napsal(a):
Ještě jedna kulíšková

jak tak na to koukám tak moje Lili má tady předky Quoniam. Pradědeček byl Quoniam II 51 a prapradědeček Quoniam II A.

4.4.2007 19:44

tomasberry napsal(a):
jak tak na to koukám tak moje Lili má tady předky Quoniam. Pradědeček byl Quoniam II 51 a prapradědeček Quoniam II A.

To je ale blbý, víš co to znamená? Ikdyž když už tam má 2...

4.4.2007 19:57

skippy napsal(a):
To je ale blbý, víš co to znamená? Ikdyž když už tam má 2...

hmmm..., teď mi to taky došlo, ale 2 generace to by už zas tak vadit nemělo. Jak zejtra(kdyžtak mi pošli na mail číslo na icq, ať to neřešíme tady)

4.4.2007 20:01

tomasberry napsal(a):
hmmm..., teď mi to taky došlo, ale 2 generace to by už zas tak vadit nemělo. Jak zejtra(kdyžtak mi pošli na mail číslo na icq, ať to neřešíme tady)

to je fakt tak tady je: 456323945

4.4.2007 21:04

skippy napsal(a):
to je fakt tak tady je: 456323945

Taky jednoho přidávám. je po Quoniam II - 125. Haras

4.4.2007 21:13

007nikita napsal(a):
Taky jednoho přidávám. je po Quoniam II - 125. Haras

Parmina maminka Veta je taky po Quoniam. Ale foto Vety nemám.Tak alespoň vnučka Q.

4.4.2007 23:09

barletka napsal(a):
Parmina maminka Veta je taky po Quoniam. Ale foto Vety nemám.Tak alespoň vnučka Q.

No tak to je pro nás "albertovské sousedy" téma jako šitý na míru. Tady snad nemůže být v okolí stáj, kde by neměli nějakýho Quoniama.
Tak vám to tady teď zapráskám

Cora po Quoniam 145 (P.S.zapsána v HPK 8,2 bodů - vynikající sportovní i chovná klisna)

4.4.2007 23:13

janda napsal(a):
No tak to je pro nás "albertovské sousedy" téma jako šitý na míru. Tady snad nemůže být v okolí stáj, kde by neměli nějakýho Quoniama.
Tak vám to tady teď zapráskám

Cora po Quoniam 145 (P.S.zapsána v HPK 8,2 bodů - vynikající sportovní i chovná klisna)

Náš bývalý oř - nyní vegetuje snad někde u Prahy - Ronaldo po Quoniam II 238 s.v. (alias Quoniam III)

4.4.2007 23:16

janda napsal(a):
Náš bývalý oř - nyní vegetuje snad někde u Prahy - Ronaldo po Quoniam II 238 s.v. (alias Quoniam III)

Ze spojení Cory a Ronalda se narodil můj "Mamut" - takže má oba dědky i pradědky Quoniamy a do 3-4 generace je prokřížený na zakladatele Quoniama

4.4.2007 23:17

janda napsal(a):
Ze spojení Cory a Ronalda se narodil můj "Mamut" - takže má oba dědky i pradědky Quoniamy a do 3-4 generace je prokřížený na zakladatele Quoniama

Cortina, Ronaldova polosestra po Quoniam III

4.4.2007 23:20

janda napsal(a):
Cortina, Ronaldova polosestra po Quoniam III

Další potomek Quoniama III (hold tehdejší top albertovský plemeník) Citin

4.4.2007 23:26

janda napsal(a):
Další potomek Quoniama III (hold tehdejší top albertovský plemeník) Citin

No potomků po Quoniamovi III prošlo naší stájí požehnaně, bohužel je to už nějaká doba, takže fotky všech nemám, byli to ještě například tito: ČT valach Clas, ČT hřebec Liquer (nar.1996), trakénský plemeník Quartet.....

12.7.2008 19:07
malbina

XXX.XXX.28.250

skippy napsal(a):

pětiletý valach po Quoniam II-257

12.7.2008 19:09
malbina

XXX.XXX.28.250

malbina napsal(a):
pětiletý valach po Quoniam II-257

a další fotečka v zimě

12.7.2008 19:10
malbina

XXX.XXX.28.250

skippy napsal(a):

a jako dvouletý hřebeček

12.7.2008 19:53
snooopy

XXX.XXX.122.92

skippy napsal(a):

Tak Mi jsme po Quoniam III. Kobylce je 5 let. Je dosti citlivá na hubu i holeň. Je moc příjemná pod sedlem když má svůj den (jako klasická kobylka má své pěkně protivné dny). V terénu je rychlejší. Ale jinak zlatíčko. V boxe si z lidí dělá srandu což je opravdu někdy sranda pozorovat jak si z nich střílí (ze stájníků). Docela dobře skáče. Kopýtka nemá moc dobré a má málo hřívy. Máte taky někdo takový problém?

http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=153563

Foto s majitelkou...

12.7.2008 19:54
snooopy

XXX.XXX.122.92

snooopy napsal(a):
Tak Mi jsme po Quoniam III. Kobylce je 5 let. Je dosti citlivá na hubu i holeň. Je moc příjemná pod sedlem když má svůj den (jako klasická kobylka má své pěkně protivné dny). V terénu je rychlejší. Ale jinak zlatíčko. V boxe si z lidí dělá srandu což je opravdu někdy sranda pozorovat jak si z nich střílí (ze stájníků). Docela dobře skáče. Kopýtka nemá moc dobré a má málo hřívy. Máte taky někdo takový problém?

http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=153563

Foto s majitelkou...

Dalšé foto.

12.7.2008 20:20
bonbonka

XXX.XXX.16.59

snooopy napsal(a):
Dalšé foto.

Gomba nesmie chýbať,matka 679 Quoniam I ,je to 25 ročná fešanda

12.7.2008 20:22
bonbonka

XXX.XXX.16.59

bonbonka napsal(a):
Gomba nesmie chýbať,matka 679 Quoniam I ,je to 25 ročná fešanda

12.7.2008 20:24
bonbonka

XXX.XXX.16.59

bonbonka napsal(a):

proste krásavica

15.7.2008 12:01
ditule28

XXX.XXX.212.163

bonbonka napsal(a):
proste krásavica

Já mám koníka po Quoniam IV. Je to koník jednoho majitele, na jízdárně kroťounky, na vyjížďce akční. S ostatními koníky bez problémů, v boxe hodný(na cizí lidi šklebivý). Je to zlatíčko.

15.7.2008 12:33
kareha

XXX.XXX.187.238

skippy napsal(a):

Moje destiletá obluda po Quoniam II - 257 (alias IV). V boxe a na ošetřování zlatá, veterináři si ji nemůžou vynachválit, pod sedlem línější, ale když má moc energie, tak je schopná vylekat se všeho co na vyjížďce potkáme a pak značně přidá na tempu. Závislá na koních, ale časem se to zlepšuje, tak třeba jednou dospěje a přejde to.

15.7.2008 12:58
chema

XXX.XXX.48.147

kareha napsal(a):
Moje destiletá obluda po Quoniam II - 257 (alias IV). V boxe a na ošetřování zlatá, veterináři si ji nemůžou vynachválit, pod sedlem línější, ale když má moc energie, tak je schopná vylekat se všeho co na vyjížďce potkáme a pak značně přidá na tempu. Závislá na koních, ale časem se to zlepšuje, tak třeba jednou dospěje a přejde to.

Taky přidávám...svou letos 16-ti letou kobylu Chemu po Quoniam VIII, m:Chemie.Vysoká mohutná obludka, hodná jen trochu víc plachá a lehce hystericka :-)
Zde se mnou:

15.7.2008 12:59
chema

XXX.XXX.48.147

chema napsal(a):
Taky přidávám...svou letos 16-ti letou kobylu Chemu po Quoniam VIII, m:Chemie.Vysoká mohutná obludka, hodná jen trochu víc plachá a lehce hystericka :-)
Zde se mnou:

A ještě pár dalších pro představu.

15.7.2008 13:01
chema

XXX.XXX.48.147

chema napsal(a):
A ještě pár dalších pro představu.

portret

15.7.2008 13:02
chema

XXX.XXX.48.147

chema napsal(a):
portret

A poslední se svou mámou....jako vejce vejci...

15.7.2008 13:05

skippy napsal(a):

Myslím že Almhirt má také předka Quoniam, takže další příbuzné naleznete v diskuzi potomci po almhirt chlumecký a budou to myslím pravnoučata

Přidejte reakci

Přidat smajlík