Můj koník mě inspiroval k zadání nového tématu tak šup šup máte taky nějaký pózičky...
klawdie
napsal(a):
Můj koník mě inspiroval k zadání nového tématu tak šup šup máte taky nějaký pózičky...
škoda jen že chybí ouška
klawdie
napsal(a):
škoda jen že chybí ouška
Ta druhá je hodně podobná jak ted na ně koukám tak do třetice
klawdie
napsal(a):
TAky přidám Cardíka...
tajemma danny
napsal(a):
Leoška poprvé v práci...
Leoška téměř poprvé pod sedlem...
klawdie
napsal(a):
Saxík machřík...
trajekt
napsal(a):
Dlouho jsem fotky nedávala,tak ještě Bělinka
pokus o výstavní pózu
trajekt
napsal(a):
Dlouho jsem fotky nedávala,tak ještě Bělinka
A naposled
alfi pav
napsal(a):
Sissi model
těsně než začal řehtat ale sluší mu to ...chlapoj...vůbec tam nevypadá jak ponďa..teda když nekoukáte na můj výškový rozdíl..
klafus
napsal(a):
těsně než začal řehtat ale sluší mu to ...chlapoj...vůbec tam nevypadá jak ponďa..teda když nekoukáte na můj výškový rozdíl..
Klafus::::Ahoj,co to máš za poníka?
Lýdie
luda
napsal(a):
Klafus::::Ahoj,co to máš za poníka?
Lýdie
taky přidám pózičku Berryho pod sedlem s kamarádkou Aničkou. Snad mi nenadá, jestli se tu uvidí
ettelwen
napsal(a):
taky přidám pózičku Berryho pod sedlem s kamarádkou Aničkou. Snad mi nenadá, jestli se tu uvidí
a ještě Karča
matla
napsal(a):
Slečinka si myslí:-D
Monty také umí pózovat, teda když zrovna chtěl...tady mu byly dva roky...
tajemma danny
napsal(a):
Monty také umí pózovat, teda když zrovna chtěl...tady mu byly dva roky...
Kevin alias Jack také ve výstavní póze...
matla
napsal(a):
Jack je kláásnej:-P No jó prostě barevní koníci ty sou prostě nejlepčejšejší!Budeš ho prodávat nebo si ho necháš...?
eddiho pozicka :-)
klawdie
napsal(a):
klawdie
napsal(a):
klawdie
napsal(a):
klawdie
napsal(a):
klawdie
napsal(a):
dendulka
napsal(a):
Pro MATLU: Ahojda, Kevínek neboli Jack už má novou majitelku...řekla by si že je to kříženec poníka a čtčka? Koukni na www.album.volny.cz/tajemna.danny mám tak ještě nějaké jeho fotky. Opravdu se povedl...
tajemma danny
napsal(a):
Pro MATLU: Ahojda, Kevínek neboli Jack už má novou majitelku...řekla by si že je to kříženec poníka a čtčka? Koukni na www.album.volny.cz/tajemna.danny mám tak ještě nějaké jeho fotky. Opravdu se povedl...
ahoooooooj a tady moje kobča dneska ráno :-)
klawdie
napsal(a):
Hančik
klawdie
napsal(a):
klawdie
napsal(a):
Kvíz pro Hradečáky - co je to za koně?
cheyenne
napsal(a):
Kvíz pro Hradečáky - co je to za koně?
Ještě detail...
gabim
napsal(a):
Posledni.....
Gabi, ten Farlow je fakt krásnej, sportuje?? Hoď sem ještě nějaké jeho fotky i pod sedlem jestli máš
Přidávám fotku mojí berušky Tarunky
gabineska
napsal(a):
Gabi, ten Farlow je fakt krásnej, sportuje?? Hoď sem ještě nějaké jeho fotky i pod sedlem jestli máš
Přidávám fotku mojí berušky Tarunky
Gabineska, no zatím nesportuje, protože mu je teprve rok... takže až za 3 roky sportovat bude
a díky za pochvalu....i Tvá Tarunka je moc hezká
gabim
napsal(a):
Gabineska, no zatím nesportuje, protože mu je teprve rok... takže až za 3 roky sportovat bude
Tak pár foteček sem dám, jen na to sedlo se musí počkat
gabim
napsal(a):
Tak pár foteček sem dám, jen na to sedlo se musí počkat
A další .....bez znaků hvězdičky
gabim
napsal(a):
ahaaajá ymslela že je to nějaký plňásek
ale je krásný...
gabineska
napsal(a):
ahaaajá ymslela že je to nějaký plňásek
ale je krásný...
Moc děkujuje to SC po Carismo z matky po Libero 3...ale je fakt že na fotkách vypadá větší, zatím má cca 145cm, je to moje mimi.....
gabim
napsal(a):
Moc děkujuje to SC po Carismo z matky po Libero 3...ale je fakt že na fotkách vypadá větší, zatím má cca 145cm, je to moje mimi.....
Leontýnka mi zase krásně zapózovala...
tajemma danny
napsal(a):
Leontýnka mi zase krásně zapózovala...
etě hlavinka
klawdie
napsal(a):
My jsme byli na první výstavě a vůbec poprvně jsme cestovali vozíkem a byli někde na veřejnosti a povedla se nám ukázková arabská póza jen se to nepodařilo nějak dobře nafotit, možná to bylo tím, že Kobylka chytla nervička a nechtěla stát, takže ta slavná póza vydržela asi 5 sekund
, každopádně doma když to nacvičujem nikdy nic podobného nepředvedla
.
luckai
napsal(a):
My jsme byli na první výstavě a vůbec poprvně jsme cestovali vozíkem a byli někde na veřejnosti a povedla se nám ukázková arabská póza jen se to nepodařilo nějak dobře nafotit, možná to bylo tím, že Kobylka chytla nervička a nechtěla stát, takže ta slavná póza vydržela asi 5 sekund
, každopádně doma když to nacvičujem nikdy nic podobného nepředvedla
.
sárina
klawdie
napsal(a):
Tak já taky přidávám mojí 4letou kobylku Okarinu.
peggyna20
napsal(a):
Tak já taky přidávám mojí 4letou kobylku Okarinu.
a ještě
klawdie
napsal(a):
Tady kobylka Odyssea se svou dceruskou (kobylka je kamaradky)
tajemma danny
napsal(a):
Leoška poprvé v práci...
A tady moje srdicko milovany..
klawdie
napsal(a):
A jeste...
klawdie
napsal(a):
sadzi saj

woldemortik
napsal(a):
lavina
Tak dnes sem udělěla pár new foteček,tak se snima musím pošlubit
Tak nejdřív Jerry:
klafus
napsal(a):
Tak dnes sem udělěla pár new foteček,tak se snima musím pošlubit
Tak nejdřív Jerry:
Jerry:
klafus
napsal(a):
Jerry:
A jerry se na mě zlobí,že sem do ohrady přinesla jen foťák a nic na zub....no to sem ale zláááá
klafus
napsal(a):
A jerry se na mě zlobí,že sem do ohrady přinesla jen foťák a nic na zub....no to sem ale zláááá
"Aby ste nám,pane cyklisto? neupadl do příkopu!"
klafus
napsal(a):
"Aby ste nám,pane cyklisto? neupadl do příkopu!"
Jo zapomněla sem dodat,to byl Rocky v akci nad oxerem...z nějakého nevysvětlitelného důvodu sem měla foTák takhle přiblížený.....vypadalo to jako zkažená fotka,ale nez kolař je tam bezkonkurenční
A tady Sahib:
klafus
napsal(a):
Jo zapomněla sem dodat,to byl Rocky v akci nad oxerem...z nějakého nevysvětlitelného důvodu sem měla foTák takhle přiblížený.....vypadalo to jako zkažená fotka,ale nez kolař je tam bezkonkurenční
A tady Sahib:
A dnes nějak podezřele přítulný Cardík
klafus
napsal(a):
opravdu měl fotící náladu...
Taky umíme trochu pózovat