Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2007 19:35

Ahoj...tak sem dávam fotky Majkla ...asi zítra ti přivezu to dvd...

22.4.2007 19:41

luda napsal(a):

22.4.2007 19:41

luda napsal(a):

22.4.2007 19:55

luda napsal(a):
aaaaa poslední..

tak sem hodím moje kobušky..když cupovaly větve

22.4.2007 19:58

luda napsal(a):
tak sem hodím moje kobušky..když cupovaly větve

22.4.2007 20:03

luda napsal(a):

...ta je ale dlouhá

23.4.2007 20:48

luda napsal(a):
...ta je ale dlouhá

Ahoj,v úterý ještě do Kozojed nemůžu ale klidně to DVD přivez měl by tam někdo být.Díky

25.4.2007 21:24

ponyka napsal(a):
Ahoj,v úterý ještě do Kozojed nemůžu ale klidně to DVD přivez měl by tam někdo být.Díky

ahoj,na icq,jsem tě asi našla ,ale nevím ,zda jsi to ty....tak tady je mé

27.4.2007 21:24

luda napsal(a):
ahoj,na icq,jsem tě asi našla ,ale nevím ,zda jsi to ty....tak tady je mé

tak sem dávám fotky z dneška.....Majk A lady#04

27.4.2007 21:31

luda napsal(a):
tak sem dávám fotky z dneška.....Majk A lady#04

Žaneta a Majkl

27.4.2007 21:34

luda napsal(a):
Žaneta a Majkl

Majk

2.5.2007 19:33

luda napsal(a):
Majk Lady

Ahoj,Žaneto....tak ti sem dávám,zase pár fotek z dneška...

Majk a Terka

2.5.2007 19:37

luda napsal(a):
Ahoj,Žaneto....tak ti sem dávám,zase pár fotek z dneška...

Majk a Terka

2.5.2007 19:52

luda napsal(a):

Terka a Lady -Majk a Žanda

2.5.2007 19:54

luda napsal(a):

Lady a Terka

Terka a Majk-Žanda a Lady

2.5.2007 20:27

luda napsal(a):

Majk

koník je krásnej ,ale nedá mi to!... máš špatně zapnutý nánosník! A nebo je to schválně,bije mě to do očí, tak promin...

2.5.2007 20:39

klawdie napsal(a):
koník je krásnej ,ale nedá mi to!... máš špatně zapnutý nánosník! A nebo je to schválně,bije mě to do očí, tak promin...

No koník není muj,jen ho sem dávám,na fotkách...je Žanety....jo myslím si, že je vcelku jedno ,jak to zapneš...jen muj názor..

2.5.2007 23:07

luda napsal(a):
No koník není muj,jen ho sem dávám,na fotkách...je Žanety....jo myslím si, že je vcelku jedno ,jak to zapneš...jen muj názor..

Jedno to není - takto ten nánosník vůbec neplní účel, tudíž tam ani nemusí být. Takže jestli ho chce na něco mít, tak ať si zjistí jak se správně zapíná a jestli je jí to jedno tak ať ho zahodí a jezdí bez něj. Navíc s takto zapnutým nánosníkem nenadělá ani moc parády, takže to opravdu až tak jedno není

3.5.2007 07:02

janda napsal(a):
Jedno to není - takto ten nánosník vůbec neplní účel, tudíž tam ani nemusí být. Takže jestli ho chce na něco mít, tak ať si zjistí jak se správně zapíná a jestli je jí to jedno tak ať ho zahodí a jezdí bez něj. Navíc s takto zapnutým nánosníkem nenadělá ani moc parády, takže to opravdu až tak jedno není

Děkuji Jandi...trklo mi to do oči,vypadá to hrozně a ano nánosník není na parádu,ale opravdu má svůj účel!

3.5.2007 10:21

klawdie napsal(a):
Děkuji Jandi...trklo mi to do oči,vypadá to hrozně a ano nánosník není na parádu,ale opravdu má svůj účel!

Ahoj...já se tu nechci hádat....muj kŮň to není.Já jezdím bez nánosníku..

3.5.2007 10:29

luda napsal(a):
Ahoj...já se tu nechci hádat....muj kŮň to není.Já jezdím bez nánosníku..

Nikdo se tu hádat nechce,jedno to není,tak to vyřid kamáradce!

5.5.2007 17:51

klawdie napsal(a):
Nikdo se tu hádat nechce,jedno to není,tak to vyřid kamáradce!

tak zase další fotky

5.5.2007 17:55

luda napsal(a):
tak zase další fotky

7.5.2007 17:23

luda napsal(a):

krásná projížďka....7.5.2006

7.5.2007 17:31

luda napsal(a):
krásná projížďka....7.5.2006

7.5.2007 18:00

luda napsal(a):

Mrkněte na Žanety nohu

7.5.2007 18:03

luda napsal(a):
Mrkněte na Žanety nohu

kuk

7.5.2007 18:07

luda napsal(a):
kuk

Atady,když jsme byly u kámoše...má Noričku

7.5.2007 18:11

luda napsal(a):
Atady,když jsme byly u kámoše...má Noričku

Ataky je v celé své kráse

7.5.2007 18:23

luda napsal(a):
Ataky je v celé své kráse

tady děcka jezdili na Lady

7.5.2007 18:28

luda napsal(a):
tady děcka jezdili na Lady

7.5.2007 19:17

luda napsal(a):
Žaneta na Lady

Prosím kolik je Majkovi? Vypadá jak hříbátko :-)

7.5.2007 23:46

racina napsal(a):
Prosím kolik je Majkovi? Vypadá jak hříbátko :-)

Ahoj,myslím že kolem 3 let

8.5.2007 01:32

luda napsal(a):
Ahoj,myslím že kolem 3 let

díky, tak to je mlaďoch a je hodnej? :-)

8.5.2007 16:25

racina napsal(a):
díky, tak to je mlaďoch a je hodnej? :-)

Ahojky,dnes mu jsou 2 roky a je moc hodný Miláááášek

8.5.2007 16:28

ponyka napsal(a):
Ahojky,dnes mu jsou 2 roky a je moc hodný Miláááášek

Lucko jak tam jsem s Lady a stojí mi na noze,to je fakt vtipný !!!!
téééda že jsi to takhle dobře zabrala....

8.5.2007 16:36

ponyka napsal(a):
Lucko jak tam jsem s Lady a stojí mi na noze,to je fakt vtipný !!!!
téééda že jsi to takhle dobře zabrala....

Tak taky přidávám jednu fotešku když jsem s ním mohla chodit do sadu,kde měl strejda za plotem kobylku..pak byla v říji a Majký k ní přeskočil plot..od té doby neeechodím do sadu...

8.5.2007 16:52

luda napsal(a):

Tak koukej, tohle to je taky Majk

8.5.2007 16:53

blankat napsal(a):
Tak koukej, tohle to je taky Majk

A ještě Majk

8.5.2007 16:54

blankat napsal(a):
A ještě Majk

Ale my mu říkáme Miky nebo Mumínek

8.5.2007 16:56

blankat napsal(a):
Ale my mu říkáme Miky nebo Mumínek

A poslední Majk - Muminek

8.5.2007 16:57

blankat napsal(a):

super fotka na tom bunkru

8.5.2007 17:01

blankat napsal(a):

Tohle není Majk, ale Samm, ale zas je strakatej. Dík za pochvalu Mumína bunkristy!

8.5.2007 17:02

blankat napsal(a):
Tohle není Majk, ale Samm, ale zas je strakatej. Dík za pochvalu Mumína bunkristy!

A ještě jeden Sammík, jasou si docela podobná, že? Jen tady stojí z kopce, proto má záď výš. Bohužel zrovna lepší fotku nemám po ruce. Ahoj!

8.5.2007 17:10

blankat napsal(a):
A ještě jeden Sammík, jasou si docela podobná, že? Jen tady stojí z kopce, proto má záď výš. Bohužel zrovna lepší fotku nemám po ruce. Ahoj!

Ahojyk,můžu se zeptat odkud je Samm koupený?Co je ta za plemeno,kolik má Kvh a kde je teď ustájený?Jsou si ooopravdu moc podobný

8.5.2007 17:18

ponyka napsal(a):
Ahojyk,můžu se zeptat odkud je Samm koupený?Co je ta za plemeno,kolik má Kvh a kde je teď ustájený?Jsou si ooopravdu moc podobný

Ahoj, je to tři roky starý valach ČT, je z Fryštáku (u Zlína), otec Quartet po Quoniam III. Matka ČT (na otce bych se musela podívat do průkazu), má 160KVH, hodně dlouhé ušiska, velmi milý a kontaktní koníček, je teď kousek od Trutnova. Já ho vyfotím z druhé strany - to mají téměř stejnou malbu na kožichu. . Jen mi to nedalo, že máme taky Majka (toho šimla) a podobného strakáčka, tak jsem se ozvala. Ahojda

8.5.2007 17:24

blankat napsal(a):
Ahoj, je to tři roky starý valach ČT, je z Fryštáku (u Zlína), otec Quartet po Quoniam III. Matka ČT (na otce bych se musela podívat do průkazu), má 160KVH, hodně dlouhé ušiska, velmi milý a kontaktní koníček, je teď kousek od Trutnova. Já ho vyfotím z druhé strany - to mají téměř stejnou malbu na kožichu. . Jen mi to nedalo, že máme taky Majka (toho šimla) a podobného strakáčka, tak jsem se ozvala. Ahojda

Tak to je druhá strana Samma

8.5.2007 17:29

blankat napsal(a):
Tak to je druhá strana Samma

A odkud jste vy?

8.5.2007 18:19

blankat napsal(a):
A odkud jste vy?

Ty na něm jezdíš když mu sou dva?? Není ti ho líto?

8.5.2007 18:26

racina napsal(a):
Ty na něm jezdíš když mu sou dva?? Není ti ho líto?

ja si taky rikam,jestli ctu dobre....ale asi ano,tak to je teda hnus,jezdit na dvouletym koni a jeste k tomu podle fotek patris k zacatecnikum....HRUZA.... ZAMYSLI SE!!!! JANA

8.5.2007 18:54

bordeauxx napsal(a):
ja si taky rikam,jestli ctu dobre....ale asi ano,tak to je teda hnus,jezdit na dvouletym koni a jeste k tomu podle fotek patris k zacatecnikum....HRUZA.... ZAMYSLI SE!!!! JANA

Já teď nevím, komu to bylo psáno. Našemu Majkovi (šiml) je 12, strakatému Sammovi byli tři, máme ho dva měsíce a nejezdíme na něm. Chodí na vycházky na vodítku a pracuje na ruce. Původní majitelé ho teda obsedli, ale nám to není moc recht, pod sedlo půjde nejdřív na podzim, podle toho jak bude připravený nést jezdce na zádech. Ale asi to patřilo někomu jinému, ne?

8.5.2007 19:04

blankat napsal(a):
Já teď nevím, komu to bylo psáno. Našemu Majkovi (šiml) je 12, strakatému Sammovi byli tři, máme ho dva měsíce a nejezdíme na něm. Chodí na vycházky na vodítku a pracuje na ruce. Původní majitelé ho teda obsedli, ale nám to není moc recht, pod sedlo půjde nejdřív na podzim, podle toho jak bude připravený nést jezdce na zádech. Ale asi to patřilo někomu jinému, ne?

ja uz nevimmm ale nejaka ponyka(Žaneta .... ) tu psala ze majkovi jsou 2 roky,tak proto ta reakce...bud se prepsala a nebo nevim.Jsem z toho jelen....jana

8.5.2007 19:08

bordeauxx napsal(a):
ja uz nevimmm ale nejaka ponyka(Žaneta .... ) tu psala ze majkovi jsou 2 roky,tak proto ta reakce...bud se prepsala a nebo nevim.Jsem z toho jelen....jana

Aha, tak já jsem Blanka. Tak to nemůžu sloužit s dalším vysvětlením

8.5.2007 20:09

bordeauxx napsal(a):

Nechci se hádat,ale zkus se nejdřív zamyslet ty nad sebou,že ti do toho nic není,NEE???

8.5.2007 20:11

ponyka napsal(a):
Nechci se hádat,ale zkus se nejdřív zamyslet ty nad sebou,že ti do toho nic není,NEE???

Samozřejmě na něm nerajtuju každý den,ale jen tak 2x 3x do týdne z toho1-2x normální vyjížďka,a tak 1x jen si sednout...

8.5.2007 20:17

ponyka napsal(a):
Samozřejmě na něm nerajtuju každý den,ale jen tak 2x 3x do týdne z toho1-2x normální vyjížďka,a tak 1x jen si sednout...

Jiní koňaři (určitě zkušenější),mi řekli pokud má už dobrou stavbu těla tak bez problémů na něm můžu jezdit...Nevím čemu vy říkáte ZAČÁTEČNÍK , já říkám začátečník tomu kdo umí základy (krok,klus,cval a nízký překážky). Dostala jsem ho na Vánoce a děda vybral takového koně,aby byl hodný a mohlo se na něm jezdit .

8.5.2007 20:35

ponyka napsal(a):
Jiní koňaři (určitě zkušenější),mi řekli pokud má už dobrou stavbu těla tak bez problémů na něm můžu jezdit...Nevím čemu vy říkáte ZAČÁTEČNÍK , já říkám začátečník tomu kdo umí základy (krok,klus,cval a nízký překážky). Dostala jsem ho na Vánoce a děda vybral takového koně,aby byl hodný a mohlo se na něm jezdit .

No to si děláš prdel, né...tak to jsem neviděla holka co neumí koni ani zapnout nánosníka a neví že na dvouketýho koně co koně hříbě se ani nesedá a jezdí na tom na vyjíždky tu bude předkládat nazory svýho dědy...Ochránce zvířat na takový amatery...A ještě se stím chlubte telata...Dobrou stvbu těla pane bože, mě se zdál nějakej hubenej...dětem kůn na hraní do ruky napatří obzválšt když nemyslí na koně ale na tom jak si svýst zadek, děda ti měl koupit radši houpacího,aspon by jsi mu nezničila záda a klouby...Lituji toho koníka a Omlouvám se včem normálním návštěvníků ifauny,ale toto je moc.

8.5.2007 20:43

ponyka napsal(a):

...a pokud jsem dáš fotku a chlubíš se tím že jezdíš na 2 letým hříběti zamysli se ty nad sebou a nebo už jsem fotkama nepřispívej protože jiné než zlé reakce nečekej.Se 2 letým koněm se nic nedělá max se s ním začíná pracovat ze země...kup si nějakou knížku a zkus o tom přemýšlet,když ti chybí zkušenosti a také zkušení lidi kolem,je mi z toho fakt smutno...

8.5.2007 20:43

klawdie napsal(a):
No to si děláš prdel, né...tak to jsem neviděla holka co neumí koni ani zapnout nánosníka a neví že na dvouketýho koně co koně hříbě se ani nesedá a jezdí na tom na vyjíždky tu bude předkládat nazory svýho dědy...Ochránce zvířat na takový amatery...A ještě se stím chlubte telata...Dobrou stvbu těla pane bože, mě se zdál nějakej hubenej...dětem kůn na hraní do ruky napatří obzválšt když nemyslí na koně ale na tom jak si svýst zadek, děda ti měl koupit radši houpacího,aspon by jsi mu nezničila záda a klouby...Lituji toho koníka a Omlouvám se včem normálním návštěvníků ifauny,ale toto je moc.

Klawdie,vubec se neomlouvej,protoze tohle je fakt sila... Nechapu jak se tohle muze stat. Holka vzdyt si uplna amaterka,jsi dite a o konich nic nevis...a s tou stavbou tela to snad nemyslis vazne,vzdyt je to hribe!!!Otevri oci a precti si nejakou knizku,kdyz nic jinyho,tejda pokud umis cist......Ten kun,teda to HRIBE ti do rukou vubec nepatri,koukej na nem prestat jezdit a venuj se radsi sobe a nauc se neco ty,bude to ku prospechu obou...a to hribe hod nekam na pastviny minimalne jeste na rok.....JASNY? LITUJI TO HRIBE....

8.5.2007 20:53

klawdie napsal(a):

Klawdie : Jo a to že je hubenej nebude to tím že to je sportovní kůň ???

8.5.2007 20:56

bordeauxx napsal(a):
Klawdie,vubec se neomlouvej,protoze tohle je fakt sila... Nechapu jak se tohle muze stat. Holka vzdyt si uplna amaterka,jsi dite a o konich nic nevis...a s tou stavbou tela to snad nemyslis vazne,vzdyt je to hribe!!!Otevri oci a precti si nejakou knizku,kdyz nic jinyho,tejda pokud umis cist......Ten kun,teda to HRIBE ti do rukou vubec nepatri,koukej na nem prestat jezdit a venuj se radsi sobe a nauc se neco ty,bude to ku prospechu obou...a to hribe hod nekam na pastviny minimalne jeste na rok.....JASNY? LITUJI TO HRIBE....

bordeauxx : Joo tak ty si myslíš že budu poslouchat tvoje rady?? Já si radši poslechnu rady zkušenejch koňáků !!!

8.5.2007 20:57

ponyka napsal(a):

fakt sranda,po bricho se popadam......radsi to hribe netrap a nech ho byt a delej neco sama ze ssebou!!!!

8.5.2007 20:58

ponyka napsal(a):
bordeauxx : Joo tak ty si myslíš že budu poslouchat tvoje rady?? Já si radši poslechnu rady zkušenejch koňáků !!!

tak to sis poslechla me,ty detatko!!!!!!!

8.5.2007 21:00

klawdie napsal(a):
...a pokud jsem dáš fotku a chlubíš se tím že jezdíš na 2 letým hříběti zamysli se ty nad sebou a nebo už jsem fotkama nepřispívej protože jiné než zlé reakce nečekej.Se 2 letým koněm se nic nedělá max se s ním začíná pracovat ze země...kup si nějakou knížku a zkus o tom přemýšlet,když ti chybí zkušenosti a také zkušení lidi kolem,je mi z toho fakt smutno...

1. nechlubím se s ničím a taky nebudu...
2. tvoje rady mi jsou u p.....
3.okolo sebe mám hodně ZKUŠENÝCH koňáků a od závistivý osoby si radit nenechám

8.5.2007 21:02

klawdie napsal(a):

holky, nenechte se vytočit, i takovým se bohužel do rukou dostane kůň..je to smutný, ale nikdo jí to nevymluví a ještě se to bude hádat

8.5.2007 21:03

ponyka napsal(a):

No tak tím padem jseš bud holčičko největší amater a nafuka jakoho jsem kdy viděla nebo se jedná o ftip,diskutovat s tebou že je kun hubený je protože je to spostovní kun je blbost,jseš dle mého prach sprostý tyran a malý usmrkaný dítě co koním vubec nerozumí...A hlavně nevím nebo jsem spíš nepoznala jakému sportu se toto ubohé hříbě věnuje, než tomu že ho trápíš ty....Zeptej se tady zkušených lidí na to co by jsi měla dělat s dvouletým koněm oni ti to tu rychle vysvětlí,ale ty se bojíš, že!!!! Děda bohužel už asi taky nemá rozum, jinak by ti to tyk nedovolil a jestli si myslíš že zkušený člověk je tvoje stejně stará kamarádka která umí krok, klus,cval, tak to světe pomož tomu koníkovi!!!

8.5.2007 21:04

ponyka napsal(a):

tak hela detatko....nechci nikoho urazet,ale tohle je moc(holt ti neni pomoci),zkurv.. si to hribe,pak budes litovat...Jen tak pro upozorneni jezdim opravdu jiz par let,vlastnim dva kone ,mam vyskakano ST a vyjety drezury S,takze si sedni na zadek a zamysli se.....pa

8.5.2007 21:10

ponyka napsal(a):

Jsem vytočená takovej smrad jako seš ty tu nebude dělat chytrou, žádný ZKUŠENÝ konák kolem tebe není jinak by ti vysvětlil co se dělá s hříbětem...tohle je absurdní a ještě máš tu drzost...milá holčičko najdi si nějakou knihu o koních a přečti si o ních něco, pak sem přijd a ukazuj nám fotky a já jsem určitě ten poslední zavistivec na světě mám svého mnohem spokojenějšího koníka a i když mu jsou roky stále ho považuji za mladého a šetřím ho,chci aby tu se mnou byl co nejdéle...zatím co tvá zabava je co nejdřív koně zhuntovat a až omrzí tak třeba do salamu že, až vyrosteš a nasbíraš zkušenosti možná pochopíš a tvá nadutost zmizí tak se tu ukáž...takových jako jsi ty je plnej bazos kde skemraj o koně,ale nemají ponetí co sním...

8.5.2007 21:12

gituna napsal(a):
holky, nenechte se vytočit, i takovým se bohužel do rukou dostane kůň..je to smutný, ale nikdo jí to nevymluví a ještě se to bude hádat

ten koník se má u nás dobře.Děda je zemědělec a má plnou stodolu různého jídla pro koně a ostatní zvířata..Takže z čeho by koník strádal?

8.5.2007 21:28

ponyka napsal(a):
ten koník se má u nás dobře.Děda je zemědělec a má plnou stodolu různého jídla pro koně a ostatní zvířata..Takže z čeho by koník strádal?

nebudu se hadat......ale jsi IDIOT. NECH to hribe!!!! a dedu posly nekam na detskej tabor,at ho tam neco nauci....to je konec,nemam slov.

8.5.2007 21:43

bordeauxx napsal(a):
nebudu se hadat......ale jsi IDIOT. NECH to hribe!!!! a dedu posly nekam na detskej tabor,at ho tam neco nauci....to je konec,nemam slov.

Tak si to tady čtu a je mi z toho fakt na nic....Proboha lidičky,dopřejte tomu drobkovi krásné dětství....Dvouletý kůn má být na pastvinách a pomalu se má učit práci ze země...Takhle ho uplně zhuntujete....Boože to jsou lidi...

9.5.2007 07:11

ponyka napsal(a):

No tak tím si vubec nejsem jistá, ten koník je hubený bez jiskry a to mu jsou dva,to co s ním děláš ted by si s ním měla dělat nejdřív tak za rok, pak by ti nikdo neřekl ani slovo.a to že má tvůj děda pro koně spousta jídla neznamená že koníkovi nic nechybí...a z čeho by stradal? to jsi uplně natvrdlá, NA HŘÍBĚTI SE NEJEZDÍ, není dovyvinutý, ničíš mu hřbet, klouby, uplně ho podrazíš a ani nevyroste ale projeví a to si piš že toho pak budeš litovat až ti dojde co tvá nezkušenost způsobila, doporučuji ti přečíst si tu pár diskuzí na téma, co dělat s 2 letým koněm a řídit se rad zkušených a rozumných lidí a dědovi zastaralé názory pustit k vodě. Hlavně si svést prdel to je teda bezva.To je jako by po tobě někdo chtěl aby ses učila kvadratické rovnice, na to prostě ještě nemáš.Takže udělej něco pro toho koně pokud ho máš ráda a nemáš ho jen jako hračku a už mu na záda nelez ani sedlo mu nedávej a ber ho na procházky a trošku používej tvoje nožičky, potřebuješ to.

10.5.2007 09:29

bordeauxx napsal(a):

Miluju koně a od vašich rad jsem si vzala také něco k srdci...Začnu na něm jezdit až ve dvou letech a půl,ale zatím pomalu...Ve třech už víc...A omlouvám se za to co jsem tady napsala...A dědu prosím neurážejte,u koní vyrůstal...Omlouvám se

10.5.2007 09:32

klawdie napsal(a):
No tak tím si vubec nejsem jistá, ten koník je hubený bez jiskry a to mu jsou dva,to co s ním děláš ted by si s ním měla dělat nejdřív tak za rok, pak by ti nikdo neřekl ani slovo.a to že má tvůj děda pro koně spousta jídla neznamená že koníkovi nic nechybí...a z čeho by stradal? to jsi uplně natvrdlá, NA HŘÍBĚTI SE NEJEZDÍ, není dovyvinutý, ničíš mu hřbet, klouby, uplně ho podrazíš a ani nevyroste ale projeví a to si piš že toho pak budeš litovat až ti dojde co tvá nezkušenost způsobila, doporučuji ti přečíst si tu pár diskuzí na téma, co dělat s 2 letým koněm a řídit se rad zkušených a rozumných lidí a dědovi zastaralé názory pustit k vodě. Hlavně si svést prdel to je teda bezva.To je jako by po tobě někdo chtěl aby ses učila kvadratické rovnice, na to prostě ještě nemáš.Takže udělej něco pro toho koně pokud ho máš ráda a nemáš ho jen jako hračku a už mu na záda nelez ani sedlo mu nedávej a ber ho na procházky a trošku používej tvoje nožičky, potřebuješ to.

Urážet tě baví,co?Nechci se už hádat ale urážet fakt nemusíš...Když mi Majka přivezli,tak jsem si myslela že se na něm jezdit nedá když mu nebyli ani 2 roky...A nevadilo mi to...

10.5.2007 09:34

Děkuju za rady...Vezmu si z toho poučení jako z těch ostatních...děkuju

10.5.2007 10:07

ponyka napsal(a):
Děkuju za rady...Vezmu si z toho poučení jako z těch ostatních...děkuju

Žaneto,
obávám se, že v Tvůj kůň bude mít v dospělosti zdravotní problémy. Neboť v době, kdy jsi ho začala jezdit, mu bylo 1,5 roku (jak píšeš-dostala jsi ho na Vánoce a teď v květnu jsou mu 2 roky).
Přemýšlela jsi nad nějakým přídavkem na klouby a šlachy? Ono se totiž může stát, že koník třeba ve 4 letech již nebude použitelný pod sedlo
Tímto Tě nenapadám, jen bych byl rád, aby se hříbě vrátilo na pastvu, kam patří

Neregistrovaný uživatel

10.5.2007 11:30
Neregistrovaný uživatel

ponyka napsal(a):
Urážet tě baví,co?Nechci se už hádat ale urážet fakt nemusíš...Když mi Majka přivezli,tak jsem si myslela že se na něm jezdit nedá když mu nebyli ani 2 roky...A nevadilo mi to...

Nebaví nejsem ten typ,ale když ničíš takhle krásný stvoření trhá mi to srdce a pokud to tu chceš i ukazovat tak se nemužeš zlobit, obzvlášt když reaguješ tím že nám do toho nic není...Těší mě že jsi se nad tím zamyslela, a konika pošetříš, opravdu je velice brzy, obsedat by jsi ho měla nejdřív v 2,5...co je to vubec za plemeno, to taky dost podstatné...a doporučuji ti procházky na lonžce, objevila jsem to ted s mym koníkem a moc se nám to líbí, on jde ve vzdálenosti několika metru vždycky si kousne a na zamlsknutí zase popoběhne,on je štatstný a je na něj pěkný pohled.

10.5.2007 12:12

aston napsal(a):
Žaneto,
obávám se, že v Tvůj kůň bude mít v dospělosti zdravotní problémy. Neboť v době, kdy jsi ho začala jezdit, mu bylo 1,5 roku (jak píšeš-dostala jsi ho na Vánoce a teď v květnu jsou mu 2 roky).
Přemýšlela jsi nad nějakým přídavkem na klouby a šlachy? Ono se totiž může stát, že koník třeba ve 4 letech již nebude použitelný pod sedlo
Tímto Tě nenapadám, jen bych byl rád, aby se hříbě vrátilo na pastvu, kam patří

Myslim, ze slecna vsechny nazory, ktere jeji jednani nepovazuji za zrovna idealni vubec nebere a neposloucha..A ani ji neni divne, ze se techto reakci seslo tolik.Bohuzel ji asi nevysvetlite, ze tohle neni idealni postup. Jo i takovym lidem se dostavaji kone do rukou a nenadelame nic..
Zaneto, jednou si mozna vzpomenes, co ti tady lidi rikaly, ale asi uz bude pozde..Byla bych radsi, kdyby konik dopadl tak, ze si nevzpomenes, ale asi tomu tak nebude..

Přidejte reakci

Přidat smajlík