Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2007 19:10

Ahojky... kdo se chystáte příští neděli 29.4. do Grygova?? nevíte v kolik hodin bude zahájení, co se pojede atd? ctěla bych se tam jet jen podívat, ale nic nevím. Díky za info

22.4.2007 10:15

parley napsal(a):
Ahojky... kdo se chystáte příští neděli 29.4. do Grygova?? nevíte v kolik hodin bude zahájení, co se pojede atd? ctěla bych se tam jet jen podívat, ale nic nevím. Díky za info

Podívej se na tento odkaz: http://www.equichannel. cz/akce/kategorie0/ukaz4666
, tam je to nasané. (před cz je mezera)

23.4.2007 08:00

parley napsal(a):

Pošlu ti na mail pozvánku, tam je všechno napsaný:o)

23.4.2007 11:35

parley napsal(a):

Ahoj, všechny informace o veřejných trénincích v Grygově najdeš (i do budoucna) na www.venezuela.websnadno.cz v sekci ostatní. Nebo jestli chceš pozvánky posílat pravidelně, pošli mi svůj mail na Flowy@seznam.cz....a já Ti je pošlu vždycky dohromady s ostatními. Hezký den!

30.4.2007 20:33

jenn napsal(a):
Ahoj, všechny informace o veřejných trénincích v Grygově najdeš (i do budoucna) na www.venezuela.websnadno.cz v sekci ostatní. Nebo jestli chceš pozvánky posílat pravidelně, pošli mi svůj mail na Flowy@seznam.cz....a já Ti je pošlu vždycky dohromady s ostatními. Hezký den!

Ahojte, nemáte někdo fotky z neděle?

30.4.2007 20:54

tauria napsal(a):
Ahojte, nemáte někdo fotky z neděle?

mám ale jen nějaké, protože jsem sama jezdila,tak mám nafocené jen sem tam

1.5.2007 09:09

tango napsal(a):
mám ale jen nějaké, protože jsem sama jezdila,tak mám nafocené jen sem tam

A mohla bys mi je poslat na email tauriaseznam.cz A na jakém koni jsi jela?

1.5.2007 09:55

tauria napsal(a):

Fotky budou v co nejbližší době na mých stránkách

http://www.majta.wz.cz

2.5.2007 21:52

tauria napsal(a):

můžu ti to poslat. Na jakém koníkovi jsi jela ty? Ten můj neustále nechtěl jít přes druhou překážku. Valach,tmavý hnědák s drdůlkama a bílíma bandážema.

3.5.2007 07:14

tango napsal(a):
můžu ti to poslat. Na jakém koníkovi jsi jela ty? Ten můj neustále nechtěl jít přes druhou překážku. Valach,tmavý hnědák s drdůlkama a bílíma bandážema.

jo už vím jela jsem na hnědákovi, s copkama, modrou čabrakou, v Z mi neskočil 6 pošli na tauria@seznam.cz

3.5.2007 08:35

tauria napsal(a):
jo už vím jela jsem na hnědákovi, s copkama, modrou čabrakou, v Z mi neskočil 6 pošli na tauria@seznam.cz

www.lehavre.wbs.cz -> AKCE jsou tam fotky z Grygova

Přidejte reakci

Přidat smajlík