wiwi
napsal(a):
Semka dávejte prosíííím svého miláčka a Vás :-)
v ohradě,venku,v boxu,na závodech nebo jen tak jak se Vám zrovna fotečka povedla
Já a Eddie
www.beauty.webovastranka.cz
koniisek.rajce.net
wiwi
napsal(a):
Já a Eddie
www.beauty.webovastranka.cz
koniisek.rajce.net
tak tu já a moje zlatíčko Kora
sany
napsal(a):
tak tu já a moje zlatíčko Kora
a jenom abych nezapomněla na druhou kobču..tež milašek muj...na ponclovy kamoška a ja o5 s Korou
sany
napsal(a):
a jenom abych nezapomněla na druhou kobču..tež milašek muj...na ponclovy kamoška a ja o5 s Korou
jeee...ze dekujeme za pochvalu :-)
ale pro nektery lidi sou to tyrani konci ... :/
ten hrebecek je muj a sem na nej moc pysna :-)
wiwi
napsal(a):
jeee...ze dekujeme za pochvalu :-)
ale pro nektery lidi sou to tyrani konci ... :/
ten hrebecek je muj a sem na nej moc pysna :-)
tyrani konici? to si dělaš srandu ne?....tak jako někteři prostě vubec nevi!!! ..a tam je takova fajna fotka..jak tam leži ve stáji a má zrovna jazyk venku..ta se fakt povedla...
..a kolik tomu hřebečkovi je?..vypada klasně fakt
sany
napsal(a):
tyrani konici? to si dělaš srandu ne?....tak jako někteři prostě vubec nevi!!! ..a tam je takova fajna fotka..jak tam leži ve stáji a má zrovna jazyk venku..ta se fakt povedla...
..a kolik tomu hřebečkovi je?..vypada klasně fakt
4.5. mel 2 roky :-)
jj to on děla rad kravinky hlavne pri foceni,nekdy me prijde ze si hraje na modela :-)
podle nekterych lidi co do nas porad rejou sou nasi kone ze staje tyrani atd ...mame je na vydelek vis?ale ja to uz radsi neresim,nad tim se clovek muze jen pousmat :-)
wiwi
napsal(a):
jj to on děla rad kravinky hlavne pri foceni,nekdy me prijde ze si hraje na modela :-)
podle nekterych lidi co do nas porad rejou sou nasi kone ze staje tyrani atd ...mame je na vydelek vis?ale ja to uz radsi neresim,nad tim se clovek muze jen pousmat :-)
ttj..kobča ma tež 2 roky..v březnu..dyžtak jukni na www.sanyblog.blog.cz ..je tam fakt hafacky fotek..ale je to takove,,no nevim..jakby ne moc usporadane..ale hlavne ze fotky tam sou
...to Kora si nehraje na modela..ale snazi se mi sežrat obal od foťaku co mam na krku..nevim co ji na tom tak přitahuje..:D:D
sany
napsal(a):
ttj..kobča ma tež 2 roky..v březnu..dyžtak jukni na www.sanyblog.blog.cz ..je tam fakt hafacky fotek..ale je to takove,,no nevim..jakby ne moc usporadane..ale hlavne ze fotky tam sou
...to Kora si nehraje na modela..ale snazi se mi sežrat obal od foťaku co mam na krku..nevim co ji na tom tak přitahuje..:D:D
jj juknu...mas icq?
wiwi
napsal(a):
MArcel proč s tím pořád provokuješ, vždyt nikdo nic nenapsal, to tě baví se s někým pořád dohadovat...jinak koníkoj to sluší, ještě tě nezlobí?hm?
klawdie
napsal(a):
MArcel proč s tím pořád provokuješ, vždyt nikdo nic nenapsal, to tě baví se s někým pořád dohadovat...jinak koníkoj to sluší, ještě tě nezlobí?hm?
Jak jinak,Bonett a Já,při hře ...
klawdie
napsal(a):
Jaka provokace?!!Bylo to mysleno neprovokacne!!!A s nikym se nehadam pac na to nereaguju :-)
ne nezlobi ...je to fesak :-) uz mi dava klasne zadni nohy :-) a dneska sem mu koupila new ohlavku,sem zjistila ze zelena mu hrozne moc slusi...ted zrovna brouzdam na netu a hledam decku-zelenou :-)
wiwi
napsal(a):
v ohradě,venku,v boxu,na závodech nebo jen tak jak se Vám zrovna fotečka povedla
nevadí, že není přímo můj??:o)))
"Moje" mimino po koupeli:o))
iridales
napsal(a):
nevadí, že není přímo můj??:o)))
"Moje" mimino po koupeli:o))
a tady ještě jedna z výběhu po tréninku
wiwi
napsal(a):
Jaka provokace?!!Bylo to mysleno neprovokacne!!!A s nikym se nehadam pac na to nereaguju :-)
ne nezlobi ...je to fesak :-) uz mi dava klasne zadni nohy :-) a dneska sem mu koupila new ohlavku,sem zjistila ze zelena mu hrozne moc slusi...ted zrovna brouzdam na netu a hledam decku-zelenou :-)
Myslela jsem to tak že to zas vytahuješ,ale to je jen můj názor
Jedna zelená dečka je v inzerci přesně v odtínu tvé ohlávky a vypada velice dobře je za 400.ta by mu určitě sekla,už se chystáš na obsedání?:)) Nebo jen děláš zásobu věci
klawdie
napsal(a):
Myslela jsem to tak že to zas vytahuješ,ale to je jen můj názor
Jedna zelená dečka je v inzerci přesně v odtínu tvé ohlávky a vypada velice dobře je za 400.ta by mu určitě sekla,už se chystáš na obsedání?:)) Nebo jen děláš zásobu věci
prikladala jsem decku -takovou zelenou-karovanou a velice mu slusela :-) uz mam uplne vsecko vybaveni na kone,mma modro-karovanou decku ale chtela bych zelenou :-) este musim sehnat zeleny voditko pac to modry co mam mi uz sezral :-)
wiwi
napsal(a):
ne nevadi ...
ne nechystam,ale mam uz 1 decku -ale chci zelenou :-)
15.6.07
Eddie a Monicka
das me pusenku ???
wiwi
napsal(a):
15.6.07
Eddie a Monicka
das me pusenku ???
já a Čirč...nemá tam sice celou hlavu..ale mě se ta fotka děsně líbí..přihodím ještě jednu
barbucha61
napsal(a):
já a Čirč...nemá tam sice celou hlavu..ale mě se ta fotka děsně líbí..přihodím ještě jednu
Čirčík...asik leden 2007
barbucha61
napsal(a):
Čirčík...asik leden 2007
já a moje srdíčko majda
wiwi
napsal(a):
já a Regentano
wiwi
napsal(a):
Já a moje Elina před předváděním:-)