Jaké věci si mám pořídit na svého budoucího koně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2006 12:56

Jaké věci si mám pořídit na svého budoucího koně a mě?
prosím dávej te mi sem nějaké rady i fotky které věci od vás i mohu koupit které vám nesedí na sebe či koně!

30.10.2005 16:30

snebergova napsal(a):
prosím dávej te mi sem nějaké rady i fotky které věci od vás i mohu koupit které vám nesedí na sebe či koně!

Pro koně:
ohlávka
vazák
čištění
lonž
lonžovací bič
sedlo
dečka pod sedlo
uzdečka
udidlo
kamašky
podbřišník
deku
atd( je toho hodně,nechce se mi to vypisovat)............

Pro tebe:
rajtky
přilba
rukavice
jezdecké boty
(ostruhy,bičík)
atd........

31.10.2005 08:50

snebergova napsal(a):

Dokud konkrétního koně nemáš, nekupuj nic, co se odvíjí od tvaru a velikosti koně - tzn. sedlo, uzdečka včetně udidel, chrániče apod. Jako předvýbavu můžeš koupit čištění (to se nezkazí), vodítko, na sebe pak hlavně helmu.

27.2.2006 10:00

snebergova napsal(a):

Kupuj az s konem! treba deku je lacinejsi nechat na zakazku, taky uvidis v jake barve budes chtit doplnky, a taky jaky druh jezdeni - kazdy chce neco jineho!!! Mysli a nevyhazuj penize zbytecne

27.2.2006 10:13

snebergova napsal(a):

Většinu věcí na koně kupuj až kůň bude.

Jinak se dá koupit čištění, vodítko, mazání na kopyta, kopytní háček.
Pro sebe si můžeš nakoupit všechno (rajtky, helmu, perka, nebo holinky, bičík, rukavice). Je toho určitě víc.

27.2.2006 13:28

carodejka napsal(a):
Většinu věcí na koně kupuj až kůň bude.

Jinak se dá koupit čištění, vodítko, mazání na kopyta, kopytní háček.
Pro sebe si můžeš nakoupit všechno (rajtky, helmu, perka, nebo holinky, bičík, rukavice). Je toho určitě víc.

Ahoj,nechci do tebe nějak rýpat,ale ty si chceš pořídit koně a nevíš co k němu budeš potřebovat?To mi přijde trošku divný.

27.2.2006 16:38

roxy live napsal(a):
Ahoj,nechci do tebe nějak rýpat,ale ty si chceš pořídit koně a nevíš co k němu budeš potřebovat?To mi přijde trošku divný.

Já myslím že ví, jen třeba nemá skušenosti s tím mít vlastního koně, tak chce rady. Třeba někde jezdila a teď si chce pořídit svého, proto se ptá :-)

Já myslím že důležitá je i lékárnička! Nějaké bandáže, desinfekce (betadinu) a podobně!
Jinak je fakt že je lepší kupovat věci až na koně, ale jestli máš možnost ke koníkovi chodit tak si ho poměř a nakup už teď (ale bez měření nekuuj, většinou to od oka nepoznáš)

27.2.2006 16:39

horselady napsal(a):
Pro koně:
ohlávka
vazák
čištění
lonž
lonžovací bič
sedlo
dečka pod sedlo
uzdečka
udidlo
kamašky
podbřišník
deku
atd( je toho hodně,nechce se mi to vypisovat)............

Pro tebe:
rajtky
přilba
rukavice
jezdecké boty
(ostruhy,bičík)
atd........

No na lékárničku tu nemyslel nikdo! :-) Tak na tu nezapomeň! Podle mě je hodně důležitá :-)

28.2.2006 08:46

snebergova napsal(a):

jde o to , co uz umis a co s nim tedy budes chtit delat - podivej co mam na nem ja

28.2.2006 09:32

zuza napsal(a):
jde o to , co uz umis a co s nim tedy budes chtit delat - podivej co mam na nem ja

Máš Cherokee Bridle - string z Parelliho Carrot Sticku uvázaný za dolní čelist. Mám dojem, že je to docela ostrá hračka ...

28.2.2006 12:11

wizard1 napsal(a):
Máš Cherokee Bridle - string z Parelliho Carrot Sticku uvázaný za dolní čelist. Mám dojem, že je to docela ostrá hračka ...

Cherokee Bridle - string z Parelliho Carrot Sticku ??? Co to prosím je a jaký to má účinek ? díky. Já to na té fotce nevidím

28.2.2006 12:56

m i s i c k a napsal(a):
Cherokee Bridle - string z Parelliho Carrot Sticku ??? Co to prosím je a jaký to má účinek ? díky. Já to na té fotce nevidím

ono to na te fotce totiz neni-nema na sobe nic nez me tamto co rika prispevek nad tebou jsem nikdy nepouzila-nepotrebujeme to (asi ti neco zatemnilo vyhled?)-podivej se lip, nebo si obrazek zvets na nasich strankach - www.rancloucka.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík