Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2007 22:01

Tak vazei, na dámách v sedle jsem byla bohuzel az dnes... skoda ze jsem se nemohla zucastit obou dnu tak postuju aspon nejake fotky.

Mam dva favority - Datis, který v Minimaxi vytvoril novy cesky rekord ve skoku - 125 cm s damskym sedlem a to s nim jeho jezdkyne trenuje do 80cm:-) a taky byl ze vsech peti nejmensi (a to vyrazne) a prislo mi, ze cim vic publikum vyska, tleská a piska, tím lepe skace (u 60cm skoku jsem mela obavy ze neprejde a pak z toho byl rekord)

a Century Nákelský statný dvacátík, který me zprvu moc nenadchl, preci je mam radsi koe jineho vzezrei, ale i jeho predkus me pak dostal a kdybyste ho videla pri drezure, pro me nejlepe vydarena fakt supracka:-) fotky jsou lepsi a horsi kvality, ale tady se to stejne asi spije...

8.7.2007 22:24

kovbojicek napsal(a):
Tak vazei, na dámách v sedle jsem byla bohuzel az dnes... skoda ze jsem se nemohla zucastit obou dnu tak postuju aspon nejake fotky.

Mam dva favority - Datis, který v Minimaxi vytvoril novy cesky rekord ve skoku - 125 cm s damskym sedlem a to s nim jeho jezdkyne trenuje do 80cm:-) a taky byl ze vsech peti nejmensi (a to vyrazne) a prislo mi, ze cim vic publikum vyska, tleská a piska, tím lepe skace (u 60cm skoku jsem mela obavy ze neprejde a pak z toho byl rekord)

a Century Nákelský statný dvacátík, který me zprvu moc nenadchl, preci je mam radsi koe jineho vzezrei, ale i jeho predkus me pak dostal a kdybyste ho videla pri drezure, pro me nejlepe vydarena fakt supracka:-) fotky jsou lepsi a horsi kvality, ale tady se to stejne asi spije...

datis

8.7.2007 22:54

kovbojicek napsal(a):
datis

century nákelský

8.7.2007 23:00

kovbojicek napsal(a):
century nákelský

Pohoda

8.7.2007 23:05

kovbojicek napsal(a):
Pohoda

polský koník Agniezky Koryl (jméo jsem zapomnela)

8.7.2007 23:10

kovbojicek napsal(a):

Ahojky, nevíš prosím tě jak si vedla Pohoda??

8.7.2007 23:23

miranda napsal(a):
Ahojky, nevíš prosím tě jak si vedla Pohoda??

ahoj v minimaxi treti -
prvni datis 125cm
druhy Century Nákelský 120cm
třetí Pohoda 120cm

mezi CN a Pohodou se rozhodlo az v rozeskoku kdy Pohoda proste 125 nedala a CN jo

v drezure si nejsem jista, ale snad treti nebo ctvrta

8.7.2007 23:29

kovbojicek napsal(a):

a dalsi nevim jak se jmeuje ani jezdkyne ani kun, ale slecda zavodi jak za DvS tak za kaskadery

minimaxi jim nevyslo, ale myslim, ze to byla zbyteca chyba

spatna fotka, lepsi nemam, az pak drezurka, ktera byla supeeer

8.7.2007 23:32

kovbojicek napsal(a):
a dalsi nevim jak se jmeuje ani jezdkyne ani kun, ale slecda zavodi jak za DvS tak za kaskadery

minimaxi jim nevyslo, ale myslim, ze to byla zbyteca chyba

spatna fotka, lepsi nemam, az pak drezurka, ktera byla supeeer

taky tam byli frisacci

8.7.2007 23:45

kovbojicek napsal(a):
taky tam byli frisacci

a ještě

8.7.2007 23:52

kovbojicek napsal(a):
a ještě

a pak taky drezurka

8.7.2007 23:58

kovbojicek napsal(a):
a pak taky drezurka

skoda ze huba kterou poradatele pustili (James Bond Golden EYE) nebyla ta spravna - akoec to byla saxana

kdyz nabihali do obdelniku na Bonda vypadali fakt fakt fakt huste... tak treba za rok

9.7.2007 00:02

kovbojicek napsal(a):
skoda ze huba kterou poradatele pustili (James Bond Golden EYE) nebyla ta spravna - akoec to byla saxana

kdyz nabihali do obdelniku na Bonda vypadali fakt fakt fakt huste... tak treba za rok

a jedno klasické baroko

9.7.2007 00:12

kovbojicek napsal(a):
a jedno klasické baroko

a koečě century... prvni opravdu drezura s D

9.7.2007 00:23

kovbojicek napsal(a):
a koečě century... prvni opravdu drezura s D

Pohoda

9.7.2007 00:34

kovbojicek napsal(a):
Pohoda

tak tohle bylo asi nejhorsi.... spate zvolena hudba, kun, ktery sel tak pomalu, ze jsem myslela, jestli neumre... at se na me nikdo nezlobi, ale takhle ne

9.7.2007 00:38

kovbojicek napsal(a):
tak tohle bylo asi nejhorsi.... spate zvolena hudba, kun, ktery sel tak pomalu, ze jsem myslela, jestli neumre... at se na me nikdo nezlobi, ale takhle ne

a polaci krasna jizda a vsimete si zoubku:-)

9.7.2007 00:41

kovbojicek napsal(a):
a jedno klasické baroko

a opet slecna kaskaderka,, hudba byl Michael Flately takze bomba, vsechy cviky provedeny v kroku, klusu i cvalu a na konci mala kaskaderska vsuvka - poklek kone:-)

9.7.2007 00:45

kovbojicek napsal(a):

a nejlepsi aposledy... tato jezdkyne vyhrala o téměř sto bodu pred druhou:)
klasicka drezura jen v jinem sedle:-)

9.7.2007 00:58

kovbojicek napsal(a):
a nejlepsi aposledy... tato jezdkyne vyhrala o téměř sto bodu pred druhou:)
klasicka drezura jen v jinem sedle:-)

dalsi fotky mam na adrese: (po lomitku mezera)

http://fotoalba.centrum.cz/ unewest.php?nick=kovbojicek

ale vzhledem k tomu ze je jedna rano, po roce kdy jezdim jen po pardubicich jsem jela 250 km, platila pokutu a absolvovala oslavu narozenin tam jeste asi 30 fotek chybi... jsou to fotky z drezury od ty, co jsem psala, ze ji to moc neslo....(ale stejne jich je tam 100)

9.7.2007 06:06

kovbojicek napsal(a):
dalsi fotky mam na adrese: (po lomitku mezera)

http://fotoalba.centrum.cz/ unewest.php?nick=kovbojicek

ale vzhledem k tomu ze je jedna rano, po roce kdy jezdim jen po pardubicich jsem jela 250 km, platila pokutu a absolvovala oslavu narozenin tam jeste asi 30 fotek chybi... jsou to fotky z drezury od ty, co jsem psala, ze ji to moc neslo....(ale stejne jich je tam 100)

Škoda, že jsme neměli čas se taky zůčastnit :-(, zatím stále držíme s Romeem neoficiální český rekord 140 cm, které jsme překonali na Svatovácl. slavnostech v Hradci Králové..

9.7.2007 08:13

akicita napsal(a):
Škoda, že jsme neměli čas se taky zůčastnit :-(, zatím stále držíme s Romeem neoficiální český rekord 140 cm, které jsme překonali na Svatovácl. slavnostech v Hradci Králové..

aha tak se olouvam za zcestne info, ale vcera prave vsichi jasali, ze je prekonan rekord ve skoku, ktery vytvoril Century Nákelský (120cm) a prekol prave Datis (125cm)

9.7.2007 09:02

kovbojicek napsal(a):
aha tak se olouvam za zcestne info, ale vcera prave vsichi jasali, ze je prekonan rekord ve skoku, ktery vytvoril Century Nákelský (120cm) a prekol prave Datis (125cm)

vsechy fotky vlozeny v albu, na ktere je adresa vyse

9.7.2007 10:51

kovbojicek napsal(a):

Oficiálně a v rámci Dam v sedle máš samozřejmě pravdu..

9.7.2007 11:03

akicita napsal(a):
Oficiálně a v rámci Dam v sedle máš samozřejmě pravdu..

Akicito,nebyla to ooobrovská škoda to něják zoficializovat?Klobouk dolůů,jen ta škoda.....

9.7.2007 12:57

jaruska napsal(a):
Akicito,nebyla to ooobrovská škoda to něják zoficializovat?Klobouk dolůů,jen ta škoda.....

Bylo to ve Světě koní a snad i v Jezdectví..

9.7.2007 21:03

akicita napsal(a):

datis a century nakelsky... pomer vysky

9.7.2007 21:14

kovbojicek napsal(a):
datis a century nakelsky... pomer vysky

no dávali to v televizi ve zprávách

9.7.2007 21:18

jurasek napsal(a):
no dávali to v televizi ve zprávách

jo jo cely den nataceli..

9.7.2007 23:58

kovbojicek napsal(a):

Zdravím vespolek .... přidám také jednu fotečku (na další se můžete podívat na: http://boraderam.rajce.idnes.cz/Elegance/ - většina fotek je ze sobotní jízdy elegance ).

Foto: Eva Havrlíkova a Whipp (v jízdě elegance obsadili 4. místo):

Přidejte reakci

Přidat smajlík