jaruska
napsal(a):
Tak co,Janí,užila sis dovču?To počasí taky nic moc,viď,ale na ježdění to zase šlo!!!!
Janí,mě by to taky nebavilo zouvat a nazouvat,my taky doufáme,že Pierotovi do dvou let ta rohovina ztvrdne natolik,že nebude pak botky potřebovat,ale zatím je to nutné,pokud nechceme kovat a pro to jeho víkendový ježdění je opravdu škoda toho koně kovat.
jackie
napsal(a):
Teda koukám, jakým tempem se blížíme k dvoustovce
ten je héééézkej
neměla jsem doma hříbě co jsem dala pryč graciito je ta s tou zlomenou nohou.
doktor Jeník ze slatiňan jí to skusil sešroubovat jestli to vůbec bude možný dělat.
u psů prý to dělal běžně ale u koně poprvé. drželo to dobře
asi za půl roku vyndal to železářství a bylo to dobrý
ta operovaná noha byla dobrá jen jí nechtěla dávat dozadu. to jí asi bolelo a nikdy se to moc nezlepšilo.horší byla ta zdravá, že jsme jí nedokázali dá do závěsu tak se jí velkou námahou začala vyvracet .pak jsme jí kovali půlkou podkovičky aby se to rovnalo, ale bez úspěchu
nijak jí to ale nevadilopo výběhu vždycky lítala jak splašená a březost jí taky později nevadila
ta gábina co s ní závodim je předposlední hříbě
další už jsem nechtěla a co teď s nísamo že byla naprosto neprodejná a nechtěla jsem jí dát zabít tak šla právě do toho útulku bianka, a pak k tý věrce co ji znám jen z telefonu
myslím že se tam má dobře a jsem moooooc ráda
bospor
napsal(a):
ten je héééézkej
neměla jsem doma hříbě co jsem dala pryč graciito je ta s tou zlomenou nohou.
doktor Jeník ze slatiňan jí to skusil sešroubovat jestli to vůbec bude možný dělat.
u psů prý to dělal běžně ale u koně poprvé. drželo to dobře
asi za půl roku vyndal to železářství a bylo to dobrý
ta operovaná noha byla dobrá jen jí nechtěla dávat dozadu. to jí asi bolelo a nikdy se to moc nezlepšilo.horší byla ta zdravá, že jsme jí nedokázali dá do závěsu tak se jí velkou námahou začala vyvracet .pak jsme jí kovali půlkou podkovičky aby se to rovnalo, ale bez úspěchu
nijak jí to ale nevadilopo výběhu vždycky lítala jak splašená a březost jí taky později nevadila
ta gábina co s ní závodim je předposlední hříbě
další už jsem nechtěla a co teď s nísamo že byla naprosto neprodejná a nechtěla jsem jí dát zabít tak šla právě do toho útulku bianka, a pak k tý věrce co ji znám jen z telefonu
myslím že se tam má dobře a jsem moooooc ráda
O železářství mi chvilku povídej
,my měli drátama smotovanou medvědici,to je pes,a už lítá vesele dáál,ale u koně je to všechno mnohem složitější.
Ale je skvělý,že kobča žije a dává aspoň hříbky!!!
jaruska
napsal(a):
O železářství mi chvilku povídej
,my měli drátama smotovanou medvědici,to je pes,a už lítá vesele dáál,ale u koně je to všechno mnohem složitější.
Ale je skvělý,že kobča žije a dává aspoň hříbky!!!
teď už ne. majitelka se asi bojí o tu nohu. posílá mi občas fotky a grácka se má fakt dobře
má štěstí
bospor
napsal(a):
teď už ne. majitelka se asi bojí o tu nohu. posílá mi občas fotky a grácka se má fakt dobře
má štěstí
ten je taky její 7l Garet(kuba)
jackie
napsal(a):
Tak ještě založím novou radu a papapa!!!
Dobré ránko, rado starších!
Jaruško, dovču jsem si užila perfektně, bylo krásný počasí, na koně tak akorát, žádný pařáky ani lijáky, nemůžu si stěžovat. A taky dvoudenní společný koňovýlet s kamarádkou byl fantastický, jsem tak vyježděná, že můj zadek ani neví, že je můj .
Ještě jsem ani nestihla přivítat do Rady Ivanu, takže Ivčo, vítej mezi nás, jsme stejná věková kategorie, haha, takže si určitě budeme rozumět . O nás sis určitě všechno přečetla, já mám čtyři svoje koníky - na pastevním odchovu, z toho jednoho na základním výcviku a o dva další se starám kamarádce (hříbata od mojí kobči). A do Pardubic se chystám v září na výstavu, tak doufám, že setam potkáme, že?
jackie
napsal(a):
Dobré ránko, rado starších!
Jaruško, dovču jsem si užila perfektně, bylo krásný počasí, na koně tak akorát, žádný pařáky ani lijáky, nemůžu si stěžovat. A taky dvoudenní společný koňovýlet s kamarádkou byl fantastický, jsem tak vyježděná, že můj zadek ani neví, že je můj .
Ještě jsem ani nestihla přivítat do Rady Ivanu, takže Ivčo, vítej mezi nás, jsme stejná věková kategorie, haha, takže si určitě budeme rozumět . O nás sis určitě všechno přečetla, já mám čtyři svoje koníky - na pastevním odchovu, z toho jednoho na základním výcviku a o dva další se starám kamarádce (hříbata od mojí kobči). A do Pardubic se chystám v září na výstavu, tak doufám, že setam potkáme, že?
Přeji dobré ráno všem.
Tedy zase tolik nádherných foteček....
Jani ta Brebča je prostě nádherná. Ti vránici mi prostě imponují , no a malej Vilda je takové malé překvapení co. Nikdo neví, jakou bude jednou mít barvičku. ale třeba to bude chameleon
No a taky tady vítám Ivanu. Nějak jsem to včera nestíhla. Ivčo máš hezké koníky.
Jaruš a na mě si s botičkama nějak zapoměla. Na mailíkiu od tebe nic nemám
pretty 1
napsal(a):
Přeji dobré ráno všem.
Tedy zase tolik nádherných foteček....
Jani ta Brebča je prostě nádherná. Ti vránici mi prostě imponují , no a malej Vilda je takové malé překvapení co. Nikdo neví, jakou bude jednou mít barvičku. ale třeba to bude chameleon
No a taky tady vítám Ivanu. Nějak jsem to včera nestíhla. Ivčo máš hezké koníky.
Jaruš a na mě si s botičkama nějak zapoměla. Na mailíkiu od tebe nic nemám
Jééžíííš,Lůůco,sorry,už pošílám!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jééžíííš,Lůůco,sorry,už pošílám!!!!!!
Dobré ráno,tak tady je dneska krááásné nebíško,ale ta zima,brrrrr
,to je fakt strááášnýýý,já chci zase to teplo,pomooooc!!!!!
jaruska
napsal(a):
Dobré ráno,tak tady je dneska krááásné nebíško,ale ta zima,brrrrr
,to je fakt strááášnýýý,já chci zase to teplo,pomooooc!!!!!
Dneska Olda snad přijede dřív,tak slíbil Pierotovi sedýlko s brašničkama,
tak jsem moooc zvědavá,jak to bude vyzerať.
Myslím,že Pierot bude v pohodě,i když tam bude něco,na co není zvyklej,ale není to tak strašný,aby kvůli tomu dělal prudké pohyby,
to on zase néééé!!!!!
Budu dokumentovat a pošlu,joo??
jaruska
napsal(a):
Myslím,že Pierot bude v pohodě,i když tam bude něco,na co není zvyklej,ale není to tak strašný,aby kvůli tomu dělal prudké pohyby,
to on zase néééé!!!!!
Jasan, pošli!
jaruska
napsal(a):
to on zase néééé!!!!!
Ahoooj Holký!!!
Tak už jsem se probralaTady svítí a je taky krásně příjemně zimně
Janí ty jsi nám ani nepopsala jak jste cestovali!!!A foťáček jsi neměla???A na kon jste jeli a ským!!!Teeda ona neřekné!!!!
Jaruško brašničky jsou pěkné!!Takové jsem si kdysi taky šila podle těch co mám koupené.Jsou fajn ty nylonové pogumované-není to těžké jako kožený,když se to přidělá dobře tak ani neskáčou a nepromoknou.
My dnes jsme doma,tak zajedeme do města pro desu a umyvadlo a budeme to přidělávat do koupelny-toťiž ještě jsme to nestihli,tak si myjeme ruce ve dřezu
A večer jdeme s přespolníma sousedama do hospody koukat na ten záznam ze závodů-máme tam širokouhlé plátno!!
proxima
napsal(a):
Ahoooj Holký!!!
Janí ty jsi nám ani nepopsala jak jste cestovali!!!A foťáček jsi neměla???A na kon jste jeli a ským!!!Teeda ona neřekné!!!!
Jaruško brašničky jsou pěkné!!Takové jsem si kdysi taky šila podle těch co mám koupené.Jsou fajn ty nylonové pogumované-není to těžké jako kožený,když se to přidělá dobře tak ani neskáčou a nepromoknou.
My dnes jsme doma,tak zajedeme do města pro desu a umyvadlo a budeme to přidělávat do koupelny-toťiž ještě jsme to nestihli,tak si myjeme ruce ve dřezu
A večer jdeme s přespolníma sousedama do hospody koukat na ten záznam ze závodů-máme tam širokouhlé plátno!!
Jůůůůůůůůůůů,Evííí,tak koukej i za mě,jooooo???
Noo,tady je taky kosa,ale já jí nechci,to bychom si žádný teplo neužili,já chci ještě sluníííškooo!!!!!
Janí,javor,pošlůůůů!!!!!
Jo,a jakto,že Ty jsi nám nevyprávěla,jak jsi vandrovala?Eliška aspoň přiznala,že se ztratili jen dvakrát,i když to určitě bylo pětkrát,ale Ty jsi nám nenapsala žádnou příhodu z natáčeníí,pomoooooc!!!!!
proxima
napsal(a):
Ahoooj Holký!!!
Evičko, ahoooj! Né, na cestách jsem foťáček neměla, mám jen velký a o ten bych se bála (a taky kdo by se s tím na koni tahal, že jo?) Nejely jsme nikam extra daleko, ale 6 hodin v sedle to vydalo každý den. Kamarádka jela na poníkovi, ten když si usmyslí, že někam nechce, tak tam prostě nejde....ani kdybys ho zapřáhla za traktor
. Takže jsme jednou měly takový terénní cvičení, kdy ponclík řekl, že přes čůrek vody přes cestu nepřejde... my se pak museli plazit stržema u bývalého muničáku v lese, no fakt krkolomný, tak pro kamzíky. Dokonce jsem musela s Buráka slézt, abychom se vůbec dostali dolů.
jackie
napsal(a):
Evičko, ahoooj! Né, na cestách jsem foťáček neměla, mám jen velký a o ten bych se bála (a taky kdo by se s tím na koni tahal, že jo?) Nejely jsme nikam extra daleko, ale 6 hodin v sedle to vydalo každý den. Kamarádka jela na poníkovi, ten když si usmyslí, že někam nechce, tak tam prostě nejde....ani kdybys ho zapřáhla za traktor
. Takže jsme jednou měly takový terénní cvičení, kdy ponclík řekl, že přes čůrek vody přes cestu nepřejde... my se pak museli plazit stržema u bývalého muničáku v lese, no fakt krkolomný, tak pro kamzíky. Dokonce jsem musela s Buráka slézt, abychom se vůbec dostali dolů.
Janí,máš mejdlík!!!
Joo,až tak byl poníček zabejčenej,joo?No to jsi mu asi dala jmen,co?
A to nešel ani kdybys mu s tím Buráčkem odjela???
jaruska
napsal(a):
Janí,máš mejdlík!!!
Joo,až tak byl poníček zabejčenej,joo?No to jsi mu asi dala jmen,co?
A to nešel ani kdybys mu s tím Buráčkem odjela???
Tak to jo Jani-to je škoda že jsi neměla foťáček!!!Měa by sis pořídit takový nějaký kapesní obyč aby ses o něj nebaála,byl lehký a mohla jsi nám fotit!!
Tak to jste měli jistě pěkný výletík-6hod.v sedle,to bych asi už pak nechodila-kor teď když mám ty nohy tak rozvyklaný..mám předepsanou rehabku na kolena-tak snad si pak dají řícta nebudou otravovat..Já už chci taky na vandr!!!Ale Vaneska je fakt šikovná-na to že jí hoch učil asi 3dny,tak funguje na ohlávce moc pěkně..
Včera večer jsme se s ní byli projít-Jurka pěšo a měl mě raději na dlouhým vazáku a já na ní a byla hodná..
A už jsem se rozhodla pro sedýlko u pana Votavěnky-tak už jsem poslala návrh!-na něj se těšííím.
proxima
napsal(a):
Tak to jo Jani-to je škoda že jsi neměla foťáček!!!Měa by sis pořídit takový nějaký kapesní obyč aby ses o něj nebaála,byl lehký a mohla jsi nám fotit!!
Tak to jste měli jistě pěkný výletík-6hod.v sedle,to bych asi už pak nechodila-kor teď když mám ty nohy tak rozvyklaný..mám předepsanou rehabku na kolena-tak snad si pak dají řícta nebudou otravovat..Já už chci taky na vandr!!!Ale Vaneska je fakt šikovná-na to že jí hoch učil asi 3dny,tak funguje na ohlávce moc pěkně..
Včera večer jsme se s ní byli projít-Jurka pěšo a měl mě raději na dlouhým vazáku a já na ní a byla hodná..
A už jsem se rozhodla pro sedýlko u pana Votavěnky-tak už jsem poslala návrh!-na něj se těšííím.
Jééééé,Evííí,já se těším s Tebooou!!!!
Za jak dlouho Ti sedýlko udělá???
Já jsem chtěla na Moruši si taky nechat udělat sedlo,ale bylo by to moc drahý a člověk musí podle svých možností,tak jsme to probrali a naštěstí se zrovna naskytlo za dobrou cenu tamto sedlo,jak na něm teď jezdím a vypadá to,že už by to mohlo být dobrýýý....
jaruska
napsal(a):
Jééééé,Evííí,já se těším s Tebooou!!!!
Za jak dlouho Ti sedýlko udělá???
Já jsem chtěla na Moruši si taky nechat udělat sedlo,ale bylo by to moc drahý a člověk musí podle svých možností,tak jsme to probrali a naštěstí se zrovna naskytlo za dobrou cenu tamto sedlo,jak na něm teď jezdím a vypadá to,že už by to mohlo být dobrýýý....
jaru nevím,ale pokud budu první co má teď šít,tak cca do dvou měsíců...Jsem na něj zvědavá-je to jen že se mě líbí podle fotečky-nikdy jsem v tom neseděla..tak uvidíme..dnes se dozvím víc...
Jaru já taky dycky kpovala sedla do té desítky-tohle je teda můj vrcholný čin!Ale chtěla bych mít jedno sedýlko na celý život..Což tohle doufám bude...Náhodou to tvoje je super-Morušce i tobě sedne a navíc vypadá fakt dobře-já myslela že je to Zajac!!
proxima
napsal(a):
jaru nevím,ale pokud budu první co má teď šít,tak cca do dvou měsíců...Jsem na něj zvědavá-je to jen že se mě líbí podle fotečky-nikdy jsem v tom neseděla..tak uvidíme..dnes se dozvím víc...
Jaru já taky dycky kpovala sedla do té desítky-tohle je teda můj vrcholný čin!Ale chtěla bych mít jedno sedýlko na celý život..Což tohle doufám bude...Náhodou to tvoje je super-Morušce i tobě sedne a navíc vypadá fakt dobře-já myslela že je to Zajac!!
Není to Zajac,je to Colorado Springs,nevím,kdo to vyrobil,nevíš?Nebo se zeptej Westmana,co to je za sedýlko,třeba bude mít tuchy....
jackie
napsal(a):
Tady mám krááásnej dárek od Boženkýýý!!!!
Janí,už jsi spapala sýýýr?????
proxima
napsal(a):
Moooc pěkný!!!!!!!!!!
Boženka s Emilem musí být pěkně zmrzlí když pořád prší a je zimááá!!!
Já už se ták těším na její fotečký!!!
Jaruško, sýreček spapaný, moc dobrý
!!!
Eví, já takový malý foťáček mám, ale má ho půjčený kamarád, takže já fotit nemůžu.
Nene, já jsem na tyhle stávky toho ponclíka zvyklá, znám ho už léta, tak mě to ani nepřekvapilo. To víš, že jsem zkoušela s Burákem odjet, pak ho zas zezadu natlačit, nejde nic, zabejčí se a konečná. Pak trubka radši šplhal srázy nahoru a dolů... nepochopím to
Šest hodin v sedle ještě nic není, na vandru v Orlických horách jsme jezdili osm až deset hodin denně po dobu osmi dnů. Mně to nevadí, občas zabolí kolena, ale to se chvilku projdu a je to dobrý. Byl to tehdy krásný pocit, sedlo bylo můj druhý domov, haha! (jo a Jarú, ten dlouhý vandr jsem projela v sedle Kalifornie od Čištína!!! - super pohodlný sedýlko, viď?)
jackie
napsal(a):
Jaruško, sýreček spapaný, moc dobrý
!!!
Eví, já takový malý foťáček mám, ale má ho půjčený kamarád, takže já fotit nemůžu.
Nene, já jsem na tyhle stávky toho ponclíka zvyklá, znám ho už léta, tak mě to ani nepřekvapilo. To víš, že jsem zkoušela s Burákem odjet, pak ho zas zezadu natlačit, nejde nic, zabejčí se a konečná. Pak trubka radši šplhal srázy nahoru a dolů... nepochopím to
Šest hodin v sedle ještě nic není, na vandru v Orlických horách jsme jezdili osm až deset hodin denně po dobu osmi dnů. Mně to nevadí, občas zabolí kolena, ale to se chvilku projdu a je to dobrý. Byl to tehdy krásný pocit, sedlo bylo můj druhý domov, haha! (jo a Jarú, ten dlouhý vandr jsem projela v sedle Kalifornie od Čištína!!! - super pohodlný sedýlko, viď?)
Tééda Janí tak ty jsi taková cestovatelká!!!!
V Orlických horách se musí jezdit pěkně,že???Tam jezdímvláčkem a to jsou je takové kopečky a Orlice,že??Jezdím přes Ustí nad Orlicí...
Jééé,já už se táák těším!!
proxima
napsal(a):
Tééda Janí tak ty jsi taková cestovatelká!!!!
V Orlických horách se musí jezdit pěkně,že???Tam jezdímvláčkem a to jsou je takové kopečky a Orlice,že??Jezdím přes Ustí nad Orlicí...
Jééé,já už se táák těším!!
A z té doby "domov v sedle" nemáš Jani nějaké fotečky???že by jsi nám je sem hodila??
Jinak na tom šitém sedýlku jsem ráda že si můžu navymýšlet co chci a bude to tam
proxima
napsal(a):
A z té doby "domov v sedle" nemáš Jani nějaké fotečky???že by jsi nám je sem hodila??
Jinak na tom šitém sedýlku jsem ráda že si můžu navymýšlet co chci a bude to tam
Evičko, fotek mám z toho vandru fůru, ale doma, v albíčku. Můžu něco naskenovat a pak vám sem šupnout, projeli jsme to tam skoro celý, až na hranicích s Polskem jsme byli... z Ústí jsme vlastně vyjížděli a nakonec se tam zas vraceli. Ale tehdy jsem jela na půjčeném koni, vlastního jsem ještě neměla . Byla to zatím moje nejkrásněší dovolená v životě
Sedýlko ti, Evi, moc přeju, já si taky dávala šít, je to paráda, když si ho člověk může poručit podle svýho, že jo?
jackie
napsal(a):
Evičko, fotek mám z toho vandru fůru, ale doma, v albíčku. Můžu něco naskenovat a pak vám sem šupnout, projeli jsme to tam skoro celý, až na hranicích s Polskem jsme byli... z Ústí jsme vlastně vyjížděli a nakonec se tam zas vraceli. Ale tehdy jsem jela na půjčeném koni, vlastního jsem ještě neměla . Byla to zatím moje nejkrásněší dovolená v životě
Sedýlko ti, Evi, moc přeju, já si taky dávala šít, je to paráda, když si ho člověk může poručit podle svýho, že jo?
Ahoooj všichni,vandrovní fotečky Janíí určitě pošlíí a mooc
,to bude dobrý kafee a pohoda při kochání
,to já můžů
.To se exot dovolená může jít schovat,teda ta opíkací statická
.
Euka si musí vymýšlet sedačku jak chytrá Horákyně.Zajaca neuzvedla,hrušku nechce a chce jezdit ve westernovém.Ale ten Votava se mi taky pozdává,pak ji ho budu krást,možná
.Jurka
proxima
napsal(a):
Ahoooj všichni,vandrovní fotečky Janíí určitě pošlíí a mooc
,to bude dobrý kafee a pohoda při kochání
,to já můžů
.To se exot dovolená může jít schovat,teda ta opíkací statická
.
Euka si musí vymýšlet sedačku jak chytrá Horákyně.Zajaca neuzvedla,hrušku nechce a chce jezdit ve westernovém.Ale ten Votava se mi taky pozdává,pak ji ho budu krást,možná
.Jurka
Jurko, myslím, že jak si zvykneš na wejda, už si žádný jiný krást nebudeš, haha! Wejdík je taky křesílko a ta široká hruška je na něm úplně úžasná, často si na ni pokládám svoje unavené ručičky, hihi!!!
Tak jo, nějaké fotky doma vyštrachám a naskenuju, ať se zas pokochám a vy se mnou! K moři už mě nikdo nedostane a opíkat se, to už teprv néééé!!!
jackie
napsal(a):
Jurko, myslím, že jak si zvykneš na wejda, už si žádný jiný krást nebudeš, haha! Wejdík je taky křesílko a ta široká hruška je na něm úplně úžasná, často si na ni pokládám svoje unavené ručičky, hihi!!!
Tak jo, nějaké fotky doma vyštrachám a naskenuju, ať se zas pokochám a vy se mnou! K moři už mě nikdo nedostane a opíkat se, to už teprv néééé!!!
Hruška je akurát na půlitrKdyž na mě to je moooc těžkééé
Jé tak to se těšímna fotečky!!!!!!!!!!!!!Jani jestli se ti nechce skenovat,tak to přefoť foťákem-jde to pěkně a je to jednodušší!!!
Tááák a fičíme něco dělat..
Tak zatím aaahoooj!!
proxima
napsal(a):
Hruška je akurát na půlitrKdyž na mě to je moooc těžkééé
Jé tak to se těšímna fotečky!!!!!!!!!!!!!Jani jestli se ti nechce skenovat,tak to přefoť foťákem-jde to pěkně a je to jednodušší!!!
Tááák a fičíme něco dělat..
Tak zatím aaahoooj!!
když ty fotky jsou lesklý, to se blbě fotí... a scanner mám v práci na vlastním stole Jen je muším doma vyštrachat ...
Fakt je hruška na půllitr? to muším vzkoušéééét
jackie
napsal(a):
když ty fotky jsou lesklý, to se blbě fotí... a scanner mám v práci na vlastním stole Jen je muším doma vyštrachat ...
Fakt je hruška na půllitr? to muším vzkoušéééét
Děvčátka,ráno přijel Olda dřív z práce,tak jsme nemeškali a jeli ven,ale odpoledne zase muší do práce.Ale teď mě vyhání od PC,muší udělat faktůůůry,akže já se Vám ožvu,až odjede,jooo????
Brašničky jsem fotiláá,Pierotovi byly úúúplně ukradenýýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Děvčátka,ráno přijel Olda dřív z práce,tak jsme nemeškali a jeli ven,ale odpoledne zase muší do práce.Ale teď mě vyhání od PC,muší udělat faktůůůry,akže já se Vám ožvu,až odjede,jooo????
Brašničky jsem fotiláá,Pierotovi byly úúúplně ukradenýýýý!!!!!
Ještě nejsem vyhnána,tak áááapoň jedna fotiškááá!!!!
maťa

jackie
napsal(a):
Krásný den, přeji všem
Tak vás teda stíhat, toť umění Ale já sa nedááám
Koukám, opět krásné fotečky Vildy a Brebči....a stejně tak Bóbikááá a ostatních Bóbiká je šikovný....pytel nepytel, nic neřeší
No, já nemám teďka moc času....likvidujeme sršní a vosí hnízda Vosy mám v tarase za lavičkou v zeleném koutku a sršni se nachází pod taškama na střeše
Fakt príma zábava totok....
Ale fiknu vám sem pár foteček....ať vidíte, jak se moji miláčci mají
Takže napřed z návštěvy u Míťových rodičů....maskovací Ibišek
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Tady Ibulka číhal na onu vzteklou asiatku, leč ta se bohužel celý den nachází v kotci, tož sa nedočkal
maťa

jackie
napsal(a):
Umazlený Gríša s Míťovým taťulou
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Bumbající Kikina
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
A takovýhodle ooobr ptáčka jsem měla od Míťovi mamči na svůj sváteček
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Opět umazlený Gríša
maťa

jackie
napsal(a):
A jejich pejsek Rony, aneb Vonýsek
maťa

jackie
napsal(a):
A ještě Ronualdo, aby mu to nebylo líto
maťa

jackie
napsal(a):
A hrdý Ronča s pánečkem
maťa

jackie
napsal(a):
A elegantní cestující Kikuša
maťa

jackie
napsal(a):
Tak a momentky....Ibuška Agbuška
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Postelový povaleči
maťa

jackie
napsal(a):
A něco ze včerejška.....Batulka překrásná
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Hlídající Nudle
maťa

jackie
napsal(a):
Nevinné Batulátko-----tahle fotka se mi tak moc líbí, že ji fiknu na zvětšení do rámu na zeď
maťa

jackie
napsal(a):
Profesionální hééérečka
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Medvědí prdýlka
maťa

maťa

jackie
napsal(a):
Kdo to jde????
maťa

jackie
napsal(a):
Nikdo....si troška schrupnu
maťa

jackie
napsal(a):
Na blbinky nás užije
maťa

jackie
napsal(a):
Cvičme v rytme
maťa

jackie
napsal(a):
Blbnoucí štěně
maťa

jackie
napsal(a):
Netopýr, či vlkodlak???
maťa

jackie
napsal(a):
Ha, tydle tepláky sem ještě nekoštoval
maťa

jackie
napsal(a):
Jéééje....vona se dívá....jááá nic....tepláčky sou fuj fuj....
maťa

jackie
napsal(a):
ale ta druhá nohavica vypadá lááákavě
maťa

jackie
napsal(a):
To sme se nasmáli paňulo, cooo????
maťa

jackie
napsal(a):
Griška Miška
maťa

jackie
napsal(a):
Miška v trávě....nebo Myška v trávě????
maťa

jackie
napsal(a):
A konéééééc
maťa

jackie
napsal(a):
Tak děti, a já du vařiti, neboť jak je Míťa doma, nehnu se od sporáku a dřezu
A páč a protože já nemusím těstoviny....tak udělám Míťovi špagule se salámem a sýrem a tunou kečupu....fúúúúj ....a sobě hezky bramb houbičkama na červené cibulce, s provensálským kořením a natí petrželky a pažitkou....ňam ňam ňam
Přeji vám krásný zbytek dníčku a nebudu-li ubodána sršňama a vosama, zasejc najuknu Páááá páááá
maťa
napsal(a):
A páč a protože já nemusím těstoviny....tak udělám Míťovi špagule se salámem a sýrem a tunou kečupu....fúúúúj ....a sobě hezky bramb houbičkama na červené cibulce, s provensálským kořením a natí petrželky a pažitkou....ňam ňam ňam
Přeji vám krásný zbytek dníčku a nebudu-li ubodána sršňama a vosama, zasejc najuknu Páááá páááá
Krásné fotečky
Já jdu taky dom.Tak se mějte všici moc krásně
pa pa pa
pretty 1
napsal(a):
Krásné fotečky
Já jdu taky dom.Tak se mějte všici moc krásně
pa pa pa
Holkýýý,ahoooj,už jsem tadýýý a právě jsem se dozvěděla,že otcem Bóbikáá je Norek,jéééžíš,nééé ten hraboš nebo co to je,ale Hafling a jmenuje se Norek,prý stojí v Písku,né jako u nás na dvoře v písku,ale v hřebčinci,tak še tam něják na něj muším dopídit.A je teda diuný
,proč není zapsanej v modrým průkazu Bóbikáá....
jaruska
napsal(a):
Holkýýý,ahoooj,už jsem tadýýý a právě jsem se dozvěděla,že otcem Bóbikáá je Norek,jéééžíš,nééé ten hraboš nebo co to je,ale Hafling a jmenuje se Norek,prý stojí v Písku,né jako u nás na dvoře v písku,ale v hřebčinci,tak še tam něják na něj muším dopídit.A je teda diuný
,proč není zapsanej v modrým průkazu Bóbikáá....
teda to sou novinky! a koho ma Bobika jako tatu v modrym prukazu?
jaruska
napsal(a):
Hani,Tys taková šikulka,nedokázala bys někde objevit jeho obrážééék,prosíííím!!!mě to našlo,že opravdu stojí v tom Písku,ale foto tam néni!!!
Hilféééé!!!!!
http://pckomplet.cz/ hrebcinec/index1.php?page=inseminace (1 mezera)
na teto adrese je dole hrebec 659 NOREK tak treba je to on:-)
jaruska
napsal(a):
Hani,Tys taková šikulka,nedokázala bys někde objevit jeho obrážééék,prosíííím!!!mě to našlo,že opravdu stojí v tom Písku,ale foto tam néni!!!
Hilféééé!!!!!
a jeste jeden odkaz
http://www.aschk.cz/ hafling/pk/pk_display.php3?id=17056 (1 mezera)
maťa
napsal(a):
Máti,krásný fotišky pesanů,nejhezčí je Agbíš s těma světlejma chlupama na hlavě v kontrastu s těma tmavejma,to nemá chybuuu!!A Gríša rozvrkočenej je taky krásnej,fšicí jsou nádherní!!!!
jaruska
napsal(a):
Máti,krásný fotišky pesanů,nejhezčí je Agbíš s těma světlejma chlupama na hlavě v kontrastu s těma tmavejma,to nemá chybuuu!!A Gríša rozvrkočenej je taky krásnej,fšicí jsou nádherní!!!!
Cestička k domovu....
jaruska
napsal(a):
Cestička k domovu....
To jsem všecko udělal jááá?????
jaruska
napsal(a):
To jsem všecko udělal jááá?????
tak bando konečně jsme denska svozily poslední balík)106( a mám klid zase na příští rok tedka teda zítra jedu pro dřevo a jdu na přístřešek zvětčít a vylepšit to bude palác..dneska jsem čistila lavinu askoušela jsem i bogara vzit kartáčeka hřebenem jemně a držela moc se mu to líbilo
jackie
napsal(a):
http://www.nova.cz/zpravy/?83c =%7Ekrimi%7E&83e= DO16805&ex16805= na-strakonicku-zastrelili-kone-v- soukrome-ohrade&play=1
čtyři mezery! To je děs já snad začnu zavírat koně na noc
jackie
napsal(a):
Zdarec všichni, no tak to my ještě těch balíků moc nemáme, Martinko, závidíííím!!!!
Jaruško, je to blbý, prý je to u nás napořád... a tři místo dvou, se z toho zblázním. Jdu prostudovat ty tvoje odkazy... ach jo... se picnu...
Janíí,klíííd,prosím,jsi lepší než oni,já tomu pevně věřím!!A určo něco seženem,nebooj!!!!
Tady jsem dneska vyfotila toho Darmenka,jak se po něm sháněla nějáká dívčina,je krásný,že?Ale už nemůže nikoho vozit,měl něco s pánví,ale v lítání mu to vůbec nevadí!
jackie
napsal(a):
Zdarec všichni, no tak to my ještě těch balíků moc nemáme, Martinko, závidíííím!!!!
Jaruško, je to blbý, prý je to u nás napořád... a tři místo dvou, se z toho zblázním. Jdu prostudovat ty tvoje odkazy... ach jo... se picnu...
mat´a tak to jsem na tom podobně s belo hohavice je to její všechny kalhoty mokrý a okousaný,ale co je nej to je dřevo je t snad bobr
woldemortik
napsal(a):
jsem se na to koukala a málem jsem se rozbrečela do kájova to mám kousek mě je špatně a bavorov taky není moc daleko já se bojim mít koně venku.
Tady před námi vesnička má středisková....
jaruska
napsal(a):
Tady před námi vesnička má středisková....
A tady ještě Darmenéék!!!!!!
jaruska
napsal(a):
A tady ještě Darmenéék!!!!!!
tady menčí ukázka balíku ftila jsem tedka tak pardon za kvalitu
bospor
napsal(a):
to je ďes teď jsem sesmolila takovou dlouhou odpověď a něco jsem zmáčkla a ono se mi to vymazalo
chtěla jsem říct že je mi špatně, když vidim seno.
"jen jezdím v traktoru" a musím se na to duševně připravovat tak týden dopředu
do stodoly to strká známej honem jinak bych asi chcípla
jinak se mi dneska zadařilo
když jsem přijela z práce tak jsem se od 10 do 2h krásně vyspala a odpoledne zase po práci se mi povedlo zacouvat se štrávkou na hnůj jen asi za 15 minut. normálně mi to trvá tak 30-45
. žádný velký horko,koníci ještě odpočívaj po dostihách, prostě paráda
tak dobrou noc nebo dobrý ráno?
jackie: do pardubic na výstavu jezdim každej rok takže letos tam určitě budu taky a určitě se tam potkáme
Uživatel s deaktivovaným účtem

jackie
napsal(a):
Ahoj všichni, zdravím Vás po ránu... někteří už pracujou!
Jinak válčím, válčím jak se dá, přeživám, hodně času teď trávím s Em a Zah, procházky nebo projížďky, pesandou a koťatama, s našima... Jirka je teď už 3 den v práci na 12 hodinovce, takže po večerech rychle sama usínám.... a snažím se vydržet a zvyknout si......
napsal(a):
Ahoj všichni, zdravím Vás po ránu... někteří už pracujou!
Jinak válčím, válčím jak se dá, přeživám, hodně času teď trávím s Em a Zah, procházky nebo projížďky, pesandou a koťatama, s našima... Jirka je teď už 3 den v práci na 12 hodinovce, takže po večerech rychle sama usínám.... a snažím se vydržet a zvyknout si......
Vendí,taky Tě zdravím po ránu,mě se ale dneska tááák krásně spinkalo a ještě hezčí bylo to probuzení-tady KONEČNĚ svítí sluníšto!!!!!!
Ale koukala jsem,že si jedny buchtičky(vlaštovky) ještě staví hnízdo,myslíte,že ještě vyvedou mladý??Mě už se to zdá pozdě,kor když to hnízdo teprve stavěj,noo,uvidíme!!
jaruska
napsal(a):
Vendí,taky Tě zdravím po ránu,mě se ale dneska tááák krásně spinkalo a ještě hezčí bylo to probuzení-tady KONEČNĚ svítí sluníšto!!!!!!
Ale koukala jsem,že si jedny buchtičky(vlaštovky) ještě staví hnízdo,myslíte,že ještě vyvedou mladý??Mě už se to zdá pozdě,kor když to hnízdo teprve stavěj,noo,uvidíme!!
Ivčo,tak koukám,že jsi taky holka pro všechno,viď?Já taky jezdím traktorem,ale řidičák nemám,tak jezdím jen po poli a taky se z toho vždycky týden dopředu osypu,
No ale zatím jsem to nikde nevyklopila,tak je to dobrý.
Tady ani není kde to vyklopit,je to tu samá rovina...
jaruska
napsal(a):
Ivčo,tak koukám,že jsi taky holka pro všechno,viď?Já taky jezdím traktorem,ale řidičák nemám,tak jezdím jen po poli a taky se z toho vždycky týden dopředu osypu,
No ale zatím jsem to nikde nevyklopila,tak je to dobrý.
Tady ani není kde to vyklopit,je to tu samá rovina...
Lůco,díky za frky,já se vždycky moc bavím u toho,ale sama to najít nikde neumím...
jaruska
napsal(a):
Lůco,díky za frky,já se vždycky moc bavím u toho,ale sama to najít nikde neumím...
Ahoj holky.
No já to taky nehledám Jaruš. Tohle mi pořád chodí na mailíka. Mám spoustu kamarádů,známých a kolegů a tak mi od nich každý den něco přijde.
Když mám dovolenou týden, tak má i 230 nepřečtených e-mailů.
To je pak hrůza, protože je musím všechny prohlédnout. Nevím, jestli mi totiš kolegové neposílají něco důležitého a nebo jen srandičky ....
Jinka chválím všem fotečky
pretty 1
napsal(a):
Ahoj holky.
No já to taky nehledám Jaruš. Tohle mi pořád chodí na mailíka. Mám spoustu kamarádů,známých a kolegů a tak mi od nich každý den něco přijde.
Když mám dovolenou týden, tak má i 230 nepřečtených e-mailů.
To je pak hrůza, protože je musím všechny prohlédnout. Nevím, jestli mi totiš kolegové neposílají něco důležitého a nebo jen srandičky ....
Jinka chválím všem fotečky
Ahááá,Lůco,já myšlela,že to hledáš,ale to by člověk nedělal nic jinýho,viď?
A ten recepis na toho smaženýho sejra bez smažení a obalování určitě zkusím,to vůbec nemuší bejt špatnýýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahááá,Lůco,já myšlela,že to hledáš,ale to by člověk nedělal nic jinýho,viď?
A ten recepis na toho smaženýho sejra bez smažení a obalování určitě zkusím,to vůbec nemuší bejt špatnýýýý!!!!!
Jo Jaru já nemám čas ani to pořádně prohléžet, natož něco hledat.
No a ten recept mi poslala kámoška.Zdá se, že by to mohlo být fakt dobrý, tak to taky zkusím vyrobit.
pretty 1
napsal(a):
Jo Jaru já nemám čas ani to pořádně prohléžet, natož něco hledat.
No a ten recept mi poslala kámoška.Zdá se, že by to mohlo být fakt dobrý, tak to taky zkusím vyrobit.
Janí,tak je něco novýho?
Jo a jakto,že jsi jela na vandr v Californii?No jo,to sedýlko je superpohodový,já až ho budu prodávat,tak budu brečet jako gelva,bééééééééé!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Janí,tak je něco novýho?
Jo a jakto,že jsi jela na vandr v Californii?No jo,to sedýlko je superpohodový,já až ho budu prodávat,tak budu brečet jako gelva,bééééééééé!!!!!!
jackie
napsal(a):
Jarú, písnu ti mejlíka...
Ahojky hloky!!!!!!!!!!!!
Je tu ještě někdo????Já teď vyprovodila Jurku-jel do práce a budu dnes taky uklízet...
Jani už skenuješ fotečky???
Luci díky moc za mailíky-ten tecept taky zkusím!!!Mě se to určitě nepovede jako všechno
Jaru a dík za foto brašniček-tak to je teď olda frája,co??
My včera byli vté hospodě dívat se na ten westernek-no bylo to celkem pěkné-i když to bylo na plátně,ale moc špatný obraz,tak jsme viděli jen obrysyAle bylo to fajn..Viděli jste to někdo???
Byl tam s náma i Aronek-nejdřív ležel u stou v cestě paní číšnici,tak pak musel pod stůl,ale byl hodný...z hospody jsme to vzali s ním přes kopce,ať se taky proběhne-byla už tma-krása jak je vidět to osvětlené město z kopce...
Janí,už odepisuju...
No jo,Eví,brašničky jsou fakt super,máme z nich radost!!!!!A i to hezky vypadá,že?
Je vidět,že šikovná sedlářka když chce,tak ušije krásu i na anglický sedlo!!!!
Adélko,jsem moc ráda,že jsem Ti mohla Darmenka vyfotit,je moc krásnej,opravdu se mi moc líbí.Mě holky taky pomáhaj,když potřebuju,že Hanzy???Dííííkýýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Janí,už odepisuju...
No jo,Eví,brašničky jsou fakt super,máme z nich radost!!!!!A i to hezky vypadá,že?
Je vidět,že šikovná sedlářka když chce,tak ušije krásu i na anglický sedlo!!!!
Adélko,jsem moc ráda,že jsem Ti mohla Darmenka vyfotit,je moc krásnej,opravdu se mi moc líbí.Mě holky taky pomáhaj,když potřebuju,že Hanzy???Dííííkýýýý!!!!!
Ahoj Holky,
tak jsem ráda že jsme celá, včera jsme měli úžasněj zážitek, když máš sousedy blbce tak se člověk nesmí divit, jezdilo se v kruhovce ta je hned vedle cesty, holky trénovali a najednou okolo nás soused projel s 2 ulama plných včel, takže okamžitě celej roj se do nás pustil, jenom jsme pustili koně a všichni jsme prchali pryč, samozřejmě 3 lidi skončili v nemocnici, to jsou lidi a toho člověka to vubec nezajímalo co zpusobil, že by se aspon omluvil debil jeden. Jedna má na teklou celou hlavu, jedna paní co dostaal nejvíc žihadel tak sice moc nopuchla ale ted zvrací a má horečky a a třétí alergik sice splasknul ale přes noc jí opuchla tvář. Takové blbce ve svém okolí asi nemáte, že, stačilo říct pojedu se včelama a my bychom odešli ale proč to dělat, že když nám dělá pořád nějaké naschváli a po tomto incidentu věřím že ty koně ten děděk opravdu pořezává
holky co říkáte na tu to ho koníka je to prý hafling s PH
dolinka
napsal(a):
Ahoj Holky,
tak jsem ráda že jsme celá, včera jsme měli úžasněj zážitek, když máš sousedy blbce tak se člověk nesmí divit, jezdilo se v kruhovce ta je hned vedle cesty, holky trénovali a najednou okolo nás soused projel s 2 ulama plných včel, takže okamžitě celej roj se do nás pustil, jenom jsme pustili koně a všichni jsme prchali pryč, samozřejmě 3 lidi skončili v nemocnici, to jsou lidi a toho člověka to vubec nezajímalo co zpusobil, že by se aspon omluvil debil jeden. Jedna má na teklou celou hlavu, jedna paní co dostaal nejvíc žihadel tak sice moc nopuchla ale ted zvrací a má horečky a a třétí alergik sice splasknul ale přes noc jí opuchla tvář. Takové blbce ve svém okolí asi nemáte, že, stačilo říct pojedu se včelama a my bychom odešli ale proč to dělat, že když nám dělá pořád nějaké naschváli a po tomto incidentu věřím že ty koně ten děděk opravdu pořezává
holky co říkáte na tu to ho koníka je to prý hafling s PH
a z druhé strany

dolinka
napsal(a):
a z druhé strany
Ježíš Leni, to je hrůza!!!!! To je teda bezohledný člověk!!!!! Hnus!
Koník je pěkný. Kde jsi je Leni našla?
napsal(a):
Jo,koník vypadá dost dobře a bude asi tvrďák-pro nás raďačky do terénu 1!!!!!
No tak to je fakt děs s těma včelama-ještě že někdo nebyl víc alergický-to by taky dopadlo třeba špatně!!!!!To jsou lidi!!!
napsal(a):
na inzerci na equichanelu a je tam ještě strakatá huculka.
Blbec je slabé slovo, ještě že nejsem alergit ale ted mám dobé tiky když okolo mě proletí něco co bzučí
dolinka
napsal(a):
na inzerci na equichanelu a je tam ještě strakatá huculka.
Blbec je slabé slovo, ještě že nejsem alergit ale ted mám dobé tiky když okolo mě proletí něco co bzučí
Krásný koníci...Vendi chtělo by to kámošku klukům a tobě zábavu s ní která ti pomalu pomůže zapomenout...co??Nemáš někdy narozeniny,že by jsme dali Jirkovi návrh na dáreček
dolinka
napsal(a):
a z druhé strany
no to sílataky mam souseda idiota jeho spratci házeli po koních kameny a když holky jezdili tak ně všichni vespolek sprostě řvali. tak sem si to s nima šla vyříkat a od tý doby to nebylo tak zlý
teď už sou kluci velký tak už maj jiný zájmy a nám dali pokoj
nevim proč nedokážou pochopit, že když budou koně děsit, tak ty budou lítat a děsně prášit
přišel mi mailem kousek videa ze zahřívání před dostihem
terka s Romkem. jestli má někdo zájem můžu to poslat má to 14,3MB
v tom dostihu potom měla kolizi s Chaloupkou. je to hajzl a málem jí vyklopil

proxima
napsal(a):
Krásný koníci...Vendi chtělo by to kámošku klukům a tobě zábavu s ní která ti pomalu pomůže zapomenout...co??Nemáš někdy narozeniny,že by jsme dali Jirkovi návrh na dáreček
Ne Eví, až v lednu... ale já koníka zatím nechci. Mám Em, to mi zatím stačí. Pak to musím vymyslet tak, aby si koníka vybral Jirka a bral ho za vlastního - a třeba pak budem jezdit ve dvou...
napsal(a):
Ne Eví, až v lednu... ale já koníka zatím nechci. Mám Em, to mi zatím stačí. Pak to musím vymyslet tak, aby si koníka vybral Jirka a bral ho za vlastního - a třeba pak budem jezdit ve dvou...
Tak to bude super Vendi,když by jste pak jezdili spolu,tak to vezmete pejsana a přijedete oba sem a táborákTo už se předem těším!
bospor
napsal(a):
no to sílataky mam souseda idiota jeho spratci házeli po koních kameny a když holky jezdili tak ně všichni vespolek sprostě řvali. tak sem si to s nima šla vyříkat a od tý doby to nebylo tak zlý
teď už sou kluci velký tak už maj jiný zájmy a nám dali pokoj
nevim proč nedokážou pochopit, že když budou koně děsit, tak ty budou lítat a děsně prášit
přišel mi mailem kousek videa ze zahřívání před dostihem
terka s Romkem. jestli má někdo zájem můžu to poslat má to 14,3MB
v tom dostihu potom měla kolizi s Chaloupkou. je to hajzl a málem jí vyklopil
Jááá chcííí!!!Já se teda v klusákách dostihách moc nevyznám...
Ale jak jsi chtěla -jistě je lepší štrádovat s s koníkem po přírodě než se rozčilovat a honit na dráze....
jaruska
napsal(a):
Teda Lení,to je normální ignorant ten člověk,to opravdu už člověku zůstává rozum stát nad těmi skutky bezohlednosti!!!!
Teda,on si vůbec neuvědomuje ten blb,že Vás ty koně mohly zmrzačit,to je prostě absolutní magor!!!!
Jo jo dorazilo-moooc pěkný koníček-takhle to vypadá pohodově.Ale jezdit si tak po lese-ta dráha by mě zase tak nebrala...Ale to by se vozíček brzo rozpadl
Pěkné-děkujííí!!
Jo Ivčo neznáš někoho ze stáje Venus z Mysletína??
jaruska
napsal(a):
Teda Lení,to je normální ignorant ten člověk,to opravdu už člověku zůstává rozum stát nad těmi skutky bezohlednosti!!!!
Teda,on si vůbec neuvědomuje ten blb,že Vás ty koně mohly zmrzačit,to je prostě absolutní magor!!!!
Ivčo,já byla tenkrát v Chuchli objednat Kačence ten Wintec podbřišník u Hauzra a zrovínka tam jezdili dvě sulky s koníkama,tak jsem tam skoro čtvrt hodiny vydržela koukat,jak klušou,docela se mi to líbilo,on je to docela fofr a to nejeli rychle,to si jen tak poklusávali.Ale taky jsem viděla na Netu ty karamboly se sulkama a brrrrrrrrrrrrrrrrrr,to bylo teda hustý,to je snad lepší,když člověk vyfárá ze sedla!
jaruska
napsal(a):
Ivčo,tak že bychom tě taky přivítali mezi pohodáře vandráky??Jelas vůbec někdy vandrem??
Jestli néé,nic si z toho nedělej,já ještě taky néé,ale chystáme se!!!!
na vandr bych jela hned ale nevim kdo by mi krmil doma zbytek koní
kdysi jsme byli v mariankách na dostizích. a že je to daleko tak jsme ve vesnici poblíž vegetovali 14 dní jenže to bylo za oddílu tak to šlo. koně byli v odchovně dobytka a trénovat jsme chodili na místní letiště
vesnička jako nic, nádraží a krámek, ale super lidi
večer se scházeli u nás a popíjeli s námi
a vždicky něco přinesli.
. pivo, chleba, klobásku, domácí polívku, nějakou čerstvou zeleninu.
bylo tam BÁJEČNĚ