Kurz PNH v Brně(a okolí) nebo někdo, kdo by mi to na svým koníkovi ukázal?
gabrielle
napsal(a):
Ahojky, nevíte o nějakým kurzu v Brně nebo okolí, kde bych se mohla přihlásit jako divák? Nebo hledám nějakýho hodnýho človíčka, kterej by mi to na svým koníkovi ukázal a trochu naučil... samozřejmě hodně levně Díky moc.
Ve Slavkově u Brna bude kurz o prázdninách společně se setkáním. Doporučuji mrknout na www.parelliczech.com Je tam spousta brňáků co se tím zabývají, spousta zkušených a hlavně hodných lidiček, co rádi pomůžou a poradí!
gabrielle
napsal(a):
Ahojky, nevíte o nějakým kurzu v Brně nebo okolí, kde bych se mohla přihlásit jako divák? Nebo hledám nějakýho hodnýho človíčka, kterej by mi to na svým koníkovi ukázal a trochu naučil... samozřejmě hodně levně Díky moc.
Jestli na kurz, tak jedine k Fredovi Bednarovi. Je to v Domasove. Nikoho lepsiho v okoli asi nenajdes. Web: www.jshobit.org
Hodne stesti T.
gabrielle
napsal(a):
koukni se na rancloucka.cz, od zuzky se toho dá dost naučit
gabrielle
napsal(a):
no v tom ukazování záleží na tom jaxi daleko...jestli vůbec, začínáš nebo jsi na začátku...teďka vcelku dost jsem v práci...:-( jinak Zuzka je z předklášteří u Tišnova
hanule
napsal(a):
no v tom ukazování záleží na tom jaxi daleko...jestli vůbec, začínáš nebo jsi na začátku...teďka vcelku dost jsem v práci...:-( jinak Zuzka je z předklášteří u Tišnova
Můžeš přijet i k nám ( do Boskovic) nebo po dohodě dojedu já k vám. Na mé ohodnocení od lidí pro které jsem dělal kurz koukni na "Miláčci ze Zlína4 , Kurz PNH-Kroměřížsko , Kurz přirozené komunikace Olomouc , Miláčci ze Zlína 3 " nebo na fotky z kurzu v Kostelci u Zlína na www.pessy.rajce.idnes.cz Ale zadarmo dnes nic nezískáš , ale na ceně se dá vždycky domluvit.