Ahojky. Vím, že to sem vůbec,ale vůbec nepatří ALE.......... Prodáme ještě 3 štěňátka labradorského retrívra. Jsou ještě dvě fenky a jeden pejsek. Fenky by byly za 2 000,- a pejsek za 1 000,- Jsou jim 3 měsíce, jsou bez PP a mají světlou barvu. Jsou zvyklí na koníky a velice rádi se jim prohánějí v boxech Jsme od Olomouce. Pokud by jste měli zájem,nebo věděli o někom, kdo by chtěl, pište mi prosím sem, nebo na mail mela2@atlas.cz Pomozte jim najít hodné pániky prosím
mela
napsal(a):
Ahojky. Vím, že to sem vůbec,ale vůbec nepatří ALE.......... Prodáme ještě 3 štěňátka labradorského retrívra. Jsou ještě dvě fenky a jeden pejsek. Fenky by byly za 2 000,- a pejsek za 1 000,- Jsou jim 3 měsíce, jsou bez PP a mají světlou barvu. Jsou zvyklí na koníky a velice rádi se jim prohánějí v boxech Jsme od Olomouce. Pokud by jste měli zájem,nebo věděli o někom, kdo by chtěl, pište mi prosím sem, nebo na mail mela2@atlas.cz Pomozte jim najít hodné pániky prosím
Přidám se pokud to nevadí Zadám čistokrevná štěňata německého ovčáka bez PP.Vlkošedá černá se znaky. K odběru koncem září.Cena 2000,- Zlín Kontakt v profilu.
koki
napsal(a):
Přidám se pokud to nevadí Zadám čistokrevná štěňata německého ovčáka bez PP.Vlkošedá černá se znaky. K odběru koncem září.Cena 2000,- Zlín Kontakt v profilu.
ty jsou krásný měly jsme taky před 6 lety štěnátaka ON nechaly jsme si jedno no tedy dvě fenkua pejka,ale fenku nám přejel vlak.měly sje jich 8.
woldemortik
napsal(a):
ty jsou krásný měly jsme taky před 6 lety štěnátaka ON nechaly jsme si jedno no tedy dvě fenkua pejka,ale fenku nám přejel vlak.měly sje jich 8.
No já se nad nimi taky rozplývám asi jedna fenečka zůstane doma
Přikládám foto rodičů..
koki
napsal(a):
No já se nad nimi taky rozplývám asi jedna fenečka zůstane doma
Přikládám foto rodičů..
ten pejsem na levo to je maminka.měly jsme taky podbnou,ale světlejší vzaly jsme si jí z utulku,ale bohužel nám před dvěma měsíci umřela. možná vyštrahám fotku pejska muchtara tedka je mu 6
woldemortik
napsal(a):
ten pejsem na levo to je maminka.měly jsme taky podbnou,ale světlejší vzaly jsme si jí z utulku,ale bohužel nám před dvěma měsíci umřela. možná vyštrahám fotku pejska muchtara tedka je mu 6
To je mi hrozně líto!! Ta na levo je mamina,mám jí od štěnda a je to nejlepší pes kterého jsem kdy měla.. Tatík štěńátek je s PP, výborný a pracovně vedený.
asta byla moc hodnej a vděčnej pes měla nejreději našeho tátu a zbožnovala vození v autě stačilo jí jen v něm ležet a byla štacná,ale měla atrozu zadních nouhu a špatně dýchala,bylo jí teprve 9
mela
napsal(a):
Agnes, psala jsem ti na ICQ,ale neozvala ses. Když tak mi napiš potom na mail mela2@atlas.cz pejsek je ještě volný
to byla moje Nela, ale přejela ji tatra, chtěla bych znovu štěně. Kdyby jste věděli na Olomoucku o nějakém...
mela
napsal(a):
A nechtěla bys nějakého toho labradorka? Jsou taky úžasní a hlavně už potřebují nutně vlastního páníčka. jsme taky od Olomouce
a místo asty mám belu.tedka už je větčí nemmám tady v pc novou fotku