Nabízím focení v okolí Pardubic - zdarma ;-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 14:42

Děsně ráda fotim koníky, není to nic profesionálního, ale taky za to nic nechci Pokud chcete nafotit koníka a bydlíte v Pardubickým kraji, ozvěte se a ráda si ho přijedu blejsknout. Fotky vám pak můžu poslat na CD, emailem, po ICQ... Pokud se chcete podívat na moje výtvory, najdete je na stránce www.horses.euweb.cz
Kdyžtak mi napište do Gbooku co je na stránkách, nebo na email hiltonka@seznam.cz nebo odepište sem ;-)
Malá ukázka:

28.6.2007 14:43

ampinka napsal(a):
Děsně ráda fotim koníky, není to nic profesionálního, ale taky za to nic nechci Pokud chcete nafotit koníka a bydlíte v Pardubickým kraji, ozvěte se a ráda si ho přijedu blejsknout. Fotky vám pak můžu poslat na CD, emailem, po ICQ... Pokud se chcete podívat na moje výtvory, najdete je na stránce www.horses.euweb.cz
Kdyžtak mi napište do Gbooku co je na stránkách, nebo na email hiltonka@seznam.cz nebo odepište sem ;-)
Malá ukázka:

další...

28.6.2007 14:44

ampinka napsal(a):
Malá ukázka:

další...

28.6.2007 14:45

ampinka napsal(a):
Malá ukázka:

poslední, více už na www.horses.euweb.cz

2.7.2007 00:12

ampinka napsal(a):

A co takhle zastavit někdy u nás s foťákem a na kus kecu?:) Terka od Ivy

2.7.2007 01:46

termit napsal(a):
A co takhle zastavit někdy u nás s foťákem a na kus kecu?:) Terka od Ivy

Jo klidně můžu a ráda, u vás už sem taky dobu nebyla Stačí napsat kdy

2.7.2007 17:48

ampinka napsal(a):
Jo klidně můžu a ráda, u vás už sem taky dobu nebyla Stačí napsat kdy

Až pojedeš k Terce, tak se můžeš stavit i u nás. Máme jednu černou Frískou slečnu a jednoho přerostého valáška ČT:-)
Také uvítáme nějaké nové hezké fotečky:-)

Od sousedů klusáků je to k nám co by kamenem dohodil a z bytek dočel pěšky:-)

Viď Terko!!!

2.7.2007 19:35

nightdevil napsal(a):
Až pojedeš k Terce, tak se můžeš stavit i u nás. Máme jednu černou Frískou slečnu a jednoho přerostého valáška ČT:-)
Také uvítáme nějaké nové hezké fotečky:-)

Od sousedů klusáků je to k nám co by kamenem dohodil a z bytek dočel pěšky:-)

Viď Terko!!!

Oki, jestli je to při cestě... To je někde u Kmoníčka nebo kde??? Viděla bych to na tenhle nebo příští víkend ;-)

2.7.2007 22:45

ampinka napsal(a):
Oki, jestli je to při cestě... To je někde u Kmoníčka nebo kde??? Viděla bych to na tenhle nebo příští víkend ;-)

Jojo, Kačka je od nás přes louku u Kmoníčka:) Ale už k nám radši nejezdí po jarních zkušenostech A Iva říkala, že máš dojet, až se ti to bude hodit, jestli plánuješ víkend, tak lepší neděle Tuhle so asi nebudu já a příští jsme na dostizích

3.7.2007 09:20

ampinka napsal(a):

Když jezdíš do HK na veterinu tak se mužeš zastavit v Roudničce máme tu taky pár modelu!

3.7.2007 16:03

termit napsal(a):
Jojo, Kačka je od nás přes louku u Kmoníčka:) Ale už k nám radši nejezdí po jarních zkušenostech A Iva říkala, že máš dojet, až se ti to bude hodit, jestli plánuješ víkend, tak lepší neděle Tuhle so asi nebudu já a příští jsme na dostizích

No to jo Terko. Po jarním zážitku, kdy na nás Terka vypustila dravého hřebce se bojíme okolo jezdit:-)

Jsem u Ládika Kmoníčka, v pátek a sobotu jedeme na drezuru do Dobřenic, ale neděli máme volnou. Příští víkend jsme ale pryč:-(

4.7.2007 10:43

ampinka napsal(a):

Tak bych to tedy viděla na tuto neděli, přijela bych do Bohdanče tak kolem 10 dopoledne (pokud tedy nebude pršet, v dešti nefotim ) tak se kdyžtak dohodněte ke komu mám jít první...

4.7.2007 10:44

klawdie napsal(a):
Když jezdíš do HK na veterinu tak se mužeš zastavit v Roudničce máme tu taky pár modelu!

Nevim tedy kde to přesně je, ale do Hradce bych to viděla až kolem poloviny srpna

4.7.2007 19:24

ampinka napsal(a):
Tak bych to tedy viděla na tuto neděli, přijela bych do Bohdanče tak kolem 10 dopoledne (pokud tedy nebude pršet, v dešti nefotim ) tak se kdyžtak dohodněte ke komu mám jít první...

U nás je to zrada, my jsme v sobotu na drezurním soustředění v DOBŘENICÍCH:-(

5.7.2007 20:32

nightdevil napsal(a):
U nás je to zrada, my jsme v sobotu na drezurním soustředění v DOBŘENICÍCH:-(

v NEDĚLI jste snad doma!!! a hřebce už nemáme

6.7.2007 16:38

bospor napsal(a):
v NEDĚLI jste snad doma!!! a hřebce už nemáme

Jj, v neděli doma jsme. Mám to z těch svátků už docela zmatené:-)

To je škoda, že hřebčáka už nemáte, takhle jsem se dlouho nebála

7.7.2007 21:46

nightdevil napsal(a):
Jj, v neděli doma jsme. Mám to z těch svátků už docela zmatené:-)

To je škoda, že hřebčáka už nemáte, takhle jsem se dlouho nebála

Tak zítra po 9 ráno jsem u Ivany, ok?

26.7.2007 18:58

ampinka napsal(a):
Tak zítra po 9 ráno jsem u Ivany, ok?

ze zoufalství jsem si pořídila foťák a začala fotit

Přidejte reakci

Přidat smajlík