enriko
napsal(a):
Ahojky, zjišťuju kolik lidí má haflinga,napište mi prosím. Napište mi i jestli ho máte jen na rekreaci či do sportu
já mám a 2 :-))) písni na holkaodkoni@centrum.cz
jaruska
napsal(a):
Makki,neměla bys být tak rýpavá,Anča tohle nafotila jen kvůli prodeji toho nánosníku.....
Taky se přidávám s haflingem do počtu.Mám desetletého haflinga Ebra po Maditovi jen na rekreaci jako rodinného mazlíka a životního přítele.Je úžasnej,ale to asi řekne každej majitel o svém koniJezdíme rekreačně western.
v v
napsal(a):
Taky se přidávám s haflingem do počtu.Mám desetletého haflinga Ebra po Maditovi jen na rekreaci jako rodinného mazlíka a životního přítele.Je úžasnej,ale to asi řekne každej majitel o svém koniJezdíme rekreačně western.
Já se chystám do budoucna si jej taky pořídit,ale zajímá mě povaha haflingů a charakter, zda je spíše pro dobré jezdce nebo i pro začátečníka........ chi jej na rekreačku žádný aktivní sport. Díky za rady
kessidis
napsal(a):
Já se chystám do budoucna si jej taky pořídit,ale zajímá mě povaha haflingů a charakter, zda je spíše pro dobré jezdce nebo i pro začátečníka........ chi jej na rekreačku žádný aktivní sport. Díky za rady
Taky si chci jednoho blondˇáka do budoucna pořídit. Líbí se mi už od 1. třídy, kdy jsem se koupila pohled a na ní byl tehdy u nás neznámý hafling.
Je fakt, že jsem nyní měla možnost jednoho koupit, ale po sálodlouhých uvahách jsem si to rozmyslela. Už bych nezvládala 4 koně a dvě děti.
Pokud máte někdo zájem o halfíka, vím o 9-letém valáškovi, moc hodný, cena 25000 Kč, ale jistě byste se dohodli. Jen koník chodil pár měsíců pod dětmi ze vsi, tak by se s ním muselo trochu víc pracovat. Pro zájemce můžu dát kontakt. Jistě se paní nebude zlobit, protože podala inzerát, ale nikdo dosud nepřijel, jen my. Jsou od Liberce.
enriko
napsal(a):
Ahojky, zjišťuju kolik lidí má haflinga,napište mi prosím. Napište mi i jestli ho máte jen na rekreaci či do sportu
ja žadného nemám ale o jednoho se starám a mám ho mocinky ráda Nikolek
enriko
napsal(a):
Já se tady trošku vetřu s dotazem - taky jako dítě jsem si kdysi vystřihla (snad z ABC) fotku 2 haflingů, hřebců dovádějících na pastvině a řekla si, že si jednoho v dospělosti někdy určitě pořídím.
Ohromně se mi líbil na tom obrázku tmavý ryzák s bílou hřívou, ten druhý byl světlý, téměř isabela, jak je vidíme dnes.
Od té doby ( asi 20 let) už koně mám, takže nesháním haflinga ( pořídila jsem si větší vydání, noriky ).
Ale nedá mi se nezeptat - ti tmaví ryzáci bělohříví z tohoto plemene vymizeli? Nikdy jsem u nás žádného neviděla - jen úplně světlé nebo rezavé ( samozřejmě bělohřívé), ale tahle světlá varianta se mi nelíbí.
Kdyby tak existoval tmavý ryzák bělohřívý, to by bylo něco... neznáte?
Moje "maxihafloška" slezská norička
enriko
napsal(a):
Vlastního nemám, ale o jednu kobču se starám. Je to "moje" zlatíčko a neměnila bych, sice trošku aktivnější, spíš pro pokročilého jezdce, ale když si získáte důvěru, je k nezaplacení
Foto z vyjížďky, nic moc kvalita, ale aspoň něco...
jajaa
napsal(a):
Vlastního nemám, ale o jednu kobču se starám. Je to "moje" zlatíčko a neměnila bych, sice trošku aktivnější, spíš pro pokročilého jezdce, ale když si získáte důvěru, je k nezaplacení
Foto z vyjížďky, nic moc kvalita, ale aspoň něco...
Ahojda. Už asi 8 let jsem u haflingů. Teď mám na starost 2 valášky, tak nafotím, ať se taky pokocháte. No znám je ještě když byli odstavčata, hřebečci.... Ale jinak jich znám spousty a ještě víc. Ale pozor, všichni o nich říkají, že jsou pro začátečníky, jasně ,ale povahy mají různé. Jako je to u ČTček nebo třeba plňasů... Jeden vás sundá, na druhým můžete dříví štípat atd... Samozřejmě záleží na výchově. Mýma rukama jich prošlo hodně. Žádný z nich nekousal nekopal, ale vyjímka byla jedna kobča, která k nám přišla asi v 8mi letech, ta kousala i kopala, protože ji dřív bili.... Ale jinak povahu měli všichni jedinečnou a dobrou.
sally
napsal(a):
Já se tady trošku vetřu s dotazem - taky jako dítě jsem si kdysi vystřihla (snad z ABC) fotku 2 haflingů, hřebců dovádějících na pastvině a řekla si, že si jednoho v dospělosti někdy určitě pořídím.
Ohromně se mi líbil na tom obrázku tmavý ryzák s bílou hřívou, ten druhý byl světlý, téměř isabela, jak je vidíme dnes.
Od té doby ( asi 20 let) už koně mám, takže nesháním haflinga ( pořídila jsem si větší vydání, noriky ).
Ale nedá mi se nezeptat - ti tmaví ryzáci bělohříví z tohoto plemene vymizeli? Nikdy jsem u nás žádného neviděla - jen úplně světlé nebo rezavé ( samozřejmě bělohřívé), ale tahle světlá varianta se mi nelíbí.
Ahojec, je to nejspis tim, ze nam sem privezli zmetky z nemecka, rakouska a italie. Ne, delam si srandu, ale jako na jednu stranu je to trosku pravda, protoze hafling ma bytryzak s bilou hrivou. Nikdo si z chovu nepusti kvalitni hrebce no a mi jako mala chuda zeme jsme hold vzali to co bylo. Slysela jsem neco o tom, ze ma privezt pan Muller nejakeho echt hrebce. Tak snad se dockame te krasy co vidime na pastvach v zahranici.
ladys
napsal(a):
Ahojda. Už asi 8 let jsem u haflingů. Teď mám na starost 2 valášky, tak nafotím, ať se taky pokocháte. No znám je ještě když byli odstavčata, hřebečci.... Ale jinak jich znám spousty a ještě víc. Ale pozor, všichni o nich říkají, že jsou pro začátečníky, jasně ,ale povahy mají různé. Jako je to u ČTček nebo třeba plňasů... Jeden vás sundá, na druhým můžete dříví štípat atd... Samozřejmě záleží na výchově. Mýma rukama jich prošlo hodně. Žádný z nich nekousal nekopal, ale vyjímka byla jedna kobča, která k nám přišla asi v 8mi letech, ta kousala i kopala, protože ji dřív bili.... Ale jinak povahu měli všichni jedinečnou a dobrou.
No hlavně u nás se tato verze světlého haflinga preferuje.Nejlépe taková ta zlato kovová barva.Já mám celkem tmavého haflinga.Do šesti let hřebec plánovaný na připouštění,ale majitely se zdál moc tmavej,tak šup a hned byl valach.Je po Maditovi a po něm znám několik tmavých koní.Né tak jako v zahraničí.Musím říct že se mi taky mnohem víc líbí ti tmavý a proto jsem si ho taky vybrala.Mezi 30ti koňma byl druhý nejtmavší.Ještě tam je jeden úplně hnědej s hnědou hřívou.Je čistej,ale jak haflík moc nevypadá.Koukněte na www.stajestetice.cz do Naši koně.Můj koník má barvu jako tmavej hříbeček a bílé bříško.Až se dostanu doma k pc,tak sem dám fotku.
ladys
napsal(a):
Ahoj, ja jsm asi mesic mela v treninku na obsednuti mladeho haflinga a byl to tak uzasny kun, ze na haflouse nedam dopustit, jsou to uplne perfektni konici a zavidim kdo je chovaji... Ja delam do arabku, ale hafling to byla prijemna zmena, hlavne ten jejich absolutni klid a pri tom tolik energie a sily..proste super konici!!!
gianna
napsal(a):
Ahoj, ja jsm asi mesic mela v treninku na obsednuti mladeho haflinga a byl to tak uzasny kun, ze na haflouse nedam dopustit, jsou to uplne perfektni konici a zavidim kdo je chovaji... Ja delam do arabku, ale hafling to byla prijemna zmena, hlavne ten jejich absolutni klid a pri tom tolik energie a sily..proste super konici!!!
Přesně tak - Hafling malý kůň s velikým srdcem
Mám s kamarádkou haflingerku - Bára - po Nugát ... super povaha - hodná, ochotná, pracovitá ... občas paličatá
Využívaná k rekreaci - supééér
sally
napsal(a):
Ahoj! Ti tmaví ryzáci nevymizeli, jen jich je opravdu hóóódně málo a je to škoda, jsou nádherní, mě se ti dnešní světlí taky moc nelíbí. Přidávám fotky jedné tmavé - není moje, ale jednoho pána, co u něj mam ustájenou svou kobylču
moninka
napsal(a):
Ahoj! Ti tmaví ryzáci nevymizeli, jen jich je opravdu hóóódně málo a je to škoda, jsou nádherní, mě se ti dnešní světlí taky moc nelíbí. Přidávám fotky jedné tmavé - není moje, ale jednoho pána, co u něj mam ustájenou svou kobylču
Ta je hezká - já mám ráda kontrasty a prostě ta bílá hříva daleko líp vynikne na tmavém čokoládovén ryzákovi než na těch skoro žlutých blonďácích skrz naskrz.
Škoda, že jich není více - asi není moc lidí, co se jim líbí, nebo nevím.
Ti světlí, moderní přearabizovaní jsou spíš takové pony izabely než hafloši.
Mně nejsympatičtější typ byl ten valach starého veterináře v Doktorovi z hor ..
sally
napsal(a):
Ta je hezká - já mám ráda kontrasty a prostě ta bílá hříva daleko líp vynikne na tmavém čokoládovén ryzákovi než na těch skoro žlutých blonďácích skrz naskrz.
Škoda, že jich není více - asi není moc lidí, co se jim líbí, nebo nevím.
Ti světlí, moderní přearabizovaní jsou spíš takové pony izabely než hafloši.
Mně nejsympatičtější typ byl ten valach starého veterináře v Doktorovi z hor ..
Přesně, ten kontrast na takovéhle čokoládové krásce hned líp vynikne Je zvláštní, že se moc lidem nelíbí, nebo nevim, proč mizí
Je to fakt škoda. Ostatní jsou všichni na jedno brdo a ti moderní mi už vůbec nic neříkají. Ale když si nějakej koník získá naše srdíčko, je nakonec jedno jak vyypadá že jo
Ale takhle na pokoukání se mi líbí ti tmaví.
A co ostatní, nevíte ještě o nějakém čokoládovém haflošovi
jaruska
napsal(a):
Jůůůůůva,Hany,ten je nááááádhernééééj!!!Tak se o něj hezky starej dál a jestli můžeš,fyfoť nám ho celýhooooo!!!!!!!
tak tady je fotka celého NikolkaNiku MTMR
enriko
napsal(a):
Mám dvě výstavní kobyly, starší po Madit a její dceru po Nimrod. Starší (6 let) je využívaná na rekreační ježdění a mladší je teprve 2,5 letá. Jsou spíš těžkého typu, starší je ježdená rekreačně a sportovním ježděním se nezabývám vůbec. Obě dvě jsou světlé, ale myslím si, že barva koně nedělá.
Fotka starší klisny:
bensia
napsal(a):
Mám dvě výstavní kobyly, starší po Madit a její dceru po Nimrod. Starší (6 let) je využívaná na rekreační ježdění a mladší je teprve 2,5 letá. Jsou spíš těžkého typu, starší je ježdená rekreačně a sportovním ježděním se nezabývám vůbec. Obě dvě jsou světlé, ale myslím si, že barva koně nedělá.
Fotka starší klisny:
Fotka její dcery:
bensia
napsal(a):
Fotka její dcery:
Haflingové se mi vždycky líbili, když jsme jezdili do Německa tak jsme se u nich zastavovali a říkali, že si je jednou pořídíme. A tak od března máme krásnou kobylku - maminku Madetku po Madit. Koupili jsme jí už březí a před měsícem se jí narodil krásný hřebeček !
jarin
napsal(a):
Haflingové se mi vždycky líbili, když jsme jezdili do Německa tak jsme se u nich zastavovali a říkali, že si je jednou pořídíme. A tak od března máme krásnou kobylku - maminku Madetku po Madit. Koupili jsme jí už březí a před měsícem se jí narodil krásný hřebeček !
tak posílám fotku Ebra
jarin
napsal(a):
ahojky.....už sem ti spala i majl.....mám koníka po tvé kobylce.....je to 4letý hřebec Haflinga a zde posílám i jeho foto
baddynka
napsal(a):
ahojky.....už sem ti spala i majl.....mám koníka po tvé kobylce.....je to 4letý hřebec Haflinga a zde posílám i jeho foto
Ahoj, též svého nemám, ale o tři se starám....Mercí
daty
napsal(a):
Ahoj, též svého nemám, ale o tři se starám....Mercí
všichni ježděni rekreačne a účasti na hobby závodech...Apík
daty
napsal(a):
všichni ježděni rekreačne a účasti na hobby závodech...Apík
Kaskáda
daty
napsal(a):
Kaskáda
taky mám haflinga - je sice bez pp,ale i tak to je moje zlatíčko
ferdice
napsal(a):
taky mám haflinga - je sice bez pp,ale i tak to je moje zlatíčko
Jé ahoj Líbo.Hoď sem ještě nějakého Ferdu.Vapadá dobře.Už jsem vás hrozně dlouho nevyděla.
tady ještě jeden Ebrouš
v v
napsal(a):
Jé ahoj Líbo.Hoď sem ještě nějakého Ferdu.Vapadá dobře.Už jsem vás hrozně dlouho nevyděla.
tady ještě jeden Ebrouš
ahoj Verčo,až budeš mít čas a budeš v Písku,tak se stav.posílám ti ještě jednoho Ferdu
marketka
napsal(a):
Taky si chci jednoho blondˇáka do budoucna pořídit. Líbí se mi už od 1. třídy, kdy jsem se koupila pohled a na ní byl tehdy u nás neznámý hafling.
Je fakt, že jsem nyní měla možnost jednoho koupit, ale po sálodlouhých uvahách jsem si to rozmyslela. Už bych nezvládala 4 koně a dvě děti.
Pokud máte někdo zájem o halfíka, vím o 9-letém valáškovi, moc hodný, cena 25000 Kč, ale jistě byste se dohodli. Jen koník chodil pár měsíců pod dětmi ze vsi, tak by se s ním muselo trochu víc pracovat. Pro zájemce můžu dát kontakt. Jistě se paní nebude zlobit, protože podala inzerát, ale nikdo dosud nepřijel, jen my. Jsou od Liberce.
Na základě Vaší informace prosím o kontakt na majitelku haflinga. Již delší dobu sháním valacha staršího pro těžšího jezdce. Děkuji Miroslav
ferdice
napsal(a):
ahoj Verčo,až budeš mít čas a budeš v Písku,tak se stav.posílám ti ještě jednoho Ferdu
Tak jsem taky přidám foto,zrovna nedávno jsem vyfotila hřebce HF s PP,má něco přes 3 roky.Tak se jukněte
sonik
napsal(a):
Tak jsem taky přidám foto,zrovna nedávno jsem vyfotila hřebce HF s PP,má něco přes 3 roky.Tak se jukněte
ještě jednou:)
enriko
napsal(a):
Se vnutím s křížencem, jo? Má 75% haflinga, zbytek je trakén a ČT.
sally
napsal(a):
Sally, podle mě určitě nevymřeli. Jsem z Moravskoslezského kraje a v mém okolí máme tmavé světlohřívé noriky nejmíň 4. Z toho jeden je můj. Je to 14ti letá kobylka a máme ji od hříbátka. Doufám, že nevadí, když se do této diskuze vetřu se slezským norikem.
Teď jsme ji přioustili jedním hřebcem, tak pevně doufám, že to vyjde! Jinak ti tmaví se svělou hřívou se mi taky líbí mnohem víc - ten kontrast je úžasnej.
Sju

XXX.XXX.117.37