nabízím focení Vašich koníků, digitál. i analog. příznivé ceny.Mezerova.Eva@seznam.cz
tajemma danny
napsal(a):
Moc pěkná fotka...
přidám další foto: hříbátko minipony
mezerova
napsal(a):
přidám další foto: hříbátko minipony
v hřebčíně Bábolna
blanche
napsal(a):
Tak ta nemá chybu
Pekny fota..taky fotim.Jen sobe pro radost teda..
ukulemba
napsal(a):
Pekny fota..taky fotim.Jen sobe pro radost teda..
Já se snažím pro sebe také něco fotit ale občas se pěkně vztekám...já bych fotila ale foťák občas nestíhá... ze včerejška
mezerova
napsal(a):
to je teda pěkný macík to hříbátko, odkud jsi?
Jsme z Klokočí u Turnova. Je to čt/frís...měsíc starý
tajemma danny
napsal(a):
Jsme z Klokočí u Turnova. Je to čt/frís...měsíc starý
Taky se o nějaké to focení pokouším..kdyby někdo chtěl pofotit koníky, tak napište, třeba by z toho nějaké hezké fotečky vyšly...něco na ukázku
ettelwen
napsal(a):
Taky se o nějaké to focení pokouším..kdyby někdo chtěl pofotit koníky, tak napište, třeba by z toho nějaké hezké fotečky vyšly...něco na ukázku
jo, zapomněla jsem dodat - Zlínský kraj...
ettelwen
napsal(a):
a poslední z Tlumačova, abych to tu nezaplácala
ettelwen
napsal(a):
a poslední z Tlumačova, abych to tu nezaplácala
jak tak koukám tak se focení rozmáhá no nikdy není dost fotogafů ne
woldemortik
napsal(a):
jak tak koukám tak se focení rozmáhá no nikdy není dost fotogafů ne
...
woldemortik
napsal(a):
...
Ahojky holky,je pravda,že těch fotografů přibývá a přibývá,vždyť je to super koníček,docela bych řekla akční
pizneta
napsal(a):
Ahojky holky,je pravda,že těch fotografů přibývá a přibývá,vždyť je to super koníček,docela bych řekla akční
Vídávám tu někdy krásné fotky koníků,pejsků,zrovna třeba co jste tady vložili.Jsem z Frýdecko-místecka,nafotím za zaplacení cesty cokoliv,pejsky,koně,lidi...
pizneta
napsal(a):
Vídávám tu někdy krásné fotky koníků,pejsků,zrovna třeba co jste tady vložili.Jsem z Frýdecko-místecka,nafotím za zaplacení cesty cokoliv,pejsky,koně,lidi...
a poslední .... více na fivesrooster.rajce.idnes.cz
pizneta
napsal(a):
a poslední .... více na fivesrooster.rajce.idnes.cz
taky bych řekla, že se focení rozmáhá :) a vždyť je to dobře...
ettelwen
napsal(a):
taky bych řekla, že se focení rozmáhá :) a vždyť je to dobře...
ettelwen
napsal(a):
Taky mě to baví, zatím si vystačím s focením domácích a svých....
klawdie
napsal(a):
Taky mě to baví, zatím si vystačím s focením domácích a svých....
klawdie
napsal(a):
zadarmo a pro radost...
je fajn když se to pak člověk naučí upravovat....to se dá kouzlit..
klawdie
napsal(a):
je fajn když se to pak člověk naučí upravovat....to se dá kouzlit..
jj ja fotím neco kolem 12 let fotky neupravuji jen podepíšu a je to radeji jsem na ten originál,ale myslim ,že na jihu čech jsem asi zatím jedina kdo nabizí focení.No zatim nemá nidko zájem teda až na pár lidiček co dotoho semnou šly. jsem na jinem pc tak skusim najit foto z mích začátku
woldemortik
napsal(a):
jj ja fotím neco kolem 12 let fotky neupravuji jen podepíšu a je to radeji jsem na ten originál,ale myslim ,že na jihu čech jsem asi zatím jedina kdo nabizí focení.No zatim nemá nidko zájem teda až na pár lidiček co dotoho semnou šly. jsem na jinem pc tak skusim najit foto z mích začátku
Ahoj tak já si fotím pro radost sama svoje zvířectvo radši, nejsem profík. Jsem věčnej začátečník. Ale jak Vás tu tak čtu tak mě napadlo jestli si čas od času nějakou tu "svoji fotku" i vytisknete, aby jste ji mohli ukázat známím? Nebo prostě fotečky a na nich třeba ty svoje mazlíčky ukazujete jenom přes net? Já třeba za tu dobu co mám digitál zjisitila, že mi v albíčku chyběj fotečky našich koníků z poslední doby. Tak jsem si jich pár vytiskla a přidala do albíčka. Zajímalo by mě jak jste na tom vy?
ettelwen
napsal(a):
Zlínský kraj? Nevíš náhodou kde je Nova Dědina? Mam tam nově převezené kobylky...
shantal88
napsal(a):
Zlínský kraj? Nevíš náhodou kde je Nova Dědina? Mam tam nově převezené kobylky...
mezerova
napsal(a):
nabízím focení Vašich koníků, digitál. i analog. příznivé ceny.Mezerova.Eva@seznam.cz
shantal88
napsal(a):
No já si fotím jen tak pro radost, ale měla jsem šunt foťák, takže nic moc. Ted mám o trošku lepší, ikdyž taky šunt. Ale můžu být ráda, že aspon něco
Je tady někdo z okolí Kroměříže (Zlínský kraj) na focení koníků. Hodně u mě záleží na ceně :)
Tady "moje" kobylka
honey
napsal(a):
No já si fotím jen tak pro radost, ale měla jsem šunt foťák, takže nic moc. Ted mám o trošku lepší, ikdyž taky šunt. Ale můžu být ráda, že aspon něco
Je tady někdo z okolí Kroměříže (Zlínský kraj) na focení koníků. Hodně u mě záleží na ceně :)
Tady "moje" kobylka
a tady kobylka kamarádky - strašně nefotogenická tak jen očičko
honey
napsal(a):
a tady kobylka kamarádky - strašně nefotogenická tak jen očičko
Tady mne fotila kamarádka tím mím "šuntem"
honey
napsal(a):
Tady mne fotila kamarádka tím mím "šuntem"
a poslední :D
Obě holky
honey
napsal(a):
a poslední :D
Obě holky
jj, ze Zlínska jsem já..od Uherského Hradiště :) pěkní koníci...
ettelwen
napsal(a):
jj, ze Zlínska jsem já..od Uherského Hradiště :) pěkní koníci...
JJ, focení je opravdu super ...
Taky jsem tomu propadla ...
Krásné fotky
blanche
napsal(a):
JJ, focení je opravdu super ...
Taky jsem tomu propadla ...
Krásné fotky
Přidávám novou fotku a stále nabízím focení na Vysočině A také nabízím DVD ze ZV chladnokrevných klisen ze dne 1.8. 2008 v Hybrálci u Jihlavy
mezerova
napsal(a):
Přidávám novou fotku a stále nabízím focení na Vysočině A také nabízím DVD ze ZV chladnokrevných klisen ze dne 1.8. 2008 v Hybrálci u Jihlavy
ambraa
napsal(a):
shantal88 no tuším, že jsem tam i párkrát byla teda spíš projížděla mám to tam tak něco kolem 20-25km
ambraa : Aha,no kdybys třeba měla cestu kolem,tak dej vědět,byla bych ráda kdybych mě la nějaké pěkné fotky holek,protože je vidím jen jednou za čas
ambraa
napsal(a):
No uvidím, ono je to většinou trošku neplánovaný, ale vůbec jsem netušila že tam někdo bere koně na pastvu.
Braali,teda spíše jsem se jim tam více meně vnutila
Hledala jsem pastevko pro ty moje dvě,narychlo a za slušnou cenu,trochu se to prodraží když za něj chtějí 2-3tisíce...
shantal88
napsal(a):
Braali,teda spíše jsem se jim tam více meně vnutila
Hledala jsem pastevko pro ty moje dvě,narychlo a za slušnou cenu,trochu se to prodraží když za něj chtějí 2-3tisíce...
Aha odkud jsi? a u koho tam ty koně máš? já to tam znám fakt jenom z toho, že jsem tama párkrát projížděla
ambraa
napsal(a):
Aha odkud jsi? a u koho tam ty koně máš? já to tam znám fakt jenom z toho, že jsem tama párkrát projížděla
Normálně z Ostravy takže trochu z ruky,ale nic levnějšího jsem poblíž nesehnala.Nevim jestli ti něco říká Regentová? Mají dvě kobyly a mladeho hřebce.Velký pes,stáje za barákem plus výběh a vedle je kravín.Prý tam je ještě chlápek co má myslim chladase...
shantal88
napsal(a):
Normálně z Ostravy takže trochu z ruky,ale nic levnějšího jsem poblíž nesehnala.Nevim jestli ti něco říká Regentová? Mají dvě kobyly a mladeho hřebce.Velký pes,stáje za barákem plus výběh a vedle je kravín.Prý tam je ještě chlápek co má myslim chladase...
Trochu přiblížím
Spodní pastvina