Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2007 11:26

Ahojte lidičky.. kdo jste tu z Východních čech ozvěte se!

Já jsem z Rychnova nad Kněžnou a koníka mám ustájeného v Dlouhé vsi!

23.8.2007 11:33

dzinecek napsal(a):

Se hlásím Míšo, to bych byla špatná vychodočeška!HK - Sahib

23.8.2007 11:40

klawdie napsal(a):
Se hlásím Míšo, to bych byla špatná vychodočeška!HK - Sahib

Jé ahpj Klári vy jste z HK jo? Tak to jsem fakt nevěděla.
A od kud přesně jste?

23.8.2007 12:35

dzinecek napsal(a):
Jé ahpj Klári vy jste z HK jo? Tak to jsem fakt nevěděla.
A od kud přesně jste?

Vedle Nového Hradce-jmenuje se to Roudnička.

23.8.2007 12:45

klawdie napsal(a):
Vedle Nového Hradce-jmenuje se to Roudnička.

já se hlásím ke Klárce,jsem ze stejný stáje a jsem opatrovník dalšího Pavlíčkovic koníka-Jerryho.Majitelka je Péťa-sestří Klárky Taky tady jerrryk.

23.8.2007 12:45

klafus napsal(a):
já se hlásím ke Klárce,jsem ze stejný stáje a jsem opatrovník dalšího Pavlíčkovic koníka-Jerryho.Majitelka je Péťa-sestří Klárky Taky tady jerrryk.

Dnes jsem všichni tři trééénovat na jízdárnu,tak se moc těšim

23.8.2007 12:47

klafus napsal(a):
Dnes jsem všichni tři trééénovat na jízdárnu,tak se moc těšim

jj já jdu dneska taky na jízdárnu, ale potřebovala bych nejakého fotografa..

23.8.2007 12:50

dzinecek napsal(a):

Já se hlásím taky z východu . Já jsem z Hradce Králové, Saxík bydlí u Chlumce nad Cidlinou...

23.8.2007 12:53

dzinecek napsal(a):

Ahoj, já jsem o Heřmanova Městce (Chrudim, Pardubice) Kamila
Moji svěřenci

23.8.2007 12:54

cheyenne napsal(a):
Já se hlásím taky z východu . Já jsem z Hradce Králové, Saxík bydlí u Chlumce nad Cidlinou...

jednou lázně bohdaneč

23.8.2007 13:02

kamcatka79 napsal(a):
Ahoj, já jsem o Heřmanova Městce (Chrudim, Pardubice) Kamila
Moji svěřenci

To je určitě Layla, že jo?
Pamatuju jí jako hříbátko, narodila se kobylce, o kterou jsem se starala...
je to naskenované, takže kvalita

23.8.2007 13:05

cheyenne napsal(a):

Evi co to je za kobylku? Není to Liana?

23.8.2007 13:06

klafus napsal(a):
Evi co to je za kobylku? Není to Liana?

teď myslim tu maminu velkou né hříbátko

23.8.2007 13:07

klafus napsal(a):
teď myslim tu maminu velkou né hříbátko

nene, to je dcerka Liany, Lady... je to z roku 1999, pak z Hradce odjela, bohužel mám jen klasické fotky... na Ladynce jsem dělala ZZVJ :-)

23.8.2007 13:08

cheyenne napsal(a):
nene, to je dcerka Liany, Lady... je to z roku 1999, pak z Hradce odjela, bohužel mám jen klasické fotky... na Ladynce jsem dělala ZZVJ :-)

Tyýjo jako by jí z oka vypadla,akorát je teda líp nasvalená.Lady je krásná.Měla takovou barvičku jako Liana žejo?

23.8.2007 13:09

klafus napsal(a):
Tyýjo jako by jí z oka vypadla,akorát je teda líp nasvalená.Lady je krásná.Měla takovou barvičku jako Liana žejo?

Byla můj oblíbenec v malšovkách (liana) .-) A kde je Lady konec?

23.8.2007 13:09

cheyenne napsal(a):

Ahojík, bydlíme kosíček od Čáslavi

23.8.2007 13:11

klafus napsal(a):
Byla můj oblíbenec v malšovkách (liana) .-) A kde je Lady konec?

jo, Ladyna byla celá máma, jen ve větším a s trochu příjemnějším klusem , bohužel o ní nic nevím, loni jsem měla info, že je někde u Prahy a že jí má slečna na couračky po lese.... v plemenný knize majitel zapsanej není...

23.8.2007 13:13

dzinecek napsal(a):

A já jsem z Trutnova koně bydlí v Hertvíkovicích.

Tohle je můj Dastík

23.8.2007 13:15

dzinecek napsal(a):

a tohle Lara

23.8.2007 13:16

cheyenne napsal(a):
jo, Ladyna byla celá máma, jen ve větším a s trochu příjemnějším klusem , bohužel o ní nic nevím, loni jsem měla info, že je někde u Prahy a že jí má slečna na couračky po lese.... v plemenný knize majitel zapsanej není...

Tak to věřim,že skoro všechno muselo bejt pohodlnější než Lia,ale byla to dáma.No tak doufejme že se Lady má dobře,možná líp než v Malšovkách.. Teda Evi to sem zvědavá jakou ze mě dneska budeš mít radost Když mi tě holky objednali na trénování.Doufám,že ti to neva,ale já jsem chtěla jít na jízdárnu aholky mi sehnali tebe,tak snad to pro tebe nebude utrpení.Budem se s Jerrykem snažit

23.8.2007 13:18

klafus napsal(a):
Tak to věřim,že skoro všechno muselo bejt pohodlnější než Lia,ale byla to dáma.No tak doufejme že se Lady má dobře,možná líp než v Malšovkách.. Teda Evi to sem zvědavá jakou ze mě dneska budeš mít radost Když mi tě holky objednali na trénování.Doufám,že ti to neva,ale já jsem chtěla jít na jízdárnu aholky mi sehnali tebe,tak snad to pro tebe nebude utrpení.Budem se s Jerrykem snažit

Já se taky těším, jsem zvědavá, jak vám to spolu šlape, slyšela jsem samou chválu od Klárky . Je super, že se Jerrykovi věnuješ, určite je za tebe moc rád

23.8.2007 13:18

007nikita napsal(a):
Ahojík, bydlíme kosíček od Čáslavi

Jéžišky tak to jsem opravdu nevěděla že nás je tu tolik výchoďáků. Dejte jsem ještě nějaké fotečky klidně i pejsků a kočiček nebo prostě zvířectva co máte třeba kromě koní.. a nebo když nemáte tak co je na stáji!

Tak já začnu .. mám doma Zlaťáka fenku jmenuje se Bonnie
1. června jí byl 1 rok..

23.8.2007 13:20

dzinecek napsal(a):
Jéžišky tak to jsem opravdu nevěděla že nás je tu tolik výchoďáků. Dejte jsem ještě nějaké fotečky klidně i pejsků a kočiček nebo prostě zvířectva co máte třeba kromě koní.. a nebo když nemáte tak co je na stáji!

Tak já začnu .. mám doma Zlaťáka fenku jmenuje se Bonnie
1. června jí byl 1 rok..

A ještě naše číča teda spíš kočičák.. Čert!!

23.8.2007 13:20

cheyenne napsal(a):
Já se taky těším, jsem zvědavá, jak vám to spolu šlape, slyšela jsem samou chválu od Klárky . Je super, že se Jerrykovi věnuješ, určite je za tebe moc rád

Boože neřikám,že mě to netěší,moc moc,ale taky nejsem žádný zázrak,jen se trochu snažím.tak se taky těším

23.8.2007 13:21

avecaesar napsal(a):
a tohle Lara

Jé Laruška je pěkná.. oan je Plnokrevná arabka nebo je to Shagia arab?

23.8.2007 13:23

dzinecek napsal(a):
Jé Laruška je pěkná.. oan je Plnokrevná arabka nebo je to Shagia arab?

plnokrevná arabka

budu muset něco nafotit... už dobu dávám pořád stejný fotky..

23.8.2007 13:24

dzinecek napsal(a):
A ještě naše číča teda spíš kočičák.. Čert!!

No je jich tu dost, ještě se nám nenahlásila Molly ale ta asi bude zavřená ve zverimexu... jinak já mám jednoho zlatýho koníčka a dvě bezva psí slečny.Tady nejmladší člen mé zvířecí rodiny, slečna Megii plemeno Vestaj(vesnické tajemství) a koník SAhib zvědavý!

23.8.2007 13:27

avecaesar napsal(a):
plnokrevná arabka

budu muset něco nafotit... už dobu dávám pořád stejný fotky..

To jo Ladi měla by ses polepšit, my ted fotíme jak o život, že nevím co dát dřív a koukala jsem že Dastíka pronajímáš, je vše ok, jen není čas na oba?

23.8.2007 13:28

dzinecek napsal(a):

My máme čtyřměsíční fenku neapolského mastina

ta číča je moc pěkná máme ve stáji dvojníka

23.8.2007 13:37

klawdie napsal(a):
To jo Ladi měla by ses polepšit, my ted fotíme jak o život, že nevím co dát dřív a koukala jsem že Dastíka pronajímáš, je vše ok, jen není čas na oba?

Já se polepšim, fakt. Nojo, chtěla bych ho pronajmout někomu jen za cenu ustájení... nemám tolik času, abych se oběma plně věnovala a i vet včera říkal, že by se neměl jen tak flákat na pastvě. Lidí už se pár ozvalo, ale každej by si ho odvezl k sobě, to já bych chtěla, aby zůstal v naší stáji, máme to tady perfektní.

Hele holky, neuděláme nějakej sraz?? Dokud jsou ještě prázdniny.... třeba v ZOO Ať se poznáme...

23.8.2007 13:38

dzinecek napsal(a):

Niki, jak se má Sýba?? Hoď sem nějaký fotečky...

23.8.2007 14:41

dzinecek napsal(a):

já se hlásím z vesničky Hřibojedy-kousíček od Dvora Králové n.L.

23.8.2007 14:51

michaela z napsal(a):
já se hlásím z vesničky Hřibojedy-kousíček od Dvora Králové n.L.

my jsme taky od Trutnova

23.8.2007 14:51

jurasek napsal(a):
my jsme taky od Trutnova

Á... další kladrubský geny

23.8.2007 14:53

jurasek napsal(a):
my jsme taky od Trutnova

23.8.2007 15:03

jurasek napsal(a):
náš pejsánek

a jezevčíci

23.8.2007 15:10

jurasek napsal(a):
a jezevčíci

ach ta láska

23.8.2007 15:56

jurasek napsal(a):
ach ta láska

Ahoj Jurasku.. vy jste tam měli nějakou paní co vám s kobylkou pomáhala že jo?
Od kud byla a kolik jste ji platili jestli se můžu zeptat?

23.8.2007 16:29

dzinecek napsal(a):

železnice u jičína

23.8.2007 17:21

dzinecek napsal(a):

taky jsem konečně tady málá ves Hvozdnice nedaleko HK Nikdo to nezná...

23.8.2007 17:51

molly napsal(a):
taky jsem konečně tady málá ves Hvozdnice nedaleko HK Nikdo to nezná...

Cheynne ty mě zlobíš vid víš jak ti toho kladrubáka závidím už se těším až vybělí ,ale to si ještě počkám vid,Dzinečku jelikož mám plno zvířátek tak na kurz se prostě nedostanu ,ano měla jsem tu človíčka který mi pomohl vyřešit problém s kobuškou hlavně respekt ,toho človíčka najdeš i na Horsemanu pod přezdívkou Ksim ,s konmi to opravdu umí .Nejezdí ke každému jenom třebas tam kde si lidičky už neví rady s koníkem a má opravdoví problém .Jsem ji moc vděčná za vše a díky ní jsme se pohli v komunikaci dopředu

23.8.2007 18:39

jurasek napsal(a):
Cheynne ty mě zlobíš vid víš jak ti toho kladrubáka závidím už se těším až vybělí ,ale to si ještě počkám vid,Dzinečku jelikož mám plno zvířátek tak na kurz se prostě nedostanu ,ano měla jsem tu človíčka který mi pomohl vyřešit problém s kobuškou hlavně respekt ,toho človíčka najdeš i na Horsemanu pod přezdívkou Ksim ,s konmi to opravdu umí .Nejezdí ke každému jenom třebas tam kde si lidičky už neví rady s koníkem a má opravdoví problém .Jsem ji moc vděčná za vše a díky ní jsme se pohli v komunikaci dopředu

Ahoj všem, ahoj Simčo!
Jsem taky z Trutnova - toto jsou kluci v novém přístřechu

23.8.2007 18:41

blankat napsal(a):
Ahoj všem, ahoj Simčo!

Jednou manželův Aris

23.8.2007 18:42

blankat napsal(a):
Jednou manželův Aris

Jednou můj Jack

23.8.2007 18:43

blankat napsal(a):
Jednou můj Jack

Speciálně pro Juráška - pořídili jsme si koucoura - tady je. Bydlí v bývalé Mikynově stáji, tak mu říkáme Miky.

23.8.2007 21:04

blankat napsal(a):
Speciálně pro Juráška - pořídili jsme si koucoura - tady je. Bydlí v bývalé Mikynově stáji, tak mu říkáme Miky.

Tobík je ubytovaný v Březovicích 3Km od Hořic v Podkrkonoší:)

23.8.2007 21:06

lexe napsal(a):
Tobík je ubytovaný v Březovicích 3Km od Hořic v Podkrkonoší:)

.

23.8.2007 21:15

ladys napsal(a):
Trutnov Migouš

A Mary (mimochodem je březí) hurááá!!!

23.8.2007 21:18

ladys napsal(a):
A Mary (mimochodem je březí) hurááá!!!

A pak jsem jela na závody do Polandu a rozbil se mi foťák... Naprosto stejně jako loni na americe... Mám to štěstí.
A co ty Lado? Jak se mají koníčci? My pořád tloustneme, protože jak je sezona, tak nějak není času nazbyt a chodíme ven tak 2x do týdne a to nestačí na shození pupku .. Ani na faunu se nedostanu, občas něco napíšu, ale jak jsem koukala, tak Trutnov upadl v zapomění.. Musíme se polepšit

23.8.2007 21:25

blankat napsal(a):
Ahoj všem, ahoj Simčo!

Ahoj Blani no už jsem myslela že se neozveš ,no kocourek je hezkej ,ale kočka na chytání myší je lepší ,kocouři ty potvory se jenom válej a jen přijde jaro jsou fuč.Koníci maj pěknej bejvák to jste si mákli co.Jack je hezčí má takovej pěknej krk.Co ten strakoš má ty podlomy lepší asi nevíš vid

23.8.2007 21:28

ladys napsal(a):
A pak jsem jela na závody do Polandu a rozbil se mi foťák... Naprosto stejně jako loni na americe... Mám to štěstí.
A co ty Lado? Jak se mají koníčci? My pořád tloustneme, protože jak je sezona, tak nějak není času nazbyt a chodíme ven tak 2x do týdne a to nestačí na shození pupku .. Ani na faunu se nedostanu, občas něco napíšu, ale jak jsem koukala, tak Trutnov upadl v zapomění.. Musíme se polepšit

Lara je v takový kondici, že by ji málokdo kdo ji znal dřív poznal. Dastyho se snažíme vykrmit, nějak hubne.. dneska jsme mu dali spešl odčervení, tak uvidíme, jestli bude tloustnout, potřeboval by to. K březosti Merinky ti gratuluju, bude to krásnej prcek

23.8.2007 21:32

avecaesar napsal(a):
Lara je v takový kondici, že by ji málokdo kdo ji znal dřív poznal. Dastyho se snažíme vykrmit, nějak hubne.. dneska jsme mu dali spešl odčervení, tak uvidíme, jestli bude tloustnout, potřeboval by to. K březosti Merinky ti gratuluju, bude to krásnej prcek

Tak mi vám pár kil od Migouše půjčíme. Máme naopak navíc a ten bachor vypadá hrozně.. Marynku si hlídám, přece jenom, aby se někde nepraštila nebo něco ,ale ještě je na to brzo. Přeci jenom bude rodit až v květnu, ale nemůžu se dočkat. Jen aby to bylo zdravé..

24.8.2007 06:30

jurasek napsal(a):
Ahoj Blani no už jsem myslela že se neozveš ,no kocourek je hezkej ,ale kočka na chytání myší je lepší ,kocouři ty potvory se jenom válej a jen přijde jaro jsou fuč.Koníci maj pěknej bejvák to jste si mákli co.Jack je hezčí má takovej pěknej krk.Co ten strakoš má ty podlomy lepší asi nevíš vid

For Avecares: Hele LAdi my budem dělat malej sraz pracujících ifaunáku v PArdubicích až budou koně v AKci, když se budete chtít někdo přidat budem rádi, zatím jsme domluvené: tajemná danny, sadzi saj,Lenika, kunikatost....a taky já, snad jsem jména neskomolila!a možná ještě cheyenne, klafuš, rocky
For Lexe: V Březovicích máš koníka?tak to určitě znáš Jorgu, přes léto tam bývá na chalupě s Jirkou?:)))

24.8.2007 08:02

klawdie napsal(a):
For Avecares: Hele LAdi my budem dělat malej sraz pracujících ifaunáku v PArdubicích až budou koně v AKci, když se budete chtít někdo přidat budem rádi, zatím jsme domluvené: tajemná danny, sadzi saj,Lenika, kunikatost....a taky já, snad jsem jména neskomolila!a možná ještě cheyenne, klafuš, rocky
For Lexe: V Březovicích máš koníka?tak to určitě znáš Jorgu, přes léto tam bývá na chalupě s Jirkou?:)))

Ahoj Klárko.. no já bych se tam s váma taky ráda sešla jezdím tam každý rok je to tam super. Akorát nevím kdy to bude teďka bude!

24.8.2007 08:23

dzinecek napsal(a):

Jé tak super, na Koně v akci se chystám i tak..

24.8.2007 08:44

avecaesar napsal(a):
Jé tak super, na Koně v akci se chystám i tak..

Super bude sraz ifauny!KOně v akci jsou nějak kolem 7.9.07...takže pak tu týden předtím založíme rubirku a všici se tam domluvíme kde se sejdem!

24.8.2007 09:12

cheyenne napsal(a):

ano, je to Lajla.

24.8.2007 09:30

cheyenne napsal(a):

Ahoj Cheynne,
kdysi jsi mi psala o Lejle na email krásné povídání jaké to bylo kvítko.
Kdyby jsi ještě měla zájem přijet se na ní podívat budu moc ráda. Samozřejmě bych uvítala i fotky kdyby jsi mohla vzít sebou a to video o kterém jsi psala, že máš.

Lejla je stále neskutečně temperamentní koník, která jde do všech možných roštáren s plným nasazením. Kamčatka může potvrdit.
Budu ráda, když se na email nebo sem ozveš pokud budeš mít zájem přijet.

Helena

24.8.2007 10:41

klawdie napsal(a):
Super bude sraz ifauny!KOně v akci jsou nějak kolem 7.9.07...takže pak tu týden předtím založíme rubirku a všici se tam domluvíme kde se sejdem!

Já tam určitě pojedu..musím si něco našetřit abych si něco koupila!:D
Maj tam moc hezký věci a nejsou tam ani tak drahý jako třeba normálně tady v krámě!

24.8.2007 12:24

dzinecek napsal(a):
Já tam určitě pojedu..musím si něco našetřit abych si něco koupila!:D
Maj tam moc hezký věci a nejsou tam ani tak drahý jako třeba normálně tady v krámě!

Taky se chystám, že tam ty krámky vymetu!!

24.8.2007 12:38

avecaesar napsal(a):
Taky se chystám, že tam ty krámky vymetu!!

klawdie: v Březovicích jsem necelé dva měsíce, stěhovali jsme se z Hořic.O nikom takovém jsem neslyšela...má koníka ve své stáji nebo bývá v té co jsem já?vím že v Březovicích nějací koně ještě jsou ale zatím nikoho moc neznám

24.8.2007 14:48

dzinecek napsal(a):

Pojedete se někdo kouknout tenhle víkend do Hradce na závody? Má být přes 500 startů za víkend :-) a prý přes 200koní.... to bude nářez... můj chlap se bude účastnit s Hradym - Hadříkem. Tak co, přijede někdo fandit?
Já a Hadřík na horách.... u Broumova, taky východní čechy

24.8.2007 15:01

jurasek napsal(a):

Pro Jurdu - Jackovi je taky pět, má v sobě trochu chlaďáka po mamce a Aris má jen tři. Ještě ani nechodí pod sedlem. Počkej až se namaká. Se strakošem mi nikdo už nedal nic vědět. Tak hezky pracujte, ať se už konečně můžem někde v lese srazit . Ještě jednou Jack

24.8.2007 16:14

cheyenne napsal(a):
Pojedete se někdo kouknout tenhle víkend do Hradce na závody? Má být přes 500 startů za víkend :-) a prý přes 200koní.... to bude nářez... můj chlap se bude účastnit s Hradym - Hadříkem. Tak co, přijede někdo fandit?

No na ty závody asi nepojedu, protože by tam se mnou nikdo nejl a já se tam nemám jak dostat. Jinak bych se určitě přijela podívat!
Holky.. tak já se musím pochlubit. Udělal jsem Džimimu přes dopoledne taštičku na čištění... mě se to strašně líbí. Tak jsem vám to vyfotila a hodím to sem. Povídejte jak se vám to líbí nebo ne!

24.8.2007 17:34

cheyenne napsal(a):

Já bych jela,ale jsem celý víkend zavřená v práci :( tak aspoň hodně foť

8.9.2007 11:26

dzinecek napsal(a):
No na ty závody asi nepojedu, protože by tam se mnou nikdo nejl a já se tam nemám jak dostat. Jinak bych se určitě přijela podívat!
Holky.. tak já se musím pochlubit. Udělal jsem Džimimu přes dopoledne taštičku na čištění... mě se to strašně líbí. Tak jsem vám to vyfotila a hodím to sem. Povídejte jak se vám to líbí nebo ne!

ahojda míšo taštička je super ja ti pošlu nějaký naše koníky z lipovky jo? Fredy

8.9.2007 11:28

dzinecek napsal(a):

Lucinka

8.9.2007 11:31

dzinecek napsal(a):

nearly a zatim stačí ať ti to tady nezaplácám

8.9.2007 22:43

molly napsal(a):
Já bych jela,ale jsem celý víkend zavřená v práci :( tak aspoň hodně foť

Ahojky, my sme z Hořic

8.9.2007 22:44

gabineska napsal(a):
Ahojky, my sme z Hořic

Ještě jedna

9.9.2007 07:33

dzinecek napsal(a):

Police nad Metují

9.9.2007 11:03

prdelac napsal(a):
Ahoj Cheynne,
kdysi jsi mi psala o Lejle na email krásné povídání jaké to bylo kvítko.
Kdyby jsi ještě měla zájem přijet se na ní podívat budu moc ráda. Samozřejmě bych uvítala i fotky kdyby jsi mohla vzít sebou a to video o kterém jsi psala, že máš.

Lejla je stále neskutečně temperamentní koník, která jde do všech možných roštáren s plným nasazením. Kamčatka může potvrdit.
Budu ráda, když se na email nebo sem ozveš pokud budeš mít zájem přijet.

Helena

Jsem trubka, nějak se mi to pak vykouřilo z hlavy , skleróza už zamlada . Určitě se ozvu a přijedu kouknout, video stále mám, takže posbírám to něco málo, co najdu a nějaký víkend dorazím... na fotkách jsem koukala, že se u vás mají koníci jak prasátka v žitě , vypadají moc dobře....

9.9.2007 17:56

dzinecek napsal(a):

jsem z Náchoda, konkrétně vesnička Kramolna a koníka Diega mám ustájenýho na Zábrodí u super lidí...:) nechystáte se někdo 22.9.2007 na veřejnák v Martínkovicích?

9.9.2007 18:07

tecos napsal(a):
Police nad Metují

Kdopak to je na tom koníkovi z Police??

9.9.2007 19:53

jenysimons napsal(a):
Kdopak to je na tom koníkovi z Police??

Police, já. A do Martínovic, srry holky, ale už fakt ne. Alespoň ne na VT.

9.9.2007 20:09

tecos napsal(a):
Police, já. A do Martínovic, srry holky, ale už fakt ne. Alespoň ne na VT.

tak to byla dobrá odpověd...jde mi o to, kdo, není na tebe vidět, třeba esli tě znám. Proč ne na VT?? A nevíš o někom, kdo by tam jel a měl třeba volno v přepraváku?

9.9.2007 21:22

jenysimons napsal(a):
jsem z Náchoda, konkrétně vesnička Kramolna a koníka Diega mám ustájenýho na Zábrodí u super lidí...:) nechystáte se někdo 22.9.2007 na veřejnák v Martínkovicích?

Hradec Králové- GRACE a já

9.9.2007 21:23

rocky napsal(a):
Hradec Králové- GRACE a já

a můj druhej miláček Jerry

10.9.2007 08:21

dzinecek napsal(a):

my jsme také Lázně Bohdaneč:-)

10.9.2007 12:38

cheyenne napsal(a):
Jsem trubka, nějak se mi to pak vykouřilo z hlavy , skleróza už zamlada . Určitě se ozvu a přijedu kouknout, video stále mám, takže posbírám to něco málo, co najdu a nějaký víkend dorazím... na fotkách jsem koukala, že se u vás mají koníci jak prasátka v žitě , vypadají moc dobře....

To se maji, rozhodně na nich se nešetří, ale oni nešetří ani nás )))))

Budu se těšit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík