charliebob
napsal(a):
Šmudlinka má svůj soukromý spacáček, protože není nic horšího, než když vám mokrý pes zaleze do spacáku.
charliebob
napsal(a):
Šmudlinka má svůj soukromý spacáček, protože není nic horšího, než když vám mokrý pes zaleze do spacáku.
Tak zase nějaké krajinky .
charliebob
napsal(a):
Boženko,to je krááásný ta Šmudlinka v tom Spacyho pytli,to nemááá chybuuu!!!
Ta stodola uprostřed pole se šikla,co?O tý jste věděli,že tam je,nebo jste jeli nazdařbůh a nocleh řešíte až při cestě?
charliebob
napsal(a):
Tak zase nějaké krajinky .
Jezdili jsme krajinou rovin a rybníků, takže kopečky nebudou.
jaruska
napsal(a):
Ta stodola uprostřed pole se šikla,co?O tý jste věděli,že tam je,nebo jste jeli nazdařbůh a nocleh řešíte až při cestě?
Teda Bóži, to musel být ale krásný vandr, taky jsem zažila jeden, na 3dny, ale bylo to moc fajn, i když s blbejma lidma, jinak jsem si to užila. Tak dále, dále s fotečkama, těšíme se a kocháme se. A Šmudlinka nemá chybu
Jaru, na Lipovi nikdo ještě neseděl, sedlo měl u nich jen jednou, ale je to prostě šikula
jaruska
napsal(a):
Ta stodola je zakreslená na turistické mapě, takže jsme o ní věděli.
charliebob
napsal(a):
Ta stodola je zakreslená na turistické mapě, takže jsme o ní věděli.
Vandr byl fakt super, akorát jsme zjistili, že ani Farnan Endure moc nepomáhá a na hovada a ovády už vůbec ne.
charliebob
napsal(a):
Vandr byl fakt super, akorát jsme zjistili, že ani Farnan Endure moc nepomáhá a na hovada a ovády už vůbec ne.
Většina fotek je zamračených, neboť bylo pod mrakem, či se dokonce honili přeháňky, ale pořád lepší než vedro a i ty potvory je tolik nežraly.
charliebob
napsal(a):
Většina fotek je zamračených, neboť bylo pod mrakem, či se dokonce honili přeháňky, ale pořád lepší než vedro a i ty potvory je tolik nežraly.
Boží tak to máš pravdu že nepomáhá, teda u nás na žádného koně.
Teda krásnej výlet jste měli, taky bych někam jela ale nemám k tomu koně. Jelikož jsme taky na trase tak 2.7, k nám dorazí první výletníci, 8 koní + povoz.
Luci, a kdy si prcka mužu odvezt, už se na nej těším
charliebob
napsal(a):
V jedné hospůdce ve Staňkově u Chlumu u Třeboně, mají dokonce i Pivoně.
charliebob
napsal(a):
Leni, my se stanicím snažíme pokud to jde vyhýbat a nevyhledávat je, jsou pro nás příliš drahé. Relativně levná dovolená by nás při noclehu ve stanicích vyšla nejméně dvakrát tak dráž, alespoň tady u nás. Zatím jsme byli jen v jedné stanici, kde to bylo super, majitel by nám snesl modré z nebe, fakt moc hodný pán, koníkům dával jádra, co hrdlo ráčí a mohli jsme si dávat horkou sprchu a chtěl padesát korun za člověka a padesát korun za koně, tak nás vyšel nocleh na čtyři stovky, ale většinou chtějí tak stovku za člověka a dvě či tři za koně a to nás potom vyjde na dvanácet i více za noc a to je neúnosné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

charliebob
napsal(a):
Boží co je Pivoň? Toto? Ten zajíc s rohama?
charliebob
napsal(a):
Leni, my se stanicím snažíme pokud to jde vyhýbat a nevyhledávat je, jsou pro nás příliš drahé. Relativně levná dovolená by nás při noclehu ve stanicích vyšla nejméně dvakrát tak dráž, alespoň tady u nás. Zatím jsme byli jen v jedné stanici, kde to bylo super, majitel by nám snesl modré z nebe, fakt moc hodný pán, koníkům dával jádra, co hrdlo ráčí a mohli jsme si dávat horkou sprchu a chtěl padesát korun za člověka a padesát korun za koně, tak nás vyšel nocleh na čtyři stovky, ale většinou chtějí tak stovku za člověka a dvě či tři za koně a to nás potom vyjde na dvanácet i více za noc a to je neúnosné.
Kam přijedeme, okamžitě budíme pozornost.
napsal(a):
Boží co je Pivoň? Toto? Ten zajíc s rohama?
Jasně Vendi, vy u vás nemáte Pivoně?

charliebob
napsal(a):
Boži nevím! Já to teda nikdy neviděla! A radši nebudu říkat že mám maturitu z biologie !!!
charliebob
napsal(a):
Teda Leni, kde máte stanici, u vás se ubytujeme kdykoliv, máte super cenu. My také spíme pod širákem či ve vlastních pidistanech, ale fakt tady chtějí moc
Něco pro milovníky motorek.

charliebob
napsal(a):
Teda Leni, kde máte stanici, u vás se ubytujeme kdykoliv, máte super cenu. My také spíme pod širákem či ve vlastních pidistanech, ale fakt tady chtějí moc
Ten je krásnej!!!!!!!!
charliebob
napsal(a):
To klidně říkej, že máš maturitu z biologie, tohle je místí rarita ve světě málo známá.
Ještě vás to baví, to je teprve druhý den a ještě ani nespíme.
charliebob
napsal(a):
Boženko,mě se taky zdá cena 100 Kč za koně moc,pak to vícečetnou rodinu vyjde na strašný peníze,přitom se bere normálně 100 Kč za 24 hodin,né jen za přespání..Ale to člověk objede ty stanice jednou a kde budou drazí,tak už se tam člověk nevrátí,ale zase je fakt,že já se bojím bouřky a tak člověk snad radši zaplatí.
charliebob
napsal(a):
To klidně říkej, že máš maturitu z biologie, tohle je místí rarita ve světě málo známá.
Ještě vás to baví, to je teprve druhý den a ještě ani nespíme.
jaruska
napsal(a):
Boženko,mě se taky zdá cena 100 Kč za koně moc,pak to vícečetnou rodinu vyjde na strašný peníze,přitom se bere normálně 100 Kč za 24 hodin,né jen za přespání..Ale to člověk objede ty stanice jednou a kde budou drazí,tak už se tam člověk nevrátí,ale zase je fakt,že já se bojím bouřky a tak člověk snad radši zaplatí.
Jaruško, proto právě hledáme na mapě ty různé kůlny a seníky a Emil docela zná i kde jsou různě osady pěších vandrovníků, takže i tu střechu nad hlavou, docela často máme.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, proto právě hledáme na mapě ty různé kůlny a seníky a Emil docela zná i kde jsou různě osady pěších vandrovníků, takže i tu střechu nad hlavou, docela často máme.
Tenhle se líbil nejvíc mě, byl prostě obrovskej.
charliebob
napsal(a):
Tenhle se líbil nejvíc mě, byl prostě obrovskej.
Musím říct, že cestou ať jsme narazili na silničáře či chopristy /lidičky jak se to píše/, tak všichni byli slušní a zpomalili a vždycky si i zamáváme.
Tady přišel větší lijaveček, tak jsme se museli schovat.
charliebob
napsal(a):
Musím říct, že cestou ať jsme narazili na silničáře či chopristy /lidičky jak se to píše/, tak všichni byli slušní a zpomalili a vždycky si i zamáváme.
Tady přišel větší lijaveček, tak jsme se museli schovat.
dolinka
napsal(a):
Boží tak to máš pravdu že nepomáhá, teda u nás na žádného koně.
Teda krásnej výlet jste měli, taky bych někam jela ale nemám k tomu koně. Jelikož jsme taky na trase tak 2.7, k nám dorazí první výletníci, 8 koní + povoz.
Luci, a kdy si prcka mužu odvezt, už se na nej těším
Leni asi už za týden. Uvidíme jak na tom budou. Včera byli na tom očkování a prej je to pro ně zátěž a musí být týden u maminky 100% a pak podle toho jak na tom budou.
Takže tak 10 července ???
Ale budu brečet. Se znam. Už teď je mi to líto. Tak si ani nedovedu představit mít třeba hříbátko a pak ho prodat. Nezvládla bych to.
Tady šmudlací Tomíček.
charliebob
napsal(a):
Klidně vyražte na vadr všicí, nikde se tak dobře nepoznáte se svým koníkem, jako právě na vandru, když jste spolu 24 hod denně.
charliebob
napsal(a):
Klidně vyražte na vadr všicí, nikde se tak dobře nepoznáte se svým koníkem, jako právě na vandru, když jste spolu 24 hod denně.
Vody je pro koníky naštěstí všude dost.
charliebob
napsal(a):
Boženko, to je nádhera. JÁ BYCH JELA NA VANDR HNED. Ale asi by mě po 3 hodinách v sedle sundavali jeřábem Už jsem rok na koni neseděla,takže bych asi umřela bolestí.
Museli jste si to pěkně užívat co. A kolik jste vlastně najeli KM a kde všude jste byli?
Jsem hrozně zvědavá
charliebob
napsal(a):
Nemám se na to vypérdnout a pokračovat zase jindy?
charliebob
napsal(a):
Jéjej,Božíí,nemuč mě,já bych vyrazila okamžitě,ale ještě musíme vymyslet něják místo na Spacyho pytle,já uvezu svůj a asi i Jarušky,ale Olanovo už nee a chudák by si musel ten svůj nést na zádech,ještě nevím,jak to vymyslíme.Ale na první vandr se určitě vydáme už letos,sousedka by pohlídala Bóbikáá,ten by to tady mušel ty 3 dni vydržet,jéé,už aby chodil s náma,ale to si ještě počekáméééé!!!
pretty 1
napsal(a):
Boženko, to je nádhera. JÁ BYCH JELA NA VANDR HNED. Ale asi by mě po 3 hodinách v sedle sundavali jeřábem Už jsem rok na koni neseděla,takže bych asi umřela bolestí.
Museli jste si to pěkně užívat co. A kolik jste vlastně najeli KM a kde všude jste byli?
Jsem hrozně zvědavá
Jeli jsme z Kameňáku směr Oldříš u Jindřichova Hradce, je to cca 90 km po kopytě. Dojeli bychom tam už v sobotu večer, ale zdrželi nás ty různé přepršky, takže jsme tam dorazili až v něděli kolem desáté. Potom jsme jeli na Zvůli /rekreační středisko/ a dále na Landštejn a zpět do Nové Bystříce a odtud už nás kamarádi odvezli s přívěsama domů, Emil už musel do práce a Anička měla domluvené rande.
charliebob
napsal(a):
Jeli jsme z Kameňáku směr Oldříš u Jindřichova Hradce, je to cca 90 km po kopytě. Dojeli bychom tam už v sobotu večer, ale zdrželi nás ty různé přepršky, takže jsme tam dorazili až v něděli kolem desáté. Potom jsme jeli na Zvůli /rekreační středisko/ a dále na Landštejn a zpět do Nové Bystříce a odtud už nás kamarádi odvezli s přívěsama domů, Emil už musel do práce a Anička měla domluvené rande.
Věci na spaní či náhradní oblečení máme strčené ve spacáku a ten máme stočený v plachtě a já v pytli a přivázaný za sedlem. Na mém sedle nebyl vhodný úchyt, tak Emil prořízl malou ďourku do zadní části sedla, kudy jsme protáhly řemen a pytel jsme přivázali.
charliebob
napsal(a):
Věci na spaní či náhradní oblečení máme strčené ve spacáku a ten máme stočený v plachtě a já v pytli a přivázaný za sedlem. Na mém sedle nebyl vhodný úchyt, tak Emil prořízl malou ďourku do zadní části sedla, kudy jsme protáhly řemen a pytel jsme přivázali.
charliebob
napsal(a):
Tohle jsou krajinky kolem J. Hradce, vesničky cca 10 km okolo.
charliebob
napsal(a):
Tohle jsou krajinky kolem J. Hradce, vesničky cca 10 km okolo.
Druhou noc jsme spali pod stromama, nepršelo.
charliebob
napsal(a):
Druhou noc jsme spali pod stromama, nepršelo.
Takový jsem měla výhled ze spacáku.
charliebob
napsal(a):
Takový jsem měla výhled ze spacáku.
Unavené Šmudlátko, vždycky hned usnulo.
charliebob
napsal(a):
Unavené Šmudlátko, vždycky hned usnulo.
Neděle ráno a zbývá nám nějakých 15 km do Oldříše.
charliebob
napsal(a):
Neděle ráno a zbývá nám nějakých 15 km do Oldříše.
Jestli mě nezabrzdíte, tak vám tady zaberu celou jednu Radu pro sebe, mám 530 fotek.
Tyhle chaloupky už je konečně Oldříš.
charliebob
napsal(a):
Jestli mě nezabrzdíte, tak vám tady zaberu celou jednu Radu pro sebe, mám 530 fotek.
Tyhle chaloupky už je konečně Oldříš.
Tohle se jim podařilo koupit, ale tý práce co tam mají a všechno si předělávají sami, ale také jsou konečně ve svém i s koníkama.
charliebob
napsal(a):
Tohle se jim podařilo koupit, ale tý práce co tam mají a všechno si předělávají sami, ale také jsou konečně ve svém i s koníkama.
Tady jeden jejich divoch v ohradě, bohužel jsem potom odpočívala a jejich krásné koníky nevyfotila, tak se polepším a příště až je pojedeme navštívit, tak vám je vyfotím. Mají také appaloosky /zas nevím jak se to píše/, tohle je tříletý hřebeček, bohužel docela z dálky.
charliebob
napsal(a):
Tady jeden jejich divoch v ohradě, bohužel jsem potom odpočívala a jejich krásné koníky nevyfotila, tak se polepším a příště až je pojedeme navštívit, tak vám je vyfotím. Mají také appaloosky /zas nevím jak se to píše/, tohle je tříletý hřebeček, bohužel docela z dálky.
charliebob
napsal(a):
Zasloužený odpočinek.
Koníky jsme odsedlali, pustili do ohrady, Baruška nám udělala výtečné toustíky, využila jsem i možnosti horké sprchy, asi tři hoďky jsme je zdržovali od práce, ale když ono se s nimi tak krásně sedí a povídá.
charliebob
napsal(a):
Zasloužený odpočinek.
Koníky jsme odsedlali, pustili do ohrady, Baruška nám udělala výtečné toustíky, využila jsem i možnosti horké sprchy, asi tři hoďky jsme je zdržovali od práce, ale když ono se s nimi tak krásně sedí a povídá.
Pak už jsme vyrazili směrem na Zvůli.
charliebob
napsal(a):
Tady je maličká chráněná krajinná oblast, rostou tam samé jalovce, ale nemůžu najít mapu a nepamatuju se, jak se to tam jmenuje
charliebob
napsal(a):
Tady je maličká chráněná krajinná oblast, rostou tam samé jalovce, ale nemůžu najít mapu a nepamatuju se, jak se to tam jmenuje
charliebob
napsal(a):
Konečně konečná na Zvůli a večeře.
Spali jsme na nejvyšším kopci pod šibenicí, ráno jsme se těšili na východ slunce, ale bohužel nás probudil deštíček. Naštěstí, když jsme vypili čajíček, vše zbalili a osedlali koníky, pršet přestalo a vysvitlo sluníčko. Bylo štěstí, že to byl poslední den vandru, poněvadž spacáky byly totálně promočené.
charliebob
napsal(a):
Konečně konečná na Zvůli a večeře.
Ahoj všichni radárci
Tak se zase po dlouhé době hlásím........ale pořád Vás sleduji ......haha
Teda Boží,to je zase super vandr......tiše závidím.
fakt super.To jste byli u Báry Krýsovéa V .Bořánka,nebo se pletu?.Podle té jedné fotky mi to tak přišlo.
A máš nějakou fotečku kde jsi ty?
charliebob
napsal(a):
Ahój Boženko! Koukám, dívám, závidím, a koukám dívám, vy jste byli na ranchi 28! U Vaška Bořánka? Ještě ti tvoji známí shánějí huculíka? Jednoho šikovného máme na prodej za rozumné korunky! Když tak jsem na ICQ. Měj se krásně povandrově!
charliebob
napsal(a):
Spali jsme na nejvyšším kopci pod šibenicí, ráno jsme se těšili na východ slunce, ale bohužel nás probudil deštíček. Naštěstí, když jsme vypili čajíček, vše zbalili a osedlali koníky, pršet přestalo a vysvitlo sluníčko. Bylo štěstí, že to byl poslední den vandru, poněvadž spacáky byly totálně promočené.
Poslední den jsme vyrazili směr Landštejn, sice bylo pondělí, tak byl zavřený a je pěknej i z venku a vevnitř už ho známe.
Kousek před Landštejnem mají bizony, mají zde 100 ha pastvin, povídal pán, který se o ně stará, zatím je jich zde pouze jedenáct, ale má jich tam být asi padesát. Prý to koupil nějaký holanďan. Výhoda cestování na koni je, že se hodně lidiček dá s vámi do řeči a hodně se toho člověk doví. Bohužel je asi neuvidíte, jsou to ty tečky, blíže se k nim nemohlo, naštěstí.
nerda
napsal(a):
Ahoj všichni radárci
Tak se zase po dlouhé době hlásím........ale pořád Vás sleduji ......haha
Teda Boží,to je zase super vandr......tiše závidím.
fakt super.To jste byli u Báry Krýsovéa V .Bořánka,nebo se pletu?.Podle té jedné fotky mi to tak přišlo.
A máš nějakou fotečku kde jsi ty?
Jo byli jsme u Barušky a Vaška. A na fotce jedné už jsem byla, jak tam pijí koníci z potůčku a ještě budu focena u Landštejna, ale já se hrozně nerada fotím, raději fotím ty ostatní.
Tady jsem.
charliebob
napsal(a):
Jo byli jsme u Barušky a Vaška. A na fotce jedné už jsem byla, jak tam pijí koníci z potůčku a ještě budu focena u Landštejna, ale já se hrozně nerada fotím, raději fotím ty ostatní.
Tady jsem.
Emil je na mě hodný a bere mě z dálky.
Tahle pidikaplička je kousek od Landštejna a moc se nám líbila.
charliebob
napsal(a):
Emil je na mě hodný a bere mě z dálky.
Tahle pidikaplička je kousek od Landštejna a moc se nám líbila.
Potřebovala by trošku opravit, ale jinak je tam krásně posazená.
calamity
napsal(a):
Ahój Boženko! Koukám, dívám, závidím, a koukám dívám, vy jste byli na ranchi 28! U Vaška Bořánka? Ještě ti tvoji známí shánějí huculíka? Jednoho šikovného máme na prodej za rozumné korunky! Když tak jsem na ICQ. Měj se krásně povandrově!
Ahoj Calamity,no toho huculíčka Boženka sháněla asi pro mě,že jo,Boží?Ale já už mám Bóbikáá,sice je mladej,ale je moooc hodnej a takovej salámista,takovýho pohodáře jsem si přesně představovala.Ale nechávám jej dozrát,mám na ježdění Moruši,tak na něj nepospíchááám!!
Co Ty a vandry,byly jste se zase někde provětrat?Napiš nám takýýý!!!!!
Koukala jsem,že prodáváš Jasmínku,moc jí přeju láskyplné a rozumné budoucí majitele!!!!
charliebob
napsal(a):
Tady jsem.
Je to paráda! Stihli jste v sedle kulturu i bizony
Mě úplně svědí zadek, jak bych sedlala a vyrazila někam........
a mám smůlu do frasa, stíhám akorát dvouhodinovky u nás po lese. Ach jo!!!!!!!
charliebob
napsal(a):
Tady jsem.
hahaha no to jsi teda vidět !!!
.A kde oni to přesně bydlí?
Ty se s nimi znáš,nebo to k nim bylo jen tak nablink?Taky bych je dokázala poslouchat hodiny.To musel být fakt skvělý vandr.Kolik,že jste to ujeli....90km?
charliebob
napsal(a):
Potřebovala by trošku opravit, ale jinak je tam krásně posazená.
Anička tady ulovila toho obřího ováda, ale já nevím, jak mám tyhle obludky fotit, aby byly vidět, ale stejně asi všichni víte, jak vypadají.
nerda
napsal(a):
hahaha no to jsi teda vidět !!!
.A kde oni to přesně bydlí?
Ty se s nimi znáš,nebo to k nim bylo jen tak nablink?Taky bych je dokázala poslouchat hodiny.To musel být fakt skvělý vandr.Kolik,že jste to ujeli....90km?
Ahoj, Cal, fakt paráda, udělejte si chvilku časík, dva tři dny stačí...
Celkem jsme najeli 140 km a Vaška s Baruškou dobře známe, dlouho nás už k sobě zvali, tak jsme konečně vyrazili.
Takhle ta obluda skončila.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Calamity,no toho huculíčka Boženka sháněla asi pro mě,že jo,Boží?Ale já už mám Bóbikáá,sice je mladej,ale je moooc hodnej a takovej salámista,takovýho pohodáře jsem si přesně představovala.Ale nechávám jej dozrát,mám na ježdění Moruši,tak na něj nepospíchááám!!
Co Ty a vandry,byly jste se zase někde provětrat?Napiš nám takýýý!!!!!
Koukala jsem,že prodáváš Jasmínku,moc jí přeju láskyplné a rozumné budoucí majitele!!!!
Ahojky Jaruško, vrátila se domů dcéra se dvěma koňmi a zjistila, že nestíhá. S vandrem je ámen, budujeme nové boxy a zvětšujeme kruhovku, pak musím letět za druhou dcerou do Anglie a vracím se 29.8 - takže letní vandr letos nevyšel
Ale pojedeme určitě září - říjen alespoň na týden. Kdybyste věděli o solidním zájemci na Vana - hucul super přiježděnej
hodnej, zdravej...no prostě vymazlenej - stojí u nás. Ale jen do rodiny - ne zloduchům handlovním
jaruska
napsal(a):
Tý jo,90 Km,to by ušla Moruše s Kačenkou bez problémů,ale Pierota by bolely nohy,musel by mít s sebou ty svoje boty,no už to vidím,jak někde vejpůl vandru Olda nasazuje pierotovi botičkýý,haha,a jak budou kolemjdoucí koukat,copa to má na nohou ten kůň?????
Jaruško, to věřím, že botičky by vzbuzovali údiv kolemjdoucích. Tak ho obujte a šupajděte.
Tady už se blížíme ke Klášteru a už bude brzo konec a přestanu vás trápit.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, to věřím, že botičky by vzbuzovali údiv kolemjdoucích. Tak ho obujte a šupajděte.
Tady už se blížíme ke Klášteru a už bude brzo konec a přestanu vás trápit.
charliebob
napsal(a):
Od nikud se mi nevešel celý klášter do záběru, je opravdu obrovský.
calamity
napsal(a):
Ahojky Jaruško, vrátila se domů dcéra se dvěma koňmi a zjistila, že nestíhá. S vandrem je ámen, budujeme nové boxy a zvětšujeme kruhovku, pak musím letět za druhou dcerou do Anglie a vracím se 29.8 - takže letní vandr letos nevyšel
Ale pojedeme určitě září - říjen alespoň na týden. Kdybyste věděli o solidním zájemci na Vana - hucul super přiježděnej
hodnej, zdravej...no prostě vymazlenej - stojí u nás. Ale jen do rodiny - ne zloduchům handlovním
No jo,to víš,že já bych ho brala,ale mělas mi dát vědět před měsícem,kdy jsem ještě neměla Bóbiká a sháněla jsem i tady na Ifauně.
Já teď zrovna o nikom nevím,kdo shání koníka,ale zeptám se kamarádky,ta v budoucnu shánět něco bude,když budeš tak hodná,napiš mi jeho výšku,stáří a cenu na meil,já se pozeptám ještě jiných vandrovníků.
charliebob
napsal(a):
Od nikud se mi nevešel celý klášter do záběru, je opravdu obrovský.
Tak a konečně jsme v cíli v Nové Bystřici a čekáme na odvoz a takováhle potvůrka tam na mě lezla. Ta skončila dobře, přežila a jestli někdo víte, či je to housenka, tak mi to povězte. Viděla jsem takovou prvně v životě, alespoň myslím, že to je housenka.
charliebob
napsal(a):
Tak a konečně jsme v cíli v Nové Bystřici a čekáme na odvoz a takováhle potvůrka tam na mě lezla. Ta skončila dobře, přežila a jestli někdo víte, či je to housenka, tak mi to povězte. Viděla jsem takovou prvně v životě, alespoň myslím, že to je housenka.
A protože bylo poledne a to koníci spinkají, tak nám Leonek usnul na náměstí v parku pod stromem.
jaruska
napsal(a):
No jo,to víš,že já bych ho brala,ale mělas mi dát vědět před měsícem,kdy jsem ještě neměla Bóbiká a sháněla jsem i tady na Ifauně.
Já teď zrovna o nikom nevím,kdo shání koníka,ale zeptám se kamarádky,ta v budoucnu shánět něco bude,když budeš tak hodná,napiš mi jeho výšku,stáří a cenu na meil,já se pozeptám ještě jiných vandrovníků.
Dobrý den přeju.Tady dcera..Mamka odběhla a jelikož se jedná o to moje zlato tak sem si dovolila odpovědět.Jmenuje se Van ,narodil se 1.4.2001,Myšák,levá zadní korunka bílá.Má necelých 140 v kohoutku a je přiježděn na western,ale i na anglii a rád skáče.Ujedu s ním i 85km denně i přes noc a dá se na něj spolehnout!!!Je zvyklý jezdit první a rád i plave,pangejty a strže nejsou problém :).Prostě skvělej teréňák.Jezdila jsem s ním i rytířské vystoupení a sjezdil Prahu křížem krážem po průvodech.cena 25.000kč.A byla bych moc ráda kdyby se dostal do rodiny a necestoval,je doopracdy hodný,nekope,nekouše-zlatíčko.Adéla
jaruska
napsal(a):
Jéé,Božíí,to je krááása ten klášter,a ta fotka zdáli i s tím rybníkem a klášterem nemá chybu,pomóóc,já ci taky na vandrrrrrrrrr!!!!
Tak přijeď, Jaruš a vyrazíme alespoň na víkend.
Tak a jsme doma a už vás nebudu dál trápit.
Málem jsme dostali při nastupování do vozíku pokutu od místího pana policisty, protože kamarád zastavil na zákazu zastavení,ale byl moc hodný a když jsme mu řekla, že už jsme byli hodně unavení a kamarádi byli tak hodní, že pro nás přijeli, tak nám pokutu odpustil, tedy řidiči, naštěstí. Myslím, že pomohlo i to, že viděl Leonka spáti a tak nám věřil.
charliebob
napsal(a):
Málem jsme dostali při nastupování do vozíku pokutu od místího pana policisty, protože kamarád zastavil na zákazu zastavení,ale byl moc hodný a když jsme mu řekla, že už jsme byli hodně unavení a kamarádi byli tak hodní, že pro nás přijeli, tak nám pokutu odpustil, tedy řidiči, naštěstí. Myslím, že pomohlo i to, že viděl Leonka spáti a tak nám věřil.
Bozenko, kraaaasny fotecky. Je videt, ze jste si vandr uzili! Hlavne, ze jste se ve zdravi vratili a nic se vam po ceste nestalo.
Projizdeli jste moc hezkou krajinkou, taky mam tu nasi rodnou vlast moc rada!
peggiska
napsal(a):
Bozenko, kraaaasny fotecky. Je videt, ze jste si vandr uzili! Hlavne, ze jste se ve zdravi vratili a nic se vam po ceste nestalo.
Superprostě nádhera
.A s kým to Boží vandruješ,s dcerou a manželem?Je vidět že i na pár spršek to byl skvěle vydařenej vandr.....já chci takýýýý
.
peggiska
napsal(a):
Jo, lidičky a tenhle víkend míříme na Moravu do sklípku, to asi fotit nebudu, jen ještě přesně nevím kam, ale až to zjistím, tak mi řeknete, vy co jste z Moravy a mohli bychom se u vás ukázat, ju?
calamity
napsal(a):
Dobrý den přeju.Tady dcera..Mamka odběhla a jelikož se jedná o to moje zlato tak sem si dovolila odpovědět.Jmenuje se Van ,narodil se 1.4.2001,Myšák,levá zadní korunka bílá.Má necelých 140 v kohoutku a je přiježděn na western,ale i na anglii a rád skáče.Ujedu s ním i 85km denně i přes noc a dá se na něj spolehnout!!!Je zvyklý jezdit první a rád i plave,pangejty a strže nejsou problém :).Prostě skvělej teréňák.Jezdila jsem s ním i rytířské vystoupení a sjezdil Prahu křížem krážem po průvodech.cena 25.000kč.A byla bych moc ráda kdyby se dostal do rodiny a necestoval,je doopracdy hodný,nekope,nekouše-zlatíčko.Adéla
Ahoj Adélko,jéé,ani nevíš,jak mě mrzí,že jste to neřekly dřív,já už mám teď Bóbikáá,toho už nedám,ale za takovýhodle koníka já bych bývala byla šťastná jak blecha,no už se nedá nic dělat,snad se pro vana najde super majitel.
charliebob
napsal(a):
Jo, lidičky a tenhle víkend míříme na Moravu do sklípku, to asi fotit nebudu, jen ještě přesně nevím kam, ale až to zjistím, tak mi řeknete, vy co jste z Moravy a mohli bychom se u vás ukázat, ju?
Iví, normálně cestujeme s oběma dcerkama, ale ta druhá byla na soustředění s tanečním kroužkem, tak jela jenom Anička a Emil je můj manžel. A těch pár deštíčků bylo spíše ku prospěchu, protože alespoň koníky nežraly ty potvory.
charliebob
napsal(a):
Iví, normálně cestujeme s oběma dcerkama, ale ta druhá byla na soustředění s tanečním kroužkem, tak jela jenom Anička a Emil je můj manžel. A těch pár deštíčků bylo spíše ku prospěchu, protože alespoň koníky nežraly ty potvory.
Tak to je úžasný jak vandrujete celá rodinaTo jsem vždycky ( v dobrém samozřejmě)záviděla i Jarušce.....můj chlap ani syn na koni nejezdí a ani v nejmenším nejsou takhle "postižení koňma " jako já s dcerou,takže si musíme vystačit bohužel sami......a proto když vidím,jak takhle vandrujete celá rodina......prostě paráda
.
nerda
napsal(a):
Tak to je úžasný jak vandrujete celá rodinaTo jsem vždycky ( v dobrém samozřejmě)záviděla i Jarušce.....můj chlap ani syn na koni nejezdí a ani v nejmenším nejsou takhle "postižení koňma " jako já s dcerou,takže si musíme vystačit bohužel sami......a proto když vidím,jak takhle vandrujete celá rodina......prostě paráda
.
A to s námi ještě jezdívá oslík, coby soumar, ale teď jsme ho nebrali, potřebovali jsme tuto vzdálenost ujet a oslík by zdržoval. První dva dny jsme ujeli asi 42 a 44 km a s oslíkem ujedeme tak těch třicet. Přece jen má krátké nožičky.
nerda
napsal(a):
.
Ivčooo,nemysli si,ono to s tím chlapem není žádnej až zas tak velkej kauf,já jediný,proč jsem občas ráda,že s námi jede,je,že Moruše nemusí jít první,tak to jsem ráda,ale jinak Olda furt má nějáké problémy,nebo zdržuje,nebo furt musí někde něco jíst,no hele,co Ti budu povídat,my s Jaruškou nejradši jezdíme úplně samy,nikam nechvátáme,kdežto on u rybníka vykoupe koně a nejradši by ho sedlal mokrýho,jen aby už byl u jídla doma,no někdy je ten chlap akorát na dvě věci,takže vůůbec mi nemusíš závidět.Kdyby nás aspoň občas vyfotil,já nemám z vyjížděk žádnou fotku,ale to je Ti takovejch keců,že se teda radši fotit nenechám,ale taky jsem si řekla,že jeho už fotit taky nebudu,tak ho fotím jen omylem,když se mi tam připlete,jinak néé!!!
charliebob
napsal(a):
Boženko,je vidět,že i policajti jsou lidi,jsem moc ráda,že to s tou pokutou dobře dopadlo!!!!!
jaruska
napsal(a):
Boženko,je vidět,že i policajti jsou lidi,jsem moc ráda,že to s tou pokutou dobře dopadlo!!!!!
Jaruško, tak to my jsme zase rádi, když ho máme s sebou. Neztratíme se, dokonce se mě i zeptal, jestli chci vyfotit a když už jsem opravdu grogy, tak i o koníka se mi postará a čajíček a polívčičku uvaří. Normálně se starám o koníka sama, ale těch 40 km za den je na mě už tak akorát. Ještě to ujde první den, ale ten druhý, to už jsem fakt byla unavená.
Jo a na tu Moravu jedeme do Strážnice, tak kdo jste poblíž?
charliebob
napsal(a):
Jaruško, tak to my jsme zase rádi, když ho máme s sebou. Neztratíme se, dokonce se mě i zeptal, jestli chci vyfotit a když už jsem opravdu grogy, tak i o koníka se mi postará a čajíček a polívčičku uvaří. Normálně se starám o koníka sama, ale těch 40 km za den je na mě už tak akorát. Ještě to ujde první den, ale ten druhý, to už jsem fakt byla unavená.
A v noci se nebojíme.
charliebob
napsal(a):
A to já se tady teď už,Boží,taky neztratím,jezdíme po stezkách,který jsme si označili a po nich se dá teoreticky dojet dost daleko,takže o prázdninách budeme s Jaruškou jezdit,co to půjde,a klidně i samy!!!!
charliebob
napsal(a):
Haha Jaru tak teď jsi mi to dobře vysvětlila,že už po tom teda ani netoužím..haha
.
Já si to s Denďou taky sama užívám a jak říkáš máme klid,ale nerisknu si jet sama s ní někam dál a hlavně přes noc,to je vždycinky lepší mít sebou chlapa jako takovýho ochránce a taky průvodce,protože můj orientační nesmysl funguje na 200%.A taky je aspoň rodina pohromadě a to je super.
Škoda ,že bydlíte tak daleko
nerda
napsal(a):
Haha Jaru tak teď jsi mi to dobře vysvětlila,že už po tom teda ani netoužím..haha
.
Já si to s Denďou taky sama užívám a jak říkáš máme klid,ale nerisknu si jet sama s ní někam dál a hlavně přes noc,to je vždycinky lepší mít sebou chlapa jako takovýho ochránce a taky průvodce,protože můj orientační nesmysl funguje na 200%.A taky je aspoň rodina pohromadě a to je super.
My,joo?Vy bydlíte tak daleko!!!!
Jéé,já bych brala nějákou pohodovou kámošku na cesty,chlap je fakt na nic,aspoň ten můj angličan,po dvou hodinách už ho to nebaví a furt někam spěchá-no někam né,ale ke stolu.
On tu pětihodinovku taky zvládne,ale furt někam spěchá,já nevím,co to je za blbej zvyk se furt honit,a z něj to pak přechází na nás,protože já nějáký honění absolutně nesnáším,tak se pak bytečně dohadujeme!Já bych přijela za Tebou,Boženko,jen sama samička s Jaruškou,ale fakt aspoň na 4 dny,maximum.Abychom zase dlouho neotravovaly.
nerda
napsal(a):
.
Jaruško, to máš skvělé. Já se také vyznám na stezkách, které jsme dělali, ale bohužel je po cestě spousta jiných, ale jak stále nejsou mapy, tak člověk neví, odkud kam vedou a nemůžeme po nich jet. Tak až jednou, až budou ty mapy.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, to máš skvělé. Já se také vyznám na stezkách, které jsme dělali, ale bohužel je po cestě spousta jiných, ale jak stále nejsou mapy, tak člověk neví, odkud kam vedou a nemůžeme po nich jet. Tak až jednou, až budou ty mapy.
Jaruško, vždyť víš, že můžete přijet kdykoliv, jen se musíme dopředu domluvit kdy. Vím, že na přelomu července a srpna jedeme na další vandr, snad bude nějaké slušné počasí, jinak jsou různé akce o víkendu, ale jinak jsme celkem doma. Máš mailíka, tak dej vědět, kdy byste k nám vyrazili a určitě se domluvíme.
A přijeli byste i s koníkama, abychom vyrazili na vandr, či autíkem bez koníků?
charliebob
napsal(a):
Jaruško, vždyť víš, že můžete přijet kdykoliv, jen se musíme dopředu domluvit kdy. Vím, že na přelomu července a srpna jedeme na další vandr, snad bude nějaké slušné počasí, jinak jsou různé akce o víkendu, ale jinak jsme celkem doma. Máš mailíka, tak dej vědět, kdy byste k nám vyrazili a určitě se domluvíme.
A přijeli byste i s koníkama, abychom vyrazili na vandr, či autíkem bez koníků?
Boží,nééé,autíkem nééé,to není vonóó,no že jo,když už tam za tebou pojedů,tak pojedu na koni s váma někam na vandr,nebo aspoň na řádně dloooouhooou vyjížďku,jak byste chtělI Vy!
jaruska
napsal(a):
Boží,nééé,autíkem nééé,to není vonóó,no že jo,když už tam za tebou pojedů,tak pojedu na koni s váma někam na vandr,nebo aspoň na řádně dloooouhooou vyjížďku,jak byste chtělI Vy!
Néééééééé, Jaruško, jak bys chtěla ty s malou Jaruškou, to vy jste hosté a vy si řeknete, jestli pojedeme na den, nebo ne dva či tři či čtyři, jen si pak dopředu povězte, kolik chcete ujet za den kilásků, abychom naplánovali pěknou cestu. Nebo vyrazíme na Kleť a přespíme u Mileny, ale ta chce za noclech taky docela dost, no však už něco vymyslíme.
Hlídací Šmudlinka, ty lumpe, ty nám sem nelez.
charliebob
napsal(a):
Néééééééé, Jaruško, jak bys chtěla ty s malou Jaruškou, to vy jste hosté a vy si řeknete, jestli pojedeme na den, nebo ne dva či tři či čtyři, jen si pak dopředu povězte, kolik chcete ujet za den kilásků, abychom naplánovali pěknou cestu. Nebo vyrazíme na Kleť a přespíme u Mileny, ale ta chce za noclech taky docela dost, no však už něco vymyslíme.
Hlídací Šmudlinka, ty lumpe, ty nám sem nelez.
Noo,Božíí,na Kleť bych já jela,ono se dá spát i dole pod Kletí,je tam taková Svarcnberská bývalá hájenka,u ní je nádherná louka,tam by se dalo spát s koníkama.No toš já už asi začnu plánovat,tak mi,Boží,prosím Tě,napiš,kdy nemůžeš,jo?
charliebob
napsal(a):
Jééé,já se těšííím,pane joo,já se asi zbláznííím!!!
Tady větrná Moruše...
jaruska
napsal(a):
Noo,Božíí,na Kleť bych já jela,ono se dá spát i dole pod Kletí,je tam taková Svarcnberská bývalá hájenka,u ní je nádherná louka,tam by se dalo spát s koníkama.No toš já už asi začnu plánovat,tak mi,Boží,prosím Tě,napiš,kdy nemůžeš,jo?
Jaruško, spíš mi napiš, kdy ty můžeš. Písnu ti na mailíka
jaruska
napsal(a):
Jééé,já se těšííím,pane joo,já se asi zbláznííím!!!
Tady větrná Moruše...
Bóbikááá hledající něco k snědku...
jaruska
napsal(a):
Bóbikááá hledající něco k snědku...
Pierot má výhodu-když dostane chuť na ořešákový listí,jednoduše si ho naškube sááám !!!!
jaruska
napsal(a):
Pierot má výhodu-když dostane chuť na ořešákový listí,jednoduše si ho naškube sááám !!!!
Moruše prohání Bóbikáá!!!
jackie
napsal(a):
Boží a dostala bych se k vám nějak pohodlně na koni z Berouna? Teda spíš z té strany, co je Chyňava nebo Loděnice...??? Že bych dorazila taky - Jaruška od Slanýho a já od Berouna!!! to by byla jíííízdáááá!!!!
Jééé,Janííí,tak to bychom se mohliy složit na dopravu,vždyť Vy máte ten vozík na 3 ůůně!!!!
Jůůůů,to by bylo skvěěěělýýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Olda by nás tam určitě odvezl,kdyby mu to vozítko ten Tvůj kamarád půjčil a zase pak by nás přivezl!!!!
Jéé,holky,tak už jsem snad dohledala všechna infocentra a všechny památky a sepsala všechny stanice,už z teho doopravdy blbnu,ještě že si občas můžu přečíst,co kdo píšete a koukat na kráásné obrázky z výletu od Boženky!!!!
To mě vždycky trochu uleví a teď mám hroznej hlad,jdu se pomažlit s mýma obludama
,největší mazel je teď opravdu Bóbikáá,přijde se pomuchlat vždycky,ale Moruše ho odemně odhání,ty kobyly jsou fakt takový majetnický,ona mě chce mít jen pro sebe!!!!
A sním pak aspoň 5 rohlíkůůůů!!!!
woldemortík

jaruska
napsal(a):
Jéé,holky,tak už jsem snad dohledala všechna infocentra a všechny památky a sepsala všechny stanice,už z teho doopravdy blbnu,ještě že si občas můžu přečíst,co kdo píšete a koukat na kráásné obrázky z výletu od Boženky!!!!
To mě vždycky trochu uleví a teď mám hroznej hlad,jdu se pomažlit s mýma obludama
,největší mazel je teď opravdu Bóbikáá,přijde se pomuchlat vždycky,ale Moruše ho odemně odhání,ty kobyly jsou fakt takový majetnický,ona mě chce mít jen pro sebe!!!!
A sním pak aspoň 5 rohlíkůůůů!!!!
tak už mám hříbka dneska v noci se narodil je to kluk jako buk pak dám foto je celý lavina
charliebob
napsal(a):
Jani, určitě by ses k nám dostala po kopytě i z Berouna, ale pojedeš asi tak týden, tak to vezmi s Jaruškama a budete tady co by dup. Jé, holky, já už se na vás mocinky těším, to bude bezva jízda.
Martino, gratuluji ke hříbkovi.
Pooooooooooommmmmoooooooooooooooooooooooooooc!
Boženko to je mučenííííí.Ale hezkééé
.
Gratuluji k hříbkovi
charliebob
napsal(a):
Jani, určitě by ses k nám dostala po kopytě i z Berouna, ale pojedeš asi tak týden, tak to vezmi s Jaruškama a budete tady co by dup. Jé, holky, já už se na vás mocinky těším, to bude bezva jízda.
Martino, gratuluji ke hříbkovi.
A ty jsi Bóži odkud?
Jo a nechte toho plánování,nebo tu mojí prďolu naložím a jedu na vandr s Váma
Tady jsou nějaký včerejší fotečky......
nerda
napsal(a):
A ty jsi Bóži odkud?
Jo a nechte toho plánování,nebo tu mojí prďolu naložím a jedu na vandr s Váma
Tady jsou nějaký včerejší fotečky......
nerda
napsal(a):
koukám,že Vám to tady dneska pěkně zaplácám...
a už poslední....
nerda
napsal(a):
a už poslední....
A taky gratukuji k hříbátku.....hlavně hodně zdravíčka a hodnýho páníčka
charliebob
napsal(a):
Boží, neblázni, jestli jsi od Zbiroha, tak tam bych měla dorazit za dva dny, ne? Přespat bych mohla ve stáji v Libomyšli, mám tam kámošku. Nebo bych pak dorazila i s tou kámoškou, loni jsme spolu byly na dovče s koníkama, bylo to moc prima. Letos chystám s jinou kámoškou výlet tak na dva dny, někdy koncem července... Ty to máš tak sježděný - dá se z Libomyšle nějak slušně k vám přijet? Třeba jen na noc a pak že bychom zas drandily někudy zpět... kdyby to nevyšlo s vozíkem... on totiž nemá papíry
jackie
napsal(a):
Boží, neblázni, jestli jsi od Zbiroha, tak tam bych měla dorazit za dva dny, ne? Přespat bych mohla ve stáji v Libomyšli, mám tam kámošku. Nebo bych pak dorazila i s tou kámoškou, loni jsme spolu byly na dovče s koníkama, bylo to moc prima. Letos chystám s jinou kámoškou výlet tak na dva dny, někdy koncem července... Ty to máš tak sježděný - dá se z Libomyšle nějak slušně k vám přijet? Třeba jen na noc a pak že bychom zas drandily někudy zpět... kdyby to nevyšlo s vozíkem... on totiž nemá papíry
Ahoj Ivčo, jé ty přijedeš s tou tvou prďolou taky, jooo??? Tak to je parááááda! Už se těšííííméééé!!!
jackie
napsal(a):
Dneska jsem byla časově velmi úspěšná, zvládla jsem s Burákem krásnou vyjížďku a pak ještě prochajdu s Brebčou a Vildou... bylo krásně, jen foukal dost studený vítr, musela jsem navlíknout teplou zimní košili!!!
jackie
napsal(a):
Dneska jsem byla časově velmi úspěšná, zvládla jsem s Burákem krásnou vyjížďku a pak ještě prochajdu s Brebčou a Vildou... bylo krásně, jen foukal dost studený vítr, musela jsem navlíknout teplou zimní košili!!!
Ahoj Janíííí,kam to napsat,že my dvě jsme se sešli na radě,že?
Jo a koukala jsem na stránky Nordranče a už tam mají vyfocenýho toho hřebečka......moc hezkej
Jo sbalím si těch pár švestek a jedu vandrovat s Váma.....dneska mě teda Boženka tak naladilaa néééé že si bude vandrovat sami a já budu jen mlsně koukat na fotky
to teda neéééééé
nerda
napsal(a):
Ahoj Janíííí,kam to napsat,že my dvě jsme se sešli na radě,že?
Jo a koukala jsem na stránky Nordranče a už tam mají vyfocenýho toho hřebečka......moc hezkej
Jo sbalím si těch pár švestek a jedu vandrovat s Váma.....dneska mě teda Boženka tak naladilaa néééé že si bude vandrovat sami a já budu jen mlsně koukat na fotky
to teda neéééééé
Iví, vandry jsou úžasná záležitost, mne taky mrzí, že tu nemám kolem sebe žádné podobné človíčky - vandráčky.
Jo, sešly jsme se tu po x měsících, to by chtělo oslavit! Tak připíjím na tvé zdraví!!!!! Fakt nekecám- mám nalitý vínečko
Sbal kobču a sebe a svoje švestky a pojeď s náma! Nebo se naštvu a pojedu já k váááám!!!
jackie
napsal(a):
Iví, vandry jsou úžasná záležitost, mne taky mrzí, že tu nemám kolem sebe žádné podobné človíčky - vandráčky.
Jo, sešly jsme se tu po x měsících, to by chtělo oslavit! Tak připíjím na tvé zdraví!!!!! Fakt nekecám- mám nalitý vínečko
Sbal kobču a sebe a svoje švestky a pojeď s náma! Nebo se naštvu a pojedu já k váááám!!!
hahahana tvý taky Jani..haha
nech si chutnat
.
To by jsi koukala kdybych se přidrkocala i s kobušou ,viď?haha,ale to já taky...ikdyž nikdy neříkej nikdy.Tak kdy,kde a v kolik????