z8
napsal(a):
Černá elegance-tak tenhle nadpis tu už byl.Dokonce i ten obsah bude stejný.Ale hlavně bude zaměřen na Fríse...Ale i jiné černě zbarvené koně!!!
Tak začínám 1 krasavcem...
Je z webu,ale je to má oblíbená fotka Fríse
Také se mi líbí frízani. Jen ta jejich cena , museli bychom prodat všechny koníky a stejně by to ještě nestačilo
Přidávám také kobylku z netu- nádherná, ale už prodaná.
lerry
napsal(a):
Také se mi líbí frízani. Jen ta jejich cena , museli bychom prodat všechny koníky a stejně by to ještě nestačilo
Přidávám také kobylku z netu- nádherná, ale už prodaná.
To jo...Cena je jak za 4 Appaloosy s PP!
Našla jsem na webu Fríse za 70 tis.!Přečetla jsem si podrobné údaje a tam stálo:
Klisně je 17 let a je slepá na pravé oko.Pro klisnu si musíte přijet-nemám přepravník.Pod touto podmínkou:klisna musí mít vlastní box a pastvu pro sebe.Nesnese se s jinou klisnou!
Cena 70 tisíc
Celkem síla,co???
Přidávám fotečku,ale není to ta klisna!
Je to hřebec/valach(?)
z8
napsal(a):
To jo...Cena je jak za 4 Appaloosy s PP!
Našla jsem na webu Fríse za 70 tis.!Přečetla jsem si podrobné údaje a tam stálo:
Klisně je 17 let a je slepá na pravé oko.Pro klisnu si musíte přijet-nemám přepravník.Pod touto podmínkou:klisna musí mít vlastní box a pastvu pro sebe.Nesnese se s jinou klisnou!
Cena 70 tisíc
Celkem síla,co???
Přidávám fotečku,ale není to ta klisna!
Je to hřebec/valach(?)
A další krasavec!
Za víc jak půl milionu Kč!!!!!!!!!!(asi tak 700 000Kč!!!)
z8
napsal(a):
A další krasavec!
Za víc jak půl milionu Kč!!!!!!!!!!(asi tak 700 000Kč!!!)
Tahle klisna je naprodej!Je březí.
Více na www.fellpony.cz !
Ale bude fakt drahá...Tak 900 000kč...
z8
napsal(a):
Černá elegance-tak tenhle nadpis tu už byl.Dokonce i ten obsah bude stejný.Ale hlavně bude zaměřen na Fríse...Ale i jiné černě zbarvené koně!!!
Čest práci, tak vám všem fandům frísáků: na http://www.gotpetsonline.com/pictures/gallery/horses/alphabetically/friesians je asi dvacet fotek, nechce se mi to sem tahat, budete chrochtat. Jedna příkladem:
smejdka
napsal(a):
Čest práci, tak vám všem fandům frísáků: na http://www.gotpetsonline.com/pictures/gallery/horses/alphabetically/friesians je asi dvacet fotek, nechce se mi to sem tahat, budete chrochtat. Jedna příkladem:
neviem naco robis tu istu stranku a pritom este nesie nazov tej mojej!! Ta drzost,ved aj na mojej su frisaci tak neviem,co vymyslas,ak daco chces, tak to pridaj na moju a neopic sa po inich
!!
heidy411
napsal(a):
neviem naco robis tu istu stranku a pritom este nesie nazov tej mojej!! Ta drzost,ved aj na mojej su frisaci tak neviem,co vymyslas,ak daco chces, tak to pridaj na moju a neopic sa po inich
!!
óóójej...já teda nejsem autorka tohohle tématu, ale tahle reakce mi přijde....mňoooo...aspoň prapodivná. Od kdy se tady zadávají na názvy a obsahy témat copyright? Navíc autorka na začátku píše, že tenhle název už tu byl a téma modifikovala na čistě frísáky...
Heidy, heidy....
...a teď mě roznes na kopytech, uleví se ti a zítra už se budeš usmívat, neb vztek je třeba vybít tam, kde je třeba a když to nejde tak na někom, kdo se nabídne a to jsem jáááá
smejdka
napsal(a):
óóójej...já teda nejsem autorka tohohle tématu, ale tahle reakce mi přijde....mňoooo...aspoň prapodivná. Od kdy se tady zadávají na názvy a obsahy témat copyright? Navíc autorka na začátku píše, že tenhle název už tu byl a téma modifikovala na čistě frísáky...
Heidy, heidy....
...a teď mě roznes na kopytech, uleví se ti a zítra už se budeš usmívat, neb vztek je třeba vybít tam, kde je třeba a když to nejde tak na někom, kdo se nabídne a to jsem jáááá
no prepac,mne sa to nezda byt prapodivne.
nejdem ta roznosit na kopytach,naopak,prichadzam v mieri.
viem,ze autorka o nazve na zaciatku pise a pod.,len ma nebavy, ked sa to tu kopi a kopi a pritom vselijakymi nezmyslami na jednu odpoved a podobne. to predsa mozu dat do nemoderovaneho fora!a toto, ze som tu nasla kopiu MOJEJ a cisto ORIGINALNEJ
stranky bola posledna kvapka a proste som to uz dalej nemohla tolerovat. napr.,je tu na kereho Alaha milion patsto stranok na haflingov(cest tomuto krasnemu plemenu
), ked hadam prvu o nich som tiez vytvorila ja
.nech si to najdu dalej a preklikaju sa k tomu,len nech uz nerobia dalsie kopie a kopie a kopie....kto to ma potom vsetko preklikat????
heidy411
napsal(a):
viem,ze autorka o nazve na zaciatku pise a pod.,len ma nebavy, ked sa to tu kopi a kopi a pritom vselijakymi nezmyslami na jednu odpoved a podobne. to predsa mozu dat do nemoderovaneho fora!a toto, ze som tu nasla kopiu MOJEJ a cisto ORIGINALNEJ
stranky bola posledna kvapka a proste som to uz dalej nemohla tolerovat. napr.,je tu na kereho Alaha milion patsto stranok na haflingov(cest tomuto krasnemu plemenu
.nech si to najdu dalej a preklikaju sa k tomu,len nech uz nerobia dalsie kopie a kopie a kopie....kto to ma potom vsetko preklikat????
a este,aby ste nepovedali,tu je odo mna daky ten friz,ved ho predsa nedam na moju stranku
heidy411
napsal(a):
Kopiť a kopiť se to tu bude vždycky....buď se bude kopit dvacet obrazovek na tvém tématu, nebo tři téměř totožná témata na jedné obrazovce a teď Bůh suď co je lepší.....sorry, zkrátka jsem to nepochopila, ale budiž ti přáno (a nemyslím to zle, jen jsem unavená) copyright na veškerý černý koně a hafingy nejen na tomto webu....
myarchie007
napsal(a):
Kdyby stáli málo ,tak má každý takového koně , ne že bych to někomu nepřála, ale nebyli by už takoví vzácní!Myslím, že takový kůň se líbí každému a pokud ne , tak je to hodně velká výjimka.
Jo to je fakt, ale třeba kamoška normálně jezdí a koně miluje, ale frísani se jí nelíbí - nechápu ju )ale jinak je ta kamoška fajn
)
peggy
napsal(a):
přesně je to kobyla meréňáka
Když tady mohou být i jiní černí, než frísi, tak házím překrásného plnokrevného araba...ten je, co?
konik
napsal(a):
sorry mělo tam bejt Frísáci
každý má jiný vkus, že? Já na baroko moc nejsem, ale na kouknutí to jde. Posílám ještě vraného arábka.
konik
napsal(a):
nějakej pohublej
ano tento koník je pohublej,v pecínově to znám moc dobře a tento koník je na tom zdravotně špatně jelikož majitel chtěl aby se narodilo hříbě velkého vzrůstu a tak nakryl velkou kobylu velkým hřebcem,chudákvo tělo koníka to nezvládlo jelokož moc rychle vyrost a ted to nezvládají jeho klouby,šlachy atd,Koník má zkřivené nohy a nikdy na něm nebude moct nikdo jezdit.škoda že koníci občas musí trpet jen kuli majiteli který není ochotný zaplatit ani korunu navíc.
lucky
napsal(a):
každý má jiný vkus, že? Já na baroko moc nejsem, ale na kouknutí to jde. Posílám ještě vraného arábka.
Jurášek a nebo také Jelle van de Lindenhof z Pecínova
roxy live
napsal(a):
Jurášek a nebo také Jelle van de Lindenhof z Pecínova
a mamka Corina s hříbátkem loni v létě
roxy live
napsal(a):
a mamka Corina s hříbátkem loni v létě
Tady posílám pár foteček černých plnokrevných arábků
BST Nova
jindriska
napsal(a):
Tady posílám pár foteček černých plnokrevných arábků
BST Nova
Madallan-Madheen
z8
napsal(a):
Lidičky nebojte se toho. Toto plemeno je sice dražši, ale stojí to za to. Ta nádhera, ta povaha a i to povození na takovém koni jsou opravdu nádherné. Je to úplně něco jiného než třeba ČT nebo A1/1. Je to nesrovnatelné.
Já mám doma ČT, na kterého nedám dopustit, je to můj mazánek, ale moje sestřenice u nás má ustájenou naši černou perličku a když si opravdu příjemně pojezdit vezmu si ji. To fakt stojí za to. Navíc je tak moc hodná a mazlivá. Ve výběhu za námi chodí jako pejsek...no prostě super koník.
Nevýhoda: je to o penězích - pořízení takového mazlíčka je dosti nákladné...