Rada starších optimistických 178 :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2007 19:39

Tak ještě založím novou radu a papapa!!!

30.7.2007 19:40

jackie napsal(a):

Teda koukám, jakým tempem se blížíme k dvoustovce

30.7.2007 20:16

jackie napsal(a):

Tak co,Janí,užila sis dovču?To počasí taky nic moc,viď,ale na ježdění to zase šlo!!!!

30.7.2007 20:21

jaruska napsal(a):
Tak co,Janí,užila sis dovču?To počasí taky nic moc,viď,ale na ježdění to zase šlo!!!!

Janí,mě by to taky nebavilo zouvat a nazouvat,my taky doufáme,že Pierotovi do dvou let ta rohovina ztvrdne natolik,že nebude pak botky potřebovat,ale zatím je to nutné,pokud nechceme kovat a pro to jeho víkendový ježdění je opravdu škoda toho koně kovat.

30.7.2007 20:34

jackie napsal(a):

ten je héééézkej
neměla jsem doma hříbě co jsem dala pryč graciito je ta s tou zlomenou nohou.
doktor Jeník ze slatiňan jí to skusil sešroubovat jestli to vůbec bude možný dělat.
u psů prý to dělal běžně ale u koně poprvé. drželo to dobře
asi za půl roku vyndal to železářství a bylo to dobrý
ta operovaná noha byla dobrá jen jí nechtěla dávat dozadu. to jí asi bolelo a nikdy se to moc nezlepšilo.horší byla ta zdravá, že jsme jí nedokázali dá do závěsu tak se jí velkou námahou začala vyvracet .pak jsme jí kovali půlkou podkovičky aby se to rovnalo, ale bez úspěchu
nijak jí to ale nevadilopo výběhu vždycky lítala jak splašená a březost jí taky později nevadila ta gábina co s ní závodim je předposlední hříbě
další už jsem nechtěla a co teď s nísamo že byla naprosto neprodejná a nechtěla jsem jí dát zabít tak šla právě do toho útulku bianka, a pak k tý věrce co ji znám jen z telefonu
myslím že se tam má dobře a jsem moooooc ráda

30.7.2007 20:50

bospor napsal(a):
ten je héééézkej
neměla jsem doma hříbě co jsem dala pryč graciito je ta s tou zlomenou nohou.
doktor Jeník ze slatiňan jí to skusil sešroubovat jestli to vůbec bude možný dělat.
u psů prý to dělal běžně ale u koně poprvé. drželo to dobře
asi za půl roku vyndal to železářství a bylo to dobrý
ta operovaná noha byla dobrá jen jí nechtěla dávat dozadu. to jí asi bolelo a nikdy se to moc nezlepšilo.horší byla ta zdravá, že jsme jí nedokázali dá do závěsu tak se jí velkou námahou začala vyvracet .pak jsme jí kovali půlkou podkovičky aby se to rovnalo, ale bez úspěchu
nijak jí to ale nevadilopo výběhu vždycky lítala jak splašená a březost jí taky později nevadila ta gábina co s ní závodim je předposlední hříbě
další už jsem nechtěla a co teď s nísamo že byla naprosto neprodejná a nechtěla jsem jí dát zabít tak šla právě do toho útulku bianka, a pak k tý věrce co ji znám jen z telefonu
myslím že se tam má dobře a jsem moooooc ráda

O železářství mi chvilku povídej,my měli drátama smotovanou medvědici,to je pes,a už lítá vesele dáál,ale u koně je to všechno mnohem složitější.Ale je skvělý,že kobča žije a dává aspoň hříbky!!!

30.7.2007 22:10

jaruska napsal(a):
O železářství mi chvilku povídej,my měli drátama smotovanou medvědici,to je pes,a už lítá vesele dáál,ale u koně je to všechno mnohem složitější.Ale je skvělý,že kobča žije a dává aspoň hříbky!!!

teď už ne. majitelka se asi bojí o tu nohu. posílá mi občas fotky a grácka se má fakt dobře
má štěstí

30.7.2007 22:25

bospor napsal(a):
teď už ne. majitelka se asi bojí o tu nohu. posílá mi občas fotky a grácka se má fakt dobře
má štěstí

ten je taky její 7l Garet(kuba)

31.7.2007 06:25

jackie napsal(a):

Dobré ránko, rado starších!
Jaruško, dovču jsem si užila perfektně, bylo krásný počasí, na koně tak akorát, žádný pařáky ani lijáky, nemůžu si stěžovat. A taky dvoudenní společný koňovýlet s kamarádkou byl fantastický, jsem tak vyježděná, že můj zadek ani neví, že je můj .
Ještě jsem ani nestihla přivítat do Rady Ivanu, takže Ivčo, vítej mezi nás, jsme stejná věková kategorie, haha, takže si určitě budeme rozumět . O nás sis určitě všechno přečetla, já mám čtyři svoje koníky - na pastevním odchovu, z toho jednoho na základním výcviku a o dva další se starám kamarádce (hříbata od mojí kobči). A do Pardubic se chystám v září na výstavu, tak doufám, že setam potkáme, že?

31.7.2007 06:57

jackie napsal(a):
Dobré ránko, rado starších!
Jaruško, dovču jsem si užila perfektně, bylo krásný počasí, na koně tak akorát, žádný pařáky ani lijáky, nemůžu si stěžovat. A taky dvoudenní společný koňovýlet s kamarádkou byl fantastický, jsem tak vyježděná, že můj zadek ani neví, že je můj .
Ještě jsem ani nestihla přivítat do Rady Ivanu, takže Ivčo, vítej mezi nás, jsme stejná věková kategorie, haha, takže si určitě budeme rozumět . O nás sis určitě všechno přečetla, já mám čtyři svoje koníky - na pastevním odchovu, z toho jednoho na základním výcviku a o dva další se starám kamarádce (hříbata od mojí kobči). A do Pardubic se chystám v září na výstavu, tak doufám, že setam potkáme, že?

Přeji dobré ráno všem.
Tedy zase tolik nádherných foteček....
Jani ta Brebča je prostě nádherná. Ti vránici mi prostě imponují , no a malej Vilda je takové malé překvapení co. Nikdo neví, jakou bude jednou mít barvičku. ale třeba to bude chameleon

No a taky tady vítám Ivanu. Nějak jsem to včera nestíhla. Ivčo máš hezké koníky.

Jaruš a na mě si s botičkama nějak zapoměla. Na mailíkiu od tebe nic nemám

31.7.2007 07:11

pretty 1 napsal(a):
Přeji dobré ráno všem.
Tedy zase tolik nádherných foteček....
Jani ta Brebča je prostě nádherná. Ti vránici mi prostě imponují , no a malej Vilda je takové malé překvapení co. Nikdo neví, jakou bude jednou mít barvičku. ale třeba to bude chameleon

No a taky tady vítám Ivanu. Nějak jsem to včera nestíhla. Ivčo máš hezké koníky.

Jaruš a na mě si s botičkama nějak zapoměla. Na mailíkiu od tebe nic nemám

Jééžíííš,Lůůco,sorry,už pošílám!!!!!!

31.7.2007 07:18

jaruska napsal(a):
Jééžíííš,Lůůco,sorry,už pošílám!!!!!!

Dobré ráno,tak tady je dneska krááásné nebíško,ale ta zima,brrrrr,to je fakt strááášnýýý,já chci zase to teplo,pomooooc!!!!!

31.7.2007 07:24

jaruska napsal(a):
Dobré ráno,tak tady je dneska krááásné nebíško,ale ta zima,brrrrr,to je fakt strááášnýýý,já chci zase to teplo,pomooooc!!!!!

Dneska Olda snad přijede dřív,tak slíbil Pierotovi sedýlko s brašničkama,tak jsem moooc zvědavá,jak to bude vyzerať.Myslím,že Pierot bude v pohodě,i když tam bude něco,na co není zvyklej,ale není to tak strašný,aby kvůli tomu dělal prudké pohyby,to on zase néééé!!!!!Budu dokumentovat a pošlu,joo??

31.7.2007 07:36

jaruska napsal(a):
Dneska Olda snad přijede dřív,tak slíbil Pierotovi sedýlko s brašničkama,tak jsem moooc zvědavá,jak to bude vyzerať.Myslím,že Pierot bude v pohodě,i když tam bude něco,na co není zvyklej,ale není to tak strašný,aby kvůli tomu dělal prudké pohyby,to on zase néééé!!!!!Budu dokumentovat a pošlu,joo??

Jasan, pošli!

31.7.2007 07:38

jaruska napsal(a):

Ahoooj Holký!!!
Tak už jsem se probralaTady svítí a je taky krásně příjemně zimně

Janí ty jsi nám ani nepopsala jak jste cestovali!!!A foťáček jsi neměla???A na kon jste jeli a ským!!!Teeda ona neřekné!!!!

Jaruško brašničky jsou pěkné!!Takové jsem si kdysi taky šila podle těch co mám koupené.Jsou fajn ty nylonové pogumované-není to těžké jako kožený,když se to přidělá dobře tak ani neskáčou a nepromoknou.

My dnes jsme doma,tak zajedeme do města pro desu a umyvadlo a budeme to přidělávat do koupelny-toťiž ještě jsme to nestihli,tak si myjeme ruce ve dřezu
A večer jdeme s přespolníma sousedama do hospody koukat na ten záznam ze závodů-máme tam širokouhlé plátno!!

31.7.2007 07:45

proxima napsal(a):
Ahoooj Holký!!!

Janí ty jsi nám ani nepopsala jak jste cestovali!!!A foťáček jsi neměla???A na kon jste jeli a ským!!!Teeda ona neřekné!!!!

Jaruško brašničky jsou pěkné!!Takové jsem si kdysi taky šila podle těch co mám koupené.Jsou fajn ty nylonové pogumované-není to těžké jako kožený,když se to přidělá dobře tak ani neskáčou a nepromoknou.

My dnes jsme doma,tak zajedeme do města pro desu a umyvadlo a budeme to přidělávat do koupelny-toťiž ještě jsme to nestihli,tak si myjeme ruce ve dřezu
A večer jdeme s přespolníma sousedama do hospody koukat na ten záznam ze závodů-máme tam širokouhlé plátno!!

Jůůůůůůůůůůů,Evííí,tak koukej i za mě,jooooo???
Noo,tady je taky kosa,ale já jí nechci,to bychom si žádný teplo neužili,já chci ještě sluníííškooo!!!!!
Janí,javor,pošlůůůů!!!!!
Jo,a jakto,že Ty jsi nám nevyprávěla,jak jsi vandrovala?Eliška aspoň přiznala,že se ztratili jen dvakrát,i když to určitě bylo pětkrát,ale Ty jsi nám nenapsala žádnou příhodu z natáčeníí,pomoooooc!!!!!

31.7.2007 07:53

proxima napsal(a):
Ahoooj Holký!!!

Evičko, ahoooj! Né, na cestách jsem foťáček neměla, mám jen velký a o ten bych se bála (a taky kdo by se s tím na koni tahal, že jo?) Nejely jsme nikam extra daleko, ale 6 hodin v sedle to vydalo každý den. Kamarádka jela na poníkovi, ten když si usmyslí, že někam nechce, tak tam prostě nejde....ani kdybys ho zapřáhla za traktor . Takže jsme jednou měly takový terénní cvičení, kdy ponclík řekl, že přes čůrek vody přes cestu nepřejde... my se pak museli plazit stržema u bývalého muničáku v lese, no fakt krkolomný, tak pro kamzíky. Dokonce jsem musela s Buráka slézt, abychom se vůbec dostali dolů.

31.7.2007 08:03

jackie napsal(a):
Evičko, ahoooj! Né, na cestách jsem foťáček neměla, mám jen velký a o ten bych se bála (a taky kdo by se s tím na koni tahal, že jo?) Nejely jsme nikam extra daleko, ale 6 hodin v sedle to vydalo každý den. Kamarádka jela na poníkovi, ten když si usmyslí, že někam nechce, tak tam prostě nejde....ani kdybys ho zapřáhla za traktor . Takže jsme jednou měly takový terénní cvičení, kdy ponclík řekl, že přes čůrek vody přes cestu nepřejde... my se pak museli plazit stržema u bývalého muničáku v lese, no fakt krkolomný, tak pro kamzíky. Dokonce jsem musela s Buráka slézt, abychom se vůbec dostali dolů.

Janí,máš mejdlík!!!
Joo,až tak byl poníček zabejčenej,joo?No to jsi mu asi dala jmen,co?A to nešel ani kdybys mu s tím Buráčkem odjela???

31.7.2007 08:15

jaruska napsal(a):
Janí,máš mejdlík!!!
Joo,až tak byl poníček zabejčenej,joo?No to jsi mu asi dala jmen,co?A to nešel ani kdybys mu s tím Buráčkem odjela???

Tak to jo Jani-to je škoda že jsi neměla foťáček!!!Měa by sis pořídit takový nějaký kapesní obyč aby ses o něj nebaála,byl lehký a mohla jsi nám fotit!!
Tak to jste měli jistě pěkný výletík-6hod.v sedle,to bych asi už pak nechodila-kor teď když mám ty nohy tak rozvyklaný..mám předepsanou rehabku na kolena-tak snad si pak dají řícta nebudou otravovat..Já už chci taky na vandr!!!Ale Vaneska je fakt šikovná-na to že jí hoch učil asi 3dny,tak funguje na ohlávce moc pěkně..Včera večer jsme se s ní byli projít-Jurka pěšo a měl mě raději na dlouhým vazáku a já na ní a byla hodná..
A už jsem se rozhodla pro sedýlko u pana Votavěnky-tak už jsem poslala návrh!-na něj se těšííím.

31.7.2007 08:22

proxima napsal(a):
Tak to jo Jani-to je škoda že jsi neměla foťáček!!!Měa by sis pořídit takový nějaký kapesní obyč aby ses o něj nebaála,byl lehký a mohla jsi nám fotit!!
Tak to jste měli jistě pěkný výletík-6hod.v sedle,to bych asi už pak nechodila-kor teď když mám ty nohy tak rozvyklaný..mám předepsanou rehabku na kolena-tak snad si pak dají řícta nebudou otravovat..Já už chci taky na vandr!!!Ale Vaneska je fakt šikovná-na to že jí hoch učil asi 3dny,tak funguje na ohlávce moc pěkně..Včera večer jsme se s ní byli projít-Jurka pěšo a měl mě raději na dlouhým vazáku a já na ní a byla hodná..
A už jsem se rozhodla pro sedýlko u pana Votavěnky-tak už jsem poslala návrh!-na něj se těšííím.

Jééééé,Evííí,já se těším s Tebooou!!!!Za jak dlouho Ti sedýlko udělá???
Já jsem chtěla na Moruši si taky nechat udělat sedlo,ale bylo by to moc drahý a člověk musí podle svých možností,tak jsme to probrali a naštěstí se zrovna naskytlo za dobrou cenu tamto sedlo,jak na něm teď jezdím a vypadá to,že už by to mohlo být dobrýýý....

31.7.2007 08:26

jaruska napsal(a):
Jééééé,Evííí,já se těším s Tebooou!!!!Za jak dlouho Ti sedýlko udělá???
Já jsem chtěla na Moruši si taky nechat udělat sedlo,ale bylo by to moc drahý a člověk musí podle svých možností,tak jsme to probrali a naštěstí se zrovna naskytlo za dobrou cenu tamto sedlo,jak na něm teď jezdím a vypadá to,že už by to mohlo být dobrýýý....

jaru nevím,ale pokud budu první co má teď šít,tak cca do dvou měsíců...Jsem na něj zvědavá-je to jen že se mě líbí podle fotečky-nikdy jsem v tom neseděla..tak uvidíme..dnes se dozvím víc...
Jaru já taky dycky kpovala sedla do té desítky-tohle je teda můj vrcholný čin!Ale chtěla bych mít jedno sedýlko na celý život..Což tohle doufám bude...Náhodou to tvoje je super-Morušce i tobě sedne a navíc vypadá fakt dobře-já myslela že je to Zajac!!

31.7.2007 08:29

proxima napsal(a):
jaru nevím,ale pokud budu první co má teď šít,tak cca do dvou měsíců...Jsem na něj zvědavá-je to jen že se mě líbí podle fotečky-nikdy jsem v tom neseděla..tak uvidíme..dnes se dozvím víc...
Jaru já taky dycky kpovala sedla do té desítky-tohle je teda můj vrcholný čin!Ale chtěla bych mít jedno sedýlko na celý život..Což tohle doufám bude...Náhodou to tvoje je super-Morušce i tobě sedne a navíc vypadá fakt dobře-já myslela že je to Zajac!!

Není to Zajac,je to Colorado Springs,nevím,kdo to vyrobil,nevíš?Nebo se zeptej Westmana,co to je za sedýlko,třeba bude mít tuchy....

31.7.2007 08:38

jackie napsal(a):

Tady mám krááásnej dárek od Boženkýýý!!!!
Janí,už jsi spapala sýýýr?????

31.7.2007 08:42

jaruska napsal(a):
Tady mám krááásnej dárek od Boženkýýý!!!!
Janí,už jsi spapala sýýýr?????

Moooc pěkný!!!!!!!!!!
Boženka s Emilem musí být pěkně zmrzlí když pořád prší a je zimááá!!!
Já už se ták těším na její fotečký!!!

31.7.2007 08:47

proxima napsal(a):
Moooc pěkný!!!!!!!!!!
Boženka s Emilem musí být pěkně zmrzlí když pořád prší a je zimááá!!!
Já už se ták těším na její fotečký!!!

Jaruško, sýreček spapaný, moc dobrý !!!
Eví, já takový malý foťáček mám, ale má ho půjčený kamarád, takže já fotit nemůžu.
Nene, já jsem na tyhle stávky toho ponclíka zvyklá, znám ho už léta, tak mě to ani nepřekvapilo. To víš, že jsem zkoušela s Burákem odjet, pak ho zas zezadu natlačit, nejde nic, zabejčí se a konečná. Pak trubka radši šplhal srázy nahoru a dolů... nepochopím to
Šest hodin v sedle ještě nic není, na vandru v Orlických horách jsme jezdili osm až deset hodin denně po dobu osmi dnů. Mně to nevadí, občas zabolí kolena, ale to se chvilku projdu a je to dobrý. Byl to tehdy krásný pocit, sedlo bylo můj druhý domov, haha! (jo a Jarú, ten dlouhý vandr jsem projela v sedle Kalifornie od Čištína!!! - super pohodlný sedýlko, viď?)

31.7.2007 08:53

jackie napsal(a):
Jaruško, sýreček spapaný, moc dobrý !!!
Eví, já takový malý foťáček mám, ale má ho půjčený kamarád, takže já fotit nemůžu.
Nene, já jsem na tyhle stávky toho ponclíka zvyklá, znám ho už léta, tak mě to ani nepřekvapilo. To víš, že jsem zkoušela s Burákem odjet, pak ho zas zezadu natlačit, nejde nic, zabejčí se a konečná. Pak trubka radši šplhal srázy nahoru a dolů... nepochopím to
Šest hodin v sedle ještě nic není, na vandru v Orlických horách jsme jezdili osm až deset hodin denně po dobu osmi dnů. Mně to nevadí, občas zabolí kolena, ale to se chvilku projdu a je to dobrý. Byl to tehdy krásný pocit, sedlo bylo můj druhý domov, haha! (jo a Jarú, ten dlouhý vandr jsem projela v sedle Kalifornie od Čištína!!! - super pohodlný sedýlko, viď?)

Tééda Janí tak ty jsi taková cestovatelká!!!!
V Orlických horách se musí jezdit pěkně,že???Tam jezdímvláčkem a to jsou je takové kopečky a Orlice,že??Jezdím přes Ustí nad Orlicí...
Jééé,já už se táák těším!!

31.7.2007 08:55

proxima napsal(a):
Tééda Janí tak ty jsi taková cestovatelká!!!!
V Orlických horách se musí jezdit pěkně,že???Tam jezdímvláčkem a to jsou je takové kopečky a Orlice,že??Jezdím přes Ustí nad Orlicí...
Jééé,já už se táák těším!!

A z té doby "domov v sedle" nemáš Jani nějaké fotečky???že by jsi nám je sem hodila??
Jinak na tom šitém sedýlku jsem ráda že si můžu navymýšlet co chci a bude to tam

31.7.2007 09:12

proxima napsal(a):
A z té doby "domov v sedle" nemáš Jani nějaké fotečky???že by jsi nám je sem hodila??
Jinak na tom šitém sedýlku jsem ráda že si můžu navymýšlet co chci a bude to tam

Evičko, fotek mám z toho vandru fůru, ale doma, v albíčku. Můžu něco naskenovat a pak vám sem šupnout, projeli jsme to tam skoro celý, až na hranicích s Polskem jsme byli... z Ústí jsme vlastně vyjížděli a nakonec se tam zas vraceli. Ale tehdy jsem jela na půjčeném koni, vlastního jsem ještě neměla . Byla to zatím moje nejkrásněší dovolená v životě
Sedýlko ti, Evi, moc přeju, já si taky dávala šít, je to paráda, když si ho člověk může poručit podle svýho, že jo?

31.7.2007 09:27

jackie napsal(a):
Evičko, fotek mám z toho vandru fůru, ale doma, v albíčku. Můžu něco naskenovat a pak vám sem šupnout, projeli jsme to tam skoro celý, až na hranicích s Polskem jsme byli... z Ústí jsme vlastně vyjížděli a nakonec se tam zas vraceli. Ale tehdy jsem jela na půjčeném koni, vlastního jsem ještě neměla . Byla to zatím moje nejkrásněší dovolená v životě
Sedýlko ti, Evi, moc přeju, já si taky dávala šít, je to paráda, když si ho člověk může poručit podle svýho, že jo?

Ahoooj všichni,vandrovní fotečky Janíí určitě pošlíí a mooc,to bude dobrý kafee a pohoda při kochání,to já můžů.To se exot dovolená může jít schovat,teda ta opíkací statická.
Euka si musí vymýšlet sedačku jak chytrá Horákyně.Zajaca neuzvedla,hrušku nechce a chce jezdit ve westernovém.Ale ten Votava se mi taky pozdává,pak ji ho budu krást,možná.Jurka

31.7.2007 09:33

proxima napsal(a):
Ahoooj všichni,vandrovní fotečky Janíí určitě pošlíí a mooc,to bude dobrý kafee a pohoda při kochání,to já můžů.To se exot dovolená může jít schovat,teda ta opíkací statická.
Euka si musí vymýšlet sedačku jak chytrá Horákyně.Zajaca neuzvedla,hrušku nechce a chce jezdit ve westernovém.Ale ten Votava se mi taky pozdává,pak ji ho budu krást,možná.Jurka

Jurko, myslím, že jak si zvykneš na wejda, už si žádný jiný krást nebudeš, haha! Wejdík je taky křesílko a ta široká hruška je na něm úplně úžasná, často si na ni pokládám svoje unavené ručičky, hihi!!!
Tak jo, nějaké fotky doma vyštrachám a naskenuju, ať se zas pokochám a vy se mnou! K moři už mě nikdo nedostane a opíkat se, to už teprv néééé!!!

31.7.2007 09:57

jackie napsal(a):
Jurko, myslím, že jak si zvykneš na wejda, už si žádný jiný krást nebudeš, haha! Wejdík je taky křesílko a ta široká hruška je na něm úplně úžasná, často si na ni pokládám svoje unavené ručičky, hihi!!!
Tak jo, nějaké fotky doma vyštrachám a naskenuju, ať se zas pokochám a vy se mnou! K moři už mě nikdo nedostane a opíkat se, to už teprv néééé!!!

Hruška je akurát na půlitrKdyž na mě to je moooc těžkééé
Jé tak to se těšímna fotečky!!!!!!!!!!!!!Jani jestli se ti nechce skenovat,tak to přefoť foťákem-jde to pěkně a je to jednodušší!!!
Tááák a fičíme něco dělat..
Tak zatím aaahoooj!!

31.7.2007 11:16

proxima napsal(a):
Hruška je akurát na půlitrKdyž na mě to je moooc těžkééé
Jé tak to se těšímna fotečky!!!!!!!!!!!!!Jani jestli se ti nechce skenovat,tak to přefoť foťákem-jde to pěkně a je to jednodušší!!!
Tááák a fičíme něco dělat..
Tak zatím aaahoooj!!

když ty fotky jsou lesklý, to se blbě fotí... a scanner mám v práci na vlastním stole Jen je muším doma vyštrachat ...
Fakt je hruška na půllitr? to muším vzkoušéééét

31.7.2007 12:52

jackie napsal(a):
když ty fotky jsou lesklý, to se blbě fotí... a scanner mám v práci na vlastním stole Jen je muším doma vyštrachat ...
Fakt je hruška na půllitr? to muším vzkoušéééét

Děvčátka,ráno přijel Olda dřív z práce,tak jsme nemeškali a jeli ven,ale odpoledne zase muší do práce.Ale teď mě vyhání od PC,muší udělat faktůůůry,akže já se Vám ožvu,až odjede,jooo????
Brašničky jsem fotiláá,Pierotovi byly úúúplně ukradenýýýý!!!!!

31.7.2007 13:01

jaruska napsal(a):
Děvčátka,ráno přijel Olda dřív z práce,tak jsme nemeškali a jeli ven,ale odpoledne zase muší do práce.Ale teď mě vyhání od PC,muší udělat faktůůůry,akže já se Vám ožvu,až odjede,jooo????
Brašničky jsem fotiláá,Pierotovi byly úúúplně ukradenýýýý!!!!!

Ještě nejsem vyhnána,tak áááapoň jedna fotiškááá!!!!

maťa

31.7.2007 13:47
maťa

jackie napsal(a):

Krásný den, přeji všem

Tak vás teda stíhat, toť umění Ale já sa nedááám
Koukám, opět krásné fotečky Vildy a Brebči....a stejně tak Bóbikááá a ostatních Bóbiká je šikovný....pytel nepytel, nic neřeší

No, já nemám teďka moc času....likvidujeme sršní a vosí hnízda Vosy mám v tarase za lavičkou v zeleném koutku a sršni se nachází pod taškama na střeše Fakt príma zábava totok....

Ale fiknu vám sem pár foteček....ať vidíte, jak se moji miláčci mají

Takže napřed z návštěvy u Míťových rodičů....maskovací Ibišek

maťa

31.7.2007 13:48
maťa

jackie napsal(a):

maťa

31.7.2007 13:49
maťa

jackie napsal(a):

Tady Ibulka číhal na onu vzteklou asiatku, leč ta se bohužel celý den nachází v kotci, tož sa nedočkal

maťa

31.7.2007 13:49
maťa

jackie napsal(a):

Umazlený Gríša s Míťovým taťulou

maťa

31.7.2007 13:50
maťa

jackie napsal(a):

A ještě

maťa

31.7.2007 13:51
maťa

jackie napsal(a):

Bumbající Kikina

maťa

31.7.2007 13:51
maťa

jackie napsal(a):

A Ibulka

maťa

31.7.2007 13:52
maťa

jackie napsal(a):

A takovýhodle ooobr ptáčka jsem měla od Míťovi mamči na svůj sváteček

maťa

31.7.2007 13:52
maťa

jackie napsal(a):

maťa

31.7.2007 13:53
maťa

jackie napsal(a):

Opět umazlený Gríša

maťa

31.7.2007 13:54
maťa

jackie napsal(a):

A jejich pejsek Rony, aneb Vonýsek

maťa

31.7.2007 13:55
maťa

jackie napsal(a):

A ještě Ronualdo, aby mu to nebylo líto

maťa

31.7.2007 13:55
maťa

jackie napsal(a):

A hrdý Ronča s pánečkem

maťa

31.7.2007 13:56
maťa

jackie napsal(a):

A elegantní cestující Kikuša

maťa

31.7.2007 13:57
maťa

jackie napsal(a):

Tak a momentky....Ibuška Agbuška

maťa

31.7.2007 13:57
maťa

jackie napsal(a):

Neviňátko

maťa

31.7.2007 13:59
maťa

jackie napsal(a):

Postelový povaleči

maťa

31.7.2007 14:00
maťa

jackie napsal(a):

A něco ze včerejška.....Batulka překrásná

maťa

31.7.2007 14:00
maťa

jackie napsal(a):

maťa

31.7.2007 14:01
maťa

jackie napsal(a):

Hlídající Nudle

maťa

31.7.2007 14:02
maťa

jackie napsal(a):

Nevinné Batulátko-----tahle fotka se mi tak moc líbí, že ji fiknu na zvětšení do rámu na zeď

maťa

31.7.2007 14:02
maťa

jackie napsal(a):

Profesionální hééérečka

maťa

31.7.2007 14:03
maťa

jackie napsal(a):

Hlídající

maťa

31.7.2007 14:03
maťa

jackie napsal(a):

Medvědí prdýlka

maťa

31.7.2007 14:04
maťa

jackie napsal(a):

Hrďule

maťa

31.7.2007 14:05
maťa

jackie napsal(a):

Kdo to jde????

maťa

31.7.2007 14:05
maťa

jackie napsal(a):

Nikdo....si troška schrupnu

maťa

31.7.2007 14:06
maťa

jackie napsal(a):

Na blbinky nás užije

maťa

31.7.2007 14:07
maťa

jackie napsal(a):

Cvičme v rytme

maťa

31.7.2007 14:07
maťa

jackie napsal(a):

Blbnoucí štěně

maťa

31.7.2007 14:08
maťa

jackie napsal(a):

Netopýr, či vlkodlak???

maťa

31.7.2007 14:09
maťa

jackie napsal(a):

Ha, tydle tepláky sem ještě nekoštoval

maťa

31.7.2007 14:09
maťa

jackie napsal(a):

Jéééje....vona se dívá....jááá nic....tepláčky sou fuj fuj....

maťa

31.7.2007 14:10
maťa

jackie napsal(a):

ale ta druhá nohavica vypadá lááákavě

maťa

31.7.2007 14:11
maťa

jackie napsal(a):

To sme se nasmáli paňulo, cooo????

maťa

31.7.2007 14:11
maťa

jackie napsal(a):

Griška Miška

maťa

31.7.2007 14:12
maťa

jackie napsal(a):

Miška v trávě....nebo Myška v trávě????

maťa

31.7.2007 14:13
maťa

jackie napsal(a):

A konéééééc

maťa

31.7.2007 14:27
maťa

jackie napsal(a):

Tak děti, a já du vařiti, neboť jak je Míťa doma, nehnu se od sporáku a dřezu

A páč a protože já nemusím těstoviny....tak udělám Míťovi špagule se salámem a sýrem a tunou kečupu....fúúúúj ....a sobě hezky bramb houbičkama na červené cibulce, s provensálským kořením a natí petrželky a pažitkou....ňam ňam ňam

Přeji vám krásný zbytek dníčku a nebudu-li ubodána sršňama a vosama, zasejc najuknu Páááá páááá

31.7.2007 14:30

maťa napsal(a):

A páč a protože já nemusím těstoviny....tak udělám Míťovi špagule se salámem a sýrem a tunou kečupu....fúúúúj ....a sobě hezky bramb houbičkama na červené cibulce, s provensálským kořením a natí petrželky a pažitkou....ňam ňam ňam

Přeji vám krásný zbytek dníčku a nebudu-li ubodána sršňama a vosama, zasejc najuknu Páááá páááá

Krásné fotečky

Já jdu taky dom.Tak se mějte všici moc krásně

pa pa pa

31.7.2007 14:56

pretty 1 napsal(a):
Krásné fotečky

Já jdu taky dom.Tak se mějte všici moc krásně

pa pa pa

Holkýýý,ahoooj,už jsem tadýýý a právě jsem se dozvěděla,že otcem Bóbikáá je Norek,jéééžíš,nééé ten hraboš nebo co to je,ale Hafling a jmenuje se Norek,prý stojí v Písku,né jako u nás na dvoře v písku,ale v hřebčinci,tak še tam něják na něj muším dopídit.A je teda diuný,proč není zapsanej v modrým průkazu Bóbikáá....

31.7.2007 15:17

jaruska napsal(a):
Holkýýý,ahoooj,už jsem tadýýý a právě jsem se dozvěděla,že otcem Bóbikáá je Norek,jéééžíš,nééé ten hraboš nebo co to je,ale Hafling a jmenuje se Norek,prý stojí v Písku,né jako u nás na dvoře v písku,ale v hřebčinci,tak še tam něják na něj muším dopídit.A je teda diuný,proč není zapsanej v modrým průkazu Bóbikáá....

teda to sou novinky! a koho ma Bobika jako tatu v modrym prukazu?

31.7.2007 15:22

hanzy napsal(a):
teda to sou novinky! a koho ma Bobika jako tatu v modrym prukazu?

Hani,nikoho právě,to je diuný,jen typ huculský.

31.7.2007 15:24

jaruska napsal(a):
Hani,nikoho právě,to je diuný,jen typ huculský.

Hani,Tys taková šikulka,nedokázala bys někde objevit jeho obrážééék,prosíííím!!!mě to našlo,že opravdu stojí v tom Písku,ale foto tam néni!!!Hilféééé!!!!!

31.7.2007 15:29

jaruska napsal(a):
Hani,Tys taková šikulka,nedokázala bys někde objevit jeho obrážééék,prosíííím!!!mě to našlo,že opravdu stojí v tom Písku,ale foto tam néni!!!Hilféééé!!!!!

http://pckomplet.cz/ hrebcinec/index1.php?page=inseminace (1 mezera)

na teto adrese je dole hrebec 659 NOREK tak treba je to on:-)

31.7.2007 15:31

jaruska napsal(a):

a jeste jeden odkaz

http://www.aschk.cz/ hafling/pk/pk_display.php3?id=17056 (1 mezera)

31.7.2007 15:32

hanzy napsal(a):
http://pckomplet.cz/ hrebcinec/index1.php?page=inseminace (1 mezera)

na teto adrese je dole hrebec 659 NOREK tak treba je to on:-)

Jééé,moc děkujůůůůů......Ale podobnej mu Bóbikáá moc néééni,že nééé????
Jo,je to on,659 Norek souhlasí!!!

31.7.2007 15:33

hanzy napsal(a):
a jeste jeden odkaz

http://www.aschk.cz/ hafling/pk/pk_display.php3?id=17056 (1 mezera)

ja myslim, ze kukuc by podobnej mohli mit:-) Dle toho druheho fota...

31.7.2007 15:39

hanzy napsal(a):
ja myslim, ze kukuc by podobnej mohli mit:-) Dle toho druheho fota...

No tak jóó,kukuč asi jóó,ale nic inýho!On bude holt po mamince,už mi snad ti bývalí majitelé brzy pošlou její fotišku.
Asi se pojedeme podívat do Píškůůů!!!!

31.7.2007 15:40

jaruska napsal(a):
No tak jóó,kukuč asi jóó,ale nic inýho!On bude holt po mamince,už mi snad ti bývalí majitelé brzy pošlou její fotišku.
Asi se pojedeme podívat do Píškůůů!!!!

No ta stavba těla je Bóbikáá trochu podobná,takovej tlustej krátkej,a ten Norek taky kouká,kde by co sežral!!!!

31.7.2007 15:58

maťa napsal(a):

Máti,krásný fotišky pesanů,nejhezčí je Agbíš s těma světlejma chlupama na hlavě v kontrastu s těma tmavejma,to nemá chybuuu!!A Gríša rozvrkočenej je taky krásnej,fšicí jsou nádherní!!!!

31.7.2007 19:34

jaruska napsal(a):
Máti,krásný fotišky pesanů,nejhezčí je Agbíš s těma světlejma chlupama na hlavě v kontrastu s těma tmavejma,to nemá chybuuu!!A Gríša rozvrkočenej je taky krásnej,fšicí jsou nádherní!!!!

Cestička k domovu....

31.7.2007 19:37

jaruska napsal(a):
Cestička k domovu....

To jsem všecko udělal jááá?????

31.7.2007 19:44

jaruska napsal(a):

tak bando konečně jsme denska svozily poslední balík)106( a mám klid zase na příští rok tedka teda zítra jedu pro dřevo a jdu na přístřešek zvětčít a vylepšit to bude palác..dneska jsem čistila lavinu askoušela jsem i bogara vzit kartáčeka hřebenem jemně a držela moc se mu to líbilo

31.7.2007 19:48

jaruska napsal(a):

Zdarec všichni, no tak to my ještě těch balíků moc nemáme, Martinko, závidíííím!!!!
Jaruško, je to blbý, prý je to u nás napořád... a tři místo dvou, se z toho zblázním. Jdu prostudovat ty tvoje odkazy... ach jo... se picnu...

31.7.2007 19:56

jackie napsal(a):

http://www.nova.cz/zpravy/?83c =%7Ekrimi%7E&83e= DO16805&ex16805= na-strakonicku-zastrelili-kone-v- soukrome-ohrade&play=1

čtyři mezery! To je děs já snad začnu zavírat koně na noc

31.7.2007 19:57

jackie napsal(a):
Zdarec všichni, no tak to my ještě těch balíků moc nemáme, Martinko, závidíííím!!!!
Jaruško, je to blbý, prý je to u nás napořád... a tři místo dvou, se z toho zblázním. Jdu prostudovat ty tvoje odkazy... ach jo... se picnu...

Janíí,klíííd,prosím,jsi lepší než oni,já tomu pevně věřím!!A určo něco seženem,nebooj!!!!
Tady jsem dneska vyfotila toho Darmenka,jak se po něm sháněla nějáká dívčina,je krásný,že?Ale už nemůže nikoho vozit,měl něco s pánví,ale v lítání mu to vůbec nevadí!

31.7.2007 19:58

bubo napsal(a):
http://www.nova.cz/zpravy/?83c =%7Ekrimi%7E&83e= DO16805&ex16805= na-strakonicku-zastrelili-kone-v- soukrome-ohrade&play=1

čtyři mezery! To je děs já snad začnu zavírat koně na noc

Ivčo,teď jsem na to koukala,je to fakt hrozný,nechápu toho,kdo to udělal.

31.7.2007 20:00

jackie napsal(a):

mat´a tak to jsem na tom podobně s belo hohavice je to její všechny kalhoty mokrý a okousaný,ale co je nej to je dřevo je t snad bobr

31.7.2007 20:07

jaruska napsal(a):
Ivčo,teď jsem na to koukala,je to fakt hrozný,nechápu toho,kdo to udělal.

jsem se na to koukala a málem jsem se rozbrečela do kájova to mám kousek mě je špatně a bavorov taky není moc daleko já se bojim mít koně venku.

31.7.2007 20:17

woldemortik napsal(a):
jsem se na to koukala a málem jsem se rozbrečela do kájova to mám kousek mě je špatně a bavorov taky není moc daleko já se bojim mít koně venku.

jacki a kolik jich máte zatím já jsem sekala louku kolem 10 h a měla jsem tak 95 balíků,ale dva nám čorli hajzli

31.7.2007 20:20

woldemortik napsal(a):

Tady před námi vesnička má středisková....

31.7.2007 20:23

jaruska napsal(a):
Tady před námi vesnička má středisková....

A tady ještě Darmenéék!!!!!!

31.7.2007 21:07

jaruska napsal(a):
A tady ještě Darmenéék!!!!!!

tady menčí ukázka balíku ftila jsem tedka tak pardon za kvalitu

31.7.2007 23:55

woldemortik napsal(a):
tady menčí ukázka balíku ftila jsem tedka tak pardon za kvalitu

to je ďes teď jsem sesmolila takovou dlouhou odpověď a něco jsem zmáčkla a ono se mi to vymazalo

1.8.2007 00:17

bospor napsal(a):
to je ďes teď jsem sesmolila takovou dlouhou odpověď a něco jsem zmáčkla a ono se mi to vymazalo

chtěla jsem říct že je mi špatně, když vidim seno.
"jen jezdím v traktoru" a musím se na to duševně připravovat tak týden dopředu
do stodoly to strká známej honem jinak bych asi chcípla
jinak se mi dneska zadařilo
když jsem přijela z práce tak jsem se od 10 do 2h krásně vyspala a odpoledne zase po práci se mi povedlo zacouvat se štrávkou na hnůj jen asi za 15 minut. normálně mi to trvá tak 30-45. žádný velký horko,koníci ještě odpočívaj po dostihách, prostě parádatak dobrou noc nebo dobrý ráno?

jackie: do pardubic na výstavu jezdim každej rok takže letos tam určitě budu taky a určitě se tam potkáme

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2007 06:52

jackie napsal(a):

Ahoj všichni, zdravím Vás po ránu... někteří už pracujou!
Jinak válčím, válčím jak se dá, přeživám, hodně času teď trávím s Em a Zah, procházky nebo projížďky, pesandou a koťatama, s našima... Jirka je teď už 3 den v práci na 12 hodinovce, takže po večerech rychle sama usínám.... a snažím se vydržet a zvyknout si......

1.8.2007 07:05

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj všichni, zdravím Vás po ránu... někteří už pracujou!
Jinak válčím, válčím jak se dá, přeživám, hodně času teď trávím s Em a Zah, procházky nebo projížďky, pesandou a koťatama, s našima... Jirka je teď už 3 den v práci na 12 hodinovce, takže po večerech rychle sama usínám.... a snažím se vydržet a zvyknout si......

Vendí,taky Tě zdravím po ránu,mě se ale dneska tááák krásně spinkalo a ještě hezčí bylo to probuzení-tady KONEČNĚ svítí sluníšto!!!!!!Ale koukala jsem,že si jedny buchtičky(vlaštovky) ještě staví hnízdo,myslíte,že ještě vyvedou mladý??Mě už se to zdá pozdě,kor když to hnízdo teprve stavěj,noo,uvidíme!!

1.8.2007 07:08

jaruska napsal(a):
Vendí,taky Tě zdravím po ránu,mě se ale dneska tááák krásně spinkalo a ještě hezčí bylo to probuzení-tady KONEČNĚ svítí sluníšto!!!!!!Ale koukala jsem,že si jedny buchtičky(vlaštovky) ještě staví hnízdo,myslíte,že ještě vyvedou mladý??Mě už se to zdá pozdě,kor když to hnízdo teprve stavěj,noo,uvidíme!!

Ivčo,tak koukám,že jsi taky holka pro všechno,viď?Já taky jezdím traktorem,ale řidičák nemám,tak jezdím jen po poli a taky se z toho vždycky týden dopředu osypu,No ale zatím jsem to nikde nevyklopila,tak je to dobrý.Tady ani není kde to vyklopit,je to tu samá rovina...

1.8.2007 07:19

jaruska napsal(a):
Ivčo,tak koukám,že jsi taky holka pro všechno,viď?Já taky jezdím traktorem,ale řidičák nemám,tak jezdím jen po poli a taky se z toho vždycky týden dopředu osypu,No ale zatím jsem to nikde nevyklopila,tak je to dobrý.Tady ani není kde to vyklopit,je to tu samá rovina...

Lůco,díky za frky,já se vždycky moc bavím u toho,ale sama to najít nikde neumím...

1.8.2007 07:31

jaruska napsal(a):

Lůco,díky za frky,já se vždycky moc bavím u toho,ale sama to najít nikde neumím...

Ahoj holky.
No já to taky nehledám Jaruš. Tohle mi pořád chodí na mailíka. Mám spoustu kamarádů,známých a kolegů a tak mi od nich každý den něco přijde.
Když mám dovolenou týden, tak má i 230 nepřečtených e-mailů.
To je pak hrůza, protože je musím všechny prohlédnout. Nevím, jestli mi totiš kolegové neposílají něco důležitého a nebo jen srandičky ....

Jinka chválím všem fotečky

1.8.2007 07:40

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky.
No já to taky nehledám Jaruš. Tohle mi pořád chodí na mailíka. Mám spoustu kamarádů,známých a kolegů a tak mi od nich každý den něco přijde.
Když mám dovolenou týden, tak má i 230 nepřečtených e-mailů.
To je pak hrůza, protože je musím všechny prohlédnout. Nevím, jestli mi totiš kolegové neposílají něco důležitého a nebo jen srandičky ....

Jinka chválím všem fotečky

Ahááá,Lůco,já myšlela,že to hledáš,ale to by člověk nedělal nic jinýho,viď?A ten recepis na toho smaženýho sejra bez smažení a obalování určitě zkusím,to vůbec nemuší bejt špatnýýýý!!!!!

1.8.2007 08:04

jaruska napsal(a):
Ahááá,Lůco,já myšlela,že to hledáš,ale to by člověk nedělal nic jinýho,viď?A ten recepis na toho smaženýho sejra bez smažení a obalování určitě zkusím,to vůbec nemuší bejt špatnýýýý!!!!!

Jo Jaru já nemám čas ani to pořádně prohléžet, natož něco hledat.

No a ten recept mi poslala kámoška.Zdá se, že by to mohlo být fakt dobrý, tak to taky zkusím vyrobit.

1.8.2007 08:16

pretty 1 napsal(a):
Jo Jaru já nemám čas ani to pořádně prohléžet, natož něco hledat.

No a ten recept mi poslala kámoška.Zdá se, že by to mohlo být fakt dobrý, tak to taky zkusím vyrobit.

Janí,tak je něco novýho?
Jo a jakto,že jsi jela na vandr v Californii?No jo,to sedýlko je superpohodový,já až ho budu prodávat,tak budu brečet jako gelva,bééééééééé!!!!!!

1.8.2007 08:42

jaruska napsal(a):
Janí,tak je něco novýho?
Jo a jakto,že jsi jela na vandr v Californii?No jo,to sedýlko je superpohodový,já až ho budu prodávat,tak budu brečet jako gelva,bééééééééé!!!!!!

1.8.2007 08:51

jaruska napsal(a):

Jarú, písnu ti mejlíka...

1.8.2007 09:04

jackie napsal(a):
Jarú, písnu ti mejlíka...

Ahojky hloky!!!!!!!!!!!!
Je tu ještě někdo????Já teď vyprovodila Jurku-jel do práce a budu dnes taky uklízet...
Jani už skenuješ fotečky???
Luci díky moc za mailíky-ten tecept taky zkusím!!!Mě se to určitě nepovede jako všechno
Jaru a dík za foto brašniček-tak to je teď olda frája,co??
My včera byli vté hospodě dívat se na ten westernek-no bylo to celkem pěkné-i když to bylo na plátně,ale moc špatný obraz,tak jsme viděli jen obrysyAle bylo to fajn..Viděli jste to někdo???
Byl tam s náma i Aronek-nejdřív ležel u stou v cestě paní číšnici,tak pak musel pod stůl,ale byl hodný...z hospody jsme to vzali s ním přes kopce,ať se taky proběhne-byla už tma-krása jak je vidět to osvětlené město z kopce...

1.8.2007 10:50

Janí,už odepisuju...
No jo,Eví,brašničky jsou fakt super,máme z nich radost!!!!!A i to hezky vypadá,že?Je vidět,že šikovná sedlářka když chce,tak ušije krásu i na anglický sedlo!!!!
Adélko,jsem moc ráda,že jsem Ti mohla Darmenka vyfotit,je moc krásnej,opravdu se mi moc líbí.Mě holky taky pomáhaj,když potřebuju,že Hanzy???Dííííkýýýý!!!!!

1.8.2007 11:25

jaruska napsal(a):
Janí,už odepisuju...
No jo,Eví,brašničky jsou fakt super,máme z nich radost!!!!!A i to hezky vypadá,že?Je vidět,že šikovná sedlářka když chce,tak ušije krásu i na anglický sedlo!!!!
Adélko,jsem moc ráda,že jsem Ti mohla Darmenka vyfotit,je moc krásnej,opravdu se mi moc líbí.Mě holky taky pomáhaj,když potřebuju,že Hanzy???Dííííkýýýý!!!!!

Ahoj Holky,

tak jsem ráda že jsme celá, včera jsme měli úžasněj zážitek, když máš sousedy blbce tak se člověk nesmí divit, jezdilo se v kruhovce ta je hned vedle cesty, holky trénovali a najednou okolo nás soused projel s 2 ulama plných včel, takže okamžitě celej roj se do nás pustil, jenom jsme pustili koně a všichni jsme prchali pryč, samozřejmě 3 lidi skončili v nemocnici, to jsou lidi a toho člověka to vubec nezajímalo co zpusobil, že by se aspon omluvil debil jeden. Jedna má na teklou celou hlavu, jedna paní co dostaal nejvíc žihadel tak sice moc nopuchla ale ted zvrací a má horečky a a třétí alergik sice splasknul ale přes noc jí opuchla tvář. Takové blbce ve svém okolí asi nemáte, že, stačilo říct pojedu se včelama a my bychom odešli ale proč to dělat, že když nám dělá pořád nějaké naschváli a po tomto incidentu věřím že ty koně ten děděk opravdu pořezává

holky co říkáte na tu to ho koníka je to prý hafling s PH

1.8.2007 11:26

dolinka napsal(a):
Ahoj Holky,

tak jsem ráda že jsme celá, včera jsme měli úžasněj zážitek, když máš sousedy blbce tak se člověk nesmí divit, jezdilo se v kruhovce ta je hned vedle cesty, holky trénovali a najednou okolo nás soused projel s 2 ulama plných včel, takže okamžitě celej roj se do nás pustil, jenom jsme pustili koně a všichni jsme prchali pryč, samozřejmě 3 lidi skončili v nemocnici, to jsou lidi a toho člověka to vubec nezajímalo co zpusobil, že by se aspon omluvil debil jeden. Jedna má na teklou celou hlavu, jedna paní co dostaal nejvíc žihadel tak sice moc nopuchla ale ted zvrací a má horečky a a třétí alergik sice splasknul ale přes noc jí opuchla tvář. Takové blbce ve svém okolí asi nemáte, že, stačilo říct pojedu se včelama a my bychom odešli ale proč to dělat, že když nám dělá pořád nějaké naschváli a po tomto incidentu věřím že ty koně ten děděk opravdu pořezává

holky co říkáte na tu to ho koníka je to prý hafling s PH

a z druhé strany

1.8.2007 11:32

dolinka napsal(a):
a z druhé strany

Ježíš Leni, to je hrůza!!!!! To je teda bezohledný člověk!!!!! Hnus!
Koník je pěkný. Kde jsi je Leni našla?

1.8.2007 11:37

Jo,koník vypadá dost dobře a bude asi tvrďák-pro nás raďačky do terénu 1!!!!!
No tak to je fakt děs s těma včelama-ještě že někdo nebyl víc alergický-to by taky dopadlo třeba špatně!!!!!To jsou lidi!!!

1.8.2007 11:38

na inzerci na equichanelu a je tam ještě strakatá huculka.

Blbec je slabé slovo, ještě že nejsem alergit ale ted mám dobé tiky když okolo mě proletí něco co bzučí

1.8.2007 11:48

dolinka napsal(a):
na inzerci na equichanelu a je tam ještě strakatá huculka.

Blbec je slabé slovo, ještě že nejsem alergit ale ted mám dobé tiky když okolo mě proletí něco co bzučí

Krásný koníci...Vendi chtělo by to kámošku klukům a tobě zábavu s ní která ti pomalu pomůže zapomenout...co??Nemáš někdy narozeniny,že by jsme dali Jirkovi návrh na dáreček

1.8.2007 11:52

dolinka napsal(a):
a z druhé strany

no to sílataky mam souseda idiota jeho spratci házeli po koních kameny a když holky jezdili tak ně všichni vespolek sprostě řvali. tak sem si to s nima šla vyříkat a od tý doby to nebylo tak zlýteď už sou kluci velký tak už maj jiný zájmy a nám dali pokoj
nevim proč nedokážou pochopit, že když budou koně děsit, tak ty budou lítat a děsně prášit

přišel mi mailem kousek videa ze zahřívání před dostihem
terka s Romkem. jestli má někdo zájem můžu to poslat má to 14,3MB
v tom dostihu potom měla kolizi s Chaloupkou. je to hajzl a málem jí vyklopil

1.8.2007 11:53

proxima napsal(a):
Krásný koníci...Vendi chtělo by to kámošku klukům a tobě zábavu s ní která ti pomalu pomůže zapomenout...co??Nemáš někdy narozeniny,že by jsme dali Jirkovi návrh na dáreček

Ne Eví, až v lednu... ale já koníka zatím nechci. Mám Em, to mi zatím stačí. Pak to musím vymyslet tak, aby si koníka vybral Jirka a bral ho za vlastního - a třeba pak budem jezdit ve dvou...

1.8.2007 11:58

Ne Eví, až v lednu... ale já koníka zatím nechci. Mám Em, to mi zatím stačí. Pak to musím vymyslet tak, aby si koníka vybral Jirka a bral ho za vlastního - a třeba pak budem jezdit ve dvou...

Tak to bude super Vendi,když by jste pak jezdili spolu,tak to vezmete pejsana a přijedete oba sem a táborákTo už se předem těším!

1.8.2007 12:00

bospor napsal(a):
no to sílataky mam souseda idiota jeho spratci házeli po koních kameny a když holky jezdili tak ně všichni vespolek sprostě řvali. tak sem si to s nima šla vyříkat a od tý doby to nebylo tak zlýteď už sou kluci velký tak už maj jiný zájmy a nám dali pokoj
nevim proč nedokážou pochopit, že když budou koně děsit, tak ty budou lítat a děsně prášit

přišel mi mailem kousek videa ze zahřívání před dostihem
terka s Romkem. jestli má někdo zájem můžu to poslat má to 14,3MB
v tom dostihu potom měla kolizi s Chaloupkou. je to hajzl a málem jí vyklopil

Jááá chcííí!!!Já se teda v klusákách dostihách moc nevyznám...
Ale jak jsi chtěla -jistě je lepší štrádovat s s koníkem po přírodě než se rozčilovat a honit na dráze....

1.8.2007 12:06

proxima napsal(a):
Ale jak jsi chtěla -jistě je lepší štrádovat s s koníkem po přírodě než se rozčilovat a honit na dráze....

tak snad je to na cestě nebo kde!!!

1.8.2007 12:13

bospor napsal(a):
tak snad je to na cestě nebo kde!!!

Ivčo,tak že bychom tě taky přivítali mezi pohodáře vandráky??Jelas vůbec někdy vandrem??Jestli néé,nic si z toho nedělej,já ještě taky néé,ale chystáme se!!!!

1.8.2007 12:17

jackie napsal(a):

Teda Lení,to je normální ignorant ten člověk,to opravdu už člověku zůstává rozum stát nad těmi skutky bezohlednosti!!!!Teda,on si vůbec neuvědomuje ten blb,že Vás ty koně mohly zmrzačit,to je prostě absolutní magor!!!!

1.8.2007 12:20

jaruska napsal(a):
Teda Lení,to je normální ignorant ten člověk,to opravdu už člověku zůstává rozum stát nad těmi skutky bezohlednosti!!!!Teda,on si vůbec neuvědomuje ten blb,že Vás ty koně mohly zmrzačit,to je prostě absolutní magor!!!!

Jo jo dorazilo-moooc pěkný koníček-takhle to vypadá pohodově.Ale jezdit si tak po lese-ta dráha by mě zase tak nebrala...Ale to by se vozíček brzo rozpadl
Pěkné-děkujííí!!
Jo Ivčo neznáš někoho ze stáje Venus z Mysletína??

1.8.2007 12:22

jaruska napsal(a):

Ivčo,já byla tenkrát v Chuchli objednat Kačence ten Wintec podbřišník u Hauzra a zrovínka tam jezdili dvě sulky s koníkama,tak jsem tam skoro čtvrt hodiny vydržela koukat,jak klušou,docela se mi to líbilo,on je to docela fofr a to nejeli rychle,to si jen tak poklusávali.Ale taky jsem viděla na Netu ty karamboly se sulkama a brrrrrrrrrrrrrrrrrr,to bylo teda hustý,to je snad lepší,když člověk vyfárá ze sedla!

1.8.2007 12:25

proxima napsal(a):

Já taky cííí videjkóó!!!Díkééés!!!!!

1.8.2007 12:31

jaruska napsal(a):
Ivčo,tak že bychom tě taky přivítali mezi pohodáře vandráky??Jelas vůbec někdy vandrem??Jestli néé,nic si z toho nedělej,já ještě taky néé,ale chystáme se!!!!

na vandr bych jela hned ale nevim kdo by mi krmil doma zbytek koní
kdysi jsme byli v mariankách na dostizích. a že je to daleko tak jsme ve vesnici poblíž vegetovali 14 dní jenže to bylo za oddílu tak to šlo. koně byli v odchovně dobytka a trénovat jsme chodili na místní letištěvesnička jako nic, nádraží a krámek, ale super lidivečer se scházeli u nás a popíjeli s námi a vždicky něco přinesli.. pivo, chleba, klobásku, domácí polívku, nějakou čerstvou zeleninu.
bylo tam BÁJEČNĚ

Přidejte reakci

Přidat smajlík