Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2006 07:47

Fotečky arábku mně velmi potěší!A určitě nejenom mně!
Tak ať se to tu hemží araby!

2.12.2005 20:58

zebra napsal(a):

Tak tady tedy dávám tu mojí Usu, jak jsi chtěla. Doufám, že to už nikomu nevadí.

2.12.2005 20:59

lucky napsal(a):
Tak tady tedy dávám tu mojí Usu, jak jsi chtěla. Doufám, že to už nikomu nevadí.

A ještě Usinka lítací...

2.12.2005 21:02

lucky napsal(a):
A ještě Usinka lítací...

A ještě jednou fotka letos v řepce.

2.12.2005 21:04

lucky napsal(a):
A ještě jednou fotka letos v řepce.

Máš ráda arábky? Že jsi založila novou složku? Doufám, že se najde někdo, kdo tady dá nějakého arábka, kterého třeba jen zná. Je jich u nás málo a je to škoda.

2.12.2005 22:27

zebra napsal(a):

pridavam z ARTIZANA ARABIANS bieleho arabka

2.12.2005 22:34

zebra napsal(a):

a este dvojrocku po uspesnom mladom zrebcovi Psynergy, matka Yasmena

2.12.2005 22:41

bonita napsal(a):
a este dvojrocku po uspesnom mladom zrebcovi Psynergy, matka Yasmena

Tady posílám Herčíka (Malak x Herta) ...hřebec u pana Jadlovského

2.12.2005 22:44

lucky napsal(a):
Tady posílám Herčíka (Malak x Herta) ...hřebec u pana Jadlovského

ještě jednou Herčík

2.12.2005 22:54

zebra napsal(a):

tak este nieco egyptskeho od pyramid
valasek,2r, po Emiratus B x Alianna(Al Hakim)

2.12.2005 22:59

zebra napsal(a):

pre zmenu nieco farebnehokobulenka mlada

3.12.2005 09:48

bonita napsal(a):
pre zmenu nieco farebnehokobulenka mlada

Arábci jsou prostě krásní!

3.12.2005 10:23

zebra napsal(a):
Arábci jsou prostě krásní!

Jo jo, jsou krásní. Tohle máš zrovna výstavního šampióna Magnum Psyche made in USA. Já osobně preferuji mohutnější typy OX...posílám ukázku krásného hřebce

3.12.2005 10:25

lucky napsal(a):
Jo jo, jsou krásní. Tohle máš zrovna výstavního šampióna Magnum Psyche made in USA. Já osobně preferuji mohutnější typy OX...posílám ukázku krásného hřebce

a ještě na výstavě ...to je figura! A ten krk!

3.12.2005 10:28

lucky napsal(a):
a ještě na výstavě ...to je figura! A ten krk!

Ovšem tuto fotku jsem musela tady dát. Taky z webu, krásná kobyla! Páni, mít jednou takovou hřívu na Use! Chybělo málo, no škoda, ale to doroste. Takovu křívu měla její máma.

3.12.2005 10:31

lucky napsal(a):
Ovšem tuto fotku jsem musela tady dát. Taky z webu, krásná kobyla! Páni, mít jednou takovou hřívu na Use! Chybělo málo, no škoda, ale to doroste. Takovu křívu měla její máma.

A ještě jeden ryzák z webu...našla jsem ho už dávno náhodou...bomba hříva, co?

3.12.2005 10:36

lucky napsal(a):
A ještě jeden ryzák z webu...našla jsem ho už dávno náhodou...bomba hříva, co?

Jsou tady přece tři fotky mojí Usy. Kolik jich chceš? Jako já mám zásobu a fotím stále, ale aby to nebylo blbé.

Tak posílám sranda pozdrav...

3.12.2005 10:44

lucky napsal(a):
Jsou tady přece tři fotky mojí Usy. Kolik jich chceš? Jako já mám zásobu a fotím stále, ale aby to nebylo blbé.

Tak posílám sranda pozdrav...

Pošli jich co nejvíc!!!Kašli na závistivý lidi!Jestli jim to vadí tak ať se na to nekoukaj nebo ať sem vůbec nelezou!
Oni tu taky ukazují své koně a nikdo jim nic neříká!

3.12.2005 10:52

zebra napsal(a):
Pošli jich co nejvíc!!!Kašli na závistivý lidi!Jestli jim to vadí tak ať se na to nekoukaj nebo ať sem vůbec nelezou!
Oni tu taky ukazují své koně a nikdo jim nic neříká!

Tady je Usa před pár dny....

3.12.2005 10:53

lucky napsal(a):
Tady je Usa před pár dny....

A tady posílám fotky než napadl sníh......Usinka a její kamarádi

3.12.2005 10:54

lucky napsal(a):
A tady posílám fotky než napadl sníh......Usinka a její kamarádi

Usa a Darés

3.12.2005 10:55

lucky napsal(a):
Usa a Darés

další

3.12.2005 10:59

lucky napsal(a):
další

A takhle se spolu kamarádí u dveří do stáje.

Sranda co?

3.12.2005 11:00

lucky napsal(a):
A takhle se spolu kamarádí u dveří do stáje.

Sranda co?

další...

3.12.2005 11:01

lucky napsal(a):
další...

a další...

3.12.2005 11:06

zebra napsal(a):

Abych neposílala jen Usu......fotka z letošní výstavy arabů v Praze. Byly jsme přihlášeny, ale musela jsem to stornovat, protože na poslední chvíli nám krachnul odvoz.

Tak tady je Šampión ČR 2005 a nejlepší sportovní arab Evropy 2004

Shamir Ibn Ansata Sinan ! Překrásný hřebec, výborně se předváděl a taky sklidil ovace.

Zatím ho má vybraného jako ženicha pro Usu.

3.12.2005 11:07

lucky napsal(a):
Abych neposílala jen Usu......fotka z letošní výstavy arabů v Praze. Byly jsme přihlášeny, ale musela jsem to stornovat, protože na poslední chvíli nám krachnul odvoz.

Shamir Ibn Ansata Sinan ! Překrásný hřebec, výborně se předváděl a taky sklidil ovace.

Ještě jednou Shamir Ibn Ansata Sinan

3.12.2005 11:09

lucky napsal(a):
a další...

A vítěz třídy valachů...Gabor S

Vzpínal se na povel, tak jsme to stihla

Byl fakt krásný

3.12.2005 11:25

lucky napsal(a):
Ještě jednou Shamir Ibn Ansata Sinan

toto foto je z netu, ale nádhera...

3.12.2005 11:25

veronika20 napsal(a):
toto foto je z netu, ale nádhera...

a ještě jedno...

3.12.2005 11:38

veronika20 napsal(a):
a ještě jedno...

Tenhle koník nevypadá jako arábek.(hlava)

3.12.2005 11:42

zebra napsal(a):
Tenhle koník nevypadá jako arábek.(hlava)

je to arab, tento snímek snám, fotila to Gabriela Boiselle....Má focenu hlavu s divného úhlu a taky má zřejmě menší žuchvy. Pokud vím, tak je to nějaký dost starý hřebec...před dvacet let.

3.12.2005 11:54

lucky napsal(a):
je to arab, tento snímek snám, fotila to Gabriela Boiselle....Má focenu hlavu s divného úhlu a taky má zřejmě menší žuchvy. Pokud vím, tak je to nějaký dost starý hřebec...před dvacet let.

Mám pro lidičky, které to zajímá tip. Stránky fotografů.

Stuart Vesty nebo Sparagowski ...musíte si to najít ve vyhledávači. Mají tam nafocené různé soutěže arabů.. výstavy, ale hlavně jezdecké! Westernové soutěže, western v dámském sedle! Ani jsem nevěděla, že to existuje i ve westernu, až tam jsem to objevila!
V zápřahu atd. Nechi tady vše kopírovat, jen některé tady hodím pro ukázku.

Tady styl dámský western..

3.12.2005 11:56

lucky napsal(a):
Mám pro lidičky, které to zajímá tip. Stránky fotografů.

Stuart Vesty nebo Sparagowski ...musíte si to najít ve vyhledávači. Mají tam nafocené různé soutěže arabů.. výstavy, ale hlavně jezdecké! Westernové soutěže, western v dámském sedle! Ani jsem nevěděla, že to existuje i ve westernu, až tam jsem to objevila!
V zápřahu atd. Nechi tady vše kopírovat, jen některé tady hodím pro ukázku.

Tady styl dámský western..

driving

3.12.2005 11:58

lucky napsal(a):
driving

western pleasure .....tááákhle jednou mít svého koně. Snad časem...

3.12.2005 12:00

lucky napsal(a):
western pleasure .....tááákhle jednou mít svého koně. Snad časem...

Dámské westernové sedlo....někdy bych ho chtěla vidět v reálu.

3.12.2005 12:02

lucky napsal(a):
Dámské westernové sedlo....někdy bych ho chtěla vidět v reálu.

A ještě jednou elegance arabského koně...

5.12.2005 23:39

zebra napsal(a):

Brno 2003

5.12.2005 23:40

zebra napsal(a):

5.12.2005 23:41

zebra napsal(a):

a posledna

6.12.2005 09:40

lucky napsal(a):

To je škoda, že jsi nejela na tu výstavu, Usa je fakt krásná. Mě učaroval Azar Gadda Příští rok se tam musíš ukázat, schovávat tak hezkou arabku, stiď se!

6.12.2005 09:53

zebra napsal(a):

Tohle je tatík mojí nej kobylky:-) Je hodně stará a nascanovaná, tak se omlouvám za kvalitu

6.12.2005 14:48

lili napsal(a):
Tohle je tatík mojí nej kobylky:-) Je hodně stará a nascanovaná, tak se omlouvám za kvalitu

Co je to za tatíka? Z té fotky to nejde moc poznat!

6.12.2005 14:51

lucky napsal(a):

Posílám ještě fotky Usy v podzimní krajině...

6.12.2005 14:54

lucky napsal(a):
Posílám ještě fotky Usy v podzimní krajině...

a ještě jedna

6.12.2005 14:55

lucky napsal(a):
a ještě jedna

a tahle má hezkou atmosféru...

6.12.2005 14:56

lucky napsal(a):
a tahle má hezkou atmosféru...

Mimochodem, tady mám ještě fotky z výstavy, hřebec Azar Gadda

6.12.2005 14:57

lucky napsal(a):
Mimochodem, tady mám ještě fotky z výstavy, hřebec Azar Gadda

a ve volné disciplíně hřebe Ameer Gadda

6.12.2005 14:59

lucky napsal(a):
a ve volné disciplíně hřebe Ameer Gadda

Moc krásná byla ve volné kategorii mladá klisna MIra Bint Indirah....předvedla se fakt úžasně

6.12.2005 18:37

lucky napsal(a):

no přece arábek

6.12.2005 18:40

lili napsal(a):
no přece arábek

je to blbá fotka, ale moje jediná
jeho otec je Sultán (SK)

7.12.2005 13:07

lili napsal(a):
je to blbá fotka, ale moje jediná
jeho otec je Sultán (SK)

Prosí, nemáte víc fotek Gabora S? Znám majitelku.... Dělá s im Parelliho, příští jaro k ní jedu na "kurz" :o) Jo, umí se vzpínat na povel,strašně ho to baví:o) Šárka si ho původně kouila ke klisně, arabce, ale ta bohuřel nedávno tragicky zemřela, takže to Šárka hodně špatně nesla. Byla jsem letos na Hubertu pořádaným Šárkou a neměl chybku:o)

7.12.2005 16:48

kunicek napsal(a):
Prosí, nemáte víc fotek Gabora S? Znám majitelku.... Dělá s im Parelliho, příští jaro k ní jedu na "kurz" :o) Jo, umí se vzpínat na povel,strašně ho to baví:o) Šárka si ho původně kouila ke klisně, arabce, ale ta bohuřel nedávno tragicky zemřela, takže to Šárka hodně špatně nesla. Byla jsem letos na Hubertu pořádaným Šárkou a neměl chybku:o)

Mám více fotek Gabora S

Já je tady hodím, myslím, že potěší, kdyžtak si to stáhni. Já nafotila asi 250 snímků z výstavy.

7.12.2005 16:49

lucky napsal(a):
Mám více fotek Gabora S

Já je tady hodím, myslím, že potěší, kdyžtak si to stáhni. Já nafotila asi 250 snímků z výstavy.

další

7.12.2005 16:54

lucky napsal(a):
5

A tady ještě jednou Šampión ČR
Shamir Ibn Ansata Sinan

8.12.2005 09:44

lucky napsal(a):
A tady ještě jednou Šampión ČR
Shamir Ibn Ansata Sinan

Enzo...Krásny že?

8.12.2005 09:46

pizneta napsal(a):
Enzo...Krásny že?

Epirius

8.12.2005 09:48

pizneta napsal(a):
Epirius

DREAMCATCHER SMF

8.12.2005 09:49

pizneta napsal(a):
DREAMCATCHER SMF

Dreammaker

8.12.2005 11:37

pizneta napsal(a):
Dreammaker

Dreammaker je sice krásný koník, ale bohužel to není arab. Je plemene morgan, barvy cremelo. Ale pouští se i na arabské klisny a jsou po něm krásná hříbata, zajímavě zbarvená.

8.12.2005 18:10

kunicek napsal(a):

To že Giana tragicky umřela se mi moc nezdá, já slyšela něco jiného. Zemřela ve stáji, kde je můj miláček. Byla to nádherná kobylka, jen dost hubená

10.12.2005 15:53

lili napsal(a):
To že Giana tragicky umřela se mi moc nezdá, já slyšela něco jiného. Zemřela ve stáji, kde je můj miláček. Byla to nádherná kobylka, jen dost hubená

Ahojky! Usa je opravdu krasna! Ona je cistokrevna? Ahoj

11.12.2005 11:52

terezakacirkova napsal(a):
Ahojky! Usa je opravdu krasna! Ona je cistokrevna? Ahoj

Ano, plnokrevný arab. Prarodiče importy z Egypta.

11.12.2005 15:58

lucky napsal(a):
5

Nááááádhera. Arábci jsou fakt supr.
Jak je vysoký Gabor? Jsou valaši i u arabů vyšší? Nebo je kastrovaný až jako starší??
Díky.

12.12.2005 03:06

lucky napsal(a):
Dreammaker je sice krásný koník, ale bohužel to není arab. Je plemene morgan, barvy cremelo. Ale pouští se i na arabské klisny a jsou po něm krásná hříbata, zajímavě zbarvená.

Každý cremello bude dávat zajímavě zbarvená hříbata. Cremello jako pseudoalbín totiž přenáší zesvětlující gen, tudíž s hnědkou dá vždy plaváka, s ryzkou isabelu, s vrankou smoky black atd. To já jen takpro zajímavost:o)

12.12.2005 09:25

lucky napsal(a):

Ahoj Lucky,Tvoje kobuša je pěkná,ale jestli jí připravuješ na výstavu,měly byste trénovat výstavní postoj,tak sem hoď nějákou fotičku z toho tréningu.Jarka.

14.12.2005 16:14

lucky napsal(a):
Ano, plnokrevný arab. Prarodiče importy z Egypta.

Tak to jooo!!!! To se nekdo ma....

17.12.2005 21:02

Tak to jooo!!!! To se nekdo ma....

A muzu se zeptat kolik Use je let? A co jezdite? Angliu,nebo western? Diky a at vam to klape!

18.12.2005 14:57

A muzu se zeptat kolik Use je let? A co jezdite? Angliu,nebo western? Diky a at vam to klape!

Usa bude mít 2.ledna 4 roky. Od léta se pomalu přiježďuje. Byla sice obsednutá v zimě, ale jen sem tam jsem se svezla, protože jsem dodělávala školu a nebyl čas se věnovat ježdění...stačila práce ze země. Jezdíme western. Co ji půjde, to je ve hvězdách. Zatím se jeví, že cokoliv.

19.12.2005 19:34

lucky napsal(a):
Usa bude mít 2.ledna 4 roky. Od léta se pomalu přiježďuje. Byla sice obsednutá v zimě, ale jen sem tam jsem se svezla, protože jsem dodělávala školu a nebyl čas se věnovat ježdění...stačila práce ze země. Jezdíme western. Co ji půjde, to je ve hvězdách. Zatím se jeví, že cokoliv.

Ralvon Jeshua,plem.hřebec.

19.12.2005 20:19

zebra napsal(a):

tohle je kobylka kamarádky

19.12.2005 21:06

jury napsal(a):
tohle je kobylka kamarádky

Ta je krásná! Jak se jmenuje? Po kom je?

20.12.2005 18:14

lucky napsal(a):
Ta je krásná! Jak se jmenuje? Po kom je?

Jmenuje se Šamis je jí 6 , ale po kom je , to nevím, je čistokrevná , ale mě arabi nikdy moc nebrali , tak ty hřebce neznám . Se Šami a její paničkou jezdím na vyjížďky , ale kočka to ona je !

20.12.2005 18:17

zebra napsal(a):

ještě pár fotek mám

20.12.2005 19:24

jury napsal(a):
ještě pár fotek mám

Je krásná, to jo....zjisti mi původ, prosím, pro zajímavost. Já jsem do toho blázen. U své kobyly dělám teď rodokmen někde do roku 1780. Víc už asi nenajdu. Ale prostě by mě zajímalo, jaké má kdo arábky. Koukám, na té poslední fotce je na volno? Bez ohrady?

20.12.2005 22:23

lucky napsal(a):
Je krásná, to jo....zjisti mi původ, prosím, pro zajímavost. Já jsem do toho blázen. U své kobyly dělám teď rodokmen někde do roku 1780. Víc už asi nenajdu. Ale prostě by mě zajímalo, jaké má kdo arábky. Koukám, na té poslední fotce je na volno? Bez ohrady?

má veliký pozemek , tak tam kobylka lítá , zeptám se a napíšu rodiče , jakmile s ní udu mluvit.

21.12.2005 11:17

jury napsal(a):
má veliký pozemek , tak tam kobylka lítá , zeptám se a napíšu rodiče , jakmile s ní udu mluvit.

Šamis je odchovaná ve Vandsdorfu ,otec Sadam 566SV , matka Šalvěj CZ SH 105, takhle nějak by to mělo být , doufám , že jsem to nezmastila

24.12.2005 10:59

lucky napsal(a):

Tak to jooo! Je opravdu klásná!!! Jak se na takovym Arábkovi jezdí? Mej se krasne a at vam to s Usinkou klape!!!

24.12.2005 12:57

Tak to jooo! Je opravdu klásná!!! Jak se na takovym Arábkovi jezdí? Mej se krasne a at vam to s Usinkou klape!!!

No, jezdí se na ni dobře, ale bude to lepší. Zatím jezdí krátce a málo, takže se občas ještě tak nenese se mnou. Až bude více osvalená a namakaná, tak to bude lepší. Ale cval je jako v peřince a umí krásný pomalý jog. Přes zimu bude chodit kopečky ve sněhu a v létě už to bude jiný koník! Jinak ona je mládě, takže občas vykulená.

28.12.2005 19:45

jury napsal(a):
Šamis je odchovaná ve Vandsdorfu ,otec Sadam 566SV , matka Šalvěj CZ SH 105, takhle nějak by to mělo být , doufám , že jsem to nezmastila

plemenný hřebec ShA Hasan

30.12.2005 18:57

lucky napsal(a):
plemenný hřebec ShA Hasan

Tohle je shagya-arab SIGLAVY BAGDADY 1-5 narozen 1991 otec: Tobrok 5 matka:Siglavy Bagdady I

Můj miláček, o kterého jsem se starala asi před 3 lety...letos v zimě to bylo myslím 2 roky co jsem ho neviděla....
Tak před těmi dvěma lety stával ve Velké bystřici u Olomouce. Spolu s arabem Riadem a pintem Snow Flakem byl odvezen někam k Praze...víc nevím..

Neznáte ho někdo? Chtěla bych jen vědět jak se má....

30.12.2005 18:59

majta napsal(a):
Tohle je shagya-arab SIGLAVY BAGDADY 1-5 narozen 1991 otec: Tobrok 5 matka:Siglavy Bagdady I

Můj miláček, o kterého jsem se starala asi před 3 lety...letos v zimě to bylo myslím 2 roky co jsem ho neviděla....
Tak před těmi dvěma lety stával ve Velké bystřici u Olomouce. Spolu s arabem Riadem a pintem Snow Flakem byl odvezen někam k Praze...víc nevím..

Neznáte ho někdo? Chtěla bych jen vědět jak se má....

A ještě jednou Sigy....

30.12.2005 19:02

majta napsal(a):
A ještě jednou Sigy....

Můj ztracenej miláček naposledy.....btw. je to normální, že se mi po něm i po dvou letech stýská? (a to jsem na něm nikdy ani neseděla....)

30.12.2005 19:54

majta napsal(a):
Můj ztracenej miláček naposledy.....btw. je to normální, že se mi po něm i po dvou letech stýská? (a to jsem na něm nikdy ani neseděla....)

Je to normální......je moc krásný! Úžasně pstružatý! Tak by měla být jednou pstružatá Usa. Doufám, že se dovíš, kde je!

30.12.2005 19:59

zebra napsal(a):

Dnes padá sněhu....šílené! Vykopávala jsme dvě a půl hodiny barák a stáj ze sněhu! Zatím půl metru a vydatně sněží!

Neodolala jsem a vytáhla foťák. Usa chtěla hrozně kouknout ven, ale valí celý den. Stejně chtěla za chvíli domů. Hodila jsem na ni deku, aby neměla zbytečně na sobě peřinu sněhu. Usinka pořád tunelovala ve sněhu.....měla z takové nadílky srandu!

30.12.2005 19:59

lucky napsal(a):
Dnes padá sněhu....šílené! Vykopávala jsme dvě a půl hodiny barák a stáj ze sněhu! Zatím půl metru a vydatně sněží!

Neodolala jsem a vytáhla foťák. Usa chtěla hrozně kouknout ven, ale valí celý den. Stejně chtěla za chvíli domů. Hodila jsem na ni deku, aby neměla zbytečně na sobě peřinu sněhu. Usinka pořád tunelovala ve sněhu.....měla z takové nadílky srandu!

Ještě Usinka

30.12.2005 20:00

lucky napsal(a):
Ještě Usinka

další...

30.12.2005 20:00

lucky napsal(a):
další...

a státou

30.12.2005 20:36

lucky napsal(a):
a státou

Ta druhá a třetí jsou skvělé. To by člověk neřekl, že i bílému koníkovi to na sněhu tolik sluší...

31.12.2005 09:26

lucky napsal(a):
Je to normální......je moc krásný! Úžasně pstružatý! Tak by měla být jednou pstružatá Usa. Doufám, že se dovíš, kde je!

:o) Usa je krasavice;o)
Sigan je vybělující...v papírech měl fotku za mlada, kde byl skoro úplně černej...řekla bych, že teď bude zase o něco bělejší než na fotkách:o)
No...snad ho někdy najdu...

31.12.2005 20:32

zviratkova napsal(a):
Ta druhá a třetí jsou skvělé. To by člověk neřekl, že i bílému koníkovi to na sněhu tolik sluší...

Tak dnes vysvitlo sluníčko! 70cm sněhu! Už aby bylo jaro!

31.12.2005 20:33

lucky napsal(a):
Tak dnes vysvitlo sluníčko! 70cm sněhu! Už aby bylo jaro!

..

31.12.2005 20:47

lucky napsal(a):
...

Téééda, jak se boří do těch závějí, to je super záběr...

31.12.2005 23:01

zviratkova napsal(a):
Téééda, jak se boří do těch závějí, to je super záběr...

Každý te tady chválí jakýho máš krásného koně,doslova s pohádky,ale je na čase trošku zkritizovat.předem upozornuju,že je to JEN MŮŮŮŮJ NÁZOR.Usa se mi opravdu nelíbí,Kdyby neměla toho kohouta za ušima(ostříhaná hříva)má fakt hnusný krk,na araba fakt nepěkní,ani bych se nedivila že si Use ostříhala tak fakt krásnou hřívu na kohouta(asi tě znervoznoval ten "rovný jak pravítko"krk.Jak tady říkáš,že má pradědečky někde z Egypta,tak to by si určitě každý přectavoval krásného bíleho koníka,mohutného,prostě BOMBa kůn....a hups:bilej hubenourek,jelení krk z výrazem spíš poníka než araba..Asi si každý těd poví:"zase někdo závidí",ale já nezávidím.Mám doma dva nadherní koně,a stačí mi to,kdybych se měla vybírat koně čistě jenom podle vzhledu,tak si Usi a ni nevšimnu...Miluju tyhle koně(je to samej temperament,krása...no coment),prostě Arab to je snad nejkrásnější plemeno....Někdo kdo neviděl vživotě tohle plemeno na vlastní oči ,jen z vyprávění..a ted uvídí nahodou Usu v ohradě,a řekne si:"to je Arab?To snad néé!!!!!!".Kolikrát do půlnoci bloudíím stránkama tak krásnejch koní jako jsou Arabi,už sem toho na netu viděla stráááááááááááášně moc,ale jestli je Usa fakt Arab,tak je ztěch nejhnusnější.A jak tady někdo říkal at jí učíš ten arabský postoj,tak klidně uč je to tvoje věc,ale myslíš že to bude na tvojí kobyle vypadat pěkně?

ještě upozornuju že je to JEN MŮJ NÁÁÁZZZOR,a hlavně mě tady všichni zrejpejte,nadavejte mi,přizabijte mě,ale je to stale jen můj nazor,a řekněte mi potom ještě:"když se ti to tady nelíbí tak tady nechod" .Jenže já tady nechodím za Usou ale za těma krásnýma Arabama jako je například Sigy a další....

jo a ještě,vím,že jsem Usu neviděla na vlastní oči,ale stačí mi tady těch 1000 fotek,abych si udělala svůj názor

P.S.fakt soráč za chyby

31.12.2005 23:52

pizneta napsal(a):
Každý te tady chválí jakýho máš krásného koně,doslova s pohádky,ale je na čase trošku zkritizovat.předem upozornuju,že je to JEN MŮŮŮŮJ NÁZOR.Usa se mi opravdu nelíbí,Kdyby neměla toho kohouta za ušima(ostříhaná hříva)má fakt hnusný krk,na araba fakt nepěkní,ani bych se nedivila že si Use ostříhala tak fakt krásnou hřívu na kohouta(asi tě znervoznoval ten "rovný jak pravítko"krk.Jak tady říkáš,že má pradědečky někde z Egypta,tak to by si určitě každý přectavoval krásného bíleho koníka,mohutného,prostě BOMBa kůn....a hups:bilej hubenourek,jelení krk z výrazem spíš poníka než araba..Asi si každý těd poví:"zase někdo závidí",ale já nezávidím.Mám doma dva nadherní koně,a stačí mi to,kdybych se měla vybírat koně čistě jenom podle vzhledu,tak si Usi a ni nevšimnu...Miluju tyhle koně(je to samej temperament,krása...no coment),prostě Arab to je snad nejkrásnější plemeno....Někdo kdo neviděl vživotě tohle plemeno na vlastní oči ,jen z vyprávění..a ted uvídí nahodou Usu v ohradě,a řekne si:"to je Arab?To snad néé!!!!!!".Kolikrát do půlnoci bloudíím stránkama tak krásnejch koní jako jsou Arabi,už sem toho na netu viděla stráááááááááááášně moc,ale jestli je Usa fakt Arab,tak je ztěch nejhnusnější.A jak tady někdo říkal at jí učíš ten arabský postoj,tak klidně uč je to tvoje věc,ale myslíš že to bude na tvojí kobyle vypadat pěkně?

ještě upozornuju že je to JEN MŮJ NÁÁÁZZZOR,a hlavně mě tady všichni zrejpejte,nadavejte mi,přizabijte mě,ale je to stale jen můj nazor,a řekněte mi potom ještě:"když se ti to tady nelíbí tak tady nechod" .Jenže já tady nechodím za Usou ale za těma krásnýma Arabama jako je například Sigy a další....

jo a ještě,vím,že jsem Usu neviděla na vlastní oči,ale stačí mi tady těch 1000 fotek,abych si udělala svůj názor

P.S.fakt soráč za chyby

Ahoj Pizneto......beru Tvůj názor, i když s tím nesouhlasím, ale každý má právo na svůj názor.

Navíc, kdyby jsi o arabech něco věděla, tak víš, že v tomto věku je to koník pubertální, hódně nedodělaný a má toho ještě hódně před sebou. Narozdíl od koní, kteří jsou tady třeba prezentovaní jako dospělí....viz bělouš, kterého jsi tady dala. Když tedy koukáš na ty stránky, tak se podívej, jak vypadají tří a půl, čtyřletí arábci. Jsou to puberťáci. A ten uzounký krk mají všichni...navíc nevím, kde jsi byla na jelení, asi jsi jelení krk nikdy neviděla. A možná jsi ani živého lítacého araba neviděla, věděla by jsi, co dokáží dělat z krkem za kraviny, že někdy vypadají jako by krk neměli a někdy jako žirafa či labuť, přesto je to stále stejný kůň. A v jejím věku nevypadá zase jako hubeňour, lepší, než by byla jako koule, když stále roste a vyvíjí se.

Kdyby jsi tedy věděla něco o arabech, tak by Ti bylo známo, že rostou a stále se mění do pátého i šestého roku, což většina plemen je brána již za dávno dospělé. Já osobně říkám, že arab je hotový a kus koně po sedmém roce. Většina lidí, krom tebe asi, tady snad pochopila, že je to mladý koník. Každý má svůj názor. Tví koně jsou určitě prototypy krásy a ušlechtilosti....o tom nepochybuji! :-))

Až bude Usa za dva roky namakaná na místních kopcích, taky bude vypadat jinak, bude dospělá. Ale teď je to puberťák a jestli jsi nikdy neviděla koně, psy či lidi, jak vypadají v pubertě nedodělaně, tvá škoda. Věk koní Ti asi nic neříká. Jestli jsi někdy viděla mladého koníka, který vypadal jako špičkový výstavní jedinec, věku deseti let....?

Tak ahoj a měj se hezky. Hodně štěstí všem do nového roku a ať Vám všichni koně jdou!

1.1.2006 00:57

lucky napsal(a):
Ahoj Pizneto......beru Tvůj názor, i když s tím nesouhlasím, ale každý má právo na svůj názor.

Navíc, kdyby jsi o arabech něco věděla, tak víš, že v tomto věku je to koník pubertální, hódně nedodělaný a má toho ještě hódně před sebou. Narozdíl od koní, kteří jsou tady třeba prezentovaní jako dospělí....viz bělouš, kterého jsi tady dala. Když tedy koukáš na ty stránky, tak se podívej, jak vypadají tří a půl, čtyřletí arábci. Jsou to puberťáci. A ten uzounký krk mají všichni...navíc nevím, kde jsi byla na jelení, asi jsi jelení krk nikdy neviděla. A možná jsi ani živého lítacého araba neviděla, věděla by jsi, co dokáží dělat z krkem za kraviny, že někdy vypadají jako by krk neměli a někdy jako žirafa či labuť, přesto je to stále stejný kůň. A v jejím věku nevypadá zase jako hubeňour, lepší, než by byla jako koule, když stále roste a vyvíjí se.

Kdyby jsi tedy věděla něco o arabech, tak by Ti bylo známo, že rostou a stále se mění do pátého i šestého roku, což většina plemen je brána již za dávno dospělé. Já osobně říkám, že arab je hotový a kus koně po sedmém roce. Většina lidí, krom tebe asi, tady snad pochopila, že je to mladý koník. Každý má svůj názor. Tví koně jsou určitě prototypy krásy a ušlechtilosti....o tom nepochybuji! :-))

Až bude Usa za dva roky namakaná na místních kopcích, taky bude vypadat jinak, bude dospělá. Ale teď je to puberťák a jestli jsi nikdy neviděla koně, psy či lidi, jak vypadají v pubertě nedodělaně, tvá škoda. Věk koní Ti asi nic neříká. Jestli jsi někdy viděla mladého koníka, který vypadal jako špičkový výstavní jedinec, věku deseti let....?

Tak ahoj a měj se hezky. Hodně štěstí všem do nového roku a ať Vám všichni koně jdou!

Mí koně nejsou championi a ani nejsou překrásní,když se tady juknu zase na fotky o nějakej rok do předu a uvidím nějakej ten pokrok na kráse u Usy,tak možná změnim názor.Každopádně neříkám,že usa je někajej hnusnej kůn,to ne,ale prostě se mi nejeví jako arab.Jo,a kolik stála,jestli se mohu zeptat.
Vůbec se stebou nechci hádat,jen říkam svůj názor.Máme doma dva pubertáky,taky jsem si pubertáka zajezdila a koní z jelenim krkem jsem videla taky dost

1.1.2006 07:52

pizneta napsal(a):
Mí koně nejsou championi a ani nejsou překrásní,když se tady juknu zase na fotky o nějakej rok do předu a uvidím nějakej ten pokrok na kráse u Usy,tak možná změnim názor.Každopádně neříkám,že usa je někajej hnusnej kůn,to ne,ale prostě se mi nejeví jako arab.Jo,a kolik stála,jestli se mohu zeptat.
Vůbec se stebou nechci hádat,jen říkam svůj názor.Máme doma dva pubertáky,taky jsem si pubertáka zajezdila a koní z jelenim krkem jsem videla taky dost

Neříkám, že se Ti musí líbit. Třeba až ji někdy uvidíš za rom, změníš názor. Ale jeleních krků jsem taky viděla dost, a jestli takto vypadá jelení krk, tak sežeru metlu.
Tady je sice ještě loni v zimním po dlouhatánské rekonvalescenci po úraze, ale jestli je tohle jelen, tak se koukni na achaltekince.

1.1.2006 07:55

zebra napsal(a):

A tady ve volnosti....jako mladý nenasvalený koník, možná, že ještě nevzbuzuje po, to dospělý svalnatec, ale jelení krk tedy rozhodně nemá. Jo, mimochodem, cenu ví mí známí, a to stačí.

1.1.2006 10:14

lucky napsal(a):
A tady ve volnosti....jako mladý nenasvalený koník, možná, že ještě nevzbuzuje po, to dospělý svalnatec, ale jelení krk tedy rozhodně nemá. Jo, mimochodem, cenu ví mí známí, a to stačí.

Jelení krk,to ne,ale rovnej jako pravvítko

1.1.2006 11:24

pizneta napsal(a):
Jelení krk,to ne,ale rovnej jako pravvítko

prosím vás přestaňte se hádat.Usa je pěkná kobylka a určitě z ní bude pořádný arab,stačí s ní pracovat.Raději sem dejte nějaké fotky,místo hádání.

1.1.2006 12:12

verule napsal(a):
prosím vás přestaňte se hádat.Usa je pěkná kobylka a určitě z ní bude pořádný arab,stačí s ní pracovat.Raději sem dejte nějaké fotky,místo hádání.

Tak to snad nemyslis vazne,musim se Lucky zastat,jeji Usa je krasna a ty Pinzeto az bude Usa vypadat dospele budes vrzat zubama zarlivosti.
A vubec kdyz tak milujes Araby proc mas doma takove jakesi cosi???
Me se libi vsichni kone ale Pinzeta si rikala o protiutok tak ho bude mit.
Proc pises takovej roman o tom jak se ti nelibi Usa???
Pise snad nekdo o tvych konich??Kazdej at ma doma to co se mu libi a ja bych Usu brala vsema deseti.

1.1.2006 12:17

sunin napsal(a):
Tak to snad nemyslis vazne,musim se Lucky zastat,jeji Usa je krasna a ty Pinzeto az bude Usa vypadat dospele budes vrzat zubama zarlivosti.
Pise snad nekdo o tvych konich??Kazdej at ma doma to co se mu libi a ja bych Usu brala vsema deseti.

No, tak každý ať si myslí, co chce. Tak jak někdo psal...nehádejme se a tak dávám taky dalšího arábka. Je to hřebečekOX - Sakik Watani ze Safie po Utrecht. Možná jste ho někdo viděli v Lysé, ale už jako ročka či dvouletka.

1.1.2006 12:52

lucky napsal(a):
No, tak každý ať si myslí, co chce. Tak jak někdo psal...nehádejme se a tak dávám taky dalšího arábka. Je to hřebečekOX - Sakik Watani ze Safie po Utrecht. Možná jste ho někdo viděli v Lysé, ale už jako ročka či dvouletka.

Je hrozne srandovni ze z takoveho maleho nic ktere nevypada nejlip vyroste tak krasny kun jako je arab.
Lucky preju vse nej nej do noveho roku tobe i Use aji pejskum

1.1.2006 14:29

sunin napsal(a):
Je hrozne srandovni ze z takoveho maleho nic ktere nevypada nejlip vyroste tak krasny kun jako je arab.
Lucky preju vse nej nej do noveho roku tobe i Use aji pejskum

No ten Sakik třeba vypadal srandovně. Oni i ti hřebečci někdy rostou hrozně a hodně přestavují...u kobylek to není tak znatelné. A moje známé viděly Sakika v Lysé a prý byl moc krásný...já ho neviděla, tak nemohu soudit.

1.1.2006 19:11

sunin napsal(a):

.No myslim to vazne.....Vyrzat zubama nebudu,protože ona se mi nelibi a moc neverim ze se zmeni k lepsimu,prostě nemužete skousnout trošku kritiky,myslite že vam život připravi jen same chvaly?Muzu tyhjle koně jako jsou araby milovat,ale kazdy nema tak super zname aby mu koupili Araba nebo Frise.Araby sice miluju a doma nemam jakesi cosi,mě se mí koně líbí podle mě jsou přímo nadherní, já ke štěstí nepodřebuju Araba(ikdyž se mi líbí),stačí mi hafling. Nemluv nekomu ze je Jakesi cosi,jak si ho vubec nevidela.Totalne podlejzate majitelce Usy.Pisu roman o Use protoze taky chci rict svuj nazor na tu kobylu....taky snesu kritiku,když někdo říká,že je můj kůn hnusnej,a taky ráda slyším,když mi někdo koně chválí.

1.1.2006 19:33

pizneta napsal(a):
.No myslim to vazne.....Vyrzat zubama nebudu,protože ona se mi nelibi a moc neverim ze se zmeni k lepsimu,prostě nemužete skousnout trošku kritiky,myslite že vam život připravi jen same chvaly?Muzu tyhjle koně jako jsou araby milovat,ale kazdy nema tak super zname aby mu koupili Araba nebo Frise.Araby sice miluju a doma nemam jakesi cosi,mě se mí koně líbí podle mě jsou přímo nadherní, já ke štěstí nepodřebuju Araba(ikdyž se mi líbí),stačí mi hafling. Nemluv nekomu ze je Jakesi cosi,jak si ho vubec nevidela.Totalne podlejzate majitelce Usy.Pisu roman o Use protoze taky chci rict svuj nazor na tu kobylu....taky snesu kritiku,když někdo říká,že je můj kůn hnusnej,a taky ráda slyším,když mi někdo koně chválí.

Prosím vás, tak se tady nehádejte. Já jsem napsala svoje, Piznetě její názor neberu, ať si myslí co chce, tak už to přestaňte probírat. Hádat se běžte jinam.

1.1.2006 19:38

lucky napsal(a):
Prosím vás, tak se tady nehádejte. Já jsem napsala svoje, Piznetě její názor neberu, ať si myslí co chce, tak už to přestaňte probírat. Hádat se běžte jinam.

Já se ale nechci hádat,oni tady do mě rejpaj

1.1.2006 20:38

pizneta napsal(a):
Já se ale nechci hádat,oni tady do mě rejpaj

Nemám nic proti výměně názorů, ale na úrovni. Také argumenty by měly být podložené - to aby tu moderovaná diskuze nesklouzla k drbárně.
Jsem alergická na jednu věc - když někdo zveřejní fotku, kterou našel někde na internetu (dobře - co se dá dělat), ale nenapsat k ní co je to za koně - to je docela na nic. Hádat, zda jde o klisnu, hřebce nebo valacha má kdo? A poukazovat na krásu koně, u kterého nejsou uvedeny základní informace - např. hřebec - dá se tedy očekávat jiný vzhled než u klisny. Ale ne vždy tomu tak je.
PS: Nádherně vyklenutý krk nemají všichni arabové - někdy se to i přehání. Viz fotka.

Fotka: Hřebec Carillon(USA)

2.1.2006 11:19

pizneta napsal(a):

No tve kone jsem videla,pokud teda nedavas na moderku fotky koni jinych,nerikam ze se mi nelibi ale kdyz ty muzes bezduvodne ryt do Lucky muzu i ja do tebe.Lucky nepodlizam nemam duvod,me se proste jeji kun libi a podlizat ji nemusim mam sveho.A vubec pro me jsi hloupa kdyz takto bezduvodne shazujes lidi.

2.1.2006 17:16

tinakal napsal(a):
Nemám nic proti výměně názorů, ale na úrovni. Také argumenty by měly být podložené - to aby tu moderovaná diskuze nesklouzla k drbárně.
Jsem alergická na jednu věc - když někdo zveřejní fotku, kterou našel někde na internetu (dobře - co se dá dělat), ale nenapsat k ní co je to za koně - to je docela na nic. Hádat, zda jde o klisnu, hřebce nebo valacha má kdo? A poukazovat na krásu koně, u kterého nejsou uvedeny základní informace - např. hřebec - dá se tedy očekávat jiný vzhled než u klisny. Ale ne vždy tomu tak je.
PS: Nádherně vyklenutý krk nemají všichni arabové - někdy se to i přehání. Viz fotka.

No, s těmi krky je to někdy moc, to uznávám. Hodně v tomhle řádí, jako obvykle Američani. "Vyrábějí" si speciálně přehlídkové arábky, kteří jsou už, dle mého, moc. Arabi mají přirozeně pěkný krk, umí s ním divy. Ale amerikánci to někdy přehánějí a chovají koníky, kteří už mívají od hříběte až zdeformovaný krk. Podle mě, už je to i nefunkční.(při ježdění)..ale oni stejně je mají jen jako přehlídkové.
Tady přehlídkový hřebec.....

2.1.2006 17:31

sunin napsal(a):
No tve kone jsem videla,pokud teda nedavas na moderku fotky koni jinych,nerikam ze se mi nelibi ale kdyz ty muzes bezduvodne ryt do Lucky muzu i ja do tebe.Lucky nepodlizam nemam duvod,me se proste jeji kun libi a podlizat ji nemusim mam sveho.A vubec pro me jsi hloupa kdyz takto bezduvodne shazujes lidi.

Me se Usa taky libi.A myslim ze zni bude pekny arabek.Mužu se zeptat jak je stara?A krk ma nahodou pekny.me se takovy ty dlouhy a zahnuty krky moc nelibi.Uz je to potom takove moc prehnane.

2.1.2006 17:36

nufinek 4 napsal(a):
Me se Usa taky libi.A myslim ze zni bude pekny arabek.Mužu se zeptat jak je stara?A krk ma nahodou pekny.me se takovy ty dlouhy a zahnuty krky moc nelibi.Uz je to potom takove moc prehnane.

Usa je pěkná, ale proč jsi ostříhala tu hřívu???? Teď vůbec nevypadá na araba... S tou hřívou jí to slušelo mnohem víc.

2.1.2006 17:46

veronika20 napsal(a):
Usa je pěkná, ale proč jsi ostříhala tu hřívu???? Teď vůbec nevypadá na araba... S tou hřívou jí to slušelo mnohem víc.

Však ji to za chvili doroste.A bude jak princezna.

2.1.2006 17:57

veronika20 napsal(a):

Usa má dnes narozeniny...takže má 4 roky.
Hřívu jsem ostříhala nedobrovolně. Měla krásnou hedvábnou hřívu, už docela dlouhou a oca deset cenťáků po zemi. Jenomže ji v létě zeštípaly nejaké malinkaté mušky. Ne muchničky, menší. Lezlo to do hřívy a ocasu a poštípalo ji to do krve. Byla nepříčetná a na konci srpna si za stájí, o roh zdi, vydřela hřívu úplně do krve. Měla to jako skalp. Myslela jsem, že omdlím, když jsem to viděla. Půlka krku od krve a hříva visící zmuchlaná na straně. Takže jsem brala, se slzami v očích, nůžky a holící strojek a muselo to dolů celé. Nechala jsem jen kštici. Bohužel, polovina ohonu je taky nahoře vydřeného.
Proto jsem se tady v nemoderce ptala lidí na česnekové tablety, jaké mají zkušenosti. Pěstovala jsem hřívu a během jednoho náletu mušek šla pryč.
Takže tak. To víš, že bych radši měla na Usince dlouhatánskou hřívu! Čím delší, tím lepší.

2.1.2006 18:05

lucky napsal(a):
Usa má dnes narozeniny...takže má 4 roky.
Hřívu jsem ostříhala nedobrovolně. Měla krásnou hedvábnou hřívu, už docela dlouhou a oca deset cenťáků po zemi. Jenomže ji v létě zeštípaly nejaké malinkaté mušky. Ne muchničky, menší. Lezlo to do hřívy a ocasu a poštípalo ji to do krve. Byla nepříčetná a na konci srpna si za stájí, o roh zdi, vydřela hřívu úplně do krve. Měla to jako skalp. Myslela jsem, že omdlím, když jsem to viděla. Půlka krku od krve a hříva visící zmuchlaná na straně. Takže jsem brala, se slzami v očích, nůžky a holící strojek a muselo to dolů celé. Nechala jsem jen kštici. Bohužel, polovina ohonu je taky nahoře vydřeného.
Proto jsem se tady v nemoderce ptala lidí na česnekové tablety, jaké mají zkušenosti. Pěstovala jsem hřívu a během jednoho náletu mušek šla pryč.
Takže tak. To víš, že bych radši měla na Usince dlouhatánskou hřívu! Čím delší, tím lepší.

Tak to jo. Ale teď v zimě to bude v poho. ,,Moje´´ si to taky dřela, tak jsem jí to umývala antibakteriálním mýdlem a docela v poho. Pořád si to občas drbala, ale to je tím, že je hrozná muchařka...
teďkom jí to musí pěkně dorůstat a do jary bude mít už pěknej kus hřívy...

2.1.2006 18:06

veronika20 napsal(a):
Tak to jo. Ale teď v zimě to bude v poho. ,,Moje´´ si to taky dřela, tak jsem jí to umývala antibakteriálním mýdlem a docela v poho. Pořád si to občas drbala, ale to je tím, že je hrozná muchařka...
teďkom jí to musí pěkně dorůstat a do jary bude mít už pěknej kus hřívy...

P.S. všechno nej USE...
čtyři roky je krásný věk...

2.1.2006 18:13

veronika20 napsal(a):
P.S. všechno nej USE...
čtyři roky je krásný věk...

Taky se pridavam s pranickem vseho nej nej do dalsich let pro Usu.
My budem mit 11.ledna 5roku

2.1.2006 19:12

sunin napsal(a):
Taky se pridavam s pranickem vseho nej nej do dalsich let pro Usu.
My budem mit 11.ledna 5roku

Míšo, tak to Portíkovi taky gratuluji...předem!

A s tím vydrbáním hřívy....někdy stačí několik mušek, koník se zblázní a je to, že?

2.1.2006 19:25

lucky napsal(a):
Míšo, tak to Portíkovi taky gratuluji...předem!

A s tím vydrbáním hřívy....někdy stačí několik mušek, koník se zblázní a je to, že?

Jojo to znam taky jsem z Portaka musela na podzim udelat skina protoze se drbal tak ze tam mel pet chlupu ve trech radach a vypadalo to blbe.Nejdriv mi doma nadavali ze z kona delam d.........ale nakonec se rodinna rada shodla ze vypada lip ostrihanej.
Dekujem za pranicko a Use posilam virtualne pytlik mrkve.

12.1.2006 17:01

sunin napsal(a):
Jojo to znam taky jsem z Portaka musela na podzim udelat skina protoze se drbal tak ze tam mel pet chlupu ve trech radach a vypadalo to blbe.Nejdriv mi doma nadavali ze z kona delam d.........ale nakonec se rodinna rada shodla ze vypada lip ostrihanej.
Dekujem za pranicko a Use posilam virtualne pytlik mrkve.

Ahojky lidičky, tak jsem taky dám fotečky... Akorát jsou oskenované, tak se omlouvám za kvalitu. Tak doufám, že ti to Lucky udělá radost...

nejdřív rodinka

Pannocha, Princ, Poesia, Pani

12.1.2006 17:02

medik napsal(a):
Ahojky lidičky, tak jsem taky dám fotečky... Akorát jsou oskenované, tak se omlouvám za kvalitu. Tak doufám, že ti to Lucky udělá radost...

nejdřív rodinka

Pannocha, Princ, Poesia, Pani

Pani a Princ

12.1.2006 17:03

medik napsal(a):
Pani a Princ

Pani a hříbátko Poesia

12.1.2006 17:03

medik napsal(a):
Pani a hříbátko Poesia

a ještě jednou...

12.1.2006 17:04

medik napsal(a):
a ještě jednou...

Pannochka a Princ

12.1.2006 17:04

medik napsal(a):
Pannochka a Princ

Pani

12.1.2006 17:05

medik napsal(a):
Pani

Pannochka a Princ

12.1.2006 17:06

medik napsal(a):
Pannochka a Princ

Princ při nácviku na výstavu

12.1.2006 17:06

medik napsal(a):
Princ při nácviku na výstavu

Pannochka ve 21 letech

12.1.2006 17:07

medik napsal(a):
Pannochka ve 21 letech

Pani

12.1.2006 17:08

medik napsal(a):
Pani

Pannocka a Princ

12.1.2006 17:09

medik napsal(a):
Pannocka a Princ

Princ a jeho nevlastní sestra Pani

12.1.2006 17:09

medik napsal(a):
Princ a jeho nevlastní sestra Pani

malý Princ

12.1.2006 17:10

medik napsal(a):
malý Princ

Ukawango

12.1.2006 17:12

medik napsal(a):
Princ

poslední foto Princ

12.1.2006 20:30

zebra napsal(a):

Teda ta Princova barvička mě fascinuje. Fakt nádhera!

12.1.2006 20:42

lucky napsal(a):
Teda ta Princova barvička mě fascinuje. Fakt nádhera!

Jo jo, ta barvička je k sežrání, kéž bych ho viděla, jak vypadá dneska. Určitě je nádhernej! Ale zjistím to a třeba dodám současnou podobu!

13.1.2006 07:49

tinakal napsal(a):

No to je fakt. To už je skoro lochneska.

13.1.2006 08:40

zebra napsal(a):

Ahoj! Nemám sice čistého arábka, ale jestli vám to neva, tak sem dám taky pár fotek svého koníka. Je to kříženec araba a QH. Na fotkách mu je jeden rok a nějaký ten den, jsou to fotky z loňska.

13.1.2006 08:41

zebra napsal(a):

A další. Jmenuje se Bredíno.

13.1.2006 08:42

zebra napsal(a):

A tady se svou o rok starší kámoškou ČT.

13.1.2006 17:11

impipi napsal(a):
A tady se svou o rok starší kámoškou ČT.

Ahoj! To je moc krásný koník! Jaký má původ? Nemáš nějakou aktuální fotku? Moc hezounký. Však i v Americe přišli na to, že když pustí QH s arabem, tak z toho vypadnou velice dobří koně. Nedávno jsem to někde četla....myslím, že to byly stránky reiningové asociace arabů. Válejí na zahraničních kolbištích. Arab tomu dodá potřebný švih, eleganci a navíc rychlost a ohebnost....dobří reineři.

13.1.2006 19:21

lucky napsal(a):
Ahoj! To je moc krásný koník! Jaký má původ? Nemáš nějakou aktuální fotku? Moc hezounký. Však i v Americe přišli na to, že když pustí QH s arabem, tak z toho vypadnou velice dobří koně. Nedávno jsem to někde četla....myslím, že to byly stránky reiningové asociace arabů. Válejí na zahraničních kolbištích. Arab tomu dodá potřebný švih, eleganci a navíc rychlost a ohebnost....dobří reineři.

v Evropě jsou Quarabi nejvíc rozšířeni v Holandsku a v Německu, tam je dokonce založena plemenná kniha
taky jednoho mám

13.1.2006 19:27

zebra napsal(a):

Tak toto je Sigy po Koheilanovi (viz. www.rancloucka.cz v sekci "naši koně")

13.1.2006 19:28

zebra napsal(a):

no a jeste jeden Siginek "drobecek"

13.1.2006 19:31

zebra napsal(a):

no a tohle je taky pekna papaci fotka, s nasim pejskem Charliem a Roneckem.

13.1.2006 19:36

zuza napsal(a):
Tak toto je Sigy po Koheilanovi (viz. www.rancloucka.cz v sekci "naši koně")

pardon-je to Sigi ne Sigy

13.1.2006 19:44

zuza napsal(a):

přidám pár foteček z netu

13.1.2006 19:45

zuza napsal(a):

Něco také přidám z letošních arabů v Praze, ale radši bez komentáře.

13.1.2006 19:45

pizneta napsal(a):
přidám pár foteček z netu

...

13.1.2006 19:47

mumie napsal(a):

A ještě jeden. Bohužel jsou z poschodí, nejsem VIP host.

13.1.2006 19:50

mumie napsal(a):
A ještě jeden. Bohužel jsou z poschodí, nejsem VIP host.

A už dost, zase někdo jiný.

13.1.2006 19:51

mumie napsal(a):

---

14.1.2006 12:08

pizneta napsal(a):

Ten bělouš je krásný, hezky osvalený. Tady dávám jednoho ruského ryzáka po Kubinec...taky hezky namakaný

14.1.2006 12:09

bejzi napsal(a):
v Evropě jsou Quarabi nejvíc rozšířeni v Holandsku a v Německu, tam je dokonce založena plemenná kniha
taky jednoho mám

Hoď ho tady...sím! Prosím i původ!

14.1.2006 12:16

lucky napsal(a):
Ten bělouš je krásný, hezky osvalený. Tady dávám jednoho ruského ryzáka po Kubinec...taky hezky namakaný

Ch. Dakharo

21.1.2006 15:37

zebra napsal(a):

Tady je dnešní fotka řádění ve sněhu...taky je všude taková nadílka? Slyšela jsem, že někde i tři metry! To už by koně asi tunelovali, že?

21.1.2006 15:48

lucky napsal(a):
Tady je dnešní fotka řádění ve sněhu...taky je všude taková nadílka? Slyšela jsem, že někde i tři metry! To už by koně asi tunelovali, že?

u nás taky!!!

21.1.2006 15:52

moresa napsal(a):
u nás taky!!!

malakaj

21.1.2006 16:15

moresa napsal(a):

4 Lucky:Nemáš ještě nějaké další fotečky Usinky?Je mocinky klááásná a arábci se mi líbí!!!

21.1.2006 20:29

moresa napsal(a):
4 Lucky:Nemáš ještě nějaké další fotečky Usinky?Je mocinky klááásná a arábci se mi líbí!!!

To víš, že mám, ale nerada bych jich tady moc dávala, jsou lidi, který zřejmě vadí každá fotka.

Tak dám tady ještě dvě

portrét

21.1.2006 20:30

lucky napsal(a):
To víš, že mám, ale nerada bych jich tady moc dávala, jsou lidi, který zřejmě vadí každá fotka.

Tak dám tady ještě dvě

portrét

..a zajímavá kreace nohou...

22.1.2006 12:01

medik napsal(a):
Pannocka a Princ

Ahoj.
Mám dotaz-odkud znáš kobylku Pani?Jsem asi dva měsíce její nová majitelka a ráda bych se dozvěděla něco víc o její minulosti

22.1.2006 12:29

androvamilada napsal(a):
Ahoj.
Mám dotaz-odkud znáš kobylku Pani?Jsem asi dva měsíce její nová majitelka a ráda bych se dozvěděla něco víc o její minulosti

Super! Vy máte Pani! To je skvělé. Jana ji marně hledá! Už jsem ji dala echo... Dávala jsem ji kontakt i na pana Lacinu, tak možná najde Prince a Pani máte Vy! To krásné!

25.1.2006 15:26

lucky napsal(a):
..a zajímavá kreace nohou...

Pro všechny milovníky arabů....
Tohle je hřebec WF Impressive..zřejmě "americkej"...co an to říkáté....podle mě je to hrozný. Už ty sove americký "postoje" (viz. saddlebredi) učí i araby...

30.1.2006 17:10

majta napsal(a):
Tohle je hřebec WF Impressive..zřejmě "americkej"...co an to říkáté....podle mě je to hrozný. Už ty sove americký "postoje" (viz. saddlebredi) učí i araby...

znetu

30.1.2006 19:38

zebra napsal(a):

Přidávám pár Arábků na kochání Tady je jeden...

30.1.2006 19:39

zebra napsal(a):

A další..

30.1.2006 19:47

majta napsal(a):

Tato postoje se nelíbí ani mě a nejsem v tomto sama. Bohužel, nekteří rozhodčí toto preferují, hlavně v USA. V Evropě to však je k vidění někdy také. Dle mého názoru to koně poněkud deformuje. Měl by se předvádět v přirozené kráse a ne natažený jako walkeři či saddlbreds. Je to už moc.

Já nevím, je to třeba můj pocit. Koukněte sami, jak se Vám ti koně více líbí... Tady natažené postoje

30.1.2006 19:50

lucky napsal(a):
Tato postoje se nelíbí ani mě a nejsem v tomto sama. Bohužel, nekteří rozhodčí toto preferují, hlavně v USA. V Evropě to však je k vidění někdy také. Dle mého názoru to koně poněkud deformuje. Měl by se předvádět v přirozené kráse a ne natažený jako walkeři či saddlbreds. Je to už moc.

Já nevím, je to třeba můj pocit. Koukněte sami, jak se Vám ti koně více líbí... Tady natažené postoje

Tady Junior šampiónka 2005 Usurei- krásná povedená kobylka.

30.1.2006 19:55

lucky napsal(a):
Tady Junior šampiónka 2005 Usurei- krásná povedená kobylka.

A tady takové "normálnější" postavení koně...nevím, ale připadá mi to přirozenější

30.1.2006 19:58

lucky napsal(a):
A tady takové "normálnější" postavení koně...nevím, ale připadá mi to přirozenější

Argus v Poznani...krásný hřebec.

30.1.2006 20:13

zebra napsal(a):

A další frajer

30.1.2006 20:14

zebra napsal(a):

..a ještě jeden..

30.1.2006 20:16

zebra napsal(a):

.. a poslední..zatím

1.2.2006 07:42

sonet napsal(a):
.. a poslední..zatím

Kdo se chcete podívat na
2006 January Jubilee - Katy, Texas Show Schedule
- nejnovější fotografie ze soutěže arabských koní v Texasu, tak tady je web:

http://www.donstine.com/

1.2.2006 07:47

lucky napsal(a):
Kdo se chcete podívat na
2006 January Jubilee - Katy, Texas Show Schedule
- nejnovější fotografie ze soutěže arabských koní v Texasu, tak tady je web:

http://www.donstine.com/

Ještě jsem zapoměla, aby bylo jasno.....je tam sposta fotek ze soutěží. Disciplíny snad popisovat nemusím, jen pro upřesnění zkratek....
A -arabský plnokrevník
AA -angloarab
HA -arabský polokrevník ,většinou pinto arab, kříženec s QH, nebo podobně
Takže soutěž třeba W.Pleasure AA/HA -je soutež jen pro křížence atd.

1.3.2006 07:39

zebra napsal(a):

Tady je plemenný hřebec Madir Al Amar..zde focen jako 4 letý, ještě neobsednutý, dovezen z Egypta (pokud vím).

1.3.2006 07:42

lucky napsal(a):
Tady je plemenný hřebec Madir Al Amar..zde focen jako 4 letý, ještě neobsednutý, dovezen z Egypta (pokud vím).

Ještě jednou Madir při hře se psem

3.3.2006 15:15

lucky napsal(a):
Ještě jednou Madir při hře se psem

No tohle je arábka z netu...ale trochu přehnaná...to musíte uznat...jinak sem viděla video jak cválá po výběhu a je krásná ,jen ta hlava trošku

5.3.2006 08:26

zebra napsal(a):

Tip na stránky s hromadou videa s araby!!!

http://brookvillearabians.com/ranch.asp

12.3.2006 10:52

pizneta napsal(a):
No tohle je arábka z netu...ale trochu přehnaná...to musíte uznat...jinak sem viděla video jak cválá po výběhu a je krásná ,jen ta hlava trošku

Jo, ta hlava je síla...tohle se mi strašně nelíbí. Bohužel, jsou lidi, kteří to prosazují, ale toto je moc.

31.3.2006 00:22

zebra napsal(a):

...ked tu vidim tolko krasavcov, neda mi nepridat k nim mojho zrebciaka......

31.3.2006 00:28

losdesertos napsal(a):
...ked tu vidim tolko krasavcov, neda mi nepridat k nim mojho zrebciaka......

.....este....

31.3.2006 00:32

zebra napsal(a):

..a este....

31.3.2006 00:43

zebra napsal(a):

...este mozem?....

31.3.2006 00:46

zebra napsal(a):

...posledna....hoci by ich bolo....

Přidejte reakci

Přidat smajlík