jezabel
napsal(a):
to je moje kobylka!!!!!!!!!!!
A toto je moje kobylka....tady má čerstvě oholenou hřívu. Den před tím si ji vydřela o zeď, tak jsem zbytek sundala. Nemělo to cenu zachraňovat..měla už metrovou.
lucky
napsal(a):
A toto je moje kobylka....tady má čerstvě oholenou hřívu. Den před tím si ji vydřela o zeď, tak jsem zbytek sundala. Nemělo to cenu zachraňovat..měla už metrovou.
ještě jednou Usinka
lucky
napsal(a):
ještě jednou Usinka
Ta je fakt nádherná Lucky. Na to, že šimlíky zrovna nemusím.....tak takového bych brala Přidávám naši zlobivku....
lucky
napsal(a):
A jak se jmenuje? Zlobivka....
Tara. Ještě přidávám zbytek rodinky.....
lerry
napsal(a):
Tara. Ještě přidávám zbytek rodinky.....
Tak to je moje Kathleenka
z8
napsal(a):
Sem dávejte fotky koní vašich,nebo které jezdíte,nebo z webu.Je mi to jedno-hlavně ať jich je hodně!
Začínám dostihovou legendou- Secretariat!
Mangio-(Mancy-Sectori)vnuk Secretariata
zebra
napsal(a):
Lucy a jak se jmenujá tvá arabka?Nemáš nějaké svoje www stránky?Přidej ještě nějakou fotečku tvé krasavice!
Zatím nemám stránky, jsou v přípravě. Jmenuje se Usama Watani...jinak Usinka, Usa.
Fotky nevím, už mi tady někdo nadával, aby to nevypadalo blbě. Mám ji ještě ve Fotešky hříbátek a nevím, myslím že jinde ji nemám. Jo, ještě mám takový dojem nějaké vtipné fotky, jak lítá ve vzduchu..
Kdyby to nikomu nevadilo. To víš, lidi jsou blbější, než jsem myslela...jsem zjistila!
lucky
napsal(a):
Zatím nemám stránky, jsou v přípravě. Jmenuje se Usama Watani...jinak Usinka, Usa.
Fotky nevím, už mi tady někdo nadával, aby to nevypadalo blbě. Mám ji ještě ve Fotešky hříbátek a nevím, myslím že jinde ji nemám. Jo, ještě mám takový dojem nějaké vtipné fotky, jak lítá ve vzduchu..
Kdyby to nikomu nevadilo. To víš, lidi jsou blbější, než jsem myslela...jsem zjistila!
Jo, ještě fotky vašich miláčků, tam mě včera ukecali...tak to asi stačí...radši. Mám doma ohromnou zásobu. I krásné fotky jak se muchlí s naším psem.
zebra
napsal(a):
Pokud se nepletu tak tento koník má víc jak 5 plemen podle tebe!!!!
A nevim nevim jestli je to vůbec jeho vnuk!
Tentokrát se fakt pleteš. Přestože Iveta občas kecá, tady mluví pravdu, Mangio je vážně vnukem Secretariata (přesvědčit se můžeš na www.dostihy.fitmin.cz), stejně jako třeba Herisson, Mini Sex, Archanděl Gabriel nebo Tanečnice. Musím ale dodat, že "být vnukem Secretariata" není zas tak velká rarita
z8
napsal(a):
Sem dávejte fotky koní vašich,nebo které jezdíte,nebo z webu.Je mi to jedno-hlavně ať jich je hodně!
jak chces
z8
napsal(a):
zavinila sis to sama
z8
napsal(a):
jj
z8
napsal(a):
ha!
Neregistrovaný uživatel

z8
napsal(a):
A další...
Co to je za konika... Please?????????????????????
Neregistrovaný uživatel

kacka santarova
napsal(a):
jojojo to je muj milacek Zirkon....pokud se nemilim tak to uz je focene v Predklasteri...
Ja myslim toho Tarpana... Pls..
sajma
napsal(a):
přidávám mojeho krasavce arab/QH
Tohle je jedna z mých krasavic....
Sally
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co to je za konika... Please?????????????????????
Tak fajn.... Lidi v tyhle diskuzi je takhle fotka a me by strasne zajimalo, co je to za konika, povi mi to nekdo...??? NE plemeno, ale jestli ho nekdo zna... DIIIIIIIIIIIIIIKY MOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!