Uživatel s deaktivovaným účtem

skippy
napsal(a):
Zkusím navázat na rozběhlá témata. Pochlubte se svými Quoniamy, moc by mě zajímalo, jaká jsme rodinka...
Já mám kobylu po Quionam II - 257, fotečky najdeš v Radě starších - Zulita. Momentálně u sebe žádnou nemám, že bych ji sem dala!
skippy
napsal(a):
Zkusím navázat na rozběhlá témata. Pochlubte se svými Quoniamy, moc by mě zajímalo, jaká jsme rodinka...
Tady je ten můj, já se radši dívám jinam, abych mu to nekazila.. Je po Quoniam II 238

skippy
napsal(a):
Tady je ten můj, já se radši dívám jinam, abych mu to nekazila.. Je po Quoniam II 238
Krasavec! Odkud jste?
napsal(a):
Krasavec! Odkud jste?
no my nejsme přímo po quoniamovi, ale byl to náš dědeček(Quoniam II 69) a pradědeček(Quoniam II A) a prapradědeček (Quoniam).tady to je may
katusa
napsal(a):
no my nejsme přímo po quoniamovi, ale byl to náš dědeček(Quoniam II 69) a pradědeček(Quoniam II A) a prapradědeček (Quoniam).tady to je may
ještě jednou
markemic
napsal(a):
A jak je to s povahou Vašich koníků po Quoniamovi?
no majda je zlatíčko na jízdárně, tam na ní může snad i dítě, ale v terénu to umí pěkně rozprarádit, jinak je nekonfliktní co se týká koní, je to mazel, hodná a nezákeřná kobyla, prostě zlatíčko. Nemáte náhodou někdo foto těchto plemených hřebců?
katusa
napsal(a):
no majda je zlatíčko na jízdárně, tam na ní může snad i dítě, ale v terénu to umí pěkně rozprarádit, jinak je nekonfliktní co se týká koní, je to mazel, hodná a nezákeřná kobyla, prostě zlatíčko. Nemáte náhodou někdo foto těchto plemených hřebců?
Já znala kobču po Quoniam a ta byla trošku víc hrrCo se týče boxu,,ježdění,celkově
A schválně jí strkali jenom mě
markemic
napsal(a):
A jak je to s povahou Vašich koníků po Quoniamovi?
Ten můj koňouš je takovej věrňák, ví, kdo je pán a jen tak někoho k sobě nepustí, ve stáji trošku přísnější, ale to mi plně vyhovuje. Když je zrovna puštěněj a chodí si jen po dvoře, tak je lepší než pitbul-žadnej vetřelec mu neuteče. Jinak je to zlatíčko mazlivý. A pro to naše rajtování má tlamičku docela citlivou, nemůžu si ztěžovat-neměnila bych
skippy
napsal(a):
Ten můj koňouš je takovej věrňák, ví, kdo je pán a jen tak někoho k sobě nepustí, ve stáji trošku přísnější, ale to mi plně vyhovuje. Když je zrovna puštěněj a chodí si jen po dvoře, tak je lepší než pitbul-žadnej vetřelec mu neuteče. Jinak je to zlatíčko mazlivý. A pro to naše rajtování má tlamičku docela citlivou, nemůžu si ztěžovat-neměnila bych
Jo jo to by taky tak odpovídalo té "mé" kobče

skippy
napsal(a):
Moje kobuška je moc moc hodná, pod sedlem trošku línější, ale jak jdeme v lotu nebo směrem domů, tak brzdit nestíhám! Je taky nervák, hodně věcí ji vyvede z míry... A taky je umazlená! A dneska slavíme 11 narozeniny!!!
napsal(a):
Moje kobuška je moc moc hodná, pod sedlem trošku línější, ale jak jdeme v lotu nebo směrem domů, tak brzdit nestíhám! Je taky nervák, hodně věcí ji vyvede z míry... A taky je umazlená! A dneska slavíme 11 narozeniny!!!
my budeme slavit 16 tenhle měsíc taky 11

katusa
napsal(a):
my budeme slavit 16 tenhle měsíc taky 11
Tak to přeju vše nej!!! Už dopředu!
napsal(a):
Tak to přeju vše nej!!! Už dopředu!
děkujem

katusa
napsal(a):
děkujem

katusa
napsal(a):
pošli fotku kobušky
Nemám žádno u sebe, ale když se podíváš na Radu starších třeba 72 tak tam Zulitu najdeš pod mým nickem.
skippy
napsal(a):
Ještě jedna kulíšková
skippy
napsal(a):
to je fakt tak tady je: 456323945
Taky jednoho přidávám. je po Quoniam II - 125. Haras
007nikita
napsal(a):
Taky jednoho přidávám. je po Quoniam II - 125. Haras
Parmina maminka Veta je taky po Quoniam. Ale foto Vety nemám.Tak alespoň vnučka Q.
barletka
napsal(a):
Parmina maminka Veta je taky po Quoniam. Ale foto Vety nemám.Tak alespoň vnučka Q.
No tak to je pro nás "albertovské sousedy" téma jako šitý na míru. Tady snad nemůže být v okolí stáj, kde by neměli nějakýho Quoniama.
Tak vám to tady teď zapráskám
Cora po Quoniam 145 (P.S.zapsána v HPK 8,2 bodů - vynikající sportovní i chovná klisna)
janda
napsal(a):
No tak to je pro nás "albertovské sousedy" téma jako šitý na míru. Tady snad nemůže být v okolí stáj, kde by neměli nějakýho Quoniama.
Tak vám to tady teď zapráskám
Cora po Quoniam 145 (P.S.zapsána v HPK 8,2 bodů - vynikající sportovní i chovná klisna)
Náš bývalý oř - nyní vegetuje snad někde u Prahy - Ronaldo po Quoniam II 238 s.v. (alias Quoniam III)
janda
napsal(a):
Náš bývalý oř - nyní vegetuje snad někde u Prahy - Ronaldo po Quoniam II 238 s.v. (alias Quoniam III)
Ze spojení Cory a Ronalda se narodil můj "Mamut" - takže má oba dědky i pradědky Quoniamy a do 3-4 generace je prokřížený na zakladatele Quoniama
janda
napsal(a):
Ze spojení Cory a Ronalda se narodil můj "Mamut" - takže má oba dědky i pradědky Quoniamy a do 3-4 generace je prokřížený na zakladatele Quoniama
Cortina, Ronaldova polosestra po Quoniam III
janda
napsal(a):
Cortina, Ronaldova polosestra po Quoniam III
Další potomek Quoniama III (hold tehdejší top albertovský plemeník) Citin
janda
napsal(a):
Další potomek Quoniama III (hold tehdejší top albertovský plemeník) Citin
No potomků po Quoniamovi III prošlo naší stájí požehnaně, bohužel je to už nějaká doba, takže fotky všech nemám, byli to ještě například tito: ČT valach Clas, ČT hřebec Liquer (nar.1996), trakénský plemeník Quartet.....
skippy
napsal(a):
pětiletý valach po Quoniam II-257
malbina
napsal(a):
pětiletý valach po Quoniam II-257
a další fotečka v zimě
skippy
napsal(a):
a jako dvouletý hřebeček
skippy
napsal(a):
Tak Mi jsme po Quoniam III. Kobylce je 5 let. Je dosti citlivá na hubu i holeň. Je moc příjemná pod sedlem když má svůj den (jako klasická kobylka má své pěkně protivné dny). V terénu je rychlejší. Ale jinak zlatíčko. V boxe si z lidí dělá srandu což je opravdu někdy sranda pozorovat jak si z nich střílí (ze stájníků). Docela dobře skáče. Kopýtka nemá moc dobré a má málo hřívy. Máte taky někdo takový problém?
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=153563
Foto s majitelkou...
snooopy
napsal(a):
Tak Mi jsme po Quoniam III. Kobylce je 5 let. Je dosti citlivá na hubu i holeň. Je moc příjemná pod sedlem když má svůj den (jako klasická kobylka má své pěkně protivné dny). V terénu je rychlejší. Ale jinak zlatíčko. V boxe si z lidí dělá srandu což je opravdu někdy sranda pozorovat jak si z nich střílí (ze stájníků). Docela dobře skáče. Kopýtka nemá moc dobré a má málo hřívy. Máte taky někdo takový problém?
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=153563
Foto s majitelkou...
Dalšé foto.
snooopy
napsal(a):
Dalšé foto.
Gomba nesmie chýbať,matka 679 Quoniam I ,je to 25 ročná fešanda
bonbonka
napsal(a):
Gomba nesmie chýbať,matka 679 Quoniam I ,je to 25 ročná fešanda
bonbonka
napsal(a):
proste krásavica
Já mám koníka po Quoniam IV. Je to koník jednoho majitele, na jízdárně kroťounky, na vyjížďce akční. S ostatními koníky bez problémů, v boxe hodný(na cizí lidi šklebivý). Je to zlatíčko.
skippy
napsal(a):
Moje destiletá obluda po Quoniam II - 257 (alias IV). V boxe a na ošetřování zlatá, veterináři si ji nemůžou vynachválit, pod sedlem línější, ale když má moc energie, tak je schopná vylekat se všeho co na vyjížďce potkáme a pak značně přidá na tempu. Závislá na koních, ale časem se to zlepšuje, tak třeba jednou dospěje a přejde to.
kareha
napsal(a):
Moje destiletá obluda po Quoniam II - 257 (alias IV). V boxe a na ošetřování zlatá, veterináři si ji nemůžou vynachválit, pod sedlem línější, ale když má moc energie, tak je schopná vylekat se všeho co na vyjížďce potkáme a pak značně přidá na tempu. Závislá na koních, ale časem se to zlepšuje, tak třeba jednou dospěje a přejde to.
Taky přidávám...svou letos 16-ti letou kobylu Chemu po Quoniam VIII, m:Chemie.Vysoká mohutná obludka, hodná jen trochu víc plachá a lehce hystericka :-)
Zde se mnou:
chema
napsal(a):
Taky přidávám...svou letos 16-ti letou kobylu Chemu po Quoniam VIII, m:Chemie.Vysoká mohutná obludka, hodná jen trochu víc plachá a lehce hystericka :-)
Zde se mnou:
A ještě pár dalších pro představu.
chema
napsal(a):
portret
A poslední se svou mámou....jako vejce vejci...