Ahojte lidičky.. kdo jste tu z Východních čech ozvěte se!
Já jsem z Rychnova nad Kněžnou a koníka mám ustájeného v Dlouhé vsi!
dzinecek
napsal(a):
Se hlásím Míšo, to bych byla špatná vychodočeška!HK - Sahib
klawdie
napsal(a):
Se hlásím Míšo, to bych byla špatná vychodočeška!HK - Sahib
Jé ahpj Klári vy jste z HK jo? Tak to jsem fakt nevěděla.
A od kud přesně jste?
dzinecek
napsal(a):
Jé ahpj Klári vy jste z HK jo? Tak to jsem fakt nevěděla.
A od kud přesně jste?
Vedle Nového Hradce-jmenuje se to Roudnička.
klawdie
napsal(a):
Vedle Nového Hradce-jmenuje se to Roudnička.
já se hlásím ke Klárce,jsem ze stejný stáje a jsem opatrovník dalšího Pavlíčkovic koníka-Jerryho.Majitelka je Péťa-sestří Klárky Taky tady jerrryk.
klafus
napsal(a):
já se hlásím ke Klárce,jsem ze stejný stáje a jsem opatrovník dalšího Pavlíčkovic koníka-Jerryho.Majitelka je Péťa-sestří Klárky Taky tady jerrryk.
Dnes jsem všichni tři trééénovat na jízdárnu,tak se moc těšim
dzinecek
napsal(a):
jj já jdu dneska taky na jízdárnu, ale potřebovala bych nejakého fotografa..
Já se hlásím taky z východu . Já jsem z Hradce Králové, Saxík bydlí u Chlumce nad Cidlinou...
dzinecek
napsal(a):
Ahoj, já jsem o Heřmanova Městce (Chrudim, Pardubice) Kamila
Moji svěřenci
cheyenne
napsal(a):
Já se hlásím taky z východu . Já jsem z Hradce Králové, Saxík bydlí u Chlumce nad Cidlinou...
jednou lázně bohdaneč
kamcatka79
napsal(a):
Ahoj, já jsem o Heřmanova Městce (Chrudim, Pardubice) Kamila
Moji svěřenci
To je určitě Layla, že jo?
Pamatuju jí jako hříbátko, narodila se kobylce, o kterou jsem se starala...
je to naskenované, takže kvalita
cheyenne
napsal(a):
Ahojík, bydlíme kosíček od Čáslavi
klafus
napsal(a):
Byla můj oblíbenec v malšovkách (liana) .-) A kde je Lady konec?
jo, Ladyna byla celá máma, jen ve větším a s trochu příjemnějším klusem , bohužel o ní nic nevím, loni jsem měla info, že je někde u Prahy a že jí má slečna na couračky po lese.... v plemenný knize majitel zapsanej není...
dzinecek
napsal(a):
A já jsem z Trutnova koně bydlí v Hertvíkovicích
.
Tohle je můj Dastík
dzinecek
napsal(a):
a tohle Lara
cheyenne
napsal(a):
jo, Ladyna byla celá máma, jen ve větším a s trochu příjemnějším klusem , bohužel o ní nic nevím, loni jsem měla info, že je někde u Prahy a že jí má slečna na couračky po lese.... v plemenný knize majitel zapsanej není...
Tak to věřim,že skoro všechno muselo bejt pohodlnější než Lia,ale byla to dáma.No tak doufejme že se Lady má dobře,možná líp než v Malšovkách.. Teda Evi to sem zvědavá jakou ze mě dneska budeš mít radost
Když mi tě holky objednali na trénování.Doufám,že ti to neva,ale já jsem chtěla jít na jízdárnu aholky mi sehnali tebe,tak snad to pro tebe nebude utrpení.Budem se s Jerrykem snažit
klafus
napsal(a):
Tak to věřim,že skoro všechno muselo bejt pohodlnější než Lia,ale byla to dáma.No tak doufejme že se Lady má dobře,možná líp než v Malšovkách.. Teda Evi to sem zvědavá jakou ze mě dneska budeš mít radost
Když mi tě holky objednali na trénování.Doufám,že ti to neva,ale já jsem chtěla jít na jízdárnu aholky mi sehnali tebe,tak snad to pro tebe nebude utrpení.Budem se s Jerrykem snažit
Já se taky těším, jsem zvědavá, jak vám to spolu šlape, slyšela jsem samou chválu od Klárky . Je super, že se Jerrykovi věnuješ, určite je za tebe moc rád
007nikita
napsal(a):
Ahojík, bydlíme kosíček od Čáslavi
Jéžišky tak to jsem opravdu nevěděla že nás je tu tolik výchoďáků. Dejte jsem ještě nějaké fotečky klidně i pejsků a kočiček nebo prostě zvířectva co máte třeba kromě koní.. a nebo když nemáte tak co je na stáji!
Tak já začnu .. mám doma Zlaťáka fenku jmenuje se Bonnie
1. června jí byl 1 rok..
dzinecek
napsal(a):
Jéžišky tak to jsem opravdu nevěděla že nás je tu tolik výchoďáků. Dejte jsem ještě nějaké fotečky klidně i pejsků a kočiček nebo prostě zvířectva co máte třeba kromě koní.. a nebo když nemáte tak co je na stáji!
Tak já začnu .. mám doma Zlaťáka fenku jmenuje se Bonnie
1. června jí byl 1 rok..
A ještě naše číča teda spíš kočičák.. Čert!!
dzinecek
napsal(a):
Jé Laruška je pěkná.. oan je Plnokrevná arabka nebo je to Shagia arab?
plnokrevná arabka
budu muset něco nafotit... už dobu dávám pořád stejný fotky..
dzinecek
napsal(a):
A ještě naše číča teda spíš kočičák.. Čert!!
No je jich tu dost, ještě se nám nenahlásila Molly ale ta asi bude zavřená ve zverimexu...
jinak já mám jednoho zlatýho koníčka a dvě bezva psí slečny.Tady nejmladší člen mé zvířecí rodiny, slečna Megii plemeno Vestaj(vesnické tajemství)
a koník SAhib zvědavý!
avecaesar
napsal(a):
plnokrevná arabka
budu muset něco nafotit... už dobu dávám pořád stejný fotky..
To jo Ladi měla by ses polepšit, my ted fotíme jak o život, že nevím co dát dřív a koukala jsem že Dastíka pronajímáš, je vše ok, jen není čas na oba?
dzinecek
napsal(a):
My máme čtyřměsíční fenku neapolského mastina
ta číča je moc pěkná máme ve stáji dvojníka
klawdie
napsal(a):
To jo Ladi měla by ses polepšit, my ted fotíme jak o život, že nevím co dát dřív a koukala jsem že Dastíka pronajímáš, je vše ok, jen není čas na oba?
Já se polepšim, fakt. Nojo, chtěla bych ho pronajmout někomu jen za cenu ustájení... nemám tolik času, abych se oběma plně věnovala a i vet včera říkal, že by se neměl jen tak flákat na pastvě
. Lidí už se pár ozvalo, ale každej by si ho odvezl k sobě, to já bych chtěla, aby zůstal v naší stáji, máme to tady perfektní
.
Hele holky, neuděláme nějakej sraz?? Dokud jsou ještě prázdniny.... třeba v ZOO
Ať se poznáme...
dzinecek
napsal(a):
já se hlásím z vesničky Hřibojedy-kousíček od Dvora Králové n.L.
michaela z
napsal(a):
já se hlásím z vesničky Hřibojedy-kousíček od Dvora Králové n.L.
my jsme taky od Trutnova
dzinecek
napsal(a):
železnice u jičína
dzinecek
napsal(a):
taky jsem konečně tady
málá ves Hvozdnice nedaleko HK
Nikdo to nezná...
molly
napsal(a):
taky jsem konečně tady
málá ves Hvozdnice nedaleko HK
Nikdo to nezná...
Cheynne ty mě zlobíš vid víš jak ti toho kladrubáka závidím už se těším až vybělí ,ale to si ještě počkám vid,Dzinečku jelikož mám plno zvířátek tak na kurz se prostě nedostanu ,ano měla jsem tu človíčka který mi pomohl vyřešit problém s kobuškou hlavně respekt ,toho človíčka najdeš i na Horsemanu pod přezdívkou Ksim ,s konmi to opravdu umí .Nejezdí ke každému jenom třebas tam kde si lidičky už neví rady s koníkem a má opravdoví problém .Jsem ji moc vděčná za vše a díky ní jsme se pohli v komunikaci dopředu
jurasek
napsal(a):
Cheynne ty mě zlobíš vid víš jak ti toho kladrubáka závidím už se těším až vybělí ,ale to si ještě počkám vid,Dzinečku jelikož mám plno zvířátek tak na kurz se prostě nedostanu ,ano měla jsem tu človíčka který mi pomohl vyřešit problém s kobuškou hlavně respekt ,toho človíčka najdeš i na Horsemanu pod přezdívkou Ksim ,s konmi to opravdu umí .Nejezdí ke každému jenom třebas tam kde si lidičky už neví rady s koníkem a má opravdoví problém .Jsem ji moc vděčná za vše a díky ní jsme se pohli v komunikaci dopředu
Ahoj všem, ahoj Simčo!
Jsem taky z Trutnova - toto jsou kluci v novém přístřechu
blankat
napsal(a):
Ahoj všem, ahoj Simčo!
Jednou manželův Aris
blankat
napsal(a):
Jednou můj Jack
Speciálně pro Juráška - pořídili jsme si koucoura - tady je. Bydlí v bývalé Mikynově stáji, tak mu říkáme Miky.
blankat
napsal(a):
Speciálně pro Juráška - pořídili jsme si koucoura - tady je. Bydlí v bývalé Mikynově stáji, tak mu říkáme Miky.
Tobík je ubytovaný v Březovicích 3Km od Hořic v Podkrkonoší:)
lexe
napsal(a):
Tobík je ubytovaný v Březovicích 3Km od Hořic v Podkrkonoší:)
.
ladys
napsal(a):
Trutnov Migouš
A Mary (mimochodem je březí) hurááá!!!
ladys
napsal(a):
A Mary (mimochodem je březí) hurááá!!!
A pak jsem jela na závody do Polandu a rozbil se mi foťák... Naprosto stejně jako loni na americe... Mám to štěstí.
A co ty Lado? Jak se mají koníčci? My pořád tloustneme, protože jak je sezona, tak nějak není času nazbyt a chodíme ven tak 2x do týdne a to nestačí na shození pupku .. Ani na faunu se nedostanu, občas něco napíšu, ale jak jsem koukala, tak Trutnov upadl v zapomění.. Musíme se polepšit
blankat
napsal(a):
Ahoj všem, ahoj Simčo!
Ahoj Blani no už jsem myslela že se neozveš ,no kocourek je hezkej ,ale kočka na chytání myší je lepší ,kocouři ty potvory se jenom válej a jen přijde jaro jsou fuč.Koníci maj pěknej bejvák to jste si mákli co.Jack je hezčí má takovej pěknej krk.Co ten strakoš má ty podlomy lepší asi nevíš vid
ladys
napsal(a):
A pak jsem jela na závody do Polandu a rozbil se mi foťák... Naprosto stejně jako loni na americe... Mám to štěstí.
A co ty Lado? Jak se mají koníčci? My pořád tloustneme, protože jak je sezona, tak nějak není času nazbyt a chodíme ven tak 2x do týdne a to nestačí na shození pupku .. Ani na faunu se nedostanu, občas něco napíšu, ale jak jsem koukala, tak Trutnov upadl v zapomění.. Musíme se polepšit
Lara je v takový kondici, že by ji málokdo kdo ji znal dřív poznal. Dastyho se snažíme vykrmit, nějak hubne.. dneska jsme mu dali spešl odčervení, tak uvidíme, jestli bude tloustnout, potřeboval by to
. K březosti Merinky ti gratuluju, bude to krásnej prcek
avecaesar
napsal(a):
Lara je v takový kondici, že by ji málokdo kdo ji znal dřív poznal. Dastyho se snažíme vykrmit, nějak hubne.. dneska jsme mu dali spešl odčervení, tak uvidíme, jestli bude tloustnout, potřeboval by to
. K březosti Merinky ti gratuluju, bude to krásnej prcek
Tak mi vám pár kil od Migouše půjčíme. Máme naopak navíc a ten bachor vypadá hrozně
.. Marynku si hlídám, přece jenom, aby se někde nepraštila nebo něco ,ale ještě je na to brzo. Přeci jenom bude rodit až v květnu, ale nemůžu se dočkat. Jen aby to bylo zdravé..
jurasek
napsal(a):
Ahoj Blani no už jsem myslela že se neozveš ,no kocourek je hezkej ,ale kočka na chytání myší je lepší ,kocouři ty potvory se jenom válej a jen přijde jaro jsou fuč.Koníci maj pěknej bejvák to jste si mákli co.Jack je hezčí má takovej pěknej krk.Co ten strakoš má ty podlomy lepší asi nevíš vid
For Avecares: Hele LAdi my budem dělat malej sraz pracujících ifaunáku v PArdubicích až budou koně v AKci, když se budete chtít někdo přidat budem rádi, zatím jsme domluvené: tajemná danny, sadzi saj,Lenika, kunikatost....a taky já, snad jsem jména neskomolila!a možná ještě cheyenne, klafuš, rocky
For Lexe: V Březovicích máš koníka?tak to určitě znáš Jorgu, přes léto tam bývá na chalupě s Jirkou?:)))
klawdie
napsal(a):
For Avecares: Hele LAdi my budem dělat malej sraz pracujících ifaunáku v PArdubicích až budou koně v AKci, když se budete chtít někdo přidat budem rádi, zatím jsme domluvené: tajemná danny, sadzi saj,Lenika, kunikatost....a taky já, snad jsem jména neskomolila!a možná ještě cheyenne, klafuš, rocky
For Lexe: V Březovicích máš koníka?tak to určitě znáš Jorgu, přes léto tam bývá na chalupě s Jirkou?:)))
Ahoj Klárko.. no já bych se tam s váma taky ráda sešla jezdím tam každý rok je to tam super. Akorát nevím kdy to bude teďka bude!
cheyenne
napsal(a):
Ahoj Cheynne,
kdysi jsi mi psala o Lejle na email krásné povídání jaké to bylo kvítko.
Kdyby jsi ještě měla zájem přijet se na ní podívat budu moc ráda. Samozřejmě bych uvítala i fotky kdyby jsi mohla vzít sebou a to video o kterém jsi psala, že máš.
Lejla je stále neskutečně temperamentní koník, která jde do všech možných roštáren s plným nasazením. Kamčatka může potvrdit.
Budu ráda, když se na email nebo sem ozveš pokud budeš mít zájem přijet.
Helena
klawdie
napsal(a):
Super bude sraz ifauny!KOně v akci jsou nějak kolem 7.9.07...takže pak tu týden předtím založíme rubirku a všici se tam domluvíme kde se sejdem!
Já tam určitě pojedu..musím si něco našetřit abych si něco koupila!:D
Maj tam moc hezký věci a nejsou tam ani tak drahý jako třeba normálně tady v krámě!
avecaesar
napsal(a):
Taky se chystám, že tam ty krámky vymetu!!
klawdie: v Březovicích jsem necelé dva měsíce, stěhovali jsme se z Hořic.O nikom takovém jsem neslyšela...má koníka ve své stáji nebo bývá v té co jsem já?vím že v Březovicích nějací koně ještě jsou ale zatím nikoho moc neznám
dzinecek
napsal(a):
Pojedete se někdo kouknout tenhle víkend do Hradce na závody? Má být přes 500 startů za víkend :-) a prý přes 200koní.... to bude nářez... můj chlap se bude účastnit s Hradym - Hadříkem. Tak co, přijede někdo fandit?
Já a Hadřík na horách.... u Broumova, taky východní čechy
jurasek
napsal(a):
Pro Jurdu - Jackovi je taky pět, má v sobě trochu chlaďáka po mamce a Aris má jen tři. Ještě ani nechodí pod sedlem. Počkej až se namaká. Se strakošem mi nikdo už nedal nic vědět. Tak hezky pracujte, ať se už konečně můžem někde v lese srazit
. Ještě jednou Jack
cheyenne
napsal(a):
Pojedete se někdo kouknout tenhle víkend do Hradce na závody? Má být přes 500 startů za víkend :-) a prý přes 200koní.... to bude nářez... můj chlap se bude účastnit s Hradym - Hadříkem. Tak co, přijede někdo fandit?
No na ty závody asi nepojedu, protože by tam se mnou nikdo nejl a já se tam nemám jak dostat. Jinak bych se určitě přijela podívat!
Holky.. tak já se musím pochlubit. Udělal jsem Džimimu přes dopoledne taštičku na čištění... mě se to strašně líbí. Tak jsem vám to vyfotila a hodím to sem. Povídejte jak se vám to líbí nebo ne!
cheyenne
napsal(a):
Já bych jela,ale jsem celý víkend zavřená v práci :(
tak aspoň hodně foť
dzinecek
napsal(a):
No na ty závody asi nepojedu, protože by tam se mnou nikdo nejl a já se tam nemám jak dostat. Jinak bych se určitě přijela podívat!
Holky.. tak já se musím pochlubit. Udělal jsem Džimimu přes dopoledne taštičku na čištění... mě se to strašně líbí. Tak jsem vám to vyfotila a hodím to sem. Povídejte jak se vám to líbí nebo ne!
ahojda míšo taštička je super ja ti pošlu nějaký naše koníky z lipovky jo? Fredy
dzinecek
napsal(a):
Lucinka
dzinecek
napsal(a):
nearly a zatim stačí ať ti to tady nezaplácám
molly
napsal(a):
Já bych jela,ale jsem celý víkend zavřená v práci :(
tak aspoň hodně foť
Ahojky, my sme z Hořic
dzinecek
napsal(a):
Police nad Metují
prdelac
napsal(a):
Ahoj Cheynne,
kdysi jsi mi psala o Lejle na email krásné povídání jaké to bylo kvítko.
Kdyby jsi ještě měla zájem přijet se na ní podívat budu moc ráda. Samozřejmě bych uvítala i fotky kdyby jsi mohla vzít sebou a to video o kterém jsi psala, že máš.
Lejla je stále neskutečně temperamentní koník, která jde do všech možných roštáren s plným nasazením. Kamčatka může potvrdit.
Budu ráda, když se na email nebo sem ozveš pokud budeš mít zájem přijet.
Helena
Jsem trubka, nějak se mi to pak vykouřilo z hlavy , skleróza už zamlada
. Určitě se ozvu a přijedu kouknout, video stále mám, takže posbírám to něco málo, co najdu a nějaký víkend dorazím... na fotkách jsem koukala, že se u vás mají koníci jak prasátka v žitě
, vypadají moc dobře....
dzinecek
napsal(a):
jsem z Náchoda, konkrétně vesnička Kramolna a koníka Diega mám ustájenýho na Zábrodí u super lidí...:) nechystáte se někdo 22.9.2007 na veřejnák v Martínkovicích?
jenysimons
napsal(a):
jsem z Náchoda, konkrétně vesnička Kramolna a koníka Diega mám ustájenýho na Zábrodí u super lidí...:) nechystáte se někdo 22.9.2007 na veřejnák v Martínkovicích?
Hradec Králové- GRACE a já
rocky
napsal(a):
Hradec Králové- GRACE a já
a můj druhej miláček Jerry
dzinecek
napsal(a):
jj já jdu dneska taky na jízdárnu, ale potřebovala bych nejakého fotografa..
my jsme také Lázně Bohdaneč:-)
cheyenne
napsal(a):
Jsem trubka, nějak se mi to pak vykouřilo z hlavy , skleróza už zamlada
. Určitě se ozvu a přijedu kouknout, video stále mám, takže posbírám to něco málo, co najdu a nějaký víkend dorazím... na fotkách jsem koukala, že se u vás mají koníci jak prasátka v žitě
, vypadají moc dobře....
To se maji, rozhodně na nich se nešetří, ale oni nešetří ani nás )))))
Budu se těšit.