jackie
napsal(a):
Matka pluku... dělá Vilíkovi stín...
Ty sklerotický proto, že jsme zapomněly na č. rady 143!!!!
JO a takhle dopadají mlaďasi po procházkách.... upadnou a nevstanou
jackie
napsal(a):
Jsou táááák unavení, že se nechají muchlovat vleže
jackie
napsal(a):
A když leží kůň, co by nelehla i panička, že jooo???
jackie
napsal(a):
To se to chrupká, když se u toho ještě mazlí!
jackie
napsal(a):
Další kůň velkohlavý strakatý... nové plemeno
jackie
napsal(a):
Drbu vrbu, drbu vrbu.....
jackie
napsal(a):
Mamina chce taky poňuchňat!!!!
jackie
napsal(a):
A ještě podrbeme kožíšek
jaruska
napsal(a):
Janííí,já jsem tadýýý,ale dala jšem fotku do starý Rady,ale to nevadí,budu pokračovat tady dááále!!!!
Koukám,že tam u Vás na hlavním pořadu dne je muchlování ráno,přes poledne mazlení a večer drbání,jéé,já bych taky u Tebe chtěla být kůůůůůň!!!!!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Koukám,že tam u Vás na hlavním pořadu dne je muchlování ráno,přes poledne mazlení a večer drbání,jéé,já bych taky u Tebe chtěla být kůůůůůň!!!!!!!!!!!
Jedeme dobře,je tu koňská značka!!!!
jaruska
napsal(a):
Jedeme dobře,je tu koňská značka!!!!
Jaruška s Kačenkou bezdomovci-pod mostem!
jaruska
napsal(a):
Jaruška s Kačenkou bezdomovci-pod mostem!
Moruše v leséééé!!!!!
jaruska
napsal(a):
Moruše v leséééé!!!!!
A tady už jsme doma a jelikož jsme po dlouhé době jely opravdu daleko,tak nás bolelo úplně ffffšechno
,Jaruška docela ani nemohla spadnout z Kačenky!!!!
Visí tam jak prádlo na šňůůůrce.....
jackie
napsal(a):
Ahoj Jaruškoooo!!! Jen neříkej, vy doma muchlujete, mazlíte a drbete koníky taky při každé příležitosti,hihi! Však se jim u vás moc líbí!!!
Tý jo, to jsou pod tou x-proudovkou, jooo? Tam by se asi Burák moc báááál!!!
Jaruško, no jo, Tulík má z Buráka obrrespekt, klapal na něj hubinou, couval před ním, ale pak je fakt problém je vzít vedle sebe na vyjížďku, haha! Ale my to natrénujeme, určitě to časem půjde.
No Angie teď během jara tak strašně narostl a taky zesílil. Snad z něho nebude nějaký kolohnát, to bych asi nepřežila! Ale co, do 160 růst může, to bude i pro majitelku v normě. Má silný nohy, ty ho unesou . Ale ne, neměřila jsem Buráka ani Angieho, jen to tak odhaduju, když je vidím vedle sebe... občas mám pocit, že Angie má ten zadek už vejš....
jackie
napsal(a):
Jarú, já ti sem jen tak pro ilustraci Angikovy velikosti dám pár fotek, jo? Ony teda zkreslujou, ale jen trošičku!
jackie
napsal(a):
Angie leckde vypadá i větší než Burák....no bude to pořádnej macek!
jackie
napsal(a):
Ahoj Jaruškoooo!!! Jen neříkej, vy doma muchlujete, mazlíte a drbete koníky taky při každé příležitosti,hihi! Však se jim u vás moc líbí!!!
Tý jo, to jsou pod tou x-proudovkou, jooo? Tam by se asi Burák moc báááál!!!
Ahojky Janí,no jo,říkaly jsme si,že když už se konečně dostaneme ven,tak ať to stojí za to a jely jsme do toho Lotoušskýho lesíčka,to byla parááádááá,bájo,úúžo,prostě lék na všechno kromě mojí poprůjmový zadnice,ale zas tak strašný to není!!!!
Ta silnice nad tím mostem není čtyřproudová,ale jen dvou,ale jezdí to tam jedno auto za druhým i o víkendu.Ale je to dobře odizolovaný,přímo nad náma jel autobus a skoro to nevnímáš,není to skoro slyšet,je to dobře udělaný!Moruše by se taky plašila,kdyby tam byly slyšet ty velký auta,ale kdepak,ta stála jak přibitá,krásně jsem mohla Jarušku fotit.Já mám akorát vždycky strach,aby nějákej moula v tom autě neusnul a nesjelo to na nás,takže se vždycky odsud raději klidíme,fotila jsem dneska proto,že se ochladilo,tak to ty řidiče tak neuspává.
Tady Jaruška čistí Moruši nožulky.
jackie
napsal(a):
... hrozně ho to táhlo za Tulíkem
jackie
napsal(a):
Tak to vám závidím, že jste jely do lesa... já jela tak akorát víš kam... tady celé odpoledne leje, ale hooodně hustě, koně určo mokří jak to seno, co leží posekaný na loukách, nacucaný jak houbičky. Radši jsem jela rovnou domů... dám si něco teplého do žaludku, odpočinu, zítra i pozítří mne čekají celé dva koňské dny... a kopytář, a měření kobyly, a procházky, vyjížďky... bude toho fůra, zas budu úplně kaput
Tady je Angie maličko na kopci... no možná ani není... koukni jakej je čahoun!
jackie
napsal(a):
Dospělák, viď? Tady porád zírají na Ťuldu, ten jim nedal spát, hihi! Zajímavý to objekt jejich zájmu
jackie
napsal(a):
Dospělák, viď? Tady porád zírají na Ťuldu, ten jim nedal spát, hihi! Zajímavý to objekt jejich zájmu
jackie
napsal(a):
Angie leckde vypadá i větší než Burák....no bude to pořádnej macek!
No jo,taky se mi zdá,Janí,že ten zadek má Angie vejš než Buráček,ale pokud to majitelce nevadí,že by měl 160,tak je to jen dobře,víc,si myslím,určitě mít nebude!!!!!
Ale jsou krááásný obááááá!!!!!
Ještě jsem moc a moc chtěla pogratulovat Pavlínce,moc jsem Ti fandila,Pavlí,jsi šikovná a chytrá holka a že se něco nepovede napoprvé,z toho si vůůbec nic nedělej,důležité je si to včas opravit a to jsi dokázala,takže můžeš mít zase prdelku v sedýlku,hurááááá!!!!!
určitě pomohl i malý koníček Dianka,že joo?Talismánek pro štěstí se vždycky hodí,já na ně taky věřííím!!!
Takže ještě jednou moc gratuluju a přeju k svátku už jen to nej nej nejlepší,co si přeješ!!!!!!
jackie
napsal(a):
A poslední... ale asi mne to stejně nemine, budu muset všechny ty svoje prďoly přeměřit, ať mám jasno
jackie
napsal(a):
Tak to vám závidím, že jste jely do lesa... já jela tak akorát víš kam... tady celé odpoledne leje, ale hooodně hustě, koně určo mokří jak to seno, co leží posekaný na loukách, nacucaný jak houbičky. Radši jsem jela rovnou domů... dám si něco teplého do žaludku, odpočinu, zítra i pozítří mne čekají celé dva koňské dny... a kopytář, a měření kobyly, a procházky, vyjížďky... bude toho fůra, zas budu úplně kaput
Tady je Angie maličko na kopci... no možná ani není... koukni jakej je čahoun!
No jo,Janí,ale myslím si,že určitě k tomu bude dostatečně mohutnej,že to bude i moc hezký!
Tak se kluci nemohli nabažit Tulíka,jo?No jo,ale Angie by mu nejradši udělal hříbátko,že joo?Říká si-hele,strakatá kobylka,Painty já připouštět můžu,tak šup na ní,hihi!!!!
My chceme jet i zítra,ale má pořád popršávat,tak nevím,my jsme dneska už přijížděly dom a kapky už nás dohnaly,ale pršet hodně začalo až za chvilku!Ale pršelo jen asi všeho všudy 10 minut.
jackie
napsal(a):
A poslední... ale asi mne to stejně nemine, budu muset všechny ty svoje prďoly přeměřit, ať mám jasno
No tady už teď pršet asi přestalo, ale já už mám na stolku večeři, už nikam nejedůůůů! Až zítra ránko. To je prima, že jste to stihly a nezmokly!
Jo, asi by Angie zas po Tulíkovi skákal, čtyřprocenťák jeden hloupouškej!!! , ale nechoval se nijak ošklivě, nehřebčil, nehuhlal na něj, měla jsem z něho radost
Teď jen doufám, že z Jackie mi už nic obrovskýho nevyroste! Chci malýýý koněěě!!!
jackie
napsal(a):
No tady už teď pršet asi přestalo, ale já už mám na stolku večeři, už nikam nejedůůůů! Až zítra ránko. To je prima, že jste to stihly a nezmokly!
Jo, asi by Angie zas po Tulíkovi skákal, čtyřprocenťák jeden hloupouškej!!! , ale nechoval se nijak ošklivě, nehřebčil, nehuhlal na něj, měla jsem z něho radost
Teď jen doufám, že z Jackie mi už nic obrovskýho nevyroste! Chci malýýý koněěě!!!
To víš,že jo,odpočiň si,zítra budeš ty síly potřebovááát!!!!!
Co máš qečeři????
My budeme mít chňapky
,tzn.co si kdo chňapne v lednici,to má!!!
jackie
napsal(a):
Ahoooj mladší
,zdraví vás starší sklerotický
.Janíí,kde ty to bydlíš,to bude časový posun tak o 5hoděk nejmíň
,my teď dojeli a objedváme
.
Angie je nádherný.Na ročka teda kusanec,snad se zarazí včas,ale hlavně ať je vyvážený a souměrný.Vo tom to je
.Tady peče a závidíme tiše ty mikiny a svetry u pasu.Ani se nechce ven.
Jarůů jste šikulky.Pozdrav menší Jarušku,mladé jste vobě.
Jakou spoušť tady dnes napáchal náš zahradník,raději nekomentuji,jak z filmu sám doma
.
reldnis
napsal(a):
Ahoooj mladší
.
Angie je nádherný.Na ročka teda kusanec,snad se zarazí včas,ale hlavně ať je vyvážený a souměrný.Vo tom to je
Jakou spoušť tady dnes napáchal náš zahradník,raději nekomentuji,jak z filmu sám doma
.
Ahojky Jurko!!! No to víš, já jsem vyčerpaná z našeho open pracoviště, tak jsem si mušela už dát večeřičku... pečené kuřátko a k tomu jsem si opekla i bramborový knedlíky, aby hned nevycucly všechnu šťávičku .
Viď, Jurko, že je Angieho kus! Já musím pro jistotu přeměřit Buráka, on možná nemá ani těch 150, haha a já tu třeba zbytečně dělám poplach ... Jenže nemám žádné spolehlivé měřidlo... budu si muset něco vyrobit! Třeba je chuděrka Angísek maličkatej a já z něho dělám velblouda! No ale obávám se, že néééé.....
Jéje, máte na zahrádce brambořiště? Nebo snad jámy pro zasazení nových stromků... že by se Áronek tak činil? Už jste ho za to pochválili?
Jo Jurko, jukni do účtu, už by to tam mělo být
reldnis
napsal(a):
Ahoooj mladší
.
.
Ahoj Jurkoo,pozdrav ráda vyřídím,děkuji!
Noo,tady se ochladilo teda fest,ale ono se to šikne,to parno fakt bylo zničující,jen se bójim,aby zas teď jen pořád nechtělo pršet,to by byl děěěěs!!!!
Vy jste dneska nechali Aáronka doma samotnýho,joo?No tak to si to dovedu žiiivě představit,tu Sodomu Gomoru,co tam napáchal,hi hi,nebyly -li by fotišky????
Jaruška Vás oba a Áronka moooc pozdravuje a máte přijechat i k nám,až někdá pojedete z Kerkonoš!!!!!
jackie
napsal(a):
Ahojky Jurko!!! No to víš, já jsem vyčerpaná z našeho open pracoviště, tak jsem si mušela už dát večeřičku... pečené kuřátko a k tomu jsem si opekla i bramborový knedlíky, aby hned nevycucly všechnu šťávičku .
Viď, Jurko, že je Angieho kus! Já musím pro jistotu přeměřit Buráka, on možná nemá ani těch 150, haha a já tu třeba zbytečně dělám poplach ... Jenže nemám žádné spolehlivé měřidlo... budu si muset něco vyrobit! Třeba je chuděrka Angísek maličkatej a já z něho dělám velblouda! No ale obávám se, že néééé.....
Jéje, máte na zahrádce brambořiště? Nebo snad jámy pro zasazení nových stromků... že by se Áronek tak činil? Už jste ho za to pochválili?
Jo Jurko, jukni do účtu, už by to tam mělo být
Děláš chutě kulinářko
ale každému po zásluze
.My máme často i teď ty chňapky
,jak ten druh stolování geniálně nazvala Jarůů
.Ale mě to vyhovuje,škoda času za plotnou
,raději ven.Fakt nej je to změřit.Člověk poměřuje,kouká a realita je jiná,zvlášť u westerňáků,vypadají takoví hotoví,velcí,změříš a je to 138.Je to tak i u nás
.Aronek zahradníček dělal pořádky a rekonstrukce doma
,to víš,že chválíme a moooc
dyť je ještě malý a hravý.Juknem Jani až v po,neva,že.Zítra cestujem a teď půjdem na chvíli ven,až se trošku venku ochladí.
jaruska
napsal(a):
Noo,tady se ochladilo teda fest,ale ono se to šikne,to parno fakt bylo zničující,jen se bójim,aby zas teď jen pořád nechtělo pršet,to by byl děěěěs!!!!
Vy jste dneska nechali Aáronka doma samotnýho,joo?No tak to si to dovedu žiiivě představit,tu Sodomu Gomoru,co tam napáchal,hi hi,nebyly -li by fotišky????
Jaruška Vás oba a Áronka moooc pozdravuje a máte přijechat i k nám,až někdá pojedete z Kerkonoš!!!!!
Tak mili zlati, balim a valim do Roznova. Drzte palce, urcite to zase mooooc pomuze. Jsem zvedava, jak to dopadne......
Jaru, kujuuu za pranicko. A uvidime, jestli je risk zisk, ju?
jaruska
napsal(a):
Ahoj holkýý!!!!To je samé J,že-Janča,Jarča a Jurka,jen já vám sem nezapadám
No Aronek se zabavil sám-sice jsem odtáhla gauč asi metr od okna,aby nemohl po něm na kyti,ale protože je z Austrálie a skáče jak klokan,tak tam skočil,jednu kyti vyryl a přesadil jí k sobě do žaludku...Ještě chtěl asi sázet něco na zem,protože si tam už připravil hlínu-viz foto jestli to bude vidět...
Dál roztrhal sáček s tema háčkama na konzolu a roztalhal je po bytě a ještě nějaké polínko nám tu rozštípal na drobno...ale to by na fotce nebylo vidět...
Ještě že máme dlažbu!!!
Jo a zítra s ním jedem na výstavu-propašujeme ho tam na očkovák jednoho pana voříška...stejně to nikdo nepozná
Jo a děcka-dnes vyšla fauna a je tam článek o appaloosách a na fotce je tam naše Vaneska!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Né, Jurko, mně to neva, jukněte klíďo v pondělí, haha!
V tom stolování mám výhodu, no možná i nevýhodu... jaké chňapky si nakoupím, takové i sním, haha! Ale jinak doma vůbec nevařím, sem tam něco hodím na olej, ale to je tak všechno... ne, že bych neuměla, ale přesně - přijde mi to jako hrozná ztráta času... navíc mám teplé jídlo v práci, je tam jídelna, tak si myslím, že se zas tak moc neodbývám
Jo a měřit budu... jak máte velké ty vaše mlaďasky? To jsou dvouletky nebo už tříletky? Jackie má teď ve třech (a čtvrt) letech 145 KVH... ale klidně může do těch 150 dorůst, to bych byla jen ráda! No i když pod takhle těžkou trenérkou asi neudělá ani cenťák...
Jo a tady se taky pěkně ochladilo, jupííí, už mi ty vedra lezly na mozek... doslova... vynechával mi
jackie
napsal(a):
Jé, Jarú, chňapky !!! To je báječná večeře! To si musím pamatovat, já se u tebe tolik přiučím, hihi! Kráááásáááá!!!! Chňapky...
Jojo,Janí,já se chňapkám taky směju
,ale jakmile řeknu Oldovi,že budou chňapky,tak ten se zlobí,
ten chňapky moc rád nemá,ten miluje teploučkou večeřičku
,no muším ho občas i rozmazlovat,že jo?On to má blbý v práci,nikde si nedojdou na teplý jídlo,někde to nejde a když,tak tam prý čumákujou hodinu,než jim to přinesou,a to oni nemůžou,časově pak nestíhají!
reldnis
napsal(a):
No Aronek se zabavil sám-sice jsem odtáhla gauč asi metr od okna,aby nemohl po něm na kyti,ale protože je z Austrálie a skáče jak klokan,tak tam skočil,jednu kyti vyryl a přesadil jí k sobě do žaludku...Ještě chtěl asi sázet něco na zem,protože si tam už připravil hlínu-viz foto jestli to bude vidět...
Dál roztrhal sáček s tema háčkama na konzolu a roztalhal je po bytě a ještě nějaké polínko nám tu rozštípal na drobno...ale to by na fotce nebylo vidět...
Ještě že máme dlažbu!!!
Jo a zítra s ním jedem na výstavu-propašujeme ho tam na očkovák jednoho pana voříška...stejně to nikdo nepozná
Jo a děcka-dnes vyšla fauna a je tam článek o appaloosách a na fotce je tam naše Vaneska!!!!!!
Evíku, tak nám to sem přefoť!!! Já se už pro Faunu celý víkend nedostanu, tak ji neuvidíííím!!! A kdepak vzali její foto? Nedávali jste tam teda taky rozhovor? Co vy tajnůstkáři?
Tý brďo! Tak ne pastevec, ale zahradník! Vždycky je to zahradník... to už psali v nějaké té detektivce, nééé??? Hlavně jestli nespapal nějakou nadýmavou kytičku, haha, abyste večer nebyli přiotráveni, hihi!
jackie
napsal(a):
Né, Jurko, mně to neva, jukněte klíďo v pondělí, haha!
V tom stolování mám výhodu, no možná i nevýhodu... jaké chňapky si nakoupím, takové i sním, haha! Ale jinak doma vůbec nevařím, sem tam něco hodím na olej, ale to je tak všechno... ne, že bych neuměla, ale přesně - přijde mi to jako hrozná ztráta času... navíc mám teplé jídlo v práci, je tam jídelna, tak si myslím, že se zas tak moc neodbývám
Jo a měřit budu... jak máte velké ty vaše mlaďasky? To jsou dvouletky nebo už tříletky? Jackie má teď ve třech (a čtvrt) letech 145 KVH... ale klidně může do těch 150 dorůst, to bych byla jen ráda! No i když pod takhle těžkou trenérkou asi neudělá ani cenťák...
Jo a tady se taky pěkně ochladilo, jupííí, už mi ty vedra lezly na mozek... doslova... vynechával mi
No my jsme uvaření z auta,tak už na další teplé je chuťka až po 22,tak jak to má být
.Naše mamina QH má 148,ale podle stavby bych ji typoval víc a ani mi nebylo hloupé na ní lézt.Dcera Viči má dva roky,brzy zjara jsme ji měřili.Nepřesných 145,ale teď mám pocit,že se potáhla.Její starší bráchové,byť tatíci měli pod 150 dorostli na 155 a jeden ještě chloupek navíc.Kluci bývají kvůli tanečních větší
.Appa mamina má bohužel zhruba 160 po bábě A1/1170,byť máma A1/1 měla 150.Hřebčour měl pod 150 a tříletá Vanesa má 155.Já mám 186 po tátovi 170.
Já už se v tom nevyznám
,ty jo?Teď se zatáhlo,jupííí.Půjdem se vyvenčit a Arooonek nás popase
.Jurka
reldnis
napsal(a):
Ještě že máme dlažbu!!!
Jůůůů,téééda,Aáronek je teda šikovnéééj,že nerozbil žádnej květináč,že joo???
Ale byla mu dlouhá chvíle,tak přesazoval kytí,no.
Jééé,Evíí,teda a dneska jsem na novou Faunu koukala,ale říkala jsem si-nic nesháníme,všechno máme,a to,co bych chtěla,na to stejně nejsou prašulky,tak nebudu Faunu kupovat.A teď se dozvím,že je tam Vaneska a článek,tak se po neděli po ní určitě podívám!!!!!
jackie
napsal(a):
Evíku, tak nám to sem přefoť!!! Já se už pro Faunu celý víkend nedostanu, tak ji neuvidíííím!!! A kdepak vzali její foto? Nedávali jste tam teda taky rozhovor? Co vy tajnůstkáři?
Tý brďo! Tak ne pastevec, ale zahradník! Vždycky je to zahradník... to už psali v nějaké té detektivce, nééé??? Hlavně jestli nespapal nějakou nadýmavou kytičku, haha, abyste večer nebyli přiotráveni, hihi!
Tak posílám fotečku...je nic moc,ale alespoň je Vaneska slavná
Je pod tím napsané Kobylka Vanesa To Impress z Metylovic.
Rozhovor jsme nedělali -je tam článek od Jindřicha Volného o appa-kvůli té appa show co bude teď v Jaroměři,tak je tam pár appa foteček.
Přijeďte taky na appa show,uvidíme se tam.Bude to tam moc pěkné!!!!
reldnis
napsal(a):
No my jsme uvaření z auta,tak už na další teplé je chuťka až po 22,tak jak to má být
.Naše mamina QH má 148,ale podle stavby bych ji typoval víc a ani mi nebylo hloupé na ní lézt.Dcera Viči má dva roky,brzy zjara jsme ji měřili.Nepřesných 145,ale teď mám pocit,že se potáhla.Její starší bráchové,byť tatíci měli pod 150 dorostli na 155 a jeden ještě chloupek navíc.Kluci bývají kvůli tanečních větší
.Appa mamina má bohužel zhruba 160 po bábě A1/1170,byť máma A1/1 měla 150.Hřebčour měl pod 150 a tříletá Vanesa má 155.Já mám 186 po tátovi 170.
Já už se v tom nevyznám
,ty jo?Teď se zatáhlo,jupííí.Půjdem se vyvenčit a Arooonek nás popase
.Jurka
Hihihi, Jurko, tý jo, to si budu muset asi udělat nějakou tabulku či co? To je čísel!! To já mám 170 po tátovi taky 170? Asi, máma je menší, já jsem největší z rodiny, haha, jsme prckové, proto potřebuju malýho koňa, abych na něj došáhla! No tak to moji kluci asi taky potáhnou vzhůru... Vilda taky není žádnej mrňous, Angie už vůbec, to mě čekají věci! Ještě že jsem je zavčasu prodala
Tady se mráčky už protrhaly, mít koníky doma, už za nima juchám, ale bohužel bych musela autem. A to už nemůžu, protože ke kuřátku jsem si dala pívečko...!!!
Eví, já na appa show určitě nepojedu, pro mne je to moc z ruky, celou cestu bych neuřídila, je to moc únavný, nejsem zvyklá... a tak aspoň hodně foť, ať se můžu pokochat tady na netu
jackie
napsal(a):
Hihihi, Jurko, tý jo, to si budu muset asi udělat nějakou tabulku či co? To je čísel!! To já mám 170 po tátovi taky 170? Asi, máma je menší, já jsem největší z rodiny, haha, jsme prckové, proto potřebuju malýho koňa, abych na něj došáhla! No tak to moji kluci asi taky potáhnou vzhůru... Vilda taky není žádnej mrňous, Angie už vůbec, to mě čekají věci! Ještě že jsem je zavčasu prodala
Tady se mráčky už protrhaly, mít koníky doma, už za nima juchám, ale bohužel bych musela autem. A to už nemůžu, protože ke kuřátku jsem si dala pívečko...!!!
Eví, já na appa show určitě nepojedu, pro mne je to moc z ruky, celou cestu bych neuřídila, je to moc únavný, nejsem zvyklá... a tak aspoň hodně foť, ať se můžu pokochat tady na netu
Jééé,vaneska je krááásná,a Vy s ní nejdete na Appashow?
Jestli né,tak je to velká škoda,ona je moooc hezká,myslím,že by se hooodně líbila !!!!!!
jackie
napsal(a):
Dobré ránko všem! Tak u nás je už obloha úplně vymetená, azúro a sluníčko! Takže až dochroupu snídani, chystám se hned na pastviny a nejspíš si s Burákem vyrazíme na delší jízdu... akorát nevím, jak to vydržím, když jsem bez chapsů.
Evičko, Vaneska je opravdu moc pěkná a ten záběr velmi povedený! Fakt jedete na appa showjen jako diváci? Není to škoda? Určitě byste nějaké bodíky získali, ne? Já teda na paint show taky nejezdím, tak co radím, že jo, ale já to mám strááášně daleko a nemám žádnou dopravu...
Tak lidičky, mějte se tu krásně, vyrážím do terénu, večer ahooooj!!!
jackie
napsal(a):
Dobré ránko všem! Tak u nás je už obloha úplně vymetená, azúro a sluníčko! Takže až dochroupu snídani, chystám se hned na pastviny a nejspíš si s Burákem vyrazíme na delší jízdu... akorát nevím, jak to vydržím, když jsem bez chapsů.
Evičko, Vaneska je opravdu moc pěkná a ten záběr velmi povedený! Fakt jedete na appa showjen jako diváci? Není to škoda? Určitě byste nějaké bodíky získali, ne? Já teda na paint show taky nejezdím, tak co radím, že jo, ale já to mám strááášně daleko a nemám žádnou dopravu...
Tak lidičky, mějte se tu krásně, vyrážím do terénu, večer ahooooj!!!
Janí,ahooj a hezky za mě koníšky podrbkej,hlavně Berušku a malýho rošťáčkááá!!!!
Jo,tak mě napadlo,nechceš někdy přijet k nám,udělala bysis výlet na Buráčkovi,ale musela bys vyrazit už v pátek,pak bychom šli plavit,což???
jaruska
napsal(a):
Janí,ahooj a hezky za mě koníšky podrbkej,hlavně Berušku a malýho rošťáčkááá!!!!
Jo,tak mě napadlo,nechceš někdy přijet k nám,udělala bysis výlet na Buráčkovi,ale musela bys vyrazit už v pátek,pak bychom šli plavit,což???
Holky,teď jsme s Jaruškou dokoukaly ten kreslenej film Spirit,divoký hřebec,no musím Vám říct,že to bylo moc pěkný,brečely jsme jako želvy,prostě fakt něco úžasnýho!!!!!
jaruska
napsal(a):
Holky,teď jsme s Jaruškou dokoukaly ten kreslenej film Spirit,divoký hřebec,no musím Vám říct,že to bylo moc pěkný,brečely jsme jako želvy,prostě fakt něco úžasnýho!!!!!
Ahojky,
i když je to kreslený,tak je ten film nádhernej že?já jsem se teda dnes nedívala,ale viděla jsem ho už asi 20krát a brečela jsem pokaždé.Jaruško,nevíš,jak dopadla Renča s tím ustájením valáška?
trajekt
napsal(a):
Ahojky,
i když je to kreslený,tak je ten film nádhernej že?já jsem se teda dnes nedívala,ale viděla jsem ho už asi 20krát a brečela jsem pokaždé.Jaruško,nevíš,jak dopadla Renča s tím ustájením valáška?
Ahoj Bělinko,ne,jak dopadla Renča,bohužel,nevím,ale já sama jsem jí pomoct nedokázala,tak snad něco našla!!!!
Dneska jsme zase byli veňku,bylo nááádherně,sice vítr byl dost velký,ale to nám až zas tak nevadí,mraky se sice honily pořád,ale na nás se nic nepřihnalo,takže jsme dojeli úplně šuchýýý!!!!!
Tady si Jaruška vlezla s Kačenkou na mez.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Bělinko,ne,jak dopadla Renča,bohužel,nevím,ale já sama jsem jí pomoct nedokázala,tak snad něco našla!!!!
Dneska jsme zase byli veňku,bylo nááádherně,sice vítr byl dost velký,ale to nám až zas tak nevadí,mraky se sice honily pořád,ale na nás se nic nepřihnalo,takže jsme dojeli úplně šuchýýý!!!!!
Tady si Jaruška vlezla s Kačenkou na mez.
Tady kočičky moje s tátou.....
jaruska
napsal(a):
Tady kočičky moje s tátou.....
Moruše se dřív oveček hodně bála,teď už si na ně vcelku zvykla....
jaruska
napsal(a):
Moruše se dřív oveček hodně bála,teď už si na ně vcelku zvykla....
A ještě v takovém hájíčku....
jaruska
napsal(a):
A ještě v takovém hájíčku....
Ahoj Jarů,vy máte takové pěkné ovečky? já jsem dnes byla pozvaná na Broumovské skály a naše auto vypovědělo službu v Moravské Třebové,tak jsme pak skákali domů. Pak jsem si vzala kolo a jela jsem okružní cestu,fotky nemám protože jsem zapoměla foťák,ale je to škoda,protože v lese je indiánská hospoda a ta stojí za to! Tak alespoň dám fotky s Maurou jsou dnešní a budou na webovkách,
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jarů,vy máte takové pěkné ovečky? já jsem dnes byla pozvaná na Broumovské skály a naše auto vypovědělo službu v Moravské Třebové,tak jsme pak skákali domů. Pak jsem si vzala kolo a jela jsem okružní cestu,fotky nemám protože jsem zapoměla foťák,ale je to škoda,protože v lese je indiánská hospoda a ta stojí za to! Tak alespoň dám fotky s Maurou jsou dnešní a budou na webovkách,
odešla kolegyně tak trochu koukáme
bednarik petr
napsal(a):
,
a tady jsme už venku za Maurínou je zídka,nebo kousek zídky která chránila celé území statku který patřil pod Bouzovské rytíře,náš dům je poslední památkou v Červené Lhotě, dříve to byla tvrz .
bednarik petr
napsal(a):
a tady jsme už venku za Maurínou je zídka,nebo kousek zídky která chránila celé území statku který patřil pod Bouzovské rytíře,náš dům je poslední památkou v Červené Lhotě, dříve to byla tvrz .
no a náš kamion,maura studuje zda ho zvládne přetáhnout.
bednarik petr
napsal(a):
no a náš kamion,maura studuje zda ho zvládne přetáhnout.
nejdříve to chtěla vzít zubama za nápis,ale ......
bednarik petr
napsal(a):
nejdříve to chtěla vzít zubama za nápis,ale ......
pak zvolila jinou taktiku za zrcátko
jackie
napsal(a):
Nazdárek raďačky! Máte krásné fotéééčky! Kačence i Jarušce to na mezi moc sluší, jede přímo předpisově
Maurína taky super, má moc hezkou hlavičku! Už se těším, až povije nějaké mimiňátko , nějakýho flekatýho elegána
Já dneska byla na víc než tříhodinové túře, teda koňmo, s Burákem... ten chudák čuměl, jak dostal do těla! Samý kopce, taky dost cválání (teda na jeho poměry ), zmokli jsme jen jednou, ale nebylo to nic strašnýho. Po poledni jsem si dala šlofíčka, byla bouřka a liják, tak se mi kráááásně spinkalo. No a když jsem vstala, koukám do výběhu, tam zas nějaký místní idiot vyházel koním do výběhu nejmíň jednu tašku pečiva. Ale jak na to nalilo, tak to bylo rozmáčený... kobyly se nato šly vrhnout, já taky, ale jen proto, abych to všechno vyházela mimo výběh. Ti lidi fakt nemají rozum... škoda, že jsem je tam nenačapala, hned bych je sprdla!
Pak jsme ještě stihli hodinovou prochajdu s Brebčou a Vilíkem, ten si zas zařádil, až mi to foťák nestíhal
jackie
napsal(a):
Nazdárek raďačky! Máte krásné fotéééčky! Kačence i Jarušce to na mezi moc sluší, jede přímo předpisově
Maurína taky super, má moc hezkou hlavičku! Už se těším, až povije nějaké mimiňátko , nějakýho flekatýho elegána
Já dneska byla na víc než tříhodinové túře, teda koňmo, s Burákem... ten chudák čuměl, jak dostal do těla! Samý kopce, taky dost cválání (teda na jeho poměry ), zmokli jsme jen jednou, ale nebylo to nic strašnýho. Po poledni jsem si dala šlofíčka, byla bouřka a liják, tak se mi kráááásně spinkalo. No a když jsem vstala, koukám do výběhu, tam zas nějaký místní idiot vyházel koním do výběhu nejmíň jednu tašku pečiva. Ale jak na to nalilo, tak to bylo rozmáčený... kobyly se nato šly vrhnout, já taky, ale jen proto, abych to všechno vyházela mimo výběh. Ti lidi fakt nemají rozum... škoda, že jsem je tam nenačapala, hned bych je sprdla!
Pak jsme ještě stihli hodinovou prochajdu s Brebčou a Vilíkem, ten si zas zařádil, až mi to foťák nestíhal
Haha, a Soni, roztáhla ho nakonec? Kolik metrů? Máte rekord!!!!
Burák taky moc rád zrcátka, hihi
Soni, ty máš webovky? Nový?
jackie
napsal(a):
Už je to pořez, co? Kde je to sladké miminečkooooo?????
jackie
napsal(a):
Taky jsme potkali nové balíky sena... to se jich Vilík nejdřív strašně báááál!!!! ...
jackie
napsal(a):
Jenže zjistil, že ho balík nekousne, a taky, že je to úúúúžasné drbátko... hned se tam začal po balíku válet a drbat si hlavu, krk a plece, byla to sranda
jackie
napsal(a):
Haha, a Soni, roztáhla ho nakonec? Kolik metrů? Máte rekord!!!!
Burák taky moc rád zrcátka, hihi
Soni, ty máš webovky? Nový?
Ahoj Jani,teprve dělám webovky,bude tam vše o mě,o všech koních co jsem měla a pak kamionová doprava,takže jsou složité,protože je tam více stránek. Máš moc pěkný hříbě,fakt to bude pěknej hřebec,Maura než bude mít hříbě tak já budu v důchodu,dnes jsem trénovala postoj na paint show a předek dobrý zade nejde,doufám,že se to vylepší,máme na to celé léto.
jackie
napsal(a):
..to je žůžoooo!!!
jackie
napsal(a):
..to je žůžoooo!!!
Počkej, proč bys měla být v důchodu? ty ji chceš pouštět až za xy let? Já myslela třeba za dva roky... už?
Aha, tak na webovky si počkám . Taky bych je chtěla, ale neumím si je udělat, ani nemám trpělivost to studovat... a taky žádná dobrá duše v mém okolí není... takže smůla...
Maurína je moc hezoučká, bude mít nádherný hříbátka, fakt už se na ně těším!
bednarik petr
napsal(a):
třeba to chtěl domůůůůůůůůůůůůůů
On doma balíky má, v boudě, ale tenhle byl čerstvoučký, včera zabalený
jackie
napsal(a):
A ještě trošku akce
jackie
napsal(a):
Počkej, proč bys měla být v důchodu? ty ji chceš pouštět až za xy let? Já myslela třeba za dva roky... už?
Aha, tak na webovky si počkám . Taky bych je chtěla, ale neumím si je udělat, ani nemám trpělivost to studovat... a taky žádná dobrá duše v mém okolí není... takže smůla...
Maurína je moc hezoučká, bude mít nádherný hříbátka, fakt už se na ně těším!
jo při mé smůle bude mít jednobarevného hřebečka a ještě hnědého. Já nevím jestli budu připouštět,protože už mám strach komu prodat.Necháš ho hřebcem? byla by ho škoda.
jackie
napsal(a):
Ještě sem dám pár fotek, když už je tu mám, snad se nebudete zlobit...???
jackie
napsal(a):
Ještě sem dám pár fotek, když už je tu mám, snad se nebudete zlobit...???
Soni, dohoda s majitelkou zní: hřebcem dokud půjde zvládnout. Ale ona taky uvažuje, kdyby zůstal jako poušťák, tak kam ho ustájit? Aby nebyl sám, aby nebyl zavřený, je to hrozně těžký, hřebci (zejména plemenní) mají smutný život ... jako valáškovi by mu bylo asi líp... ... co myslíš? Nechci aby žil v izolaci a celý život trpěl...
jackie
napsal(a):
A poslední, víc obrázků jsem dneska udělat nestihla... teda jo, ale jsou mizerný
jackie
napsal(a):
A poslední, víc obrázků jsem dneska udělat nestihla... teda jo, ale jsou mizerný
Soni, při jaké tvé smůle? Už teď máš velkou kliku, že máš tak pěknou kobylu! A zdravou! To není nic samozřejmého, to taky vyžaduje dávku štěstí! A při správném výběru hřebce (ne QH ) máš obrovskou šanci na barevné hříbě... tak co to povídáš? To já mám od jednobarevný kobyly větší šanci na solid hříbě. A na hřebce taky, už mám od ní dva! Ale ještě jedno hříbě z ní zkusím, nechala bych si ho. No a taky pokud neprodám Jackie, nechám jí aspoň jednoho potomka... uvidíme, zda za tu dobu ještě bude pouštět blízko nás Black Magic
jackie
napsal(a):
Tak mu necháte ohradu vedle koníků, uvidíte podle povahy,tady je jeden starej koňák ten má hřebce plemeníky čt,a má je v ohradě spolu s valachama ,pokud není na blízku klisna co se říjí tak je klid,jakmile se ale oběvý tak trochu ty valachy odhání,ale nejsou nijak agrasivní.Pokud mají prostor tak si to vyříkají. Jo a dokonce vím o jeněch lidech co mají puštěného hřebce normálně ve stádě,kobyla pokud je březí tak si ho drží od těla,ale to bych asi taky nedělala.zbytečné úrazy................
bednarik petr
napsal(a):
Tak mu necháte ohradu vedle koníků, uvidíte podle povahy,tady je jeden starej koňák ten má hřebce plemeníky čt,a má je v ohradě spolu s valachama ,pokud není na blízku klisna co se říjí tak je klid,jakmile se ale oběvý tak trochu ty valachy odhání,ale nejsou nijak agrasivní.Pokud mají prostor tak si to vyříkají. Jo a dokonce vím o jeněch lidech co mají puštěného hřebce normálně ve stádě,kobyla pokud je březí tak si ho drží od těla,ale to bych asi taky nedělala.zbytečné úrazy................
Já být tebou tak jdu znova do Billyho,jsou z něj pevná a krásná hříbata.
bednarik petr
napsal(a):
Já být tebou tak jdu znova do Billyho,jsou z něj pevná a krásná hříbata.
Jo, u Brebery bych zas brala Billyho, ale pro Jackie chci nějakého Qh, tu pouštět paintem nebudu, byla by škoda mít pak solid PH... Navíc jedno z hříbat bych musela určitě prodat...
No nevím, my máme hřebce a valachy dost blízko kobyl, je mezi nimi jen dvoumetrová cesta, nejspíš by to prorazil nebo přeskočil, prostě by byl hukot. To si tu nemůžu dovolit. A jako dospělýho si ho majitelka odveze někam blíž k sobě domů, sem to má moc daleko, koníci jsou tu jen na odchov, povýcviku půjdou jinam... a mně bude mooooc smutno....
jackie
napsal(a):
Jo, u Brebery bych zas brala Billyho, ale pro Jackie chci nějakého Qh, tu pouštět paintem nebudu, byla by škoda mít pak solid PH... Navíc jedno z hříbat bych musela určitě prodat...
No nevím, my máme hřebce a valachy dost blízko kobyl, je mezi nimi jen dvoumetrová cesta, nejspíš by to prorazil nebo přeskočil, prostě by byl hukot. To si tu nemůžu dovolit. A jako dospělýho si ho majitelka odveze někam blíž k sobě domů, sem to má moc daleko, koníci jsou tu jen na odchov, povýcviku půjdou jinam... a mně bude mooooc smutno....
já myslela,že chceš hřebce pro Breberu,jo tak to jo pro Jackie qh,to je jasný,ale pokud ti záleží na původu tak jdi trochu jinam.Třeba do tohohle,stojí sice 42tis,ale je to bomba plemeník a dobrého původu který tu moc není.
bednarik petr
napsal(a):
já myslela,že chceš hřebce pro Breberu,jo tak to jo pro Jackie qh,to je jasný,ale pokud ti záleží na původu tak jdi trochu jinam.Třeba do tohohle,stojí sice 42tis,ale je to bomba plemeník a dobrého původu který tu moc není.
smutno ti bude to znám,bude klid a ticho.Tady ještě v akci!
jackie
napsal(a):
Já nechci ryzáááákáááá!!! Black Magic se ti nezdá? UBrebči uvažuju ještě o Bažatovic CD Flyerovi, ale toho jsem viděla jen na fotkách...
A nechci shánět hřebce v cizině, nemáš tam něco od nás, ale nerezavýho???
Jééé,ahooj janíí,ten lítací Vilda je náádhernej,ale ten drbací balíkací Vilda mě ooopravdu pobaviiil!!!!
Jak oni pacholci hned přijdou na to,že se o to dá drbat,viď????
Ale hezky si to užíval,hihi!!!!
Néé,Soníí,to nejsou naše ovečky,ale potkáváme je na vyjížďce,teď se pořád pasou venku,tak Moruše na ně vždycky kouká,ale už se jich nebójí.
jaruska
napsal(a):
Jééé,ahooj janíí,ten lítací Vilda je náádhernej,ale ten drbací balíkací Vilda mě ooopravdu pobaviiil!!!!
Jak oni pacholci hned přijdou na to,že se o to dá drbat,viď????
Ale hezky si to užíval,hihi!!!!
Néé,Soníí,to nejsou naše ovečky,ale potkáváme je na vyjížďce,teď se pořád pasou venku,tak Moruše na ně vždycky kouká,ale už se jich nebójí.
Ahojky, tak chcete to slyseeeet, jak jsem dopadla??????
Na Dianku jsem si sedla 10 min. pred zacatkem zavodu a ten cval nam vuuubec nesel. Takze jsem to vzdala a nejela... Proste to neslo!!!
Jo a taky ta uloha celkem mazec, pak vam to ukazu. Nejaky preskok - co to je? To jsem v zivote v lese nepotrebovala... A sidepass, hmmm. No vsak uvidite, az stahnu fotky.
peggiska
napsal(a):
Na Dianku jsem si sedla 10 min. pred zacatkem zavodu a ten cval nam vuuubec nesel. Takze jsem to vzdala a nejela... Proste to neslo!!!
Jo a taky ta uloha celkem mazec, pak vam to ukazu. Nejaky preskok - co to je? To jsem v zivote v lese nepotrebovala... A sidepass, hmmm. No vsak uvidite, az stahnu fotky.
No Jani,ryzák néééé a když u Vás qh je to samej ryzák. Tak možná bych sáhla na SR HOLLYWOOD SHINER.,ale Black je pěknej taky,
bednarik petr
napsal(a):
dovezl se sem nějakej qh černej ,ale nic o něm krom byrvy nevím,prý ho mám mít Pešek co měl trénovat dříve Blacka-
JO? Tak to on ho Tomáš bude mít asi nasvých www. Kouknutam. Ale Blacka mám tady pár kilometrů, pokud ho nepřestěhujou! Ale do ryzáka fakt nepůjdu, leda do painta, to jooo !!!
Ahoj Jaruško! No to jo, Vilda je děsně chytrej, haha, chvíli na ten balík koukal jako "vejr", ale maminu jsem otočila párkrát kolem, až on se nestíhal za ní schovávat a musel si k němu čuchnout.... tak jsem ho převezla, hihi! A pak už se od balíku nehodlal odlepit, až když jsem mu s maminou odklusala . Je to lišák podšitej!
Holky, jdu čučet na Eddieho Murphyho, budu sem běhat o přestávkách
jackie
napsal(a):
JO? Tak to on ho Tomáš bude mít asi nasvých www. Kouknutam. Ale Blacka mám tady pár kilometrů, pokud ho nepřestěhujou! Ale do ryzáka fakt nepůjdu, leda do painta, to jooo !!!
Ahoj Jaruško! No to jo, Vilda je děsně chytrej, haha, chvíli na ten balík koukal jako "vejr", ale maminu jsem otočila párkrát kolem, až on se nestíhal za ní schovávat a musel si k němu čuchnout.... tak jsem ho převezla, hihi! A pak už se od balíku nehodlal odlepit, až když jsem mu s maminou odklusala . Je to lišák podšitej!
Holky, jdu čučet na Eddieho Murphyho, budu sem běhat o přestávkách
jaké má nyní stránky?
bednarik petr
napsal(a):
jaké má nyní stránky?
ahoj holky, koukám, že jste si dneska každá užívala svých koníků, což je moc fajn Fotky jsou jako vždy krásný a koníci na nich nádherní.
tak já vám taky pošlu nějaký fotky z dneška, Lipo řádil jak černá ruka, lítal, vyhazoval, až jsem měla trochu strach,ale jelikož nemam takový pastviny ani velkou ohradu jako vy ostatní, musím ho alespoň pouštět venku aby se vyblbnul.
leennyy
napsal(a):
ahoj holky, koukám, že jste si dneska každá užívala svých koníků, což je moc fajn Fotky jsou jako vždy krásný a koníci na nich nádherní.
tak já vám taky pošlu nějaký fotky z dneška, Lipo řádil jak černá ruka, lítal, vyhazoval, až jsem měla trochu strach,ale jelikož nemam takový pastviny ani velkou ohradu jako vy ostatní, musím ho alespoň pouštět venku aby se vyblbnul.
další
peggiska
napsal(a):
Tak tohle je uloha.
peggiska
napsal(a):
A zbytek zitra,jooo?
Ahoj Pavlíí,nic si z toho nedělej,že to s Diankou nešlo,to na tom světě tak chodí,že to nemůže být všechno pořád perfektní,byla by to fakt nuda!!!!
Ale určitě to půjde příště,uvidííííš!!!!
Lenny,to je dobře,že pouštíš lipánka proběhnout,oni to taky občas potřebujou se vyvyhazovat,vylítat,prostě vyblbnout a v malý ohradě to nejde.A co Bóbikáá,už má dobrou nožičku,už nekulže???
Neděje se tam teďka někdy něco u Pechara?
jaruska
napsal(a):
Ahoj Pavlíí,nic si z toho nedělej,že to s Diankou nešlo,to na tom světě tak chodí,že to nemůže být všechno pořád perfektní,byla by to fakt nuda!!!!
Ale určitě to půjde příště,uvidííííš!!!!
Lenny,to je dobře,že pouštíš lipánka proběhnout,oni to taky občas potřebujou se vyvyhazovat,vylítat,prostě vyblbnout a v malý ohradě to nejde.A co Bóbikáá,už má dobrou nožičku,už nekulže???
Neděje se tam teďka někdy něco u Pechara?
Krásné slunečné poledne.
Jojo, zkusila jsem Lipa pustit jestli za námi půjde, šel, tak jsem ho nechala puštěného, ale je to trochu o ústa. On lítal vedle nás, vyhazoval, jednou mě trochu škrtnul o nohu, podruhý líznul i Boba. my totiž jezdili po úzkých lesních cestách. Pak už se ho normálně Bob bál. Ale nic se nikomu nestalo, naštětí
A Bobík už má nožičku naštěstí v pořádku, jezdí se na něm už normálně. V týdnu by měl konečně dorazit ten náhubek, tak se začně s hubnoucím programem, už aby to bylo, ty jeho tukový boule jsou fakt strašlivý
No, nakonec by snad burza měla být, ale ještě se neví termín, až ho budu vědět, napíšu.
Tak my jdeme s Petrem odvozit hnůj, mějte se tu krásně a večer snad zase ahoi.
leennyy
napsal(a):
Krásné slunečné poledne.
Jojo, zkusila jsem Lipa pustit jestli za námi půjde, šel, tak jsem ho nechala puštěného, ale je to trochu o ústa. On lítal vedle nás, vyhazoval, jednou mě trochu škrtnul o nohu, podruhý líznul i Boba. my totiž jezdili po úzkých lesních cestách. Pak už se ho normálně Bob bál. Ale nic se nikomu nestalo, naštětí
A Bobík už má nožičku naštěstí v pořádku, jezdí se na něm už normálně. V týdnu by měl konečně dorazit ten náhubek, tak se začně s hubnoucím programem, už aby to bylo, ty jeho tukový boule jsou fakt strašlivý
No, nakonec by snad burza měla být, ale ještě se neví termín, až ho budu vědět, napíšu.
Tak my jdeme s Petrem odvozit hnůj, mějte se tu krásně a večer snad zase ahoi.
Ahoj pavli,tak honem posílej fotky? jsem zvědavá,nic si z toho nedělej,já když byla na závodech s lolinem tak shodil mou kamarádku na opracovišti a mě začal vyhazovat v kolbišti na horsemanu. Na tréningu to byl ten nejlínější koník.
jackie
napsal(a):
Jéé,Soni,to já budu mušet občas na nějáké ty žávody vyrazit,koukám,že tam může bejt i docela srandááá,hihi!!!!!
Teda lidi,dneska jsme zase byli s Jaruškou venku,a byla to tedy štreka,já Vám řeknu,jestli chcete někdo utahat,tak Vám půjčím Jarušku s Kačenkou!!Vyrážely jsme v 10 a přijely jsme v 16 hodin,z toho hodinku jsme strávily u rybníčkááá!!!
Furt to blbne,takže to sem dá obráčeně Jaruškůůů....
jaruska
napsal(a):
Jéé,Soni,to já budu mušet občas na nějáké ty žávody vyrazit,koukám,že tam může bejt i docela srandááá,hihi!!!!!
Teda lidi,dneska jsme zase byli s Jaruškou venku,a byla to tedy štreka,já Vám řeknu,jestli chcete někdo utahat,tak Vám půjčím Jarušku s Kačenkou!!Vyrážely jsme v 10 a přijely jsme v 16 hodin,z toho hodinku jsme strávily u rybníčkááá!!!
Furt to blbne,takže to sem dá obráčeně Jaruškůůů....
Tady je pastevní přestávka.....
jaruska
napsal(a):
Tady je pastevní přestávka.....
Mezitím jsme ušly asi 30 Km,to je fakt nezmar,ta Jaruška,takže jsme pak rádi vlezli i do rybníčka,do kterýho jsem já dnes původně vlézt nechtěla,ale byly jsme tak ušmajdaný,že zaplavat si bylo nanajvýš příjemné.navíc dneska Moruška by bývala za mnou šla až do hloubky,ale já ještě s tím počkám,vždyť nám snad rybník neuteče a plavat můžeme,až se na to budeme cítit obě dvě.já jsem si dneska nevzala boty,tak jsem se moc necítila.Já totiž do rybníka jedině v keckách,a jelikož jsem dneska mušela sundat i brašničky,poněvadž jsem si všimla,že se mi v tom sešitým nahoře páraj a že bych je ztratila,tak jsem si ani nemohla vzít ty tenisky,takže jsem sice do rybníka vlezla,ale bez bot a to bylo hroznýýý,já se prostě bez těch bot v tý vodě bojím.
Tady nejdřív osvěžuju Kačenkůů...
jaruska
napsal(a):
Mezitím jsme ušly asi 30 Km,to je fakt nezmar,ta Jaruška,takže jsme pak rádi vlezli i do rybníčka,do kterýho jsem já dnes původně vlézt nechtěla,ale byly jsme tak ušmajdaný,že zaplavat si bylo nanajvýš příjemné.navíc dneska Moruška by bývala za mnou šla až do hloubky,ale já ještě s tím počkám,vždyť nám snad rybník neuteče a plavat můžeme,až se na to budeme cítit obě dvě.já jsem si dneska nevzala boty,tak jsem se moc necítila.Já totiž do rybníka jedině v keckách,a jelikož jsem dneska mušela sundat i brašničky,poněvadž jsem si všimla,že se mi v tom sešitým nahoře páraj a že bych je ztratila,tak jsem si ani nemohla vzít ty tenisky,takže jsem sice do rybníka vlezla,ale bez bot a to bylo hroznýýý,já se prostě bez těch bot v tý vodě bojím.
Tady nejdřív osvěžuju Kačenkůů...
Eště osvěžíme Kačenkůů,vodička je teploučká....
jaruska
napsal(a):
Eště osvěžíme Kačenkůů,vodička je teploučká....
A plaveme s Kačenkooou!!!!!
jaruska
napsal(a):
A plaveme s Kačenkooou!!!!!
Moruše,pojď do vody!!!!!
jaruska
napsal(a):
Moruše ve vodě....
Tady byla za chvíli Moruše ponořená skoro celá,tedy záda,ale já jsem jí dál nenutila,zkusíme to příště!!!
Mě stačí,že když jsem jí volala,tak že šla pořád za mnou do hloubky,plavat holt budeme přííííštěěěě!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Já vůůbec nechápu,jakto,že tam mám dvě úplně stejný fotky,když mi to nepřetočilo fotku s Jaruškou na výšku,fakt to někdy zlobí.....
AHoj všicí! Tak jsem konečně dorazila domů... úplně grogy... nejdřív s Burákem do terénu, pak s Angiem na prochajdu, pak přijel pan kopytář a celé odpoledne jsme strouhali. .. 6 koní, docela makačka na tom sluníčku!
Takže teď jsem jen zhltla něco k jídlu a fofrem se letím spláchnout ... do vany... ale Jarušky se, koukám, měly líp, byly v rybníkůůů! Holky já vám tak závidím!!! Ach joooo... ale sama k vám s Burákem nedojdu, sama bych se asi na takovou štreku necítila... fakt neééé!
jackie
napsal(a):
AHoj všicí! Tak jsem konečně dorazila domů... úplně grogy... nejdřív s Burákem do terénu, pak s Angiem na prochajdu, pak přijel pan kopytář a celé odpoledne jsme strouhali. .. 6 koní, docela makačka na tom sluníčku!
Takže teď jsem jen zhltla něco k jídlu a fofrem se letím spláchnout ... do vany... ale Jarušky se, koukám, měly líp, byly v rybníkůůů! Holky já vám tak závidím!!! Ach joooo... ale sama k vám s Burákem nedojdu, sama bych se asi na takovou štreku necítila... fakt neééé!
Ahoj Janíí,já Tě úúplně vidím,jak padáš na gauč a ještě,než máš obě nohy nahoře,spíííš,haha
,já vím,že jsi ucaprtaná až hrůůza,což?
No jo,v rybníčku jsme byly,to je prauda,bylo to fakt osvěžující,a z Morušky jsem měla radost,ona se v tý vodě tváří,že neumí počítat do pěti!
Dneska jsem zase chviličku m učila Bóbikáá,ale jen jsme zopakovali to,co známe a příště už bych ráda měla na mrkvi igelitovej pytlík,aby Bobánek poznal,že ho to nechce šežrat,tak jsem zvědavá,čo bude dělat.
Janí,a pan kovář si drží nohy sám nebo držíš Ty?
jaruska
napsal(a):
Ahoj Janíí,já Tě úúplně vidím,jak padáš na gauč a ještě,než máš obě nohy nahoře,spíííš,haha
,já vím,že jsi ucaprtaná až hrůůza,což?
No jo,v rybníčku jsme byly,to je prauda,bylo to fakt osvěžující,a z Morušky jsem měla radost,ona se v tý vodě tváří,že neumí počítat do pěti!
Dneska jsem zase chviličku m učila Bóbikáá,ale jen jsme zopakovali to,co známe a příště už bych ráda měla na mrkvi igelitovej pytlík,aby Bobánek poznal,že ho to nechce šežrat,tak jsem zvědavá,čo bude dělat.
Janí,a pan kovář si drží nohy sám nebo držíš Ty?
Tak jdeme na ty fotky, jooo?