Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2005 16:16

Černá elegance-tak tenhle nadpis tu už byl.Dokonce i ten obsah bude stejný.Ale hlavně bude zaměřen na Fríse...Ale i jiné černě zbarvené koně!!!

Tak začínám 1 krasavcem...
Je z webu,ale je to má oblíbená fotka Fríse

26.10.2005 18:14

z8 napsal(a):
Černá elegance-tak tenhle nadpis tu už byl.Dokonce i ten obsah bude stejný.Ale hlavně bude zaměřen na Fríse...Ale i jiné černě zbarvené koně!!!

Usher znovu

26.10.2005 18:15

z8 napsal(a):
Usher znovu

Usher

27.10.2005 17:02

z8 napsal(a):
Usher

Teda lidi..Vám se do toho moc nechce!

28.10.2005 11:41

z8 napsal(a):

Také se mi líbí frízani. Jen ta jejich cena , museli bychom prodat všechny koníky a stejně by to ještě nestačilo
Přidávám také kobylku z netu- nádherná, ale už prodaná.

28.10.2005 14:21

lerry napsal(a):
Také se mi líbí frízani. Jen ta jejich cena , museli bychom prodat všechny koníky a stejně by to ještě nestačilo
Přidávám také kobylku z netu- nádherná, ale už prodaná.

To jo...Cena je jak za 4 Appaloosy s PP!
Našla jsem na webu Fríse za 70 tis.!Přečetla jsem si podrobné údaje a tam stálo:

Klisně je 17 let a je slepá na pravé oko.Pro klisnu si musíte přijet-nemám přepravník.Pod touto podmínkou:klisna musí mít vlastní box a pastvu pro sebe.Nesnese se s jinou klisnou!

Cena 70 tisíc

Celkem síla,co???
Přidávám fotečku,ale není to ta klisna!
Je to hřebec/valach(?)

28.10.2005 14:24

z8 napsal(a):
To jo...Cena je jak za 4 Appaloosy s PP!
Našla jsem na webu Fríse za 70 tis.!Přečetla jsem si podrobné údaje a tam stálo:

Klisně je 17 let a je slepá na pravé oko.Pro klisnu si musíte přijet-nemám přepravník.Pod touto podmínkou:klisna musí mít vlastní box a pastvu pro sebe.Nesnese se s jinou klisnou!

Cena 70 tisíc

Celkem síla,co???
Přidávám fotečku,ale není to ta klisna!
Je to hřebec/valach(?)

A další krasavec!
Za víc jak půl milionu Kč!!!!!!!!!!(asi tak 700 000Kč!!!)

28.10.2005 14:34

z8 napsal(a):
A další krasavec!
Za víc jak půl milionu Kč!!!!!!!!!!(asi tak 700 000Kč!!!)

Tahle klisna je naprodej!Je březí.
Více na www.fellpony.cz !
Ale bude fakt drahá...Tak 900 000kč...

28.10.2005 15:48

z8 napsal(a):
Více na www.fellpony.cz!

.

28.10.2005 16:00

z8 napsal(a):
Více na www.fellpony.cz!

900 000 to si snad prehnala, nie? Naozaj by ma zaujimalo, kolko by za nu chceli, tak isto aj za tie fell poniky, co predavaju...

28.10.2005 17:20

z8 napsal(a):

Krása

28.10.2005 17:21

m i s i c k a napsal(a):
Krása

28.10.2005 17:38

m i s i c k a napsal(a):

29.10.2005 14:22

m i s i c k a napsal(a):

...

30.10.2005 20:17

z8 napsal(a):

Čest práci, tak vám všem fandům frísáků: na http://www.gotpetsonline.com/pictures/gallery/horses/alphabetically/friesians je asi dvacet fotek, nechce se mi to sem tahat, budete chrochtat. Jedna příkladem:

12.11.2005 16:50

smejdka napsal(a):
Čest práci, tak vám všem fandům frísáků: na http://www.gotpetsonline.com/pictures/gallery/horses/alphabetically/friesians je asi dvacet fotek, nechce se mi to sem tahat, budete chrochtat. Jedna příkladem:

neviem naco robis tu istu stranku a pritom este nesie nazov tej mojej!! Ta drzost,ved aj na mojej su frisaci tak neviem,co vymyslas,ak daco chces, tak to pridaj na moju a neopic sa po inich!!

12.11.2005 18:14

heidy411 napsal(a):
neviem naco robis tu istu stranku a pritom este nesie nazov tej mojej!! Ta drzost,ved aj na mojej su frisaci tak neviem,co vymyslas,ak daco chces, tak to pridaj na moju a neopic sa po inich!!

óóójej...já teda nejsem autorka tohohle tématu, ale tahle reakce mi přijde....mňoooo...aspoň prapodivná. Od kdy se tady zadávají na názvy a obsahy témat copyright? Navíc autorka na začátku píše, že tenhle název už tu byl a téma modifikovala na čistě frísáky...
Heidy, heidy....
...a teď mě roznes na kopytech, uleví se ti a zítra už se budeš usmívat, neb vztek je třeba vybít tam, kde je třeba a když to nejde tak na někom, kdo se nabídne a to jsem jáááá

12.11.2005 19:22

smejdka napsal(a):
óóójej...já teda nejsem autorka tohohle tématu, ale tahle reakce mi přijde....mňoooo...aspoň prapodivná. Od kdy se tady zadávají na názvy a obsahy témat copyright? Navíc autorka na začátku píše, že tenhle název už tu byl a téma modifikovala na čistě frísáky...
Heidy, heidy....
...a teď mě roznes na kopytech, uleví se ti a zítra už se budeš usmívat, neb vztek je třeba vybít tam, kde je třeba a když to nejde tak na někom, kdo se nabídne a to jsem jáááá

no prepac,mne sa to nezda byt prapodivne.
nejdem ta roznosit na kopytach,naopak,prichadzam v mieri.
viem,ze autorka o nazve na zaciatku pise a pod.,len ma nebavy, ked sa to tu kopi a kopi a pritom vselijakymi nezmyslami na jednu odpoved a podobne. to predsa mozu dat do nemoderovaneho fora!a toto, ze som tu nasla kopiu MOJEJ a cisto ORIGINALNEJ stranky bola posledna kvapka a proste som to uz dalej nemohla tolerovat. napr.,je tu na kereho Alaha milion patsto stranok na haflingov(cest tomuto krasnemu plemenu), ked hadam prvu o nich som tiez vytvorila ja.nech si to najdu dalej a preklikaju sa k tomu,len nech uz nerobia dalsie kopie a kopie a kopie....kto to ma potom vsetko preklikat????

12.11.2005 19:33

heidy411 napsal(a):
viem,ze autorka o nazve na zaciatku pise a pod.,len ma nebavy, ked sa to tu kopi a kopi a pritom vselijakymi nezmyslami na jednu odpoved a podobne. to predsa mozu dat do nemoderovaneho fora!a toto, ze som tu nasla kopiu MOJEJ a cisto ORIGINALNEJ stranky bola posledna kvapka a proste som to uz dalej nemohla tolerovat. napr.,je tu na kereho Alaha milion patsto stranok na haflingov(cest tomuto krasnemu plemenu), ked hadam prvu o nich som tiez vytvorila ja.nech si to najdu dalej a preklikaju sa k tomu,len nech uz nerobia dalsie kopie a kopie a kopie....kto to ma potom vsetko preklikat????

a este,aby ste nepovedali,tu je odo mna daky ten friz,ved ho predsa nedam na moju stranku

13.11.2005 12:23

smejdka napsal(a):

Z Pecínova

13.11.2005 12:25

smejdka napsal(a):

A ještě jednou

13.11.2005 12:26

smejdka napsal(a):

Lysá 2005

13.11.2005 12:27

smejdka napsal(a):

Ještě jedna Lysá:)

14.11.2005 20:55

evka napsal(a):
Ještě jedna Lysá:)

Frísani jsou prostě nádherní koně. Vyzařuje z nich elegance a inteligence. Jenom by fakt nemuseli být za takový penízky ......
Všechny tyhle mnou vložený fotky jsou z webu, ale všechny jsou naprosto nádherný!!!

14.11.2005 20:56

kiki b napsal(a):
Frísani jsou prostě nádherní koně. Vyzařuje z nich elegance a inteligence. Jenom by fakt nemuseli být za takový penízky ......
Všechny tyhle mnou vložený fotky jsou z webu, ale všechny jsou naprosto nádherný!!!

A další fotečka

14.11.2005 20:57

kiki b napsal(a):
A další fotečka

... další...

14.11.2005 20:59

kiki b napsal(a):
... další...

...nejsou moc ostrý a jsou velký, ale já je neumim zmenšit. Doufám ale , že to nevadí.

15.11.2005 00:50

heidy411 napsal(a):

Kopiť a kopiť se to tu bude vždycky....buď se bude kopit dvacet obrazovek na tvém tématu, nebo tři téměř totožná témata na jedné obrazovce a teď Bůh suď co je lepší.....sorry, zkrátka jsem to nepochopila, ale budiž ti přáno (a nemyslím to zle, jen jsem unavená) copyright na veškerý černý koně a hafingy nejen na tomto webu....

15.11.2005 09:57

kiki b napsal(a):
...nejsou moc ostrý a jsou velký, ale já je neumim zmenšit. Doufám ale , že to nevadí.

Kdyby stáli málo ,tak má každý takového koně , ne že bych to někomu nepřála, ale nebyli by už takoví vzácní!Myslím, že takový kůň se líbí každému a pokud ne , tak je to hodně velká výjimka.

15.11.2005 18:31

myarchie007 napsal(a):
Kdyby stáli málo ,tak má každý takového koně , ne že bych to někomu nepřála, ale nebyli by už takoví vzácní!Myslím, že takový kůň se líbí každému a pokud ne , tak je to hodně velká výjimka.

Jo to je fakt, ale třeba kamoška normálně jezdí a koně miluje, ale frísani se jí nelíbí - nechápu ju )ale jinak je ta kamoška fajn )

15.11.2005 20:45

kiki b napsal(a):
Jo to je fakt, ale třeba kamoška normálně jezdí a koně miluje, ale frísani se jí nelíbí - nechápu ju )ale jinak je ta kamoška fajn )

To je krása... Moc se mi tyhle berusky libi

16.11.2005 22:09

sasetka napsal(a):
To je krása... Moc se mi tyhle berusky libi

poznáte,co je tahle krasavice za plemeno?

16.11.2005 22:31

peggy napsal(a):

No, já se zas tak moc v koních nevyznám, ale neříkej, že má něco společnýho s frísanem.... :-0

17.11.2005 03:59

peggy napsal(a):

Jo, společného: dlouhou hřívu...O.K.,první tip: merén ? I když podle tý fotky by to mohlo být cokoli...kůň v typu blabla...

17.11.2005 22:46

smejdka napsal(a):
Jo, společného: dlouhou hřívu...O.K.,první tip: merén ? I když podle tý fotky by to mohlo být cokoli...kůň v typu blabla...

přesně je to kobyla meréňáka

1.12.2005 14:03

peggy napsal(a):
přesně je to kobyla meréňáka

Když tady mohou být i jiní černí, než frísi, tak házím překrásného plnokrevného araba...ten je, co?

1.12.2005 14:29

evka napsal(a):
A ještě jednou

nějakej pohublej

1.12.2005 14:32

lucky napsal(a):
Když tady mohou být i jiní černí, než frísi, tak házím překrásného plnokrevného araba...ten je, co?

noooo nechci urazyt araby ale Frízáci jsou nej,nej...

1.12.2005 14:33

konik napsal(a):
noooo nechci urazyt araby ale Frízáci jsou nej,nej...

sorry mělo tam bejt Frísáci

1.12.2005 14:48

konik napsal(a):
sorry mělo tam bejt Frísáci

každý má jiný vkus, že? Já na baroko moc nejsem, ale na kouknutí to jde. Posílám ještě vraného arábka.

1.12.2005 16:16

konik napsal(a):
nějakej pohublej

ano tento koník je pohublej,v pecínově to znám moc dobře a tento koník je na tom zdravotně špatně jelikož majitel chtěl aby se narodilo hříbě velkého vzrůstu a tak nakryl velkou kobylu velkým hřebcem,chudákvo tělo koníka to nezvládlo jelokož moc rychle vyrost a ted to nezvládají jeho klouby,šlachy atd,Koník má zkřivené nohy a nikdy na něm nebude moct nikdo jezdit.škoda že koníci občas musí trpet jen kuli majiteli který není ochotný zaplatit ani korunu navíc.

16.5.2006 21:17

lucky napsal(a):
každý má jiný vkus, že? Já na baroko moc nejsem, ale na kouknutí to jde. Posílám ještě vraného arábka.

Jurášek a nebo také Jelle van de Lindenhof z Pecínova

16.5.2006 21:18

roxy live napsal(a):
Jurášek a nebo také Jelle van de Lindenhof z Pecínova

a mamka Corina s hříbátkem loni v létě

17.5.2006 19:57

roxy live napsal(a):
a mamka Corina s hříbátkem loni v létě

Tady posílám pár foteček černých plnokrevných arábků
BST Nova

17.5.2006 19:59

jindriska napsal(a):
Tady posílám pár foteček černých plnokrevných arábků
BST Nova

Madallan-Madheen

17.5.2006 20:00

jindriska napsal(a):
Madallan-Madheen

Maria Halima

17.5.2006 20:01

jindriska napsal(a):
Maria Halima

Noble Matador

20.5.2006 11:31

jindriska napsal(a):
Noble Matador

Rozlet a já

10.10.2006 06:27

z8 napsal(a):

Lidičky nebojte se toho. Toto plemeno je sice dražši, ale stojí to za to. Ta nádhera, ta povaha a i to povození na takovém koni jsou opravdu nádherné. Je to úplně něco jiného než třeba ČT nebo A1/1. Je to nesrovnatelné.
Já mám doma ČT, na kterého nedám dopustit, je to můj mazánek, ale moje sestřenice u nás má ustájenou naši černou perličku a když si opravdu příjemně pojezdit vezmu si ji. To fakt stojí za to. Navíc je tak moc hodná a mazlivá. Ve výběhu za námi chodí jako pejsek...no prostě super koník.
Nevýhoda: je to o penězích - pořízení takového mazlíčka je dosti nákladné...

10.10.2006 08:22

m i s i c k a napsal(a):
Krása

Ahoj, nechávám si tento obraz malovat, už jsem s tou malířkou dohodlá. Už brzy by měl být :-)))

Přidejte reakci

Přidat smajlík