evka
napsal(a):
Ahojky!
Máte někdo nějakou fotku tohoto hřebce (1963 - 1991), nebo jeho potomků (klidně ob generaci)? Působil v Napajedlech. Díky moc Evka
Koukni sem: http://www.tbdiamond.cz/behistoun.htm
evka
napsal(a):
Ahojky!
Máte někdo nějakou fotku tohoto hřebce (1963 - 1991), nebo jeho potomků (klidně ob generaci)? Působil v Napajedlech. Díky moc Evka
matka po Behistoun
evka
napsal(a):
Ahojky!
Syn Behistouna Nicolas- tato fotka je ze stránky http://mujweb.cz/www/tbdiamond/eighties.htm
evka
napsal(a):
Ahojky!
I tohle by měl být údajně Behistoun- stejný zdroj jako předchozí fotka:
svatka
napsal(a):
No, jistě jste už všichni poznali, že zas takhle v pátek ve dvě ráno nemám co dělat:o)
Matka po Behistoun, pradědeček Anilin
evka
napsal(a):
Ahojky!
mrkni na http://konici.ufonek.net/.Je tam ve fotogalerii Vivier-syn Behistouna.nekolikrat se zucastnil VP.Je to PAN kun-znam ho z doby tak pred 4 lety.
evka
napsal(a):
Ta přezdívka je náhodou, nebo schválně? Lollipop (nar. 1982) byla babča mýho ořa
Ahojky, posílám foto klisny Rixi, matka Rebeka, otec Behistoun, nar. 25.4.1987.
Omlouvám se za kvalitu fotky, je skenovaná...
Je to ta vpředu.
Pokud o ní někdo něco víte, napiště. Neviděla jsem jí přes deset let
medik
napsal(a):
Ahojky, posílám foto klisny Rixi, matka Rebeka, otec Behistoun, nar. 25.4.1987.
Omlouvám se za kvalitu fotky, je skenovaná...
Je to ta vpředu.
Pokud o ní někdo něco víte, napiště. Neviděla jsem jí přes deset let
a tohle asi znáte: www.fitmin.cz
Behistoun
http://www.fitmin.cz/fitmin.asp?start=18&idc=59&akce=3&kun=Behistoun+%28FR%29
lolipop
napsal(a):
já mám taky kobylku co má v předcích behistouna..po Harun-8 a hugben :)..nevite neco o těchto koních??
Nevim číslo, který byl ten Harun, co jsem ho znala , ale jestli to má bejt hřebec, tmavej hnědák, letos asi 15 let, kterej chodil military, tak před rokem uhynul.... doufám, že to měl bejt jinej....
lolipop
napsal(a):
já mám taky kobylku co má v předcích behistouna..po Harun-8 a hugben :)..nevite neco o těchto koních??
Plnokrevný Hugben (GB) po Behistoun z Hughbilu absolvoval 21 startů, 3 krát zvítězil a vyběhal 153 000 Kčs a po té byl zařazen do chovu. V plnokrevném chovu patřil spíš k druhořadým plemeníkům, ve stejné době působil již v Napajedlích jeho otec Behistoun. Hugbenovým nejúspěšnějším plnokrevným potomkem je vítězka VP z roku 1990 Libentína.
evka
napsal(a):
Ahojky!
Fotka a krátké povídání je na napajedlském webu. Kopírovat to sem nebudu, protože bych tím porušila autorská práva http://www.napajedlastud.cz/behistoun.html
limitek
napsal(a):
Ahoj,
mame po nem primeho potomky...klisnu Fujavici...je to tmava hnedka,supr charakteru,posli meil,posleme i jeji fotky...pokud tedy chces...
Fujavici jsem znala, jak se jí teď vede? Co noha je to lepší? Zlatá kobylka. Pokud jsem se teda trefila a není to jiná- to by byl trapas. Ale popis sedí. Nějaký čas stála u pana Kaleny v Trhových Svinech. Nemýlím se?
medik
napsal(a):
a tohle asi znáte: www.fitmin.cz
Behistoun
http://www.fitmin.cz/fitmin.asp?start=18&idc=59&akce=3&kun=Behistoun+%28FR%29
jejda, tahle kobca mi pripomina jednu kobylku z jezdeckeho tabora, ktereho jsem se pred lety zucastnila. Bylo to v OBOŘICÍCH. Mozna bych nekde na pude vystrahala jednu jeji fotku se mnou. Je to ale hodne davno, urcite pres 10 let.
Navic jsem na stejnem tabore potkala hrebce (rok na to uz byl valachem) jmenem BISLEY (ten je myslim taky po Behistounovi) - nevite o nem nekdo? To byla moje srdecni zalezitost
Petra
zazika
napsal(a):
Fujavici jsem znala, jak se jí teď vede? Co noha je to lepší? Zlatá kobylka. Pokud jsem se teda trefila a není to jiná- to by byl trapas. Ale popis sedí. Nějaký čas stála u pana Kaleny v Trhových Svinech. Nemýlím se?
Stala...ted je ve Zlebskych Chvalovicich....vede se ji moc dobre,beha normalne se stadem....nedavno jsem se na ni jela podivat,a je pekne vypasena,z dalky ta noha nejde poznat,ale relativne ani pri chuzi...ma ji tam oblibena jedna holcina ktera se sni chodi i prochazet úpod sedlem i klusat a jsou obe spokojene...tak uvidime jestli z ni vypadne i nejake hribatko...je tam Gay Devil,tak snad neco dopadne....
limitek
napsal(a):
Stala...ted je ve Zlebskych Chvalovicich....vede se ji moc dobre,beha normalne se stadem....nedavno jsem se na ni jela podivat,a je pekne vypasena,z dalky ta noha nejde poznat,ale relativne ani pri chuzi...ma ji tam oblibena jedna holcina ktera se sni chodi i prochazet úpod sedlem i klusat a jsou obe spokojene...tak uvidime jestli z ni vypadne i nejake hribatko...je tam Gay Devil,tak snad neco dopadne....
Gay je fešák, měla jsem to štěstí ho poznat osobně. A znám pár jeho loňských mrňousů. Jsou opravdu fešní
. Jsem ráda že se jí vede dobře, pamatuju si jí jako takovýho broučka. Kde k té noze vlastně přišla? Přeji nějaké to hříbouško
.
sadzi saj

zazika
napsal(a):
Gay je fešák, měla jsem to štěstí ho poznat osobně. A znám pár jeho loňských mrňousů. Jsou opravdu fešní
. Jsem ráda že se jí vede dobře, pamatuju si jí jako takovýho broučka. Kde k té noze vlastně přišla? Přeji nějaké to hříbouško
.
Ahojky, přidávám sem pravnučku po Behistoun z matky Evening Glory
zazika
napsal(a):
.
Bohuzel blbe skocila do vody,podlomily se ji zadky,a kdyz si stoupla,visela ji noha jen tak ....ulomene kloubni pouzdro...po 14 dnech,jsme vazne zvazovali o jejim utraceni...musela spat a zit venku,bez krmeni,shodit hafo kil,nohu v provizorni dlaze,kdyz si lehla nemohla se postavit,ale mela porad jiskru v ocich,tak nam bylo lito ji utratit,kdyby to vsak bylo nelecitelne,tak by to tak asi dopadlo....pak nohu postupne zacala zatezovat,dostala na ni specialni podkovu s vysokyma ozubama,aby ji moc nezatezovala a nepretrhala si nove vyvijejici se kloubni pouzdro...pak zacala bojovat dal,mohla dostavat uz i seno,suchy chleba a pomalu see zacala spravovat a tak jsme pro ni zacali hledat pastviny,kde by si uzivala pekneho duchodu,po pul roce jsme ji odvezli k p.Kalenovi a pak kdyz rekl ze konci,tak se loni na podzim odvezla do Zlebskych Chvalovic...jsme radi,ze jsme ji nechali zit,je to takovy bobanek,i kdyz to neni typ mazliveho konika....
limitek
napsal(a):
Bohuzel blbe skocila do vody,podlomily se ji zadky,a kdyz si stoupla,visela ji noha jen tak ....ulomene kloubni pouzdro...po 14 dnech,jsme vazne zvazovali o jejim utraceni...musela spat a zit venku,bez krmeni,shodit hafo kil,nohu v provizorni dlaze,kdyz si lehla nemohla se postavit,ale mela porad jiskru v ocich,tak nam bylo lito ji utratit,kdyby to vsak bylo nelecitelne,tak by to tak asi dopadlo....pak nohu postupne zacala zatezovat,dostala na ni specialni podkovu s vysokyma ozubama,aby ji moc nezatezovala a nepretrhala si nove vyvijejici se kloubni pouzdro...pak zacala bojovat dal,mohla dostavat uz i seno,suchy chleba a pomalu see zacala spravovat a tak jsme pro ni zacali hledat pastviny,kde by si uzivala pekneho duchodu,po pul roce jsme ji odvezli k p.Kalenovi a pak kdyz rekl ze konci,tak se loni na podzim odvezla do Zlebskych Chvalovic...jsme radi,ze jsme ji nechali zit,je to takovy bobanek,i kdyz to neni typ mazliveho konika....
fujavice